NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a gyors választ, ezek alapján össze fogjuk rakni szerintem.
A benne levő munkáról annyit, hogy már az előző évek után tudtam mire vállalkozom. Ami a 2010-2019-es 17 db listával + a táblázat
készítéssel együtt, kb. 4-szer 2 ,2,és fél óra lehetett.
A benne levő munkáról annyit, hogy már az előző évek után tudtam mire vállalkozom. Ami a 2010-2019-es 17 db listával + a táblázat
készítéssel együtt, kb. 4-szer 2 ,2,és fél óra lehetett.
Allada,sokat könnyítettél a helyzetemen az alappontozással,de így is a tegnap estémből elvett egy bő órácskát ,a szisztéma szerinti további pontozás.
Tudom sok munkád van ebben neked is,köszönöm!
A 2020-as szavazáshoz,Fülcsi,Cucurbia jelezte a csatlakozást.
A hölgytől azt is tudjuk hogy nagyon elfoglalt,én azt javaslom ha ez megoldható,toljuk ki a szavazást dec.30-ig ,aztán az év utolsó napján érkezne az összesített lista.
Allacska listáját majd átnézem,és privát átküldöm a szabályok szerint elfogadhatóan.
Italomucsacso70 ,én javaslom ,írjon szerkesszen egy új listát a határidőig,nincs ennek akadálya,ha ezt nem szeretné,a hivatalos dalokat a listájáról ,természetesen tudjuk versenyeztetni.
Ken Laszlo - Hey Operator maradhat a listákon,de a szabály szerint,Mirko vokáljára cseréljük,ezzel neked nincs tennivalód.
Igen ,e listán válaszd külön egy-egy dal remixeit,azonos pontszámok esetén adja a lehetőséget a helyezések kiosztásánál.
Tudom sok munkád van ebben neked is,köszönöm!
A 2020-as szavazáshoz,Fülcsi,Cucurbia jelezte a csatlakozást.
A hölgytől azt is tudjuk hogy nagyon elfoglalt,én azt javaslom ha ez megoldható,toljuk ki a szavazást dec.30-ig ,aztán az év utolsó napján érkezne az összesített lista.
Allacska listáját majd átnézem,és privát átküldöm a szabályok szerint elfogadhatóan.
Italomucsacso70 ,én javaslom ,írjon szerkesszen egy új listát a határidőig,nincs ennek akadálya,ha ezt nem szeretné,a hivatalos dalokat a listájáról ,természetesen tudjuk versenyeztetni.
Ken Laszlo - Hey Operator maradhat a listákon,de a szabály szerint,Mirko vokáljára cseréljük,ezzel neked nincs tennivalód.
Igen ,e listán válaszd külön egy-egy dal remixeit,azonos pontszámok esetén adja a lehetőséget a helyezések kiosztásánál.
ItaloDisco4Ever !
Köszönjük. Szép és komoly lista. Nem tudom a világon még valahol készült-e már hasonló összesített new generation disco lista.
De lesz 2020-as is. Egy kis infó a bejött új 11 listához. Az allacska listájáról a kieső zenék sorszámát szeretném.
9 listával már tudok haladni addig is. ItaloMucsacso70 listáját még próbálom vele rendezni, remélem jön a válasz privát tőle a napokban.
Még egy kérdés, 4 db listán van eddig a Ken laszlo-Hey Operator, azokkal mi legyen,(Mirko-ként legyen már nálam is, vagy.....hogy is ?
Ja és a remixekre most külön próbálok figyelni. Infók privibe is jöhetnek a listázással kapcsolatban.
De lesz 2020-as is. Egy kis infó a bejött új 11 listához. Az allacska listájáról a kieső zenék sorszámát szeretném.
9 listával már tudok haladni addig is. ItaloMucsacso70 listáját még próbálom vele rendezni, remélem jön a válasz privát tőle a napokban.
Még egy kérdés, 4 db listán van eddig a Ken laszlo-Hey Operator, azokkal mi legyen,(Mirko-ként legyen már nálam is, vagy.....hogy is ?
