NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) NEW Italo Disco, Synth-pop, Euro-Disco 2020
Nekem ez a zene nem jön be...
Kifejezetten unalmas!
Kifejezetten unalmas!
Ez a görög srác nem tud hibázni,az eredeti is nagy kedvencem volt,de ez a mix azt felülírja.
Taylor Dayne - Tell It To My Heart (Sakgra Mix)
Taylor Dayne - Tell It To My Heart (Sakgra Mix)
ItaloDisco4Ever !
Mirko Hirsch - Fingertips - Original Rare Rough Demo Version
Ez sokkal jobb!
Rá kéne beszélni ,hogy ez ne álljon meg demo verziónál,olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
Ez sokkal jobb!
Rá kéne beszélni ,hogy ez ne álljon meg demo verziónál,olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
ItaloDisco4Ever !
Linda Jo Rizzo - Fingertips - Rare Special Extended Version by Mirko Hirsch
Mono Band - Ghost Town (Flemming Dalum Remix)
BRUCE & BONGO - GEIL 2016 (30 Years Jubilee Version)
Tegye fel a kezét az ki tudta hogy a Bruce & Bongo egykori nagy slágeréből 2016-ban készültek új remixek,bevallom én nem!
Tegye fel a kezét az ki tudta hogy a Bruce & Bongo egykori nagy slágeréből 2016-ban készültek új remixek,bevallom én nem!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Moe Nellow - Futa Sight [official Sing-along Video)
Ami jó ,az jó és ez tényleg jó ,az infók a dallal kapcsolatban a videó alatt olvashatók.
Én ezt eltudnám képzelni Mirko Hirsch remixben,az Ő zenei világához közeli,ha new-generation italo,vetítjük.
Ami jó ,az jó és ez tényleg jó ,az infók a dallal kapcsolatban a videó alatt olvashatók.
Én ezt eltudnám képzelni Mirko Hirsch remixben,az Ő zenei világához közeli,ha new-generation italo,vetítjük.
ItaloDisco4Ever !
Nosztalgiázzunk ,mert az olyan jó! <#nevetes1>#nevetes1>
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Maxi 12" Original Version) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Japanese Remix) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Maxi 12" Original Version) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Japanese Remix) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Amaxika barátom ajánlotta figyelmetekbe néhány napja,én hozzácsapom ezt.
bandcamp link to The Weeknd - Blinding lights ( Summer 2020 remix )
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ISLAND GIRL - The Remixes - (Kristian Conde feat. TQ ) /Ian Coleen Mix
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Electic City Cowboys - In The Summertime <#bee1>#bee1>
Akik hozzám hasonlóan,elsősorban a new-generation italo zenéket preferálják,
2020.09.04 : ZYX Italo Disco New Generation Vol.17
Majd tolok fel tracklistát,amint publikálják.
2020.09.04 : ZYX Italo Disco New Generation Vol.17
Majd tolok fel tracklistát,amint publikálják.
ItaloDisco4Ever !
"kép más" ezzel nem minősítettél senkit,az én saram hogy ezt meglovagoltam arra a célra hogy felhívjam a figyelmét a tagnak,hogy felesleges pár napon belül egy dalról újból infót felhajítani.
ItaloDisco4Ever !
Marco Prati - Cinema / Italo Disco 2020<#awink>#awink>
Romantic Avenue - Two Hearts, One Goodbye<#hamm>#hamm>
Dyva & Moe is jó,jó,jó<#eljen>#eljen>
köszi<#eljen>#eljen>
Csak egy kósza megjegyzés volt, semmi esetre sem szeretnék minősíteni senkit. Ki vagyok én ahhoz? <#ejnye1>#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.07.04. 14:36:50
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.07.04. 14:36:50
imo :) science fiction is science fact
Nem probléma Sanyi,inkább ilyent mint egy kattintásvadász lúzer user videójának a feldobása,hasztalan módon ismételve a korábbi infókat, csak mert a kép más! <#nevetes1>#nevetes1>
Kölcsön vettem Musachy kolléga aranyköpését!
Kölcsön vettem Musachy kolléga aranyköpését!
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>
Ez is be van gyűjtve már,nekem is bejön,és a korábbi verziók szintén!
Ez is be van gyűjtve már,nekem is bejön,és a korábbi verziók szintén!
ItaloDisco4Ever !
Electric City Cowboys (is) ,tényleg nagyon klassz!
