NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a 12" Vocal Version üti a másik kettőt...Nincs agyonvariálva, effektezve, úgy jó ahogy van ! ... Szerintem :-)
Kattints az alábbi linkre,ha szeretnél belehallgatni a két új remix hogy sikerült.
"Juan Segundo & Kimmo Salo Remix" a nyerő nálam.
Flemming Dalum ,ideje volna hogy változtasson a sablonján,ez már az a bizonyos egy kaptafa.
The Managers - One Race (Kiadás dátuma : 2021.01.15)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Igényes szintipop, remek vokállal!
SCALA - EP - 01.
Roland ajánlójával már szerepelt itt kb. két hete:
ajánló
Scala - Fake
<#taps>#taps>
SCALA - EP - 01.
Roland ajánlójával már szerepelt itt kb. két hete:
ajánló
Scala - Fake
<#taps>#taps>
Természetesen csak viccből utaltam több százas listára, 20-ast fogok készíteni, kiindulva az elmúlt tíz év gazdag felhozatalából.
Az éves listámmal együtt fogom közzétenni.
<#wave>#wave>
Az éves listámmal együtt fogom közzétenni.
<#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Tetszik ez a hozzáállás,ilyen tagokból kéne több a zenefórumon mint te! <#eljen>#eljen>
Érdeklődéssel várom a listád.
Érdeklődéssel várom a listád.
ItaloDisco4Ever !
Hosszas gondolkodás, fejvakarászás és zenehallgatás után összeraktam az én - nagyon szubjektív- listámat, az elmúlt 10 évről! Nem volt könnyű, a vezérfonalat az jelentette, hogy olyan zenék kerüljenek rá, amit a mai napi szívesen hallgatok, ha valahová utazni kell... Na ebből lett az, ami, hamarosan közzéteszem, mert még az előbb is variáltam rajta :-)
Köszönöm Marika!
20-as listákat várok,van annak egyfajta szépsége, érdekessége ,hogy a sok, akár több száz kedvencből,ki kell válogatni 20 favorit dalt.
Peter Wilson ,egy hosszabb listán ,több dalával szerepelne nálam,de én olyan szempontokat is figyelembe vettem hogy azon előadók ,formációk melyek az elmúlt évtizedben letettek valami igazán jót az asztalra,legalább egy-egy dallal felkerüljenek a listámra.
Ryan Paris ,egyik dala ,bent volt a kalapban,sajnos számára nem jutott hely,de nagyon közel van a legjobb húsz dalhoz.
Tulajdonképpen,semmi akadálya hogy e témában,akár mától érkezzenek a listák,de aki együtt szeretné megírni az éves listával (start,dec.05) az sem jelent semmi problémát.
Kérem vegyetek részt minél többen a szavazásban.
20-as listákat várok,van annak egyfajta szépsége, érdekessége ,hogy a sok, akár több száz kedvencből,ki kell válogatni 20 favorit dalt.
Peter Wilson ,egy hosszabb listán ,több dalával szerepelne nálam,de én olyan szempontokat is figyelembe vettem hogy azon előadók ,formációk melyek az elmúlt évtizedben letettek valami igazán jót az asztalra,legalább egy-egy dallal felkerüljenek a listámra.
Ryan Paris ,egyik dala ,bent volt a kalapban,sajnos számára nem jutott hely,de nagyon közel van a legjobb húsz dalhoz.
Tulajdonképpen,semmi akadálya hogy e témában,akár mától érkezzenek a listák,de aki együtt szeretné megírni az éves listával (start,dec.05) az sem jelent semmi problémát.
Kérem vegyetek részt minél többen a szavazásban.
ItaloDisco4Ever !
Kivételesen a Wilson dalválasztásával egyetértek.Bár sok dala van,még több jó remixxel,de nálam is ez az aminek a legközelebb áll a hangszerelése ahhoz amit a nyolcvanas évek közepén végén megszoktam.Olyan kicsit Fancy-s mondtam többször.Hiába no Bohlen az Bohlen,Matt Pop az Matt Pop.
Ráadásul nekem sok maxival(New Italo vonalon meg méginkább) az a bajom,hogy a közepétől már kezdem megunni mert csak ugyanaz ismétlődik,semmi ujabb zenei fordulat vagy effektus nem jön be.Azon ritka keverések egyike ez,amire az nem igaz szinte észrevétlenül szál el a majd 8 perc.
Ráadásul nekem sok maxival(New Italo vonalon meg méginkább) az a bajom,hogy a közepétől már kezdem megunni mert csak ugyanaz ismétlődik,semmi ujabb zenei fordulat vagy effektus nem jön be.Azon ritka keverések egyike ez,amire az nem igaz szinte észrevétlenül szál el a majd 8 perc.
Úgy is meg lehet közelíteni a dolgot, hogy ha egy 2 órás new generation disco műsort,vagy bulit kellene összeállítani, ki mit vinne,
vagy játszana le ebből a tíz évből. Én így próbálom összerakni a 20-ast.
vagy játszana le ebből a tíz évből. Én így próbálom összerakni a 20-ast.
Tetszetős lista!!!
Háromszázast nem lehetne írni?
Vagy ötszázast?
Sanyival értek egyet: Lehetetlen küldetés (Mission Imposibble) az elmúlt tíz (húsz) évet összefoglalni egyetlen listában.
Nem tudom, Ti is így vagytok-e vele, mint ahogy én - de mindig épp az nem maradhat le a listáról, amit épp hallgatok.
Nemsokára én is írok egyet, lehet hogy rendhagyó lesz, kicsit árnyalni fogom Roland a Tiedét....
Amellett, hogy abszolút osztozom ízlésedben, de hozzá fogok tenni még egy-két felejthetetlen nótát.
Egyes előadók esetében én pont más dalt emelnék ki, mint pl. Peter Wilson.
És egyetlen előadót nem hagynék le a listáról - s több dal is ezt igazolja - aki az "unásig ismert" nyolcvanas előadók közül való, s aki számomra gyakorlatilag az egyetlen, aki felülmúlta a nyolcvanas évekbeli teljesítményét, ez Ryan Paris.
Hamarosan jön a listám.
<#wave>#wave>
Háromszázast nem lehetne írni?
Vagy ötszázast?
Sanyival értek egyet: Lehetetlen küldetés (Mission Imposibble) az elmúlt tíz (húsz) évet összefoglalni egyetlen listában.
Nem tudom, Ti is így vagytok-e vele, mint ahogy én - de mindig épp az nem maradhat le a listáról, amit épp hallgatok.
Nemsokára én is írok egyet, lehet hogy rendhagyó lesz, kicsit árnyalni fogom Roland a Tiedét....
Amellett, hogy abszolút osztozom ízlésedben, de hozzá fogok tenni még egy-két felejthetetlen nótát.
Egyes előadók esetében én pont más dalt emelnék ki, mint pl. Peter Wilson.
És egyetlen előadót nem hagynék le a listáról - s több dal is ezt igazolja - aki az "unásig ismert" nyolcvanas előadók közül való, s aki számomra gyakorlatilag az egyetlen, aki felülmúlta a nyolcvanas évekbeli teljesítményét, ez Ryan Paris.
Hamarosan jön a listám.
<#wave>#wave>
Peter Wilson wrote:
So a little bit of news. Spanish label Maxi Music Records have licensed "Goodbye" from my "Change Of Heart" album, and have reworked it into a duet with Spanish singer Rachel Santos for their market. Release details aren't finalised yet but it sounds epic!
Na erre kiváncsi leszek.Jó,meg rossz értelemben is.
So a little bit of news. Spanish label Maxi Music Records have licensed "Goodbye" from my "Change Of Heart" album, and have reworked it into a duet with Spanish singer Rachel Santos for their market. Release details aren't finalised yet but it sounds epic!
Na erre kiváncsi leszek.Jó,meg rossz értelemben is.
Érdekes, nekem annyira nem hasonlít!!
Mflex Sounds - Strangers In The Night (Italo Disco- Hi-NRG 2020)
Facts & Fiction ?
Megjegyzem a Secret Service ,a 80s dalaival engem letarolt,ha jól emlékszem még matchbox kisautókkal játszottam,amikor az Ö3 rádióban hallottam az L.A.Goodbye dalukat.
s milyen nehéz volt egy jó ideig a CD albumaikból beszerezni,az első nem is soralbum volt ami birtokomba került hanem egy klafa válogatás a legjobb zenéikből.
Megjegyzem a Secret Service ,a 80s dalaival engem letarolt,ha jól emlékszem még matchbox kisautókkal játszottam,amikor az Ö3 rádióban hallottam az L.A.Goodbye dalukat.
s milyen nehéz volt egy jó ideig a CD albumaikból beszerezni,az első nem is soralbum volt ami birtokomba került hanem egy klafa válogatás a legjobb zenéikből.
ItaloDisco4Ever !
Menni fog ez ,ráadásul neked a zenei ízlésed is meglehetősen jó és sok a 80s évek dalainál megragadt italo-disco rajongóval ellentétben,te tudom kedveled az újdonságokat (is)!