Ja és a remixekre most külön próbálok figyelni. Infók privibe is jöhetnek a listázással kapcsolatban.
1. Miko Mission – Let It Be Love
2. Rick De Moore – It's Love
3. Ryan Paris – Parisienne Girl
4. Magic System D.J. – Inside
5. Michael Oakley – Left Behind
6. Albert One – Face To Face
7. Ryan Paris – I Wanna Love You Once Again
8. Joy Peters – The Passion Of Love
9. Retronic Voice – True
10. Closed – Crazy Love
11. Synergic Silence feat. Fred Ventura – Follow Your Instinct
12. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
13. Magnus Krieg – Time Traveller
14. Victor Ark & Daniela – Bacia Me
15. Magic System D.J. – Angels
16. Peter Wilson – Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Remix)
17. Lord And Master Feat Neil Francis – Closure (Parralox Remix)
18. Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch – The Vibe
19. Tom Garrow – Come Back!
20. NEA! – Puppy Love (Do You Remember)
21. Birizdo I Am – Mademoiselle
22. Joy Peters – A Star In Heaven
23. Fred Ventura – Don't Give Up
24. Vanello – Future Vibes
25. Etolie Vipe – Better Than You
26. Italoconnection feat. Francesca Gastaldi – Humanize
27. Alba feat. Fred Ventura – Without You
28. Atelier Folie – Leave Me Alone
29. Andy Romano – Run To Love
30. Lenroy – Do You
31. Energy Voice – Baby Goodbye
32. Tam Harrow – Dancing To The Night
33. Squash Gang – Hey You (What's Coming On Along The Way)
34. Mode-One – Sometimes
35. Energy Voice – The Radio Star
36. Andermay – En Blanco (Italoconnection Remix)
37. Primadonna – Pretty Face
38. J.D. Jaber – I Want You
39. Franck Choppin feat. Emphavoice – Pain in My Heart
40. TQ – Let's Go To Tokyo
ItaloDisco4Ever !
Thomas Anders - Cosmic Rider (Official Video)
Kellemes,Thomas énekelni még mindig nagyon tud!
Kellemes,Thomas énekelni még mindig nagyon tud!
ItaloDisco4Ever !
Retronic Voice - Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version 2020) (Rochowski - Pettersson)
Ezt azoknak ajánlom sok szeretettel, akik fanyalognak a new-italo zenék kapcsán.
Nem találok jelzőt rá,csúnya szóval tudnám leginkább kifejezni a tetszésem,azt meg inkább nem.
Ezt azoknak ajánlom sok szeretettel, akik fanyalognak a new-italo zenék kapcsán.
Nem találok jelzőt rá,csúnya szóval tudnám leginkább kifejezni a tetszésem,azt meg inkább nem.
ItaloDisco4Ever !
A közelmúltban volt egy jó daluk ,Parralox remixben.
Royal Visionaries - Where Is Love And Happiness (soundcloud)
Ez már a start másodperceiben "Trio – Da Da Da " zenéjére emlékeztet. 😊
Royal Visionaries - Where Is Love And Happiness (soundcloud)
Ez már a start másodperceiben "Trio – Da Da Da " zenéjére emlékeztet. 😊
ItaloDisco4Ever !
Üdv tagok,
Az eredeti elképzelésem szerint az elmúlt tíz év dalai szavazás összesített végeredményét egy Top 50-es listán terveztem publikálni,de a sok holtverseny,azonos pontszámú dalok ezt átírták.
Atomjaira szedve a pontozást,egy bizonyos szisztéma szerint,40 dalig kezelhető az összesítés,tehát ennek megfelelően ,Top 40-es összesített lista érkezik, ahogy ígértem ,még a mai nap folyamán.
Nagyon köszönöm mindenki listáját,a másik szavazás az idei dalokról ,továbbra is nyitva,várok,remélek további rangsorolásokat.
Az eredeti elképzelésem szerint az elmúlt tíz év dalai szavazás összesített végeredményét egy Top 50-es listán terveztem publikálni,de a sok holtverseny,azonos pontszámú dalok ezt átírták.
