NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ránézve a listákra,a Retronic Voice albumáról,mindenki más dalt favorizált.
"True" ami ugyebár az album utáni daluk,lehetne a legmagasabb pozícióban,ha rábólintanál,mert extra bónusz pontokat is kapna ,a dobogós helyezésekért.
Volt hsz váltásunk a digitális kiadványaikról is,egyetértettünk abban hogy azok is nagyon jók.
Lehet a "True" vagy inkább #33970 "Feel the Night" ?
Ránézve a listákra,a Retronic Voice albumáról,mindenki más dalt favorizált.
"True" ami ugyebár az album utáni daluk,lehetne a legmagasabb pozícióban,ha rábólintanál,mert extra bónusz pontokat is kapna ,a dobogós helyezésekért.
Volt hsz váltásunk a digitális kiadványaikról is,egyetértettünk abban hogy azok is nagyon jók.
Lehet a "True" vagy inkább #33970 "Feel the Night" ?
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Bár tegnap ezt a szavazást lezártuk,írtam privát Alladának,hogy a te listádat még vegye számításba.
Köszönöm hogy te is részt vettél,veszel a szavazásban.
Kellemes ünnepeket Neked is!
Bár tegnap ezt a szavazást lezártuk,írtam privát Alladának,hogy a te listádat még vegye számításba.
Köszönöm hogy te is részt vettél,veszel a szavazásban.
Kellemes ünnepeket Neked is!
ItaloDisco4Ever !
Üdv mindenkinek ! Megszületett a Mission Impossible, mert ez tényleg az ...... tudtam volna még 100-at hozzáírni .... Az első 5 dal fix, de a többi között nincs különbség, 6-25-ig mindegyik lehet 6. és 25. is. Boldog karácsonyt kívánok Nektek kedves tagok és az egész családotoknak 😊 Maradjatok egészségesek - : ) Sziasztok Attila
1. Miko Mission - Let it be love (GINO MIX)
2. Grant Miller - One Day (NRG Boy Extended Edit)
3. Carino Cat – Banda Di Baffi
4. Italobox - My dream (Extended Version)
5. Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( Flemming Dalum Remix )
6. Albert One - Face To Face (Extended Edit )
7. Fred Ventura - Don't Give Up (Italoconnection Mix)
8. Split mirrors - The right time (digimax remix)
9. Amaya - I Never Said This Before (Vocal Version)
10. Ken Scott - The Cat (Italoconnection Re-Edit)
11. Jaco - Hey Operator (Run Version by Mirko Hirsch)
12. Carino Cat — The Carino Crew, Featuring Fred Ventura
13. Italove - Follow Me to Mexico (Extended Version)
14. Lenroy - Do you (extended Version )
15. Rick de Moore - It's Love (Maxi Version)
16. Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
17. Miko Mission - Do You Wanna Dance ( Extended )
18. Miko Mission - Universal Feeling (Extended Remix)
19. Mention - Many Times (with Miko Mission)
20. Italove - L'Amour (Extended Version )
21. Atelier Folie - Leave Me Alone (Italoconnection Remix)
22. Brian Ice - Fly With Me ( Extended )
23. Mention - No Changes ( Extended )
24. Jock Hattle - All for one ( Extended )
25. Mirko Hirsch - Pandora's Box 2020
1. Miko Mission - Let it be love (GINO MIX)
2. Grant Miller - One Day (NRG Boy Extended Edit)
3. Carino Cat – Banda Di Baffi
4. Italobox - My dream (Extended Version)
5. Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( Flemming Dalum Remix )
6. Albert One - Face To Face (Extended Edit )
7. Fred Ventura - Don't Give Up (Italoconnection Mix)
8. Split mirrors - The right time (digimax remix)
9. Amaya - I Never Said This Before (Vocal Version)
10. Ken Scott - The Cat (Italoconnection Re-Edit)
11. Jaco - Hey Operator (Run Version by Mirko Hirsch)
12. Carino Cat — The Carino Crew, Featuring Fred Ventura
13. Italove - Follow Me to Mexico (Extended Version)
14. Lenroy - Do you (extended Version )
15. Rick de Moore - It's Love (Maxi Version)
16. Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
17. Miko Mission - Do You Wanna Dance ( Extended )
18. Miko Mission - Universal Feeling (Extended Remix)
19. Mention - Many Times (with Miko Mission)
20. Italove - L'Amour (Extended Version )
21. Atelier Folie - Leave Me Alone (Italoconnection Remix)
22. Brian Ice - Fly With Me ( Extended )
23. Mention - No Changes ( Extended )
24. Jock Hattle - All for one ( Extended )
25. Mirko Hirsch - Pandora's Box 2020
Köszönöm!
The Years (Go By) (Eddy Mi Ami Remix) amire gondoltam.
The Years (Go By) (Eddy Mi Ami Remix) amire gondoltam.
...too much time on my hands...
Hát "általában" nekem is.
"Általában" csak akkor szoktam ide kérést kiirni,ha más csatornán már falakba ütköztem.
Ezért irtam,hogy nem igen/nem válaszra vagyok kiváncsi.
"Általában" csak akkor szoktam ide kérést kiirni,ha más csatornán már falakba ütköztem.
Ezért irtam,hogy nem igen/nem válaszra vagyok kiváncsi.
Saját példámból kiindulva ,az hogy zenei vonalon nem válaszol a megkeresett személy,ritka mint a fehér holló.
Lemezkiadók vezéreitől ,producereken át,az előadókig ,nagy általánosságban néhány nap alatt válaszolnak,sőt örülnek,megköszönik az érdeklődést.
Persze biztosan akadnak kivételek.
Lemezkiadók vezéreitől ,producereken át,az előadókig ,nagy általánosságban néhány nap alatt válaszolnak,sőt örülnek,megköszönik az érdeklődést.
Persze biztosan akadnak kivételek.
ItaloDisco4Ever !
Lett volna hiányérzetem ha te nem csatlakoztál volna a szavazáshoz.
Kimondhatom,ennyi szavazattal elégedett vagyok,ezekből a listákból egy remek összesített rangsorolást lehet készíteni.
Köszönöm mindenkinek,és folyt .köv az idei év dalaival,mely listával van egy extra tervem,melyre majd visszatérek,ha megvalósulhat.
Kimondhatom,ennyi szavazattal elégedett vagyok,ezekből a listákból egy remek összesített rangsorolást lehet készíteni.
