41514
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• beva02
    https://krakenfiles.com/view/yEScmZwkTW/file.html

https://krakenfiles.com/view/yEScmZwkTW/file.html

P. Lion - Dream (Pulsedriver 80s Edit)
  • djani75
    Mai feldolgozás : P.Lion - Dreams ( Pulsedriver remix)
  • wmallas
    Nem kicsi van benn,,,az egész az
  • zámor

SYNTHPOP - POP - ITALO DISCO

Egész hallgatható zenéket is találni az albumon...

Most egy kicsit jobban belehallgatva lehet van benne egy kis AI?
    Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.08.19. 17:22:49
  • zámor
    Szia!
    Az az igazság, hogy nézegettem az oldalt, csak nagy sport rajongó is vagyok és itt volt a foci EB, az olimpia is így tényleg kevesebb időt fordítottam rá. A kérdés ha még aktuális megismételnéd, mert lehet tényleg átlapozhattam.
    Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.08.19. 16:56:59
  • zámor

Clarita y Los Pecho Lobo - Marcelo (Energy Mix)
  • johnlennon2
    Akár lehet egyfajta játék is, hogy kinek melyik a kedvenc zenéiből készült remix vagy az eredeti tetszik jobban...
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
  • johnlennon2
    Köszi a biztatást, ha tudok valami hasznos gondolatot közvetíteni felétek, le fogom írni nektek. De a topik arculata miatt nehezebb közvetett zenékkel szolgálnom...korábban már írtam...
    Most csak néhány friss vinyl szerzeményemről pár video az akkor és most illetve az eredeti és új remix példájával mutatnám, aztán ki-ki döntse el, hogy melyik a jobb, a régi vagy az új verzió....
    Elsőként a Tamiko Jones – Let It Flow 1976-os (kedvenc mixmesterem, Tom Moulton) munkája, utánna pedig a legfrissebb 2024-es Disco Dandies féle remix hallható/látható:
  • thango
    Hello mindenkinek!

Says, that we will be here (Blue System AI music)

Says, that we will be here (Blue System AI music)
  • wmallas

Jackie 60 · Tobias Bernstrup
    Nem sikerült ez most....::((((
  • reynaud #40769
    Bobby O - Satisfaction

• reynaud #40768
    Áttekintve a tracklistát,a számomra favorizált dalok többsége,nekem már megvan a kiadványról.
    09 Oral Bee - Lady Of The Night (DJ TinTin Remix)
    Ez lehet érdekes,ha extended verzióban került a lemezre.

Köszönjük Sanya.
    Rég voltál aktív!
    Biztos sok dolgod volt.
  • reynaud #40767
    Szia,

Félreértések láncolatát olvasom a hozzászólásodban.
    Videót a dalhoz én nem kerestem.
    studiohits kolléga írta ,nem talált videót "The Waders - Qwaka Song" dalhoz.
    lásd. #40731

A másik dolog ,a mostani zenék ismeretében,nem nézem le azon korszak zenéit,sőt a klasszikus diszkó korszak dalai közt ,sok jó és zeneileg magas színvonalú dalt dobtak piacra.
    Csak néhányat megemlítve,a legnagyobb favoritjaimból.

Goombay Dance Band – Eldorado
    Earth And Fire – Weekend
    Exile – How Could This Go Wrong
    À La Carte – Doctor, Doctor (Help Me Please)
    Babe – The Drunken Sailor
    Maywood – Late At Night
    Precious Wilson - Video
    Eruption – Go Johnnie Go (Keep On Walking, John B.)
    stb.
    Sorolhatnám tovább.
    Peter Griffin
    Ottawan
    Luv zenékkel.

Minden zenei korszakban vannak,voltak jó illetve kevésbé jó produkciók,ez tök természetes.
    A new-italo vonal orosz szárnyán a legtöbb dal pocsék,mint ahogy a BCR zenék is,akik ebből indulnak ki,azok érthető módon fanyaloghatnak,pedig az elmúlt bő évtizedben bitang jó felhozatal volt az italo-euro disco stílusban ,new gen előadóktól és a 80s sztárok dalai közt is nagyszerű dalok kerültek piacra.
    Szóval nekem semmi problémám a 70s évek végi,80s eleji dalokkal,és a zenei paletta tán szélesebb is volt mint manapság,és ismétlem magam,színvonalasabb is,megéltem a korszakot,nem kell visszarepülnöm.

Kacsatánc egy idétlen dal,manapság is vannak ilyenek,volt egy moldáv dal 2000s évek elején,O-Zone - Dragostea Din Tei" nagy siker volt,de engem azzal is a világ végére lehetett volna kergetni.