Atomjaira szedve a pontozást,egy bizonyos szisztéma szerint,40 dalig kezelhető az összesítés,tehát ennek megfelelően ,Top 40-es összesített lista érkezik, ahogy ígértem ,még a mai nap folyamán.
Nagyon köszönöm mindenki listáját,a másik szavazás az idei dalokról ,továbbra is nyitva,várok,remélek további rangsorolásokat.
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm.
Viszont kívánok,kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt Neked! <#integet2>#integet2>
Viszont kívánok,kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt Neked! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Marcello Giordani - Electric Motion
https://italomoderni.bandcamp.com/track/marcello-giordani-electric-motion?fbclid=IwAR1robiwJteEDc1RUjT8ypMZcsh0PPEXodTejkgpiKwUE4XzAWuP6FMrwoc
https://italomoderni.bandcamp.com/track/marcello-giordani-electric-motion?fbclid=IwAR1robiwJteEDc1RUjT8ypMZcsh0PPEXodTejkgpiKwUE4XzAWuP6FMrwoc
Köszi a gyors javítást, és is javítottam, nehogy behibázzunk a pontozásnál.
Nincs mit! Köszönöm a lehetőséget!! Boldog Karácsonyt Reynaud! <#integet2>#integet2>
New Italo Vinyl
Igen,nem fair,utaltam is rá.
De hozzátettem a saját zenei ízlésem alapján tartom ezeket kiváló zenéknek .
Ugyebár én is rangsoroltam a kedvenceim,ahhoz sem kell igazodni,ezt a listát átfutva azt láttam ,ha több mint 20 dalból állítottam volna össze a sajátom,az egyezőkön kívül,nagy számban ezen dalokból válogattam volna.
Ennyi,nem több amiért véleményeztem,ismétlem nincs senkivel szemben olyan elvárásom hogy az én zenei ízlésemnek kellene megfelelni.
A tetszési index a dalok esetében privát dolog,de az itt bemutatásra kerülő zenéket is véleményezzük az év során.
Kinek ez,kinek az favorit a felhozatalból,ez természetes.
De hozzátettem a saját zenei ízlésem alapján tartom ezeket kiváló zenéknek .
Ugyebár én is rangsoroltam a kedvenceim,ahhoz sem kell igazodni,ezt a listát átfutva azt láttam ,ha több mint 20 dalból állítottam volna össze a sajátom,az egyezőkön kívül,nagy számban ezen dalokból válogattam volna.
Ennyi,nem több amiért véleményeztem,ismétlem nincs senkivel szemben olyan elvárásom hogy az én zenei ízlésemnek kellene megfelelni.
A tetszési index a dalok esetében privát dolog,de az itt bemutatásra kerülő zenéket is véleményezzük az év során.
Kinek ez,kinek az favorit a felhozatalból,ez természetes.
ItaloDisco4Ever !
Karácsonyra végre kijött a Ross Alexander album is, sok már eddig ismert feldolgozás mellett néhány új is van rajta,nekem ezek amik bejöttek.(sok feledhető)
Reynaud,
Ilyet ne csinálj többet, mert hoztál egyrészt egy szabályt, és a véglegesig minden maradjon "titok", tehát nem adjuk senki alá a lovat, hogy ez most jó lista, ez meg nem olyan jó etcetera...
Különben előveszem a "törlődendőm"...megtörölni a homlokom, meg mást törölni... <#zavart1>#zavart1>
Ha már te ötleted és szabályaid alapján vezényled a szavazást, akkor maradj a háttérben és akkor írj, ha valami szabályba ütközik.
Mert ez így nem fair, hiába jelezted a hozzászólásban, akkor is tippet adtál, vagy adhattál bárkinek, hogy kételkedjen a saját listájában és a zenei tetszésindexében.
Üdv
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.25. 12:22:56
Ilyet ne csinálj többet, mert hoztál egyrészt egy szabályt, és a véglegesig minden maradjon "titok", tehát nem adjuk senki alá a lovat, hogy ez most jó lista, ez meg nem olyan jó etcetera...
Különben előveszem a "törlődendőm"...megtörölni a homlokom, meg mást törölni... <#zavart1>#zavart1>
Ha már te ötleted és szabályaid alapján vezényled a szavazást, akkor maradj a háttérben és akkor írj, ha valami szabályba ütközik.
Mert ez így nem fair, hiába jelezted a hozzászólásban, akkor is tippet adtál, vagy adhattál bárkinek, hogy kételkedjen a saját listájában és a zenei tetszésindexében.
Üdv
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.25. 12:22:56
Szivesen
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
El vagyok havazva.
Bárcsak havazna.
<#wave>#wave>
El vagyok havazva.
Bárcsak havazna.
<#wave>#wave>
Köszönöm.
Karácsonyi ajándéknak kiváló
köszi
köszi
Karácsonyi ajándék ha még valakinek nincs meg
System In Blue - Blue Universe
https://mega.nz/folder/fhJDmCJR#ZRnc6QDyOfN0YiQB0IooXw
System In Blue - Blue Universe
https://mega.nz/folder/fhJDmCJR#ZRnc6QDyOfN0YiQB0IooXw
Sziasztok! Kellemes Karácsonyt Kivánok Minden Kedves Fórumozó Ismerősömnek! :-)
VINYL TOP 20 By Aero Cool 2020
-----------------------------------------------
01.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes)
02.Victor Ark & Daniela – Bacia Me (Besame) (Spanish Version)
03.Victor Ark Feat. Paul Parker – Menergy
04.Lian Ross - Angel Of Love
05.Savage - I Love You
06.Mode-One - Man On The Moon
07.Sunnyboy vs Cafe City - On The Way
08.Grant Miller - One Day
09.Miko Mission - Do You Wanna Dance
10.Ryan Paris - I Love You Je T'Aime
11.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes)
12.Synergic Silence Feat. Fred Ventura - You're So Fine
13.Electro Potato - Video Game
14.Decameron - Just A Little Dance
15.AlimkhanOV A. - Right time (into the night)
16.Mirko Hirsch - Pandora's Box
17.Gianni Durante - Breaking My Heart
18.Marc Fruttero - Time On Your Mind
19.Siberian Heat - All Around The World
20.HEAVEN42 - Hotel La Luna
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.12.24. 17:52:36
VINYL TOP 20 By Aero Cool 2020
-----------------------------------------------
01.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes)
02.Victor Ark & Daniela – Bacia Me (Besame) (Spanish Version)
03.Victor Ark Feat. Paul Parker – Menergy
04.Lian Ross - Angel Of Love
05.Savage - I Love You
06.Mode-One - Man On The Moon
07.Sunnyboy vs Cafe City - On The Way
08.Grant Miller - One Day
09.Miko Mission - Do You Wanna Dance
10.Ryan Paris - I Love You Je T'Aime
11.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Remixes)
12.Synergic Silence Feat. Fred Ventura - You're So Fine
13.Electro Potato - Video Game
14.Decameron - Just A Little Dance
15.AlimkhanOV A. - Right time (into the night)
16.Mirko Hirsch - Pandora's Box
17.Gianni Durante - Breaking My Heart
18.Marc Fruttero - Time On Your Mind
19.Siberian Heat - All Around The World
20.HEAVEN42 - Hotel La Luna
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.12.24. 17:52:36
New Italo Vinyl
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Maxi változatok kedvelőinek.(mint pl.én)
Tom Garrow:Be my girl
Tom Garrow😮ne more night
Talán majd egyszer jut időm megvenni is.
Tom Garrow:Be my girl
Tom Garrow😮ne more night
Talán majd egyszer jut időm megvenni is.
ItaloDisco4Ever !
Szia.
Nem szabadna más által írt listát véleményeznem,de nem bírom megállni.
Ez a lista nem csak hibátlan.
A saját zenei ízlésem alapján azt kell mondjam,kiváló dalokat rangsoroltál.
Gratulálok és köszönöm.
