NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Neked még senki nem mondta, hogy a videó alá, vagy fölé legyen kiírva betűkkel is a cím a kereső miatt?
Akkor én most szólók emiatt, mert azt láttam, hogy az általad berakott videók közül egyikhez sem írod oda!
Csak az ENJOY-t.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.09.25. 12:30:05
Akkor én most szólók emiatt, mert azt láttam, hogy az általad berakott videók közül egyikhez sem írod oda!
Csak az ENJOY-t.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.09.25. 12:30:05
A video feliratozásán a jót látom... <#vigyor5>#vigyor5>
imo :) science fiction is science fact
Nem én kezdeményeztem.
Hajnali 5 óta olvastam vissza az 591 üzenetet, ami azt jelenti, hogy több hónapja nem voltam már, ebből 1 hónapig nyaraltunk,
Elég sok dalba belehallgattam. Voltak kegyetlen gáz valamik, de voltak bizony nagyon jók is.
Viszont az MFlex banda elképesztő mit művel ebben az évben. "A közelében nincs senki", egy közhely részemről, a TEARS IN MY EYES-ra meg egyszerűen szavakat nem találni, hogy tudja 9 percig úgy adagolni a téma váltásokat, hogy az az érzésed még mindig hallgatnád tovább. <#eljen>#eljen> #33538
Az az akusztikus gitár dallam, dallamok meg úgy az egész dal és a video, hát b...meg, annyira egyedi, annyira nincs más hasonló és annyira gyönyörű (de ez is közhely), hogy ez a csávesz tényleg a mai new italo generation előadók közül, csak simán ural mindent!
Viszont a Love For Eternity zenéje nem jött be, csak egy átlagos italonak hangzik tőle, vagy épp tele lett a hócipője és nem volt kedve többet szórakozni vele, nekem olyan befejezetlennek tűnik. <#levele>#levele>
De a Your heart tonight, ami az egyedi dupla vinyl-én érhető el, na az is odavágott, de ez az utolsó epikus ballada, ahogy ő nevezi, hát...#33538
Nagyon büszke vagyok rá! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.09.25. 09:19:24
Elég sok dalba belehallgattam. Voltak kegyetlen gáz valamik, de voltak bizony nagyon jók is.
Viszont az MFlex banda elképesztő mit művel ebben az évben. "A közelében nincs senki", egy közhely részemről, a TEARS IN MY EYES-ra meg egyszerűen szavakat nem találni, hogy tudja 9 percig úgy adagolni a téma váltásokat, hogy az az érzésed még mindig hallgatnád tovább. <#eljen>#eljen> #33538
Az az akusztikus gitár dallam, dallamok meg úgy az egész dal és a video, hát b...meg, annyira egyedi, annyira nincs más hasonló és annyira gyönyörű (de ez is közhely), hogy ez a csávesz tényleg a mai new italo generation előadók közül, csak simán ural mindent!
Viszont a Love For Eternity zenéje nem jött be, csak egy átlagos italonak hangzik tőle, vagy épp tele lett a hócipője és nem volt kedve többet szórakozni vele, nekem olyan befejezetlennek tűnik. <#levele>#levele>
De a Your heart tonight, ami az egyedi dupla vinyl-én érhető el, na az is odavágott, de ez az utolsó epikus ballada, ahogy ő nevezi, hát...#33538
Nagyon büszke vagyok rá! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.09.25. 09:19:24
Hogy lett a K. B. Caps-ből C. B. Caps? <#whatever>#whatever>
enjoy
C.B.Caps - Julia [ Italo refresh mix 2020 ] Duply<#bdead>#bdead>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Purple Disco Machine, Sophie and the Giants - Hypnotized
Пусть тает снег (Елена Савельева, Леха)
A Radio Stad Den Haag műsorából friss beszerzendő zenék! <#finom>#finom>
Jan Jensen – Rain and Tears
George Aaron – Midnight love
Milano 84 – Fanatic
Jan Jensen - Rain and Tears <#taps>#taps><#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.09.18. 19:05:07
Jan Jensen – Rain and Tears
George Aaron – Midnight love
Milano 84 – Fanatic
Jan Jensen - Rain and Tears <#taps>#taps><#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.09.18. 19:05:07
Mflex Sounds - Tears in my eyes (Epic ballad version)
Victor Ark Feat. Daniela - Bacia Me (Short Albert Mix)<#love11>#love11>
Na és mit szóltok hozzá,hogy az Energise kiadó bezárt.Oktoberben még kiadnak egy lemezt majd vége.Hazell Dean beperelte őket,rasszizmussal,és homofóbiával vádolva a tulajokat.