Köszönöm mindenkinek,és folyt .köv az idei év dalaival,mely listával van egy extra tervem,melyre majd visszatérek,ha megvalósulhat.
ItaloDisco4Ever !
Privátban írsz neki , bár készülj fel hogy elég megosztó személyiség még a lengyelek körében is.
Tudod a módját az ilyen zenék beszerzésének.
Minden infó adott hozzá!<#wink>#wink>
Minden infó adott hozzá!<#wink>#wink>
Oké, megy majd a privát üzenet. Legkésőbb dec. 22-én délig szeretném átküldeni. Holnap még meló van, így nem merem holnapra, tutira ígérni.
Vinyl Top 20 by Aero Cool 2010-2020
---------------------------------------------------
1.Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010
2.Andy Romano - Run To Love 2010
3.Alba feat. Fred Ventura - Without You 2011
4.Antilles - Friendly Fire 2011
5.Ryan Paris - Parisienne Girl (80's Remix) 2012
6.Magic System D.J. - Inside 2012
7.TQ - Let's Go To Tokyo 2013
8.Lenroy - Do You 2013
9.Miko Mission - Universal Feeling 2014
10.Italobox / Energy Voice - Italo Forever 2014
11.Night In Wales - Dancing 2015
12.Rofo - Summer Love 2015
13.Italove - Heading For The Sun 2016
14.Energy Voice - The Radio Star 2016
15.Tobias Bernstrup - Utopia 2017
16.Cliff Wedge - Angel Eyes 2017
17.Gianni Durante - Queen Of The Night 2018
18.Rick De Moore - It's Love 2018
19.Joy Peters - Winter In My Heart 2019
20.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes) 2020
---------------------------------------------------
1.Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010
2.Andy Romano - Run To Love 2010
3.Alba feat. Fred Ventura - Without You 2011
4.Antilles - Friendly Fire 2011
5.Ryan Paris - Parisienne Girl (80's Remix) 2012
6.Magic System D.J. - Inside 2012
7.TQ - Let's Go To Tokyo 2013
8.Lenroy - Do You 2013
9.Miko Mission - Universal Feeling 2014
10.Italobox / Energy Voice - Italo Forever 2014
11.Night In Wales - Dancing 2015
12.Rofo - Summer Love 2015
13.Italove - Heading For The Sun 2016
14.Energy Voice - The Radio Star 2016
15.Tobias Bernstrup - Utopia 2017
16.Cliff Wedge - Angel Eyes 2017
17.Gianni Durante - Queen Of The Night 2018
18.Rick De Moore - It's Love 2018
19.Joy Peters - Winter In My Heart 2019
20.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes) 2020
New Italo Vinyl
Tökéletes választás! <#wink>#wink>
ez valakinek lossless?Laserlight
Persze nem igen/nem választ kérek,hanem aki el is tudja küldeni.
Köszönöm.
Persze nem igen/nem választ kérek,hanem aki el is tudja küldeni.
Köszönöm.
Béla!!!
Ezért szorgalmaztam hogy szavazz ....
Annyit ha szabad megjegyeznem,ez a lista,véleményem,saját megítélésem, ízlésem szerint, kitűnő zenei ízlésről árulkodik,ugyebár én sok rádióban való vendégszereplésed meghallgattam,felvételről is,így aztán képben vagyok,voltam! <#taps>#taps>
14 dalt a listádról egy Top 50-re én is felírnék.
Köszönöm.
Örülök hogy csatlakoztál.
Ezért szorgalmaztam hogy szavazz ....
Annyit ha szabad megjegyeznem,ez a lista,véleményem,saját megítélésem, ízlésem szerint, kitűnő zenei ízlésről árulkodik,ugyebár én sok rádióban való vendégszereplésed meghallgattam,felvételről is,így aztán képben vagyok,voltam! <#taps>#taps>
14 dalt a listádról egy Top 50-re én is felírnék.
Köszönöm.
Örülök hogy csatlakoztál.
ItaloDisco4Ever !
Amíg én vezénylem le ezt a játékot,szavazást ,hozzáteszem gyorsan a te segítségeddel <#worship>#worship>,addig lesznek szabályok.
Lehet kikerülni,nem figyelembe venni,azt a tényleg csak néhányat,de nem érdemes,mert miután az alappontozást megkapom tőled,én átfogom nézni az összes dalt,és azon zenéket melyek nem beszerezhetők hivatalosan,törölni fogom,,így ugyebár egy hivatalosan kiadott zenétől vesz el egy helyezést,aki fütyül a szabályokra,nem teszem szóvá,mert nem akarok ebből feszkót, viszont felajánlom ha valamely dal kétes,itt vagyok,figyelek ,nagyon szívesen segítek,kérdezzetek.
Allada,arra kérlek minden dalt ami a listákra került vegyél figyelembe,és a megbeszéltek szerint pontozd.
Az alappontozáshoz bónusz pontokat is kifogok osztani,egy bizonyos szisztéma szerint.
DJ Adrián listája nem csak jó,hanem hasznos is a szavazás szempontjaiból,nem a dalok úgymond szórásához ,hanem javarészt, a már eddig a listákon szerepelt dalokhoz adott hozzá pontszámban.
Én a 2020-as listával még várok,az ünnep előtti napokban,még érkezhet néhány jó dal.
Ezt amit ma este lezárunk,majd privát ha kész leszel a pontozással,kérlek küld át,dec.24-én kint lesz a végeredmény.
Köszönöm a pozitív hozzáállásod ,így kell ezt csinálni! <#eljen>#eljen>
Lehet kikerülni,nem figyelembe venni,azt a tényleg csak néhányat,de nem érdemes,mert miután az alappontozást megkapom tőled,én átfogom nézni az összes dalt,és azon zenéket melyek nem beszerezhetők hivatalosan,törölni fogom,,így ugyebár egy hivatalosan kiadott zenétől vesz el egy helyezést,aki fütyül a szabályokra,nem teszem szóvá,mert nem akarok ebből feszkót, viszont felajánlom ha valamely dal kétes,itt vagyok,figyelek ,nagyon szívesen segítek,kérdezzetek.
Allada,arra kérlek minden dalt ami a listákra került vegyél figyelembe,és a megbeszéltek szerint pontozd.
Az alappontozáshoz bónusz pontokat is kifogok osztani,egy bizonyos szisztéma szerint.
DJ Adrián listája nem csak jó,hanem hasznos is a szavazás szempontjaiból,nem a dalok úgymond szórásához ,hanem javarészt, a már eddig a listákon szerepelt dalokhoz adott hozzá pontszámban.
Én a 2020-as listával még várok,az ünnep előtti napokban,még érkezhet néhány jó dal.
Ezt amit ma este lezárunk,majd privát ha kész leszel a pontozással,kérlek küld át,dec.24-én kint lesz a végeredmény.
Köszönöm a pozitív hozzáállásod ,így kell ezt csinálni! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Megirtam,egy hosszú hozzászólást,kb egy óra alatt,majd mire elküldtem úgy eltünt az egész mint a sicc.Nem írom ujra nincs erre úőjabb egy órám de...
1.Hiába a piszkálódás,továbbra sem volt időm idehaza zenéket keresgélni hallgatgatni,listákat összeállítgatni(halomban áll még igy is hazahozott munkám a gép mellett)
2.Listám összeállításakor továbbra sem tudom figyelembe venni azokat a dalokat,verziókat,amelyek csak youtube-on,mp3-ban,vagy CSAK bakeliten jelentek meg(kivéve ha ezt valaki szivességből el nem küldte nekem).Így akár tetszik a dal,akár nem,számomra az nem létezik,amig nincs meg lossless,hiába van belinkelve 100x is a forumra vagy egyéb felületekre.
3.Mint azt már irtam a gépemmel az elmult hetekben volt egy kis műszaki probléma melynek okán a 4-8 terrás vincsiket amiken a zenéket tárolom kiirás előtt,nem is látta a gépem,igy emlékezetből emlékezni régebbi dolgokra képtelenség.(most néhány napja egy videokártyacserével szerencsére orvosoltam a problémát és ujból mindenhez hozzáférek.
4. főleg a 2020 előtti zenéim egy részét anno kiirtam lemezre,hogy adásba vihessem,ezek a zenék és lemezek viszont ömlesztve vannak,nincs katalogizálva,és fülcsihez hasonlóan,akinek szintén nincs ideje a régi,kért lemezeit megkeresni,nekem sem volt arra időm,hogy egyenként több száz lemezt végigolvasgassak,vagy főleg hallgassak,hogy mi hol van.(hogy aztán a zene mikori arra meg végképpen nem).Mivel idén adásban nem voltam,ezért 2020-asok tuti nincsenek rajtuk,azok mind vincsin maradtak.
Így aztán jobb híján ma reggel azt a módszert választottam,hogy fogtam a már beküldött listákat,kiszórtam belőle mindazt ami sosem tetszett eddig sem,kiszórtam azokat amelyeket sosem kaptam meg sehonnan senkitől lossless,és a maradékot a youtube-on meghallgatva kiegészítve 1-2 közben eszembe ötlött szeretett felvétellel összeírtam egy listát az eddig beküldöttekből,és amik megfeleltek a 2,4.pontokba foglaltaknak azokat rangsoroltam.
Ime:
1. Keneida – In This World (Digimax Euro NRG Mix)
2. Joy Peters - Passion Of Love
3. Peter Wilson - Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix)
4. Andermay - En Blanco (Italoconnection Remix)
5. Franck Choppin – Pain In My Hear
6. Mode One:I Still Love You (feat. Lian Ross)
7. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
8. Spacehawk - Millennium
9. Tom Garrow - Come Back!
10. Kristian Conde - 80s Come Back To Us(new mix)
11. Paul Parker : The Man That Fell to Earth
12. On! - Magnetical Samba
13. Victor Ark Feat. Mr. Konrad - Loving Me(NU Disco Remix)
14. Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix)
15. Ross Alexander – Together In Electric Dreams (Matt Pop Love Muscle Mix)
16. Nicki French-Raise Your Voice (Sakgra remix)
17. Albert One – Stay
18. Retronic Voice - True (Extended)
19. Michael Oakley - Left Behind
20. Maxthor-Hunters
Ami a 2020-ast illeti arra végképpen nem teszek igéretet.Egyrészt továbbra sem lett több időm erre,másrészt idén szó szót ne érjen de nekem nagyon kevés olyan zene volt ami igazából tetszett volna,az idén itt belinkelt dalok kétharmadát első hallgatás után kukáztam ki,ami meg mégis megmaradt bennem,annak csak kis része van meg lossless,mivel vagy csak bakeliten jelent meg és senkitől sem kaptam meg,vagy nem találtam szabadon hozzáférhető formában.( a youtube-on,soundcloudun belinkelt dolgokkal meg nem foglalkozom).
Igazábol ebben az évben jobbára inkább a régebbi zenéket kerestem(hetvenes vége,nyolcvanas,kilencvenes eleje)inkább közepe sikerrel,mert ebben még kevesebb segítség van,ezeket talán még nehezebb beszerezni,mint a maiakat,és ami azt illeti,ha volt zene amit sokat hallgattam idén,és nagyon tetszett azok ebbe a régebbi kategoriába estek,és nem a 2020-ba.
Majd meglátom,ha lesz időm körülnézek a vincsiken és meglátom találok-e rajta legalább 10-20 maradandót,ami meg is van nekem és nem csak itt belinkelve hallottam idén.
Igéretet nem teszek.
1.Hiába a piszkálódás,továbbra sem volt időm idehaza zenéket keresgélni hallgatgatni,listákat összeállítgatni(halomban áll még igy is hazahozott munkám a gép mellett)
2.Listám összeállításakor továbbra sem tudom figyelembe venni azokat a dalokat,verziókat,amelyek csak youtube-on,mp3-ban,vagy CSAK bakeliten jelentek meg(kivéve ha ezt valaki szivességből el nem küldte nekem).Így akár tetszik a dal,akár nem,számomra az nem létezik,amig nincs meg lossless,hiába van belinkelve 100x is a forumra vagy egyéb felületekre.
3.Mint azt már irtam a gépemmel az elmult hetekben volt egy kis műszaki probléma melynek okán a 4-8 terrás vincsiket amiken a zenéket tárolom kiirás előtt,nem is látta a gépem,igy emlékezetből emlékezni régebbi dolgokra képtelenség.(most néhány napja egy videokártyacserével szerencsére orvosoltam a problémát és ujból mindenhez hozzáférek.
4. főleg a 2020 előtti zenéim egy részét anno kiirtam lemezre,hogy adásba vihessem,ezek a zenék és lemezek viszont ömlesztve vannak,nincs katalogizálva,és fülcsihez hasonlóan,akinek szintén nincs ideje a régi,kért lemezeit megkeresni,nekem sem volt arra időm,hogy egyenként több száz lemezt végigolvasgassak,vagy főleg hallgassak,hogy mi hol van.(hogy aztán a zene mikori arra meg végképpen nem).Mivel idén adásban nem voltam,ezért 2020-asok tuti nincsenek rajtuk,azok mind vincsin maradtak.