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked!
Nem szabadna más által írt listát véleményeznem,de nem bírom megállni.
Ez a lista nem csak hibátlan.
A saját zenei ízlésem alapján azt kell mondjam,kiváló dalokat rangsoroltál.
Gratulálok és köszönöm.
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked!
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Köszönöm az újbóli részvételt a szavazáshoz!
Az első helyezett dal ebben a verzióban,2019-es,tudom hogy 2020-as megjelenés is a kiadótól a bandcamp-on.
El van fogadva,Peter Wilson dalait én is nagyon kedvelem.
Boldog karácsonyt Neked is!
Köszönöm az újbóli részvételt a szavazáshoz!
Az első helyezett dal ebben a verzióban,2019-es,tudom hogy 2020-as megjelenés is a kiadótól a bandcamp-on.
El van fogadva,Peter Wilson dalait én is nagyon kedvelem.
Boldog karácsonyt Neked is!
ItaloDisco4Ever !
Figyelek minden észrevételt,javaslatot a szavazással kapcsolatban.
Közös projektünk ez,tehát megfontolom jövőre hogy zöld jelzést adjak a nem hivatalos daloknak is.
Alább az Italoconnection dalról írtam,az hogy te ezt díjazod ,egyáltalán nem lep meg. <#eljen>#eljen>
Mirko dala is remek.
Mflex Sounds zenéiről a véleményem ismert,a maga stílusában a "Hymn of Love" egyértelműen a legjobb, Mike idei dalai közt.
A 3 dalt,természetesen felfogom használni az összesítésnél,köszi.
Jó készülődést az ünnepre !
Közös projektünk ez,tehát megfontolom jövőre hogy zöld jelzést adjak a nem hivatalos daloknak is.
Alább az Italoconnection dalról írtam,az hogy te ezt díjazod ,egyáltalán nem lep meg. <#eljen>#eljen>
Mirko dala is remek.
Mflex Sounds zenéiről a véleményem ismert,a maga stílusában a "Hymn of Love" egyértelműen a legjobb, Mike idei dalai közt.
A 3 dalt,természetesen felfogom használni az összesítésnél,köszi.
Jó készülődést az ünnepre !
ItaloDisco4Ever !
Semmi probléma.
Köszönettel én tartozom feléd,mert részt vettél mind2 szavazásban.
Köszönettel én tartozom feléd,mert részt vettél mind2 szavazásban.
ItaloDisco4Ever !
Tegnap tett egy célzást a Retronic Voice dallal kapcsolatban,miszerint felrakná a dalt ha most írna a listát.
Ha úgy gondolja,én adom a lehetőséget,írjon egy másikat.
Ha úgy gondolja,én adom a lehetőséget,írjon egy másikat.
ItaloDisco4Ever !
Helló !
A listád legyártása jól sikerült.
Az 1.helyezettel megleptél.
" 11.Italoconnection - Nightride " <#eljen>#eljen>
Végre valaki díjazta ezt a szuperprodukciót ,amiről év közben azok után hogy engem falhoz vágott ,mert olyan hatású dal,olvastam valahol egy zenekritikus véleményét ,melyben Fred Venturát az egekbe emelte a dalért ,vokál,dallam stb. nem részletezem tovább,nincs időm most.
A listád legyártása jól sikerült.
Az 1.helyezettel megleptél.
" 11.Italoconnection - Nightride " <#eljen>#eljen>
Végre valaki díjazta ezt a szuperprodukciót ,amiről év közben azok után hogy engem falhoz vágott ,mert olyan hatású dal,olvastam valahol egy zenekritikus véleményét ,melyben Fred Venturát az egekbe emelte a dalért ,vokál,dallam stb. nem részletezem tovább,nincs időm most.
ItaloDisco4Ever !
Van egy szűk félórám most ,gyorsan néhány válasz,és egy újdonság, ajánlatként.
Ha esetleg érkeznek reakciók ,kérdések, újabb listák ,elnézést de valószínű csúszni fogok a válasszal.
Ha esetleg érkeznek reakciók ,kérdések, újabb listák ,elnézést de valószínű csúszni fogok a válasszal.
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok,
Íme itt a 2020-as New Italo listám:
01. Cat Alessy – Bowel Trouble
02. Italoconnection – Nightride
03. Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
04. Dolls Of The Sky – In Your World
05. Francesca Gastaldi – What’s In The Night
06. Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World (Italoconnection Remix)
07. Purple Disco Machine feat. Sophie And The Giants – Hypnotized
08. Savage – I’m Crazy For You
09. Miko Mission – Do You Wanna Dance
10. Mirko Hirsch – Pandora’s Box 2020
11. Electric City Cowboys – Electric (Milo Blue Electric Romance Remix)
12. Peter Wilson – Fire Alarm (Italoconnection Extended Play)
13. Tiziane Rivale – Don’t Cheat On Me
14. Split Mirrors – Dangerous Game
15. Stockholm Nightlife feat. Helly – It’s Happening Again
16. Ryan Paris – I Love You, Je T’aime
17. Mextazuma – Take Me
18. Surrender & Jolie Lindholm – Disappear (Ends 84 Remix)
19. Savage – Lonely Night (R-B-X Extended Version)
20. Bunny X – Revolving Doors (Michael Glitterati Remix)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Íme itt a 2020-as New Italo listám:
01. Cat Alessy – Bowel Trouble
02. Italoconnection – Nightride
03. Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
04. Dolls Of The Sky – In Your World
05. Francesca Gastaldi – What’s In The Night
06. Marcos Rodriguez feat. Keneida – In This World (Italoconnection Remix)
07. Purple Disco Machine feat. Sophie And The Giants – Hypnotized
08. Savage – I’m Crazy For You
09. Miko Mission – Do You Wanna Dance
10. Mirko Hirsch – Pandora’s Box 2020
11. Electric City Cowboys – Electric (Milo Blue Electric Romance Remix)
12. Peter Wilson – Fire Alarm (Italoconnection Extended Play)
13. Tiziane Rivale – Don’t Cheat On Me
14. Split Mirrors – Dangerous Game
15. Stockholm Nightlife feat. Helly – It’s Happening Again
16. Ryan Paris – I Love You, Je T’aime
17. Mextazuma – Take Me
18. Surrender & Jolie Lindholm – Disappear (Ends 84 Remix)
19. Savage – Lonely Night (R-B-X Extended Version)
20. Bunny X – Revolving Doors (Michael Glitterati Remix)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Á már nem, most kimaradok ebből, mert nincs egyszerűen időm keresgélni mi hivatalos, és mi nem az.
Az első három nálam.
Mflex Sounds - Hymn of love (de nagyon magasan), mert egyrészt kivételes dal, másrészt szakmai szemmel is olyan munka van és lehet mögötte, amihez képest egy italo disco track-et ovis szint elkészíteni.
Italoconnection – Nightride
Mirko Hirsch- Pandoras box 2020
A többi biztosan nem jelent meg, csak a youtube-on, bár a kilencedik helyre Mflex-ék Dream your life-ja még ott van, ami hivatalosan is megjelent... Tehát, elkezdtem megírni, de aztán egy "tollvonással" áthúztam az egészet a szabály miatt, de a szabály az szabály és én azt elfogadom, de jövőre hagyjuk el a hivatalos szlogent, mert sokkal több, jobb dal kerülhet be, ráadásul több ember is tud szavazni és sokkal gyorsabban megvan!
NA, megyek fát összerakni, ajándékot csomagolni, eldugni a 3 kislányom elől mert keresgélnek rendesen <#nevetes2>#nevetes2> meg minden hasonló, ami ezzel jár. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.24. 12:05:28
Az első három nálam.
Mflex Sounds - Hymn of love (de nagyon magasan), mert egyrészt kivételes dal, másrészt szakmai szemmel is olyan munka van és lehet mögötte, amihez képest egy italo disco track-et ovis szint elkészíteni.
