NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Italoconnection ft. Francesca Gastaldi - Sleeping - 2020<#buck>#buck>
Mflex Sounds - Dream Your Life (Italo Disco Summer 2020)
D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) 2020
Dj Alex Mix Project & Knight$ - Hijack My Heart (Maxi Mix) 2020
" Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom.... "
Igen,igazad van!
Aki nálam leginkább a közelmúltban kiverte a biztosítékot és rombolta azt amit a 80s években felépített, az Fancy.
A 80s évekből az 1-2 slágeres előadókat nem bevéve a pakliba,számomra az első számú előadó Fancy volt ,5 perc szünet és csak aztán a többiek 😊 !
Radiorama : az örök favorit a "Fire" Mauro és Clara kitűnő vokáljával.
és egy másik nagy kedvenc "Manitu" ez utóbbit sokat játszották Balaton-parti és környéki diszkó klubokban is!
Igen,igazad van!
Aki nálam leginkább a közelmúltban kiverte a biztosítékot és rombolta azt amit a 80s években felépített, az Fancy.
A 80s évekből az 1-2 slágeres előadókat nem bevéve a pakliba,számomra az első számú előadó Fancy volt ,5 perc szünet és csak aztán a többiek 😊 !
Radiorama : az örök favorit a "Fire" Mauro és Clara kitűnő vokáljával.
és egy másik nagy kedvenc "Manitu" ez utóbbit sokat játszották Balaton-parti és környéki diszkó klubokban is!
ItaloDisco4Ever !
Nagyon jó!!!!
AlimkhanOV A. - Come Back (extended)
Nálam ezt nevezik úgy italo disco .....
Alden Tyrell feat Fred Ventura – Tba (UNRELEASED) Rare Italo Disco<#bdead>#bdead>
Még Simona Zannini hangja csak-csak, de Aldo Martinelli csak bohóckodik mellette...Óriási Radiorama gyűjtő voltam, még a 2000-es évek közepén kijött eurobaet-es vackokat is összeszedtem, de ez már rég nem az ....Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom....
ItaloDisco4Ever !
Tudomásom szerint,a "Desire" dalban a férfi vokál Marco Bresciani ,a női vokál Simona Zanini,tehát ez utóbbi stimmel.
s úgy egyébként Radiorama dalok többségében, a vokált Mauro Farina és Clara Moroni énekli.
Nem volt egy élmény ezt megnézni,de azért köszi!
s úgy egyébként Radiorama dalok többségében, a vokált Mauro Farina és Clara Moroni énekli.
Nem volt egy élmény ezt megnézni,de azért köszi!
ItaloDisco4Ever !
La Prohibida – Cemento y Hormigon
Nekem legtöbb esetben csalódást okoz az ilyen live show, főleg ennyi év után. A stúdióban kevert hangzást sosem lehet utolérni, a szép emlékek gyorsan szertefoszlanak.
imo :) science fiction is science fact
Modern Talking stilus kedvelőinek.
Come back
Akik meg szeretik a két öreget(én igen).😊)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.07.11. 15:00:06
Stefano Ercolino - State Of The Nation (2020) Official Music Video
Ez nekem piszkosul tetszik,de egyelőre nem találok beszerzési lehetőséget!
P.S. : A videó jobb alsó sarkában az electric boogie-t táncoló,holdjáró cuccba öltöztetett figura,óriási 😊 !
Ez nekem piszkosul tetszik,de egyelőre nem találok beszerzési lehetőséget!
P.S. : A videó jobb alsó sarkában az electric boogie-t táncoló,holdjáró cuccba öltöztetett figura,óriási 😊 !
ItaloDisco4Ever !
Bobby O - I'm So Hot For You (FabioLous Remix)
Begyűjtés : bandcamp link
A zseniális,egyedi és utolérhetetlen Bobby Orlando!
Begyűjtés : bandcamp link
ItaloDisco4Ever !
... sőt,ez így van rendjén!
Szoktam volt mondani két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló!
Ez 1 klasszikus, 80s dallamvilágú ,italo-disco zene,Den Harrow - Overpower albumán hallható dalokra emlékeztet.
Megnéztem a tetszési indexét a videómegosztón,jelen állás szerint , 155:1 !
Lájkolnám én is!
De ha ezt más unalmasnak találja ,én elfogadom,tán aktuális hangulat kérdése is.
Szoktam volt mondani két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló!
Ez 1 klasszikus, 80s dallamvilágú ,italo-disco zene,Den Harrow - Overpower albumán hallható dalokra emlékeztet.
Megnéztem a tetszési indexét a videómegosztón,jelen állás szerint , 155:1 !
Lájkolnám én is!
De ha ezt más unalmasnak találja ,én elfogadom,tán aktuális hangulat kérdése is.
ItaloDisco4Ever !
Attól, mert valami tetszik valaki(k)nek, még nem szükségszerű, hogy mindenkinek tetszen...
imo :) science fiction is science fact
MarcelDeVan feat. Anna Jones - Take My Heart ( Love Super Maxi )
Az eredeti jobb, ez felejtős nálam!
D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) NEW Italo Disco, Synth-pop, Euro-Disco 2020
Nekem ez a zene nem jön be...
Kifejezetten unalmas!
Kifejezetten unalmas!
Ez a görög srác nem tud hibázni,az eredeti is nagy kedvencem volt,de ez a mix azt felülírja.
Taylor Dayne - Tell It To My Heart (Sakgra Mix)
Taylor Dayne - Tell It To My Heart (Sakgra Mix)
ItaloDisco4Ever !
Mirko Hirsch - Fingertips - Original Rare Rough Demo Version
Ez sokkal jobb!
Rá kéne beszélni ,hogy ez ne álljon meg demo verziónál,olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
Ez sokkal jobb!
Rá kéne beszélni ,hogy ez ne álljon meg demo verziónál,olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
ItaloDisco4Ever !
Linda Jo Rizzo - Fingertips - Rare Special Extended Version by Mirko Hirsch
Mono Band - Ghost Town (Flemming Dalum Remix)
BRUCE & BONGO - GEIL 2016 (30 Years Jubilee Version)
Tegye fel a kezét az ki tudta hogy a Bruce & Bongo egykori nagy slágeréből 2016-ban készültek új remixek,bevallom én nem!
Tegye fel a kezét az ki tudta hogy a Bruce & Bongo egykori nagy slágeréből 2016-ban készültek új remixek,bevallom én nem!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Moe Nellow - Futa Sight [official Sing-along Video)
Ami jó ,az jó és ez tényleg jó ,az infók a dallal kapcsolatban a videó alatt olvashatók.
Én ezt eltudnám képzelni Mirko Hirsch remixben,az Ő zenei világához közeli,ha new-generation italo,vetítjük.
Ami jó ,az jó és ez tényleg jó ,az infók a dallal kapcsolatban a videó alatt olvashatók.
Én ezt eltudnám képzelni Mirko Hirsch remixben,az Ő zenei világához közeli,ha new-generation italo,vetítjük.
ItaloDisco4Ever !
Nosztalgiázzunk ,mert az olyan jó! <#nevetes1>#nevetes1>
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Maxi 12" Original Version) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Japanese Remix) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Maxi 12" Original Version) bandcamp
J.Luis feat. Patty Brown - New York City (Japanese Remix) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Amaxika barátom ajánlotta figyelmetekbe néhány napja,én hozzácsapom ezt.
bandcamp link to The Weeknd - Blinding lights ( Summer 2020 remix )
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ISLAND GIRL - The Remixes - (Kristian Conde feat. TQ ) /Ian Coleen Mix
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !