NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Lian Ross - Angel Of Love
Az új már beszerezhető kiadványról,nekem ez a kedvencem.
Az új már beszerezhető kiadványról,nekem ez a kedvencem.
ItaloDisco4Ever !
Na és akkor néhány jó zene,kiadvány.
Tobias Bernstrup - Challenger
Tobias egy zseni,rendkívül jó énekhanggal,ez az újdonsága is jól sikerült mjúzik.
Tobias Bernstrup - Challenger
Tobias egy zseni,rendkívül jó énekhanggal,ez az újdonsága is jól sikerült mjúzik.
ItaloDisco4Ever !
Kaptam ma hajnalban egy email-t ,egy zenei producertől ,nekünk new-italo rajongóknak,két szenzációs hírrel,infóval egy sokunk által kedvelt formációval kapcsolatban.
Többet sajnos egyelőre nem árulhatok el,de majd ha már publikus lesz,ezt a hsz-t visszaidézem.
Többet sajnos egyelőre nem árulhatok el,de majd ha már publikus lesz,ezt a hsz-t visszaidézem.
ItaloDisco4Ever !
Jó hogy ezt feldobtad,2 perc 12 másodperc alapján sem változik a véleményem,ez rossz!
ItaloDisco4Ever !
Ez viszont nagyon tetszik.
De hol lehet ezt beszerezni,és kicsoda Samir Durguti ? ,,, még nem volt szerencsém hozzá!
De hol lehet ezt beszerezni,és kicsoda Samir Durguti ? ,,, még nem volt szerencsém hozzá!
ItaloDisco4Ever !
Nem áll szándékomban senkinek a zenei ízlésvilágát kritizálni,semmiféle rosszindulat nem vezérel,csak mondom a véleményem,ez az előadó számomra egy romantikus,orosz mulatós zenész, az utóbbi időszakban kiadott 1-2 jobb dalát kivéve lásd...
600 km (Albert Mix Extended)
My Limbo
... bár őszintén bevallom, én ezekre sem tartok igényt.
Ez az új dal ,véleményem szerint fals ,rossz címkézést kapott,ennek sok köze nincs sem az italo.se az euro-disco stílusjegyeihez.
Ha valaha a jövőben egy mulatós TV zenei igazgatója ,producere leszek,megkeresem,és szerződést ajánlok neki.
Hozza magával a táncoslányokat és Dimát és csapjanak egy fergeteges showt ! 😊
Sorry guys,tudom sokan kedvelitek,de én e körön kívül maradok.
600 km (Albert Mix Extended)
My Limbo
... bár őszintén bevallom, én ezekre sem tartok igényt.
Ez az új dal ,véleményem szerint fals ,rossz címkézést kapott,ennek sok köze nincs sem az italo.se az euro-disco stílusjegyeihez.
Ha valaha a jövőben egy mulatós TV zenei igazgatója ,producere leszek,megkeresem,és szerződést ajánlok neki.
Hozza magával a táncoslányokat és Dimát és csapjanak egy fergeteges showt ! 😊
Sorry guys,tudom sokan kedvelitek,de én e körön kívül maradok.
ItaloDisco4Ever !
Tam Harrow (Feat.Tom Hooker) - Love is so nice (Samir Durguti Mix)
D. WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) 2020 - PREVIEW
D. White - Good Bye (NEW Euro & Italo Disco, 2020)
Jól jön le,ez nem áll össze,ezért írtam hogy érdekes párosítás.
2 előadó,két külön zenei világ.
Ryan Benson remixben több fantázia van,és az a dallamvilág inkább passzol D.White zenéihez.
2 előadó,két külön zenei világ.
Ryan Benson remixben több fantázia van,és az a dallamvilág inkább passzol D.White zenéihez.
ItaloDisco4Ever !
Nekem totál az jön le hogy stílus idegenek egymástól....valahogy nem passzolnak,kár volt ezt erőltetni!!<#conf>#conf>
BIRIZDO I AM - More Than Words Can Say (Extended Version)_ITALO DISCO 2020
Örülök hogy néha még aktivizálod magad ,s így alkalmanként betekinthetünk Maxika turkálójába. <#nevetes1>#nevetes1> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Kölyökkorom egyik kedvence 😊 ,,, csak nagyon finoman nyúltak hozzá,ez nekem kell.
F.R.David - Words (Red Bus Remix)
F.R.David - Words (Red Bus Remix)
ItaloDisco4Ever !
Ez a kereső szerint eddig kimaradt.
Linda Jo Rizzo & Del Faro - Fly High Together
Linda Jo Rizzo & Del Faro - Fly High Together
ItaloDisco4Ever !
Mirko Hirsch & D.White ... érdekes párosítás.
Talán ilyen lapos,rossz remixet még sosem hallottam Mirko-tól ,ez értékelhetetlen.
D. White - Don't Be Shy (Mirko Hirsch Remix) snippet (soundcloud)
Talán ilyen lapos,rossz remixet még sosem hallottam Mirko-tól ,ez értékelhetetlen.