Italoconnection – Nightride
Mirko Hirsch- Pandoras box 2020
A többi biztosan nem jelent meg, csak a youtube-on, bár a kilencedik helyre Mflex-ék Dream your life-ja még ott van, ami hivatalosan is megjelent... Tehát, elkezdtem megírni, de aztán egy "tollvonással" áthúztam az egészet a szabály miatt, de a szabály az szabály és én azt elfogadom, de jövőre hagyjuk el a hivatalos szlogent, mert sokkal több, jobb dal kerülhet be, ráadásul több ember is tud szavazni és sokkal gyorsabban megvan!
NA, megyek fát összerakni, ajándékot csomagolni, eldugni a 3 kislányom elől mert keresgélnek rendesen <#nevetes2>#nevetes2> meg minden hasonló, ami ezzel jár. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.24. 12:05:28
Köszönöm, hogy itt már adod a zöld utat a listáknak. akkor Reynaud, jba123, allada67, djani75 listája oké.
Az allacska listájára még kellene a konkrét kieső zenék sorszáma, és jött mwallas listája is, annak az értékelése, de ráér dec.26 után is.Most nézem, hogy wagner70 lisája is itt van.
Még egy kérdés, a remixeket külön is pontozzam-e ?
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.24. 06:41:59
Az allacska listájára még kellene a konkrét kieső zenék sorszáma, és jött mwallas listája is, annak az értékelése, de ráér dec.26 után is.Most nézem, hogy wagner70 lisája is itt van.
Még egy kérdés, a remixeket külön is pontozzam-e ?
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.24. 06:41:59
ItaloMucsacso70 ! Akkor a #34114 hsz listád marad ? Mert dec. 26-án kezdem ezeket a 2020as listákat pontozni, és azon listák
amelyeket már Reynaud lecsekkolt, azokkal tudnék haladni. Köszi a választ előre is.
amelyeket már Reynaud lecsekkolt, azokkal tudnék haladni. Köszi a választ előre is.
Sziasztok!
Íme az ez évi listám!
Mindenkinek kívánok Boldog karácsonyt!
1. PETER WILSON- Like dynamite (Italoconnection extended play)
2. SAVAGE- Lonely night (R-B-X extended version)
3. KNIGHT$ - Hijack my heart (Also Playable Mono remix)
4. JULO- Now or never (Matt Pop dub version)
5. SAVAGE- Italodisco
6. MFLEX SOUNDS- Dream your life (Shiny edit)
7. MIRKO HIRSH- Pandoras box 2020 (Remix)
8. LIAN ROSS- Enjoy yourself (Extended version)
9. SYNERGIC SILENCE feat. FRED VENTURA- You're so fine (Italoconnection remix)
10. TOM GARROW- One more night
11. CAPITALO- Mascarpone (Extended version)
12. K.U. LONDON - Don´t stop (Extended mix)
13. PURPLE DISCO MACHINE feat. MIND ENTERPRISES- Exotica
14. RETRONIC VOICE- Bessinia (MarcelDeVan maxi version)
15. PISTON DAMP- Something In Me (Technomancer Remix)
16. MIKA ELLA feat. LINDA JO RIZZO- Last 2 girl on the dancefloor (Flemming Dalum remix)
17. BOYTRONIC- You can't get fooled by love (Flemming Dalum remix)
18. ELECTRO POTATO FEAT.LISSY- Knocking at my door (Extended mix)
19. STOCKHOLM NIGHTLIFE- It's happening again (Flemming Dalum remix)
20. PETER WILSON- Angel of love (Mirko Hirsch Dirty NRG remix)
Íme az ez évi listám!
Mindenkinek kívánok Boldog karácsonyt!