Így aztán jobb híján ma reggel azt a módszert választottam,hogy fogtam a már beküldött listákat,kiszórtam belőle mindazt ami sosem tetszett eddig sem,kiszórtam azokat amelyeket sosem kaptam meg sehonnan senkitől lossless,és a maradékot a youtube-on meghallgatva kiegészítve 1-2 közben eszembe ötlött szeretett felvétellel összeírtam egy listát az eddig beküldöttekből,és amik megfeleltek a 2,4.pontokba foglaltaknak azokat rangsoroltam.
Ime:
1. Keneida – In This World (Digimax Euro NRG Mix)
2. Joy Peters - Passion Of Love
3. Peter Wilson - Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix)
4. Andermay - En Blanco (Italoconnection Remix)
5. Franck Choppin – Pain In My Hear
6. Mode One:I Still Love You (feat. Lian Ross)
7. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
8. Spacehawk - Millennium
9. Tom Garrow - Come Back!
10. Kristian Conde - 80s Come Back To Us(new mix)
11. Paul Parker : The Man That Fell to Earth
12. On! - Magnetical Samba
13. Victor Ark Feat. Mr. Konrad - Loving Me(NU Disco Remix)
14. Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix)
15. Ross Alexander – Together In Electric Dreams (Matt Pop Love Muscle Mix)
16. Nicki French-Raise Your Voice (Sakgra remix)
17. Albert One – Stay
18. Retronic Voice - True (Extended)
19. Michael Oakley - Left Behind
20. Maxthor-Hunters
Ami a 2020-ast illeti arra végképpen nem teszek igéretet.Egyrészt továbbra sem lett több időm erre,másrészt idén szó szót ne érjen de nekem nagyon kevés olyan zene volt ami igazából tetszett volna,az idén itt belinkelt dalok kétharmadát első hallgatás után kukáztam ki,ami meg mégis megmaradt bennem,annak csak kis része van meg lossless,mivel vagy csak bakeliten jelent meg és senkitől sem kaptam meg,vagy nem találtam szabadon hozzáférhető formában.( a youtube-on,soundcloudun belinkelt dolgokkal meg nem foglalkozom).
Igazábol ebben az évben jobbára inkább a régebbi zenéket kerestem(hetvenes vége,nyolcvanas,kilencvenes eleje)inkább közepe sikerrel,mert ebben még kevesebb segítség van,ezeket talán még nehezebb beszerezni,mint a maiakat,és ami azt illeti,ha volt zene amit sokat hallgattam idén,és nagyon tetszett azok ebbe a régebbi kategoriába estek,és nem a 2020-ba.
Majd meglátom,ha lesz időm körülnézek a vincsiken és meglátom találok-e rajta legalább 10-20 maradandót,ami meg is van nekem és nem csak itt belinkelve hallottam idén.
Igéretet nem teszek.
Köszi a linket!
Látom ez pár napja jelent meg. Van olyan hely is ahol meg lehet venni lossless minőségben?
Ha már "digital edition".
Látom ez pár napja jelent meg. Van olyan hely is ahol meg lehet venni lossless minőségben?
Ha már "digital edition".
AeroCool, Cucurbia, allacska, gyula71 és bárki, akinek vannak nagy kedvencei 2010-től.!!! Estig még jöhetnek a listák. Köszönet.
És még azt sem lehet tudni hogy a jogokat nem adta-e el..Orosz vagy tán Magyar vonalra gondolászok,,,Azért gondolom nem lesz probléma értékesítenie a 100 példányt.A zenei anyag biztos hogy kitűnő,,az ár az már nem annyira.A minőségi dolgokat most nem is firtatnám,ki lett vesézve itt már sokszor
Rendben, Adriánét akkor fel is viszem a nagy listára, és jba123 listája is feldolgozható a 11 db új remixes Fred Ventura-The Years(Go By)-ra
meg ha meg jön a kiválasztás, hamar oda lehet írni utólag is.
Az alábbi néhány hsz-hez csak annyit,hogy lehet mindenki egy kicsit a saját véleményét tartja ésszerűnek a szavazások kapcsán.
De nehéz mindenkinek a kedvében járni, úgy hogy alap szabályok azért legyenek.
Ha egy két zene nem oké, hamar javítod még nekem is, így ez sem lehet kifogás. Remélem jövőre is listázunk újra.
meg ha meg jön a kiválasztás, hamar oda lehet írni utólag is.
Az alábbi néhány hsz-hez csak annyit,hogy lehet mindenki egy kicsit a saját véleményét tartja ésszerűnek a szavazások kapcsán.
De nehéz mindenkinek a kedvében járni, úgy hogy alap szabályok azért legyenek.
Ha egy két zene nem oké, hamar javítod még nekem is, így ez sem lehet kifogás. Remélem jövőre is listázunk újra.
Sanya !
Tom nem egy olcsó gyerek azt tudjuk.
Ez az album tökéletes de egy CD-ért 17000 Ft!!!!! , hát.......<#shakehead>#shakehead>
És még a rizikó faktor hogy mennyi mp3-t tartalmaz vajon?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tom nem egy olcsó gyerek azt tudjuk.
Ez az album tökéletes de egy CD-ért 17000 Ft!!!!! , hát.......<#shakehead>#shakehead>
És még a rizikó faktor hogy mennyi mp3-t tartalmaz vajon?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem akarok nagyon beleugatni, mert időm nekem sincs listát írni csak olvasgatok és a vita kapcsán jutott eszembe hogy azért szabályok mégiscsak jó ha vannak
Más példával ott van a közlekedés, szabályok vannak, hogy ne legyen káosz. Ha az van h nem érdekel, nem tartom be, mert nekem máshogy tetszik, akkor van az, hogy vannak olyan barmok akik szembejönnek az autópályán. Akiknek nem tetszik a szabály, annak nem kötelezõ a részvétel. A közlekedésben meg is büntetik
A társadalom így múkodik, bár egyre inkább már nem.
Más példával ott van a közlekedés, szabályok vannak, hogy ne legyen káosz. Ha az van h nem érdekel, nem tartom be, mert nekem máshogy tetszik, akkor van az, hogy vannak olyan barmok akik szembejönnek az autópályán. Akiknek nem tetszik a szabály, annak nem kötelezõ a részvétel. A közlekedésben meg is büntetik
A társadalom így múkodik, bár egyre inkább már nem.
Because I said so... that's why.™
Csak hallgatási minőségre feldobtam .
Akár már szavazni is lehet rá mert hivatalos.<#wink>#wink>
Marc Fruttero - Clara (Neo Romantic's Extended Remix)
Akár már szavazni is lehet rá mert hivatalos.<#wink>#wink>
Marc Fruttero - Clara (Neo Romantic's Extended Remix)
Hm...
Miből lesz a cserebogár!?<#wow1>#wow1>
Ezt meghallgatva már egészen értékelni tudom az új Marc Fruttero - CLARA (Promo 2020) lemezt! <#nevetes2>#nevetes2>
Marc Fruttero: Sample from "Clara" 2012
Discogs
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.12.20. 10:37:26
Miből lesz a cserebogár!?<#wow1>#wow1>
Ezt meghallgatva már egészen értékelni tudom az új Marc Fruttero - CLARA (Promo 2020) lemezt! <#nevetes2>#nevetes2>
Marc Fruttero: Sample from "Clara" 2012
Discogs
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.12.20. 10:37:26
Szia,
Átfésültem a listád,én úgy látom ez teljesen rendben van,tehát a tartalékaid,a "cserepadon" maradnak. 😊
Egy kérésem van.
3. Fred Ventura – The Years (Go By)
Ezekből a remixekből jelölj és jelezz felém egyet :
Discogs link
Köszönöm!
Átfésültem a listád,én úgy látom ez teljesen rendben van,tehát a tartalékaid,a "cserepadon" maradnak. 😊
Egy kérésem van.
3. Fred Ventura – The Years (Go By)
Ezekből a remixekből jelölj és jelezz felém egyet :
Discogs link
Köszönöm!
ItaloDisco4Ever !
Tehát,ma még aki szeretne csatlakozni az elmúlt tíz év legjobb dalai szavazáshoz,adva van a lehetőség.
Aztán hétfőtől ,rátérünk az idei év dalaira.
Alapvető szabályok betartását ,továbbra is kérem.
2020-as hivatalos kiadványokból válogassatok,kerüljétek a YouTube-os kontár maszek mixeket.
Aki nincs tisztábban egy-egy dallal kapcsolatban,kérdezzetek rá,szívesen segítek.
Alsó limit nincs,akár egy dallal is részt vehetek a szavazásban,felső határ van,max 20-as listákat várunk.
Aztán hétfőtől ,rátérünk az idei év dalaira.
Alapvető szabályok betartását ,továbbra is kérem.
2020-as hivatalos kiadványokból válogassatok,kerüljétek a YouTube-os kontár maszek mixeket.
Aki nincs tisztábban egy-egy dallal kapcsolatban,kérdezzetek rá,szívesen segítek.
Alsó limit nincs,akár egy dallal is részt vehetek a szavazásban,felső határ van,max 20-as listákat várunk.
ItaloDisco4Ever !
Mint lentebb írtam,a katyvaszt pontosan az idézné elő,ha alapszabályokhoz nem ragaszkodnék.
Amikhez te hozzáférsz még kiadatlan dalként,ahhoz a többiek lehet nem,így nem is szavaznának rá,ergo,ki is esik a legjobb dalok rangsorolásából,tehát sok értelme nincs.
Nem egyszerűbb úgy a szitu,hogy az év során bemutatott,hivatalos kiadványokból válogatunk a listáinkra,melyekhez én rendszeresen linkeltem a beszerzési lehetőséget is. ?
Amikhez te hozzáférsz még kiadatlan dalként,ahhoz a többiek lehet nem,így nem is szavaznának rá,ergo,ki is esik a legjobb dalok rangsorolásából,tehát sok értelme nincs.
Nem egyszerűbb úgy a szitu,hogy az év során bemutatott,hivatalos kiadványokból válogatunk a listáinkra,melyekhez én rendszeresen linkeltem a beszerzési lehetőséget is. ?
ItaloDisco4Ever !
Rain,
A hivatalos kiadványokhoz azért ragaszkodom,mert elsősorban , pont a YouTube-on van az a jelenség hogy xy user az original,hivatalosan kiadott verziókba belevág,aztán átkereszteli ezeket a maszek mixeket,én ezt a magam részéről nem díjazom,és a dalok szerzői,előadói sem. Ha ezeknek zöld utat adnék attól válna katyvasszá ,komolytalanná a szavazás.
A hivatalos kiadványok zöme, legalább egy sample erejéig felkerülnek a YouTube-ra.
Tehát nem bonyolítom túl,csak egy-két szabály betartását kérem,amiből esetenként engedek is,lásd alább.
Ha készítenél,írtál volna listát,nagy valószínűséggel nagy számban te is a hivatalos kiadványokat érintenéd,hiszen ide is elsősorban azok kerülnek be.
A fórummal kapcsolatban nem siránkozok,azt mérem fel alkalmanként ,van e még igény erre.
Egyelőre úgy tűnik ,igen,és a listák számával én elégedett vagyok.
Megértem ha neked nincs erre időd,másra szánod a szabadidőd,nem vagyunk egyformák,nekem a zene egy fontos hobbi,nem sajnálok ráfordítani a szabadidőmből.
Kellemes ünnepeket! <#integet2>#integet2>
A hivatalos kiadványokhoz azért ragaszkodom,mert elsősorban , pont a YouTube-on van az a jelenség hogy xy user az original,hivatalosan kiadott verziókba belevág,aztán átkereszteli ezeket a maszek mixeket,én ezt a magam részéről nem díjazom,és a dalok szerzői,előadói sem. Ha ezeknek zöld utat adnék attól válna katyvasszá ,komolytalanná a szavazás.
A hivatalos kiadványok zöme, legalább egy sample erejéig felkerülnek a YouTube-ra.
Tehát nem bonyolítom túl,csak egy-két szabály betartását kérem,amiből esetenként engedek is,lásd alább.
Ha készítenél,írtál volna listát,nagy valószínűséggel nagy számban te is a hivatalos kiadványokat érintenéd,hiszen ide is elsősorban azok kerülnek be.
A fórummal kapcsolatban nem siránkozok,azt mérem fel alkalmanként ,van e még igény erre.
Egyelőre úgy tűnik ,igen,és a listák számával én elégedett vagyok.
Megértem ha neked nincs erre időd,másra szánod a szabadidőd,nem vagyunk egyformák,nekem a zene egy fontos hobbi,nem sajnálok ráfordítani a szabadidőmből.
Kellemes ünnepeket! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Mindenféle vitát elkerülve most ez tényleg egy faramuci helyzet.
csak pár pl-val igazolva.
Nálam képtelenség hogy egy idei listára ne kerüljenek fel ezek a dalok csak azért mert más még nem tudott esetleg hozzájutni lossless minőségben.
Mert ettől még a dalok már léteznek ebben a minőségben.
Bad Boys Blue & Tom Hooker & Scarlett-With Our Love (Vintage Club Mix) 2020
Linda J.Nizza - Take You down
Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
És az is furcsa hogy Ismael számomra legjobb 2015<#wow1>#wow1> Júniusi dalát a majd csak esetleg egy 2021-es listára lehessen tenni.
Rengeteg olyan dal van ami simán felférne erre a bizonyos 20-as listára és már tönkre hallgattuk de lehet hogy soha nem fog megjelenni mert egyszerűen nincs rá kiadó. De attól még adott dalt imádjuk.
Ennyi erővel Manuel Rios egyetlen dala sem kerülhetne fel mert hiába van kiadva vinyl-n is, az összes műve mp3-ban készült a szerencsétlennek mert azt sem tudja mi a lossless fogalma.<#falbav>#falbav> Annak ellenére hogy mivel a
Radio Stad Den Haag házi mixmestere ez nagy gáz. <#wilting>#wilting>
Valószínű hogy lehetősége ezért lenne hozzájutni mindenhez lossless-ben is.
Szóval a Cicero Music-os Málfa Featuring Dj.Manuel Rios - So Long (Longer Remix) már csak azért sem játszhat a listán mivel nem is 2020-as kiadvány. <#wink>#wink>
Elég nagy lett itt a katyvasz bizony. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy az én listámon inkább azok a dalok szerepelnek amik a legtöbbet szóltak itthon a saját örömömre. Aztán hogy mi hivatalos meg mi nem az engem már cseppet sem érdekel. <#wink>#wink>
Ennek tükrében a 2020-as Top nálam!
És mennyi elképesztő jó nóta lemaradt!<#sir>#sir>
01. Decameron - Just A Little Dance (Extended Version) ( 2019-es nóta ) <#wink>#wink>
02. Dua Lipa - Physical (Parralox Remix V3)
03. Marc Fruttero - Time On Your Mind (Long Mix)
04. Kristian Conde - Future (Infinity Special Edit)
05. Bad Boys Blue & Tom Hooker & Scarlett-With Our Love (Vintage Club Mix)
06. Tom Garrow - Be my Girl
07. Grant Miller - One Day ( igazából 2019 )
08. Moe Nellow - Futa Sight
09. Savage - I Love You ( szinte mindegyik verziója )
10. Daniele Benati - Berlino
11. Linda J.Nizza - Take You down
12. Platon & Joolay - Last (Alexander Pierce Remix) 2020
13. Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
14. Knight$ - Hijack My Heart ( Also Playable Mono Remix )
15. Ryan Paris - I Love You Je T'Aime (Vocal)
16. Miko Mission - Do You Wanna Dance
17. Rachel Santos – Young Again (extended Mix)
18. Amaya - Car Crash 2020 (Extended Mix)
19. Siberian Heat - All around the world ( extended version )
20. Synergic Silence Feat. Fred Ventura - You're So Fine (Italoconnection Remix)
Még egy apró megjegyzés.
A többségeteknél a 2010-2020-as listátokon bizony csak az utóbbi egy két év zenéit látom mint ha 2017 előtt nem is léteztek volna kiemelkedő nóták. . <#wow1>#wow1>
Úgy látszik így múlik el a "világ dicsősége" így mennek feledésbe a a régebbi nagy kedvencek. <#sir>#sir>
csak pár pl-val igazolva.
Nálam képtelenség hogy egy idei listára ne kerüljenek fel ezek a dalok csak azért mert más még nem tudott esetleg hozzájutni lossless minőségben.
Mert ettől még a dalok már léteznek ebben a minőségben.
Bad Boys Blue & Tom Hooker & Scarlett-With Our Love (Vintage Club Mix) 2020
Linda J.Nizza - Take You down
Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
És az is furcsa hogy Ismael számomra legjobb 2015<#wow1>#wow1> Júniusi dalát a majd csak esetleg egy 2021-es listára lehessen tenni.
Rengeteg olyan dal van ami simán felférne erre a bizonyos 20-as listára és már tönkre hallgattuk de lehet hogy soha nem fog megjelenni mert egyszerűen nincs rá kiadó. De attól még adott dalt imádjuk.
Ennyi erővel Manuel Rios egyetlen dala sem kerülhetne fel mert hiába van kiadva vinyl-n is, az összes műve mp3-ban készült a szerencsétlennek mert azt sem tudja mi a lossless fogalma.<#falbav>#falbav> Annak ellenére hogy mivel a
Radio Stad Den Haag házi mixmestere ez nagy gáz. <#wilting>#wilting>
Valószínű hogy lehetősége ezért lenne hozzájutni mindenhez lossless-ben is.
Szóval a Cicero Music-os Málfa Featuring Dj.Manuel Rios - So Long (Longer Remix) már csak azért sem játszhat a listán mivel nem is 2020-as kiadvány. <#wink>#wink>
Elég nagy lett itt a katyvasz bizony. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy az én listámon inkább azok a dalok szerepelnek amik a legtöbbet szóltak itthon a saját örömömre. Aztán hogy mi hivatalos meg mi nem az engem már cseppet sem érdekel. <#wink>#wink>
Ennek tükrében a 2020-as Top nálam!
És mennyi elképesztő jó nóta lemaradt!<#sir>#sir>
01. Decameron - Just A Little Dance (Extended Version) ( 2019-es nóta ) <#wink>#wink>
02. Dua Lipa - Physical (Parralox Remix V3)
03. Marc Fruttero - Time On Your Mind (Long Mix)
04. Kristian Conde - Future (Infinity Special Edit)
05. Bad Boys Blue & Tom Hooker & Scarlett-With Our Love (Vintage Club Mix)
06. Tom Garrow - Be my Girl
07. Grant Miller - One Day ( igazából 2019 )
08. Moe Nellow - Futa Sight
09. Savage - I Love You ( szinte mindegyik verziója )
10. Daniele Benati - Berlino
11. Linda J.Nizza - Take You down
12. Platon & Joolay - Last (Alexander Pierce Remix) 2020
13. Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
14. Knight$ - Hijack My Heart ( Also Playable Mono Remix )
15. Ryan Paris - I Love You Je T'Aime (Vocal)
16. Miko Mission - Do You Wanna Dance
17. Rachel Santos – Young Again (extended Mix)
18. Amaya - Car Crash 2020 (Extended Mix)
19. Siberian Heat - All around the world ( extended version )
20. Synergic Silence Feat. Fred Ventura - You're So Fine (Italoconnection Remix)
Még egy apró megjegyzés.