D. White - Don't Be Shy (Mirko Hirsch Remix) snippet (soundcloud)
ItaloDisco4Ever !
Dua Lipa - Break My Heart (Italo Disco)
az igen érdekes lenne, mármint a 24bit lossless, én ilyet még hivatalos vásárlós helyeken sehol sem láttam és nem is hallottam olyanról, hogy megjelent volna bármilyük ebben a formában. ha azon a spéci helyen ilyenek vannak, az vagy pult alóli, vagy valakinek megint elgurult a gyógyszere, hogy értelmetlenül átkonvertálta mondjuk a 60-80 megás fájlt 100-140 megásra, és mindezt legalább 150-szer,mert nem tudom pontosan mennyi zenéjük van, de annyi legalább. ahogy látom, reynaud és a te listázásodból már lehetne egy egész jó 3. listát is csinálni <#kacsint>#kacsint> és összerakni az eddigi teljes, jó hosszú antológiát.
turkáló xsok
synthwave
Vic-20 feat. Goshen Sai - World's Apart
Roxi Drive - Electricity
italo funk / spacedisco
Renato Cohen - Bismuth (Jennifer Cardini Remix)
FLAC/ Gino Felino - Spend The Night With You (Vocal Mix)
Phunkadelica - La Cura (Qubica Remix)
.
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Megpróbálok segíteni,a teljesség igényével,ha nem sikerül ,majd korrigáljuk.
Mflex Sounds (link 1)
Mflex Sounds (link 2)
Albums:
Mflex Sounds (Albums) link
Annyival kiegészítve ,hogy a bandcamp-on az alább linkelt albumok külön-külön is.
Mflex Sounds - Kidnap My Soul (2013)
Mflex Sounds - Electric Time (2013)
Singles & EPs :
Italo Essentials (The Beginning EP) 2013
Love Message (Single) 2015
White Wings (EP) 2016
Fizikális kiadványok :
Mflex Sounds – Reflection (2015)
Mflex Sounds – Love In The Rain (AMD 022) 2017
<#integet2>#integet2>
Megpróbálok segíteni,a teljesség igényével,ha nem sikerül ,majd korrigáljuk.
Mflex Sounds (link 1)
Mflex Sounds (link 2)
Albums:
Mflex Sounds (Albums) link
Annyival kiegészítve ,hogy a bandcamp-on az alább linkelt albumok külön-külön is.
Mflex Sounds - Kidnap My Soul (2013)
Mflex Sounds - Electric Time (2013)
Singles & EPs :
Italo Essentials (The Beginning EP) 2013
Love Message (Single) 2015
White Wings (EP) 2016
Fizikális kiadványok :
Mflex Sounds – Reflection (2015)
Mflex Sounds – Love In The Rain (AMD 022) 2017
<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Ugyebár készült feldolgozás "Fly To Me" és "Fire On The Moon dalokból 2017-ben ,Venturáék remixében nekem tetszik mind2,de az original verziókat azért nem sikerült überelni.
2018s " I'm On Fire " Mirko Hirsch mix,szintén jól sikerült,mint ahogy az általad említett "Time" maxi is!
Ámde, mostanság ,ahogy utalsz rá, G.P. ráállt újra a japán piaci igényekre,és európai fülnek szinte hallgathatatlan zenéket gyárt,válszeg ennek anyagi vonzata magasabb,az ottani haknikat is ideszámítva,mint európai piacon kidobni ,limitált példányszámban egy vinylt.
2018s " I'm On Fire " Mirko Hirsch mix,szintén jól sikerült,mint ahogy az általad említett "Time" maxi is!
Ámde, mostanság ,ahogy utalsz rá, G.P. ráállt újra a japán piaci igényekre,és európai fülnek szinte hallgathatatlan zenéket gyárt,válszeg ennek anyagi vonzata magasabb,az ottani haknikat is ideszámítva,mint európai piacon kidobni ,limitált példányszámban egy vinylt.
ItaloDisco4Ever !