További szép napot neked is!
  • vaskó ferenc
    Én csak arra utaltam hogy nem találtad a videót azért raktam fel!
    Most már nekem sem jön be a dal de, ano 18 évesen még bejött és azt sem vedd figyelmen kívül, hogy akkoriban nem volt ilyen széles a zenei paletta mint most. Mos könnyű ,, lenézni'' a régi dalt a mostani zenék ismeretében! Ha visszarepülnél abba a korba zenevilágba biztos más lenne a véleményed a kacsatáncról. De ahogy mondom már nekem sem jön be. További szép napot!
  • wmallas

ZYX Italo-Disco New Generation vol.25 (2 Cd)
    Release Date: 16-09-2024

Tracklist:
    01 Torrevado ft. Fred Ventura - Time Of Our Life (Gerson Tellez Flashback Remix)
    02 Danny Keith - Dangerous (Vocal Mix)
    03 Bob Robert - You're The Only One (Extended Version)
    04 Italove - I Finally Realized (Clayback Clay Remix Party)
    05 Fred Ventura - Dancing Alone (A.P. Mono 1984 Remix)
    06 Peter Wilson - Imagine That (A.P. Mono Extended Mix)
    07 Linda Jo Rizzo - Let Me Go
    08 Affect Pl & Nathalia - Spin Me Around (ID Purple Exnteded Remix)
    09 Maurice Yesterday - Come On (Flemming Dalum Special Remix)
    10 Otto One - Can You Love Me Again (Extended Mix)
    11 Flashmatt - The Dark Of Your Eyes (Original Mix)
    12 Jenny - Italo Disco Girl (Extended)
    13 Radiorama - Chance To Desire (DJ TinTin Remix)

01 Pax Romax ft. Fred Ventura - Remember (Flemming Dalum Mix)
    02 Luana - Americano (Extended Mix)
    03 Dyva - You're My Angel (Extended Mix)
    04 Claudia T. - Fatal Destination (A.P. Mono Remix)
    05 Silvana Rossi - Elixir Of Love (Extended Version)
    06 Jaco - Spanish Run (Flemming Dalum Remix)
    07 Soulya Id - One More Night With You (Extended Mix)
    08 Lars La Ville ft. Il Gallese - Falling (La Ville Extended Italo Edit)
    09 Oral Bee - Lady Of The Night (DJ TinTin Remix)
    10 Nahiadance - I Go Bubbles (athens Champagne Night) (Flemming Dalum Remix)
    11 Alimkhanov A. & Heaven42 - Never Let You Go (Spacesynth Vocal Mix)
    12 Victoria Nordmann - Be My Desire (Extended Version)
    13 Laserdance - The Secret Of Life
  • reynaud #40763
    Nemcsak te vitatkoznál ,úgy gondolom sokan mások az italo-disco rajongói közt.
    A dalt tényleg a stílus egyik legnagyobb slágereként jegyzik.
    De,számomra ez túlságosan vontatott,unalomba fullad.

Sandra...
    Marika,érzékeny pontomra vittél be találatot.
    Soha nem kedveltem az énekesnőt,egyetlen dalát tartom jónak,"In the Heat of the Night"
    Arabesque formációtól viszont van néhány kedvencem,az első számúban valami olyant énekelnek a vokál refrénben hogy "Rock me after midnight" ez egy űtős,jó dal volt.

Az új Gazebo dal jó.
    Én mutattam be first! :) nektek.

1-egy zenéhez kapcsolodó,jó illetve kellemes emlék,élmény,szinte természetes hogy feltúrbozza az adott zene kedveltségét!
    Nálam is gyakori.
    Kellemes,szép hétvégét Marika!
  • fülcsimanó2
    Hát ezzel most vitatkoznék egy picit...

Gazebo - I Like Chopin szerintem a nyolcvanas évek toronymagasan egyik legjobb zenéje.

Egyébként szerintem a komolyzene és a könnyűzene ötvözete óriási ötlet, és mindig beválik.

Én például hangulat esetén nagyon szívesen hallgatok Royal Philharmonikusokat, mely diszkó feldolgozása a komolyzenéknek.

Ma régi Arabesque slágereket hallgattam, és ha belegondolunk, hogy Sandra azt énekelte a hetvenes években, hogy Hello Majom Úr, aztán olyan óriási zenéket énekelt, mint Loreen, Heaven Can Wait, Johny Wanna Live, Secret Land... és nem sorolom.

Az I Like Chopin c. dalhoz személyes élményeim is kötődnek, talán ezért is imádom ennyire.
    16 éves voltam, amikor 1 hónapig Varsóban voltam építőtáborban.
    Elvittek minket a Laziensky parkba, ahol Chopin emlékkoncert volt, valami gyönyörű volt az a park, csodálatos vörös virágokkal és egy fehér zongorával. Életre szóló emlék volt. Pedig Gazebo dala akkor még sehol sem volt. De ha meghallgatom, mindig az a nyári este jut eszembe ott a Laziensky Parkban, 16 évesen.