A többségeteknél a 2010-2020-as listátokon bizony csak az utóbbi egy két év zenéit látom mint ha 2017 előtt nem is léteztek volna kiemelkedő nóták. . <#wow1>#wow1>
Úgy látszik így múlik el a "világ dicsősége" így mennek feledésbe a a régebbi nagy kedvencek. <#sir>#sir>
Akartam én is csinálni (kivételesen) egy listát, de ezt nagyon rossz döntésnek tartom, hogy csak olyan kerülhet be, ami megjelent.
Egy rakás, ismétlem, rakás jó zene kiesik így. Mi van, ha több év mire hivatalosan megjelenik, akkor meg azért nem kerülhet be, mert nem az adott évben jelent meg először, vagy sok év múlva, vagy soha.
Áhhh francokért kell túlbonyolítani/nod állandóan és akkor csodálkozol, hogy a kevés a lista, kevés a hozzászólás és 1 évben háromszor átmész siránkozásba, hogy kevesebbet leszel, meg nem leszel, meg hasonlók.
Nekem nincs időm ( és szerintem több embernek), hogy napokon, vagy hétig törje a fejét egy listán, amiről kutakodhat, hogy megjelent-e hivatalosan, vagy csak felkerült, pl a youtube-ra. De attól az ott még megjelent, mert annál nagyobb megosztás/megjelenés egyelőre nem létezik ezen a világon, mint a youtube.
Ki is léptem ebből nyakatekert katyvaszból.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.20. 07:40:24
Egy rakás, ismétlem, rakás jó zene kiesik így. Mi van, ha több év mire hivatalosan megjelenik, akkor meg azért nem kerülhet be, mert nem az adott évben jelent meg először, vagy sok év múlva, vagy soha.
Áhhh francokért kell túlbonyolítani/nod állandóan és akkor csodálkozol, hogy a kevés a lista, kevés a hozzászólás és 1 évben háromszor átmész siránkozásba, hogy kevesebbet leszel, meg nem leszel, meg hasonlók.
Nekem nincs időm ( és szerintem több embernek), hogy napokon, vagy hétig törje a fejét egy listán, amiről kutakodhat, hogy megjelent-e hivatalosan, vagy csak felkerült, pl a youtube-ra. De attól az ott még megjelent, mert annál nagyobb megosztás/megjelenés egyelőre nem létezik ezen a világon, mint a youtube.
Ki is léptem ebből nyakatekert katyvaszból.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.20. 07:40:24
Szia. Itt az én listám is, ránéznél kérlek, hogy esetleg van-e olyan ami nem fér bele, akkor szemezek a tartalékból 😊
1. Italoconnection feat. Francesca Gastaldi – Humanize
2. Etolie Vipe - Better Than You
3. Fred Ventura - The Years (Go By)
4. Mike Kremlin - Bye Bye Mi Amor (Flemming Dalum Club Version)
5. Plazma - Salvation
6. Maxthor - Flamingos (New Extended Version)
7. Birizdo I Am - Maybe Baby
8. Yuhniversia - Souvenir From Hell
9. Rick De Moore - Its Love
10. Aleph - Fire On The Moon (Italoconnection Remix)
11. D. White - Follow Me
12. Victor Ark & Daniela - Bacia Me
13. Night In Wales - Sunday Night
14. Evgene Ikonnikov - The Snow Queen (Extended)
15. Amaya - Trapped 2020
16. Marc Fruttero - Hawks And Doves (Italodisco Vocal Version)
17. Spatial Vox - Incanto D'Amore
18. Tam Harrow - Vodka Kaboom
19. George Aaron - Russian Ladies
20. Margo Feat. Kristian Conde - Disco Come Back
1. Italoconnection feat. Francesca Gastaldi – Humanize
2. Etolie Vipe - Better Than You
3. Fred Ventura - The Years (Go By)
4. Mike Kremlin - Bye Bye Mi Amor (Flemming Dalum Club Version)
5. Plazma - Salvation
6. Maxthor - Flamingos (New Extended Version)
7. Birizdo I Am - Maybe Baby
8. Yuhniversia - Souvenir From Hell
9. Rick De Moore - Its Love
10. Aleph - Fire On The Moon (Italoconnection Remix)
11. D. White - Follow Me
12. Victor Ark & Daniela - Bacia Me
13. Night In Wales - Sunday Night
14. Evgene Ikonnikov - The Snow Queen (Extended)
15. Amaya - Trapped 2020
16. Marc Fruttero - Hawks And Doves (Italodisco Vocal Version)
17. Spatial Vox - Incanto D'Amore
18. Tam Harrow - Vodka Kaboom
19. George Aaron - Russian Ladies
20. Margo Feat. Kristian Conde - Disco Come Back
...too much time on my hands...
Adrián jelezte,utalt rá,ez egy speciális, vinylen is kiadott zenék rangsorolása.
A rádióműsor miatt sem akarnám hogy megbontsa.
Maradhat így,az összesítés szempontjából is, ez egy nagyon jó lista.
A rádióműsor miatt sem akarnám hogy megbontsa.
Maradhat így,az összesítés szempontjából is, ez egy nagyon jó lista.
ItaloDisco4Ever !
Ez így duplajó.
Kaptunk egy remek listát,és a dalokat majd még meg is hallgathatjuk a rádióműsorodban.
Köszönöm !!!
Kaptunk egy remek listát,és a dalokat majd még meg is hallgathatjuk a rádióműsorodban.
Köszönöm !!!
ItaloDisco4Ever !
Komoly lista, de a 2020-as idei, és az évtized (2010-2019.) top 20, egy külön listára lett hirdetve.
A 4. Savage - I Love You, és a 19. Grant Miller - One Day helyett kérhetnénk valami mást ? Köszönet érte, előre is.