És még csak nem is vagyok rajongó! <#nevetes1>#nevetes1>
Mflex- ALBUM 2012
Mflex - Kidnap My Soul (album) 2013
Mflex - Electric Time (2nd album) 2013
Mflex Sounds - Italo Essentials EP (2013)
Mflex - Hear My Heartbeat (vol.1) 2014
Mflex - Hear My Heartbeat (vol.2) 2014
Mflex Sounds - Love Message EP 2015
Mflex Sounds - Reflection ( Dmc Allofmusic – DMC-MS20151228 ) Canada 2015
Mflex Sounds - White Wings (EP) 2016
Mflex Sounds - Reflection (recollection EP edit) 2017
Mflex Sounds - Revised Complexities Vol.1 2017
Mflex Sounds - Revised Complexities Vol.2 2017
Mflex – Love In The Rain ( Vinyl 12'' Maxi Around My Dream Records – AMD 022) 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 2 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 3 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 4 2018
Mflex- ALBUM 2012
Mflex - Kidnap My Soul (album) 2013
Mflex - Electric Time (2nd album) 2013
Mflex Sounds - Italo Essentials EP (2013)
Mflex - Hear My Heartbeat (vol.1) 2014
Mflex - Hear My Heartbeat (vol.2) 2014
Mflex Sounds - Love Message EP 2015
Mflex Sounds - Reflection ( Dmc Allofmusic – DMC-MS20151228 ) Canada 2015
Mflex Sounds - White Wings (EP) 2016
Mflex Sounds - Reflection (recollection EP edit) 2017
Mflex Sounds - Revised Complexities Vol.1 2017
Mflex Sounds - Revised Complexities Vol.2 2017
Mflex – Love In The Rain ( Vinyl 12'' Maxi Around My Dream Records – AMD 022) 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 2 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 3 2017
Mflex Sounds - Italo Essentials vol 4 2018
Sziasztok!
Most az Mflex fanokhoz szólnék első sorban.
VAN ITT MFLEX FAN??????
13 kiadványom van Mflex-től. Valaki ki tudná sorban rakni a diszkográfiáját? Csak a cimek hogy jönnek sorban.
Még amik hiányoznak igy be tudom szerezni.
Nagyon szépen köszönöm
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.05.26. 10:26:03
Most az Mflex fanokhoz szólnék első sorban.
VAN ITT MFLEX FAN??????
13 kiadványom van Mflex-től. Valaki ki tudná sorban rakni a diszkográfiáját? Csak a cimek hogy jönnek sorban.
Még amik hiányoznak igy be tudom szerezni.
Nagyon szépen köszönöm
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.05.26. 10:26:03
New Italo Vinyl
Én azt gondoltam, hogy a Time c.nóta után jön majd a következő is, de nem ...inkább eurobeat és a többi dolgot erőlteti...Értem én hogy sok a japán (távol keleti) fan, de azért mégis csak az öreg kontinensen lett valaki ...
Lightrail feat. JFT - Take Me Back
Érdemes lesz odafigyelni a jövőben,sőt már most a dán zenészre,igényes,jó zenék.
Érdemes lesz odafigyelni a jövőben,sőt már most a dán zenészre,igényes,jó zenék.
ItaloDisco4Ever !
Igen,jól fülelted,jó a zenei hallásod,finoman belenyúltak,
A track 1 meghallgatása alatt,után ezt én is kiszúrtam,érdekelt hogy lesz é valaki a tagok közt aki szintén,megtörtént! <#eljen>#eljen>
Tehát ez gyűjtői szempontból is érdekes anyag.
Giancarlo Pasquini,gondolhatna az európai rajongóira is néhány új dal erejéig,mert amiket mostanában komponál,azokkal elsősorban a japán fanokat célozza meg,Ő ott egy szupersztár előadó,de itt az öreg kontinensen is sokan kedveljük a régebbi dalaiért,italo-disco körökben.
A track 1 meghallgatása alatt,után ezt én is kiszúrtam,érdekelt hogy lesz é valaki a tagok közt aki szintén,megtörtént! <#eljen>#eljen>
Tehát ez gyűjtői szempontból is érdekes anyag.
Giancarlo Pasquini,gondolhatna az európai rajongóira is néhány új dal erejéig,mert amiket mostanában komponál,azokkal elsősorban a japán fanokat célozza meg,Ő ott egy szupersztár előadó,de itt az öreg kontinensen is sokan kedveljük a régebbi dalaiért,italo-disco körökben.
ItaloDisco4Ever !
Ez egy alapmű ! ... De ha jól fülelek, ebbe is belekókányoltak egy kicsit... Teljesen remixelni nem merték, mert elsöpörte volna őket a népharag :-)
Azért hadd szóljon, jó hangosan !!!
Azért hadd szóljon, jó hangosan !!!
enjoy
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tán akad valaki akit ez a kiadvány érdekelhet!
The Best of Italo Dance vol.2 _ Axel Breitung Production (bandcamp)
The Best of Italo Dance vol.2 _ Axel Breitung Production (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Aleph - Fly To Me (Digital Reissue) bandcamp
Mondjam italo-disco rajongóknak hogy ez egy alapmű a stílusban? 😊
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok! Szia Laci! Ez jó hir! Már nagyon várom!:-)) Bomba zene! <#taps>#taps>
New Italo Vinyl
Hamarosan Vinyl-n érkezik! <#finom>#finom><#szeret>#szeret>

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.24. 11:59:12

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.24. 11:59:12
Peti egy általad is ismert helyen fent van az eddigi összes vásárolható dolga 24Bit lossless-ben!
Túl nagy csavar nem lesz már ebből a dalból azt gondolom,3 version van nekem is ,talán nem lesz túl nehéz a negyediket is(és még ki tudja hányat) a későbbiekben bezsebelni.