NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem a célzást,tudtam hogy arra gondolsz ,hogy az úriember nem konferál pörgősen,ezért írtam hogy tipikus 50s koraiban lévő DJ.
Azonban ,nekem ez fekszik,mert ki nem állom ha valaki hadarva konferál,és esetlegesen nem értem a teljes mondanivalóját.
Egy kis tájszólást én Somogy megyeiként észlelek nála,de nem is ez illetve ezek a lényegesek,hanem az ,kitűnő zenei összeállításokkal jelentkezik.
Annyit megjegyzek még,semmi érdek nem fűz ahhoz hogy ilyen jó kritikával illessem,nem is ismerem személyesen az úriembert,de ami jó,ami elnyeri a tetszésem,azt örömmel elismerem.
Azonban ,nekem ez fekszik,mert ki nem állom ha valaki hadarva konferál,és esetlegesen nem értem a teljes mondanivalóját.
Egy kis tájszólást én Somogy megyeiként észlelek nála,de nem is ez illetve ezek a lényegesek,hanem az ,kitűnő zenei összeállításokkal jelentkezik.
Annyit megjegyzek még,semmi érdek nem fűz ahhoz hogy ilyen jó kritikával illessem,nem is ismerem személyesen az úriembert,de ami jó,ami elnyeri a tetszésem,azt örömmel elismerem.
ItaloDisco4Ever !
Csekkoltam,köszi.
Az egészen biztos hogy ma nem lesz összesített végeredmény.
Az egészen biztos hogy ma nem lesz összesített végeredmény.
ItaloDisco4Ever !
Azért került be ez a zene ,a hozzáfűzött mondattal,mert egy jó példa arra,milyen remek dalok készülnek a stílusban manapság (is)!
Azaz, ajánlat azoknak akik megragadtak a 80s évek italo zenéinél,kedveljük azokat is,de számomra annyira már nem érdekesek,kell az újdonság,annak mindig van egyfajta varázsa,a már ismert ,unalomig hallgatott dalokkal szemben.
Szimplán ennyi.
Azaz, ajánlat azoknak akik megragadtak a 80s évek italo zenéinél,kedveljük azokat is,de számomra annyira már nem érdekesek,kell az újdonság,annak mindig van egyfajta varázsa,a már ismert ,unalomig hallgatott dalokkal szemben.
Szimplán ennyi.
ItaloDisco4Ever !
Reynaud ! A listáról új infó ment, privát !
Először hallgattam, tetszett a műsor egyértelműen
De nem dél-alföldi.ismerem elég jól a magyar tájnyelveket. Nem azért írtam az "úriembör"-t csak úgy.De valahogy viccesen beszél, nem olyan pörgősen, mint a dj-k
De nem dél-alföldi.ismerem elég jól a magyar tájnyelveket. Nem azért írtam az "úriembör"-t csak úgy.De valahogy viccesen beszél, nem olyan pörgősen, mint a dj-k
Because I said so... that's why.™
Lehet de azoknak a daloknak a java bakeliten jelent meg vagy csak zárt körben terjesztették digitálisan így nekem nincs meg,mert senkitől nem kaptam meg.És innentől ugyanaz van mint amit leirtam már 100x.
Én csak azt veszem figyelembe a listámon ami a három feltételemnek megfelel:
1.Nem csak elsőre tetszik,hanem hónapokkal később is előszedem,beteszem,játszom.
2.Nem csak youtube vagy sondcloud verzióban érhető el,hallgatható.(vagy nem csak 200 dollárért kapható, 50 példányban kiadva,mert nekem ez a nem kiadott kategoriával egyenértékű,2-3 éve egy beszélgetéssorán erről már irogattunk)
3.Meg is van a gépemen lossless(ami csak mp3-ban az kiesik)
Igen tudom én még régi világ vagyok,régebben az internetes kiadások előtt egy ilyen éves slágerlista összeállitása nem volt vita tárgya mert minden zenének megvolt az eredeti bakelit vagy cd formája,az más kérdés,hogy már akkor sem lehetett könnyen mindenhez hozzájutni,de pont az egyik dolgom volt anno,hogy az ilyeneket felkutassam,elkérjem,kimásoljam,ha kell megvegyem,hogy meglegyen
Leirtam már100 x,szerintem unalmas,többször nem fogom,én sosem lemezeket gyűjtöttem,hanem zenéket,ez óriási különbség.Aztán ahogy megjelentek a digitális platformok, a házi studiókban összeeszkábált verziók,dalok,ez az egész zeneipar megváltozott.De ezt-tisztelet a kivételnek,bár hazánkban nem igazán tudnék,sajnos ilyen kivételt- a hazai rádiók nem követték már le.Vagy kaptafaadókká alakultak,vagy csak a zenei világ, zenei stilusok egy - egy szeletét kiemelve sugároznak zenét.Na ez sosem én voltam.Ezért irtam,hogy felettem eljárt az idő,én még a régi iskola vagyok.