Na kapd össze magad 😊,mert baromira érdekel te mely dalokat válogatod majd egy top 20-as listára ! <#kacsint>#kacsint>
Én az alapján válogattam,mik azok a zenék,amik úgymond időtlen kedvenceimé váltak,illetve kik voltak akik hoztak valami új hangzásvilágot,a már agyonunt 80s zenékhez képest!
Na kapd össze magad 😊,mert baromira érdekel te mely dalokat válogatod majd egy top 20-as listára ! <#kacsint>#kacsint>
Én az alapján válogattam,mik azok a zenék,amik úgymond időtlen kedvenceimé váltak,illetve kik voltak akik hoztak valami új hangzásvilágot,a már agyonunt 80s zenékhez képest!
ItaloDisco4Ever !
Nekem is bejön az ex Secret Service tag újdonsága,meg is van már,lossless minőségben. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
10 év..20 legjobb new italo??Lehetetlen küldetés,,<#mf2>#mf2> Azért neki futok,hátha össze jön..<#awink>#awink>
A hétvégén találtam rá én is erre a dalra,,nekem nagyon tetszik..<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Of The Last Decade (2010-2019)
By Reynaud
Top 20
1. Tom Garrow - Come Back!
2. Retronic Voice - True
3. Mflex Sounds feat. Infinity - Won't Let You Down
4. Magic System D.J.- Angel
5. Carino Cat - Speed Undercover
6. Mirko Hirsch - Open Up Your Heart
7. Peter Wilson - Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix)
8. Michael Oakley - Left Behind
9. Rick De Moore - It's Love
10. Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
11. Synergic Silence feat. Fred Ventura - Follow Your Instinct (Italoconnection Remix)
12. Mr. Konrad - Love Somehow
13. Magic System D.J. - Inside
14. Andermay - En Blanco (Italoconnection Remix)
15. Alba feat. Fred Ventura – Without You
16. Joy Peters - The Passion Of Love
17. Miko Mission - Let It Be Love
18. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
19. Italobox - Everyday, Every Night
20. Italove – Strangers In The Night
ItaloDisco4Ever !
Én díjazom a jó ötleteket,legyen top 20-as az elmúlt tíz év new-italo slágereiből is.
Kedvcsinálónak én a saját listámat fel is dobom,a szavazást pedig majd december 5-én indítom,indítjuk.
Kedvcsinálónak én a saját listámat fel is dobom,a szavazást pedig majd december 5-én indítom,indítjuk.
ItaloDisco4Ever !
Köszi Laci én bezsákoltam,teszem a többi remixed mellé!!<#integet2>#integet2>
Ha már Fred Ventura, tegnap nézegettem vissza az elmúlt 10 év new italo-it, hogy mi is fér bele a top 10-be.(2010-2019.)
20-at könnyebb lenne írni, akkor talán a Humanize valamelyik verziója lehet ott lenne nálam. De addig is egy maszek rövid
verziót dobtam össze, a Flemming Dalum Remix-ből. Az sem rossz, de kellett nekem egy rövid is.
Fred Ventura - Humanize (Flemming Dalum Single AL)
20-at könnyebb lenne írni, akkor talán a Humanize valamelyik verziója lehet ott lenne nálam. De addig is egy maszek rövid
verziót dobtam össze, a Flemming Dalum Remix-ből. Az sem rossz, de kellett nekem egy rövid is.
Fred Ventura - Humanize (Flemming Dalum Single AL)
Bitang Jó Track listával és közreműködőkkel támad Fred Ventura az új CD-n!
https://i.imgur.com/9vnHDlE.jpg
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.11.20. 09:49:18
https://i.imgur.com/9vnHDlE.jpg
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.11.20. 09:49:18
Egyetértek veled. <#eljen>#eljen> Nem is ragoznám túl.
Ez a csávesz, vagy földönkívüli, vagy Isten tudja micsoda, ontja magából a mesterműveket!
A kérdésem csak annyi lenne /és ezt megkérdeztem 1 órája tőle instagram privátban hátha ott válaszol/, hogy ezek kész vannak, vagy egymás után gyártja? Ha az előbbi, akkor is rengeteg munka, mert valamikor el kellett készíteni, ha az utóbbi, hogy kevesebb, mint 1 hónap alatt, főleg videókkal együtt, akkor no comment...csak wow...
Ez a csávesz, vagy földönkívüli, vagy Isten tudja micsoda, ontja magából a mesterműveket!
A kérdésem csak annyi lenne /és ezt megkérdeztem 1 órája tőle instagram privátban hátha ott válaszol/, hogy ezek kész vannak, vagy egymás után gyártja? Ha az előbbi, akkor is rengeteg munka, mert valamikor el kellett készíteni, ha az utóbbi, hogy kevesebb, mint 1 hónap alatt, főleg videókkal együtt, akkor no comment...csak wow...