Amúgy ez az új dala is tökjó szerintem, From Pasha With Love.

• reynaud #40761
    Alkalmanként,mikor zongorázom a televízióm távírányítóján,és eltévedek a csatornakínálatban mulatós tévékhez,rendszerint eszembe jutsz.
    Mert ott gyakran azon pillanatok alatt is azt látom a korosztályodból,sok hölgy imádattal vesz részt egy-egy mulatós műsor felvételén.
    Ehhez a képest Fülcsimanó,mint ahogy a 200 dalos rangsorolása illetve top 25 soralbum favoritjai erről árulkodnak,kiváló zenei ízléssel bír.

P.S. :
    Nem én volnék ha nem jegyezném meg,
    I Like Chopin,szerintem az egyik legrosszabb Gazebo dal.
    Viszont ,pld. "Lunatic"
    vagy az alább linkelt szintén , és a new-italo vonalon kiadott dalai is mesterművek.

Ezt egyszerűen,imádom!
    Gazebo - First!

A maesztró ,kiváló énekes,s ebben a dalban különösen nagyot énekel!
  • reynaud #40760
    Brian Ice - Talking To The Night (Flemming Dalum Remix)

Az original,olyan méretes kedvencem volt,mint húsz toronyház egymásra pakolva!
    Brian Ice az italo-disco szupersztár!
  • reynaud #40759
    Brian Ice - Talking To The Night (Hysteric Edit)

• reynaud #40758
    A 80s évek italodisco dalaiból,tök baresz remixeket készítenek mostanság.
    Nem ritkán,az eredeti dalnál is jobb az új remix.
    Ez sem rossz,de ebben van hiányérzetem,s ez esetben a 80s original,sokkal jobb.
  • reynaud #40757
    Köszi a videót,így most meghallgattam,Illetve tettem egy próbát arra hogy végig pörgessem a dalt,bevallom nem ment.
    Az általam olyan nagyon utált mulatós zenék színvonalán van a dal,sőt ennél még azok is jobbak.
    Ez tényleg siker volt egykoron?
    Ha igen,azon gondolkodom,de miért.

A szavazásnak hamarosan vége,aztán a hozzá kapcsolható 70s-80s-90s évek zenéinek ebben a topicban való visszaidézésére is rakunk egy pontot,mármint arra utalok,ez a topic maradjon az italo-euro disco (new gen,new-italo),synthwave újdonságok tere,ha kérhetem.
  • reynaud #40756
    Hi,

Te is jól eltüntél az elmúlt hetekben.
    Volt egy kérdésem ,válszeg átlapoztad olvasatlanul.
  • reynaud #40755
    Örülök a leírtaknak,miszerint cáfolod.
    Azt tudom a mi korosztályunkból ,még mindig sokan kattintanak ide,de ha ezen zenekedvelő tagok nagy része passzív marad,akkor értelemszerűen,nem fog pörögni a topic.

Az elmúlt időszakban hasznos hozzászólásaid,listáid voltak,ha tudsz legalább ilyen szinten maradj aktív.
    Üdv.
  • reynaud #40754
    Mind2 eddigi listádon remek,nagyszerű dalokat sorakoztattál fel,érdeklődéssel várnám a folytatást.
  • reynaud #40753
    Címkézés által ismeretlennek véltem,elindítva a videót,ismerős dal,de sok-sok évvel ezelőtt hallottam utoljára.
    Igényes,jó zene,s a klón jelző találó,mert azért a Peter Griffin dalok ennél jobbak.
    Én rendszerint azt a 3 nagy slágert emelem ki,pedig tulajdonképpen a két soralbumának összes dala jó.

Rattlesnake
    I’ve Lost My Way
    Time Machine
    I’ll Be Your Fireman
    Hurricane
    etc.
  • vaskó ferenc

Edy Band · Rachele - Dear Crazy Sweet Music (Dub Mix) 2024

Szia! Nekem ez a Dub version jobban bejön!
  • vaskó ferenc

Azért van videó de, igaz nem látványos!
  • vaskó ferenc

Moonlight Affair - Remember Us (Extended Version)
  • toruga
  • polojana
    MANCOL - FIRST LOOK (ameros dance mix)

• reynaud #40747
    Ha DJ szemüvegen keresztül nézem.
    Standard és bulizós dalok ,külön kategória!

Egy bulizásra alkalmas zenének,nem feltétlenül kell magas zenei színvonalat képviselni,teljesen igazad van.
    Jelenség volt,így van,de tényleg egy idétlen dal,bulizáshoz akkortájt megfelelt,de nem tovább.

• ItaloMucsacso70
    A srácok olyan dalokat gyártanak Mint régen a szépidőkben!

Moonlight Affair - Remember Us (Lyric Video) 2024

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.08.16. 13:51:59