Én csak azt veszem figyelembe a listámon ami a három feltételemnek megfelel:
1.Nem csak elsőre tetszik,hanem hónapokkal később is előszedem,beteszem,játszom.
2.Nem csak youtube vagy sondcloud verzióban érhető el,hallgatható.(vagy nem csak 200 dollárért kapható, 50 példányban kiadva,mert nekem ez a nem kiadott kategoriával egyenértékű,2-3 éve egy beszélgetéssorán erről már irogattunk)
3.Meg is van a gépemen lossless(ami csak mp3-ban az kiesik)
Igen tudom én még régi világ vagyok,régebben az internetes kiadások előtt egy ilyen éves slágerlista összeállitása nem volt vita tárgya mert minden zenének megvolt az eredeti bakelit vagy cd formája,az más kérdés,hogy már akkor sem lehetett könnyen mindenhez hozzájutni,de pont az egyik dolgom volt anno,hogy az ilyeneket felkutassam,elkérjem,kimásoljam,ha kell megvegyem,hogy meglegyen
Leirtam már100 x,szerintem unalmas,többször nem fogom,én sosem lemezeket gyűjtöttem,hanem zenéket,ez óriási különbség.Aztán ahogy megjelentek a digitális platformok, a házi studiókban összeeszkábált verziók,dalok,ez az egész zeneipar megváltozott.De ezt-tisztelet a kivételnek,bár hazánkban nem igazán tudnék,sajnos ilyen kivételt- a hazai rádiók nem követték már le.Vagy kaptafaadókká alakultak,vagy csak a zenei világ, zenei stilusok egy - egy szeletét kiemelve sugároznak zenét.Na ez sosem én voltam.Ezért irtam,hogy felettem eljárt az idő,én még a régi iskola vagyok.
3 reakció arra amit írtál, s abszolút egyetértek mindennel mit leírtál:
"a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN"
Abszolút egyetértek, rádiók nélkül a zenék töredékét sem ismernénk.
Értem ezt úgy, hogy internet előtti időkből. De szerintem Te is így értetted.
Most, az internetes rádiók idejéből is.
Én az infóim 99 %-át rádiókból szereztem kb. 1997-ig.... Azóta más más források is vannak, mint köztudott.
Köszönet a rádióért, Haluskának, Komjáthy-nak, s még B.Tóth-nak is, aki köztudottan nem híve ennek a stílusnak, amit mi kedvelünk.
"én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam."
Teljesen igazad van, MÁST adni mindig kiváltság, s lehet olyat mutatni, mint mások nem. Abszolút egyetértek.
"Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után."
Nos ezzel vitatkoznék, mivel rengeteg remek jó dal volt az idén, amit nem lehet elfelejteni 1-2 hónap után.
<#wave>#wave>
"a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN"
Abszolút egyetértek, rádiók nélkül a zenék töredékét sem ismernénk.
Értem ezt úgy, hogy internet előtti időkből. De szerintem Te is így értetted.
Most, az internetes rádiók idejéből is.
Én az infóim 99 %-át rádiókból szereztem kb. 1997-ig.... Azóta más más források is vannak, mint köztudott.
Köszönet a rádióért, Haluskának, Komjáthy-nak, s még B.Tóth-nak is, aki köztudottan nem híve ennek a stílusnak, amit mi kedvelünk.
"én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam."
Teljesen igazad van, MÁST adni mindig kiváltság, s lehet olyat mutatni, mint mások nem. Abszolút egyetértek.
"Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után."
Nos ezzel vitatkoznék, mivel rengeteg remek jó dal volt az idén, amit nem lehet elfelejteni 1-2 hónap után.
<#wave>#wave>
Na ez telitalálat nálam!
Most nézzük a Nagy pénzrablás c. spanyol sorozatot a Netflixen, amiben ez egy emblamatikus zene.
Amúgy úgy tudom, hogy ez egy partizán nóta volt eredetileg, s rengeteg feldolgozást megért, ez is remek, köszi!
p.s. szekrény kirámolás folyamatban....
<#wave>#wave>
Most nézzük a Nagy pénzrablás c. spanyol sorozatot a Netflixen, amiben ez egy emblamatikus zene.
Amúgy úgy tudom, hogy ez egy partizán nóta volt eredetileg, s rengeteg feldolgozást megért, ez is remek, köszi!
p.s. szekrény kirámolás folyamatban....
<#wave>#wave>
Ezt még mindig nem értem, mi lenne, ha egyenesen leírnád, hogy pontosan miért is került be az a zene és minek az apropójával?
Nincs kedven rébuszt fejtegetni.
Ha valaki k anyázott valamit, vagy hasonló, azt írd meg.
mint írtam, nem tudok minig minden hszt átnyálazni.
Nincs kedven rébuszt