NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Időközben detektívet játszottam és kinyomoztam, ahogy te is helyesen írod,a lemezen helytelenül van feltüntetve a játékidő.
A videóban abszolút hiteles és pontos azaz 07.16 min.!
Jó ez a remix.

ItaloDisco4Ever !

amaximus

tér- és időugrásokkal néhány ajánlat

Senor Chugger - Press the Flesh

Glass Apple Bonzai - The Sound of Love

Phoenix - Trying To Be Cool (Moustache Machine Remix)

Kendal - Intacto (Original Mix)

és nem rossz remixek
az Amerikai gigolo OST egyik Moroder zenéje így majd 40 év után is jónak mondható, amit ez a remix egy picit még jobbá tett, az alapmű érdekessége, hogy az eredeti verziót ugyan Moroder szerezte, de H. Faltermeyer adta elő, és később ez a zenei alap szolgálta ki a Blondie - Call Me című slágerét is.

Giorgio Moroder - Palm Springs Drive (Loshmi edit)

ennek eredetije vagy alapjai is szerintem mindenkinek ismerős lesz

Thought Beings - Heavenly Body

Bam Boo - Foreign East Love (Vinyl 12''VPB 002,Poland ) 2019

B1. Bam Boo - Foreign East Love (Special DJ Edit) 7:16

Valóban el van írva a lemezen a játékideje! <#wow1>

Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet hogy ilyen jó még én se hallgattam meg eddig!

Majd ha tudok hozzá forrást beszerzem. <#fejvakaras>

Ismét egy remek zene, bár én mintha kihallanám belőle Kim Wilde - You Keep Me Hangin' on" c.zenéjét.. 02:35-nél egy vokál rész nagyon arra hajaz...Ettől függetlenül teszik!
ebben tökéletesen egyetértek...Parralox-ék beszerezhetnének némi új soundsettet :-) A Michael Glitterati sokkal jobb:-)
Na végre , a Titkosszolgálat is aktivizálta magát :-) ez teszik, többszöri meghallgatás után is ! :-)
Ha most hallanám először biztos tetszene, de így... A Stage - Out of my mind -ja nagy kedvenc, szerintem kár volt újraértelmezni, a How Old Are You meg egyenesen szentségtörés... Tobias Benstrup tud ennél jobbat is lásd Utopia....

Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.04.13. 09:48:36
reynaud
Bam Boo - Foreign East Love (Special DJ edit)

Ez nekem nincs meg,sőt ezt a verziót ami tán "Also Playable Mono remix" így teljes egészben még nem is hallottam,ugyebár a trend a videomegosztón nem éppen az hogy ilyen hitelességgel töltsön fel valaki egy dalt,borítóképet könnyű prezentálni,a lemezt feldobni a pörgetőre már nagyobb kihívás 😊.
A bizonytalanságomat növeli a discogs-on és az itt a videóban hallható track játékidő közti különbség.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Dua Lipa - Physical (Parralox Synthwave 80s Remix)

A nagy mixmester,akinek van egy jól bevált,de most már egyre unalmasabb sablonja,az alább linkelt remix elkövetőjével szemben ,egy összevetésben,véleményem szerint,egyértelműen alul marad.
Dua Lipa - Physical (Michael Glitterati HI NRG edit) soundcloud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nekem ez már megvan,néhány dalt csekkoltam,full lossless minőség,jól is szólnak,tehát érdemes beszerezni.

ItaloDisco4Ever !

Az első track nagyon tetszik belőle! <#finom>

Ezt a kiadványt érdemes lesz beszerezni! <#eljen>

reynaud

3 dal a borítón látható új kiadványról.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Savage - I'm Crazy For You

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Secret Service — Secret Mission

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ant People - Disco Night

Ant People - Run Away

ItaloDisco4Ever !

Ezt be lehet szerezni valami forrásból jó minőségben? <#nemtudom>

Lassabb tempoval felismerte a rendszer...

Tim Fabrice - Take You Down

lehet csak dalszöveg alapján próbálták megkeresni, de mind1 is <#awink>
köszi!
Utoljára szerkesztette: steveke6, 2020.04.10. 22:28:25
Szia!