1. PETER WILSON- Like dynamite (Italoconnection extended play)
2. SAVAGE- Lonely night (R-B-X extended version)
3. KNIGHT$ - Hijack my heart (Also Playable Mono remix)
4. JULO- Now or never (Matt Pop dub version)
5. SAVAGE- Italodisco
6. MFLEX SOUNDS- Dream your life (Shiny edit)
7. MIRKO HIRSH- Pandoras box 2020 (Remix)
8. LIAN ROSS- Enjoy yourself (Extended version)
9. SYNERGIC SILENCE feat. FRED VENTURA- You're so fine (Italoconnection remix)
10. TOM GARROW- One more night
11. CAPITALO- Mascarpone (Extended version)
12. K.U. LONDON - Don´t stop (Extended mix)
13. PURPLE DISCO MACHINE feat. MIND ENTERPRISES- Exotica
14. RETRONIC VOICE- Bessinia (MarcelDeVan maxi version)
15. PISTON DAMP- Something In Me (Technomancer Remix)
16. MIKA ELLA feat. LINDA JO RIZZO- Last 2 girl on the dancefloor (Flemming Dalum remix)
17. BOYTRONIC- You can't get fooled by love (Flemming Dalum remix)
18. ELECTRO POTATO FEAT.LISSY- Knocking at my door (Extended mix)
19. STOCKHOLM NIGHTLIFE- It's happening again (Flemming Dalum remix)
20. PETER WILSON- Angel of love (Mirko Hirsch Dirty NRG remix)
Köszi és elnézést a felületességemért. Akkor maradjon a rövidebb lista!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
...too much time on my hands...
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Mivel én még nem kezdtem hozzá,és mint irtam kicsi a választékom,nekem ez a verzió tuti benne lesz a listámba.
Tipikus éjszakai zene,ahogy az ilyeneket szoktam jellemezni.
Tipikus éjszakai zene,ahogy az ilyeneket szoktam jellemezni.
Hello fiúkák...Meggyártottam én is a 2020-as listámat.Annyit fűznék hozzá,hogy a játékszabályok végett olyan zenéket hanyagoltam(Mextazuma,Alexander Pierce,,Hugo Bogarin)akik 1-1 dallal biztos hogy listán lennének.Legjobban Hugo Bogarin Feat.Chiko Mix- Despertar muzsikát sajnálom, mert az idén az nálam atomjaira vert mindent...Remélem a kiadók látnak majd benn fantáziát és kidobják valamilyen formában...Na tehát
1.Michael Scheickl – Russian girl (maxi version)
2.Magic System D.J. - Beautiful Night
3.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Italoconnection Remix)
4.Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
5.Mirko Hirsch - Angel In White
6.Heaven 42-Hotel La luna
7.Savage - I Love You
8.Limit Eccitation-In The Dark (Also Playable Mono Rework
9.Grant Miller - One Day
10.AlimkhanOV A. - Right Time
11.Italoconnection – Nightride
12.
Bad Boys Blue, Tom Hooker & Scarlett - With Our Love (Vintage Club Mix
13.Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized
14.The Secret-Melody
15.Savage - Lonely Night
16.Ken Laszlo - Hey Operator (Mirko Hirsch Bootleg Mix)
17.Piston Damp - Something In Me (Technomancer Remix)
18.Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
19.Fred Ventura and Eddy Mi Ami - A New Tomorrow (Italoconnection Remix)
20.Paul Rein-Deep in The Night
1.Michael Scheickl – Russian girl (maxi version)
2.Magic System D.J. - Beautiful Night
3.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Italoconnection Remix)
4.Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
5.Mirko Hirsch - Angel In White
6.Heaven 42-Hotel La luna
7.Savage - I Love You
8.Limit Eccitation-In The Dark (Also Playable Mono Rework
9.Grant Miller - One Day
10.AlimkhanOV A. - Right Time
11.Italoconnection – Nightride
12.
Bad Boys Blue, Tom Hooker & Scarlett - With Our Love (Vintage Club Mix
13.Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized
14.The Secret-Melody
15.Savage - Lonely Night
16.Ken Laszlo - Hey Operator (Mirko Hirsch Bootleg Mix)
17.Piston Damp - Something In Me (Technomancer Remix)
18.Lucca Leeloo – All I Ever Wanted
19.Fred Ventura and Eddy Mi Ami - A New Tomorrow (Italoconnection Remix)
20.Paul Rein-Deep in The Night