Ezek meg jöhetnének, a hosszabbra hirdetett (dec.28-ig) 2020-as, külön top 20 listára.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.19. 22:32:22
A 4. Savage - I Love You, és a 19. Grant Miller - One Day helyett kérhetnénk valami mást ? Köszönet érte, előre is.
Ezek meg jöhetnének, a hosszabbra hirdetett (dec.28-ig) 2020-as, külön top 20 listára.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.19. 22:32:22
Sziasztok!
Talán még beleférek a határidőbe... 😊 Vinylen (is) kiadott korongokból állítottam össze az általam legjobbnak vélt 20-at.
Januárban le is pörgetem őket egy szerdai műsorban, a Disco Diamond Rádióban <#wink>#wink>
1.Rick De Moore – It’s love (2018) AMD
2.Miko Mission – Let it be Love (2010) I Venti D’Azurro
3.Tam Harrow – Dancing tot he night (2019) AMD
4.Savage – I Love you (2020) DWA
5.Primadonna – Pretty face (2019) I Venti D’Azurro
6.Fred Ventura – Don’t give up (2013) Disco Modernism
7.Magic System DJ – Inside (2012) Five4It
8.Yuhniversia – Summer dreams (2018) Blanco Y Negro
9.Daneka Gold – Chasing shadows (2019) AMD
10.Albert One – Face to face (2015) I Venti D’Azurro
11.Nea – Puppi love (do you remember) (2015) ZYX
12.Odessa – Private disco show (2016) Bordello A Parigi
13.Charly Danone – I live in my dream (2017) Magic Sound Records
14.Joy Peters – Asian heart (2018) AMD
15.Tom Hooker – My Russian lady night (2017) AMD
16.Savage – Save me (2013) Flashback Records
17.Ken Laszlo – S.O.S. (2013) I Venti D’Azurro
18.TQ feat. Trans X – My fascination (2013) Space Sound Records
19.Grant Miller – One day
20.Italoconnection feat. Francesca Gastaldi – Humanize (2018) Bordello A Parigi
Talán még beleférek a határidőbe... 😊 Vinylen (is) kiadott korongokból állítottam össze az általam legjobbnak vélt 20-at.
Januárban le is pörgetem őket egy szerdai műsorban, a Disco Diamond Rádióban <#wink>#wink>
1.Rick De Moore – It’s love (2018) AMD
2.Miko Mission – Let it be Love (2010) I Venti D’Azurro
3.Tam Harrow – Dancing tot he night (2019) AMD
4.Savage – I Love you (2020) DWA
5.Primadonna – Pretty face (2019) I Venti D’Azurro
6.Fred Ventura – Don’t give up (2013) Disco Modernism
7.Magic System DJ – Inside (2012) Five4It
8.Yuhniversia – Summer dreams (2018) Blanco Y Negro
9.Daneka Gold – Chasing shadows (2019) AMD
10.Albert One – Face to face (2015) I Venti D’Azurro
11.Nea – Puppi love (do you remember) (2015) ZYX
12.Odessa – Private disco show (2016) Bordello A Parigi
13.Charly Danone – I live in my dream (2017) Magic Sound Records
14.Joy Peters – Asian heart (2018) AMD
15.Tom Hooker – My Russian lady night (2017) AMD
16.Savage – Save me (2013) Flashback Records
17.Ken Laszlo – S.O.S. (2013) I Venti D’Azurro
18.TQ feat. Trans X – My fascination (2013) Space Sound Records
19.Grant Miller – One day
20.Italoconnection feat. Francesca Gastaldi – Humanize (2018) Bordello A Parigi
The real DJ play vinyl!
https://www.discogs.com/Mextazuma-Remixes-vol-1/release/16164268
Ez is hivatalos,,,és 2020...
Ez is hivatalos,,,és 2020...
Rendelhető az már biztos,,,de hogy mikor juthat hozzá az ember??...Hát inkább én is 2021-re tippelnék
Szolgálati közlemény! 😊
AeroCool és Cucurbiához.
Szeretnék egy visszajelzést,számíthatunk é listákra tőletek,vasárnap lezárjuk e szavazást.
AeroCool és Cucurbiához.
Szeretnék egy visszajelzést,számíthatunk é listákra tőletek,vasárnap lezárjuk e szavazást.
ItaloDisco4Ever !
Mflex Sound - Fast (Speed) ... ok!
- link -
Mextazuma,
Az idei hivatalos kiadványai: bandcamp link
Tehát,az nem!
" Take Me " bitang jó zene,sosem hittem volna hogy ilyenre is képes,az ott lesz az én listámon!
- link -
Mextazuma,
Az idei hivatalos kiadványai: bandcamp link
Tehát,az nem!
" Take Me " bitang jó zene,sosem hittem volna hogy ilyenre is képes,az ott lesz az én listámon!
ItaloDisco4Ever !
Ez gondolom majd 2021-ben jön majd ki, pedig a 2020-as listámra fel fért volna.
Én is nyomozok még egy két zene hivatalosságáról,hogy ne utolsó pillanatban legyenek a lecserélések.
Szintén Mflex Sound - Fast (Speed) és a Komondo - (I Just) Died In Your Arms (Mextazuma Remix) zenékben nem vagyok biztos.
Szintén Mflex Sound - Fast (Speed) és a Komondo - (I Just) Died In Your Arms (Mextazuma Remix) zenékben nem vagyok biztos.
Igen,jól értelmezted a szabályt.
Mflex Sounds - Dream Your Life ,szerepelhet a listákon.
Mflex Sounds – Metamorphosis EP (2020)
ItaloDisco4Ever !
Egy kérdés?
Készítem az ez évi listát! Ugye jól értelmezem a szabályt, hogy vagy fizikai adathordozón, vagy elektronikus kiadványon kellet megjelennie ahhoz, hogy listára kerüljön. Tehát például ez nem szerepelhet rajta:
MFLEX SOUNDS- Dream your life
Készítem az ez évi listát! Ugye jól értelmezem a szabályt, hogy vagy fizikai adathordozón, vagy elektronikus kiadványon kellet megjelennie ahhoz, hogy listára kerüljön. Tehát például ez nem szerepelhet rajta:
MFLEX SOUNDS- Dream your life
Sokkal jobb mint ' The Twins legutóbbi ,2018-as "Living For The Future " albuma. <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Nagyon jó album, érdemes a beszerzésre.
Én is kacérkodom vele.
<#wave>#wave>
Én is kacérkodom vele.
<#wave>#wave>