Szenzációs vagy! Köszönöm szépen! Nekem ezt hozta a nyuszi <#nevetes1>

Szép estét és köszi még 1x!
steveke6 !
Most kaptam mp3-ban, így ha a mixben is ezt jelzi a track lista, és egészben is létezik, akkor
valóban ő lehet az előadó. Kicsit meglepődtem, mert a mixben gyorsabb, talán, hogy mixelhető legyen azért
pörgették fel egy kicsit.
Belinda J Nizza - Take You Down (mp3)
Nina Vaas - I Will Survive
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
Egy Madness Mixben link 22:40-től van egy szám, az előadó Belinda J Nizza - Take you down. A neten rákerestem az előadóra, de mindössze csak 1 utalást találtam, az is egy Pinteresten levő album kép, amit már töröltek a forráshelyről. kép Olvasva a fórumot jól tájékozottak vagytok a témában, van esetleg infótok, valóban ő-e az előadó? Nem értem, miért nem lehet róla találni semmit a neten.
köszi: István
Utoljára szerkesztette: steveke6, 2020.04.10. 10:49:33
Hauber Zsolt - Tarts ki Magyarország! (Hold on Hungary!)

Utoljára szerkesztette: dj adrián, 2020.04.10. 08:59:05

The real DJ play vinyl!

Kristian Conde feat. TQ - ISLAND GIRL
reynaud
Nekem ez inkább,mint az eredeti.

Mike Kremlin - Dolce Vita (Van Edelsteyn Mix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
reynaud
Track 8 :"The Last Man On Earth" brutális,erre rábólintók.
A többivel még barátkozom,de majd a hétvégén újra végighallgatom az albumot.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A furakodás első menetét én is elindítottam,kézenfekvő ,egyszerű megoldás leginkább az lenne ha digitális fájlként megvásárolhatóvá tenné Marco és Daniel ,ha erre zöld jelzést kapnának a producertől.

ItaloDisco4Ever !

Dyva - Wicked Witch
Akkor már csak a kb 100 maxit kell feltölteniük! <#wink>

Digitális eladás eddig is volt, csak nem erőltette a cd rovására....Gondolom most már akkora a kaki, hogy mindegy csak fogyjon valami...
Kizárólag az első szám az ami eddig még nem jelent meg eddig más kiadványon. Maxin vagy válogatás albumon. Úgy látom a Maxi Music is kilépett a digitális eladás útjára. Ha mindent felpakolnak eladásra akkor csinos kis összeget kell majd kiköhögnie annak aki mindet be szeretné gyűjteni.

911-et Daniel meg fogja kérdezni hogy kiteheti-e digitális eladásra a bandcamp-ra.

Ma aztán oda-vissza meghallgattam az anyagot vagy 5x...Szerintem qrva jó lett,,csak rá kell hangolódni...:😊)))
3.4.8.track Brutális,,,de a többivel sem volt gondom,ma könnyedén megemésztettem mind::!!!!!
reynaud
reynaud
Ezt a dalt az extended mixben ,úgymond fiókban tartani luxus!
Nem tudom,de válszeg majd rákérdezek mi a szándéka az úriembernek a dallal,esetleg a későbbiekben tervezi é valamin elérhetővé tenni a Retronic Voice rajongóknak.
Egyáltalán ez miért maradt le a 2012-es albumról?,ráfért volna 😊.
Addig furakodók amíg be nem szerzem,kell ez nekem!

Köszi a reflektálást a kérdésemre.

ItaloDisco4Ever !

Én is a katalógusom keresés találata után bukkantam rá itthon.

Kizárólag a Space Holidays vol.3-ra készült az eredeti verzió.
Egyelőre az extended nem szerezhető be mert minden jog az SSR feje Marek Kolodynski-é!

reynaud
Charly Danone - You Ain't Got No Chance (2020)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Egy kérdés a tisztelt tagokhoz,
Ez a dal valahol,valamin beszerezhető lossless minőségben?

Retronic Voice - 911 (Extended Version)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Speciel ,számomra nagyon hiányzik az elmúlt időszakra vetítve a "New-Gen ItaloDisco" német vonala.
Örülök Thomas újdonságának,remek a vokál , kiváló dallamok,tökéletes produkció,tartja a magas színvonalat.

ItaloDisco4Ever !