Akit érdekel .
Megjelent Mirko új CD-je az Analog Language-nél a Digitálisan beszerezhető 13 track helyett 17 nótával! <#finom>#finom>
Mirko Hirsch - Missing Pieces - Return To Neon (Special Edition)( Analog Language) CD 2020

Megjelent Mirko új CD-je az Analog Language-nél a Digitálisan beszerezhető 13 track helyett 17 nótával! <#finom>#finom>
Mirko Hirsch - Missing Pieces - Return To Neon (Special Edition)( Analog Language) CD 2020

Bele akartam hallgatni de nem találtam a katalógusomban amíg rá nem jöttem miért?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A Hymn Of Love<#wink>#wink>
A Hymn Of Love<#wink>#wink>
Honnan szalajtották ezt a két szerencsétlen homárt ? ... Ezzel vallatni lehet, olyan sz@r...
Ez valóban szuper!
A videó és a zene is csillagos ötös.
Bár a trón tetején nálam ez a dal ül jelenleg: A Hmyn Of Love.
Idei év legjobb zenéje nálam, elárulok egy titkot,az éves listámon az első helyezett ez lesz.
Rengetegszer meghallgattam, nincs mese, nincs ennél számomra az idén jobb zene.
Felveszi a versenyt ezekkel az előadókkal: Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michael Jarre.
Ez világszínvonal.
<#wave>#wave>
A videó és a zene is csillagos ötös.
Bár a trón tetején nálam ez a dal ül jelenleg: A Hmyn Of Love.
Idei év legjobb zenéje nálam, elárulok egy titkot,az éves listámon az első helyezett ez lesz.
Rengetegszer meghallgattam, nincs mese, nincs ennél számomra az idén jobb zene.
Felveszi a versenyt ezekkel az előadókkal: Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michael Jarre.
Ez világszínvonal.
<#wave>#wave>
Inkább sírjunk, mint nevessünk...
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
Mflex Sounds - Dreamer
Hát gyerekek,,nem tudom sírjak vagy nevessek,,,
New London Boys - I'm Gonna Give My Heart
New London Boys - I'm Gonna Give My Heart
Tíz évet kell visszanézni, és aki az utolsó pillanatban próbálja ezt összerakni, annak nem lesz egyszerű.
Nekem is készül, és az első háromban egy német,spanyol,olasz vezető hármas alakult ki.
2010-2019-ig zenék jöhetnek, és hivatalos kiadások. (pl. Italove-Follow Me To Mexico (RetroSynther Remix) sajnos
azok közé tartozik, ami nem lehet, pedig az első körben kiválasztott 20-ban, az is ott volt. Aztán ki kellett vennem.
A 2020. év pedig egy külön lista lesz, azokra is lehet szavazni majd decemberben. Aki esetleg kimaradt a korábbi infókból eddig.
Nekem is készül, és az első háromban egy német,spanyol,olasz vezető hármas alakult ki.
2010-2019-ig zenék jöhetnek, és hivatalos kiadások. (pl. Italove-Follow Me To Mexico (RetroSynther Remix) sajnos
azok közé tartozik, ami nem lehet, pedig az első körben kiválasztott 20-ban, az is ott volt. Aztán ki kellett vennem.
A 2020. év pedig egy külön lista lesz, azokra is lehet szavazni majd decemberben. Aki esetleg kimaradt a korábbi infókból eddig.
2021-ben pedig jön Magic System DJ, Mark Cello and Mr. Rocambole. :-)

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.11.17. 23:39:06

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.11.17. 23:39:06
New Italo Vinyl
Igen, tudom, nálam is az első ötben van ez a zene.
A pasi is azzal az isteni helyes bajuszával nálam az első ötben....:-)))
Ami nálam nem tudja elvinni az első helyet nyolcvanas évekből, s én is írtam már sokszor: Fancy - Bolero.
Csengőhangom is ez volt sokáig a mobilomon. Minden egyes hangja egy kincs, élmény.
Ennél jobb disco zene számomra nem létezett anno.
<#wave>#wave>
A pasi is azzal az isteni helyes bajuszával nálam az első ötben....:-)))
Ami nálam nem tudja elvinni az első helyet nyolcvanas évekből, s én is írtam már sokszor: Fancy - Bolero.
Csengőhangom is ez volt sokáig a mobilomon. Minden egyes hangja egy kincs, élmény.
Ennél jobb disco zene számomra nem létezett anno.
<#wave>#wave>