Be is gyűjtöttem,természetesen lossless minőségben.
Be is gyűjtöttem,természetesen lossless minőségben.
ItaloDisco4Ever !
Csak hogy hozzak valami normális ajánlót is...::😊))))
Sarah Mclachan ft. Dagna Guerrero DJ. - Silence (High Energy)(Extended Intro Mix)
Sarah Mclachan ft. Dagna Guerrero DJ. - Silence (High Energy)(Extended Intro Mix)
Elöbb tettem ki a videót,mint ahogy meghallgattam volna a mjuzikot,,,Csak órák múlva jöttem rá hogy gáz az egész<#idiota>#idiota>
Ez tetszett eredetiben is, néha az ilyen minimál zenék is bejönnek.
Moe Nellow szám nekem is tetszik, az Electric Cowboys nagyon ott van <#taps>#taps>. Tomik sztem nem olyan vészes.
Frankó <#eljen>#eljen> nem tudok belekötni, nem is akarok. Ez engem is visszavisz az "én időmbe". <#nyes>#nyes>
Kérem nevesítsen azon zenei ajánlókból néhányat,melyek elnyerték az Ön tetszését!
Érdekelhet néhányunkat.
Érdekelhet néhányunkat.
ItaloDisco4Ever !
Ebben az a pozitív hogy végre ledobta az idétlen parókáját a fejéről,persze abban robotot,terminátort játszani full gáz lett volna.
Ha jó látom a másik fószer a videóban, Miki Chieregato.
A zene értékelhetetlen,stílus idegen is,de én nem bánnom hogy ezt feltoltad,jót röhögtem a videón!
Ha jó látom a másik fószer a videóban, Miki Chieregato.
A zene értékelhetetlen,stílus idegen is,de én nem bánnom hogy ezt feltoltad,jót röhögtem a videón!
ItaloDisco4Ever !
kb. hasonló gondolatom volt,látva a borítót,ingadoztam kattintsak é vagy kerüljem,bóvlinak tűnt,előbbit választva,nem hittem a fülemnek.
"Soha ne ítélj első látásra!" <#eljen>#eljen>
"Soha ne ítélj első látásra!" <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
és végre, azaz már néhány hónapja a mainstream popkultúra és popsztárok (producerei) is felfedezték az nrw stílusban rejlő potenciált, egész jól nyúlva a stílusjegyekhez,
egyik hatalmas kedvencem a csaj, és hát itt is odatette magát egy kis Olivia Newton-John-os aerob hangulatú dal igen ütős elgondolásában,amiből több remek házi vagy rajongói klip is készült
Dua Lipa - Physical
és másik kedvencem nrw módban a hétvégére 😊 The Weeknd
Blinding Lights című dala,amihez sikerült egy elborult elméjű horrorisztikus videót csinálni,amit szerencsére már csak hetekkel azután láttam, hogy zeneileg befogadtam a dalt
egyik hatalmas kedvencem a csaj, és hát itt is odatette magát egy kis Olivia Newton-John-os aerob hangulatú dal igen ütős elgondolásában,amiből több remek házi vagy rajongói klip is készült
Dua Lipa - Physical
és másik kedvencem nrw módban a hétvégére 😊 The Weeknd
Blinding Lights című dala,amihez sikerült egy elborult elméjű horrorisztikus videót csinálni,amit szerencsére már csak hetekkel azután láttam, hogy zeneileg befogadtam a dalt
az alábbitól függetlenül az elmúlt 5-10 napban egész jó zenék lettek ajánlva,amin csak azért is meglepődtem,mert többnyire 90% feletti szokott lenni az óvodás szintű zenei színvonal, de most ez bő 40% alá csökkent. <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
ez most azért raktad ki, mert nagyon nagy szükség van itt a fosra?
ez már a holyshit kategória tőlük, bár értem, hogy kell a megújulás, de ez a breakbeat technos electro nem épp a rajongótáboruknak szól már és legfőképp nem idevaló. ennyi erővel rakjatok latinos jazzt, metált és rapet is nyugodtan.
ez már a holyshit kategória tőlük, bár értem, hogy kell a megújulás, de ez a breakbeat technos electro nem épp a rajongótáboruknak szól már és legfőképp nem idevaló. ennyi erővel rakjatok latinos jazzt, metált és rapet is nyugodtan.
TOMIK - Magnetic (official video)
Ideje volt, már mentem is a kasszához ! :-)