Peter Wilson uj lemeze mindenesetre már Louis Rodriguez cégénél fog megjelenni.
Peter Wilson uj lemeze mindenesetre már Louis Rodriguez cégénél fog megjelenni.
ItaloDisco4Ever !
Весна - Искринки (2020)
Disco Fire - Take A Brand New Start
With Our Love - (Bad Boys Blue - Tom Hooker - Scarlett) VINTAGE CLUB MIX
Victor Ark - More Physical (Pedro Jimenez 80s Remix)
Ez nagyon jól sikerült szerintem!!!
A fickó nem hibázik, bár ehhez a dalhoz hozzányúlni azért merészség volt...
A fickó nem hibázik, bár ehhez a dalhoz hozzányúlni azért merészség volt...
enjoy
Candi Apple Bue:Crying my eyes out
Matt Pop barátunk újabb jólsikerült műve.
Matt Pop barátunk újabb jólsikerült műve.
Kicsit Estimado az egész album de azért tetszett az összes zene rajta. Favorítom a 8-as track.
Let Me Love You Tonight
Let Me Love You Tonight
Kicsit Estimado az egész album de azért tetszett az összes zene rajota. Favorítom a 8-as track.
Let Me Love You Tonight
Let Me Love You Tonight
Joy Peters - Roses In Bloom 2020
Névről biztosan nem ismertem, de meglátva a klippet természetesen igen.
Filmjeit kihagytam....
Filmjeit kihagytam....
The new one from Lucca Leeloo.
Újfent Fred és Paolo (Italoconnection) közreműködésével.
Lucca Leeloo - Omnipresent
Újfent Fred és Paolo (Italoconnection) közreműködésével.
Lucca Leeloo - Omnipresent
ItaloDisco4Ever !
Neeem??
Euroviziós győztes,polgárpukkasztó viselkedésű ukrán sztárocska,több filmben is szerepelt.
Euroviziós győztes,polgárpukkasztó viselkedésű ukrán sztárocska,több filmben is szerepelt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szakállas "nő" valódi nevét nem is tudják sokan szerintem, csak a "művésznevét", amit bírt kitalálni magának vagy valaki neki: "kolbász puncika" <#zavart2>#zavart2>
Lucca Leeloo - All I Ever Wanted (Extended Version)
Ja, Ő az?
Nevét nem jegyeztem meg, de erre a klipre határozottan emlékszem... láttam persze....valóban szörnyű!
Amúgy sok Eurovíziós előadóval vagyok ugyanígy, mert egyre inkább az terjedt el a zenei igényességgel szemben, hogy a szélsőséges, polgárpukkasztó látványelemekben vélik a siker kulcsát (lásd szakállas nő... speciel az ő nevét sem jegyeztem meg....)
<#wave>#wave>
Nevét nem jegyeztem meg, de erre a klipre határozottan emlékszem... láttam persze....valóban szörnyű!
Amúgy sok Eurovíziós előadóval vagyok ugyanígy, mert egyre inkább az terjedt el a zenei igényességgel szemben, hogy a szélsőséges, polgárpukkasztó látványelemekben vélik a siker kulcsát (lásd szakállas nő... speciel az ő nevét sem jegyeztem meg....)
<#wave>#wave>
Nálam is ott lehet az év végi top listán. Orosz Hi NRG, egész hallgatható.
Akkor te nem nézted ezt a borzalmat! <#nevetes2>#nevetes2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE
Ez tökjó!!!! Tökéletesen visszarepít a nyolcvanas évekbe!!!
Bár ezt az előadót mégcsak névről sem hallottam soha.
Bár ezt az előadót mégcsak névről sem hallottam soha.
Also Playable Mono - Love Is In Your Heart (Extended Version)<#bee1>#bee1>
DJ Wojtas - Do You Really Need Me (K.B. Caps Cover)<#eljen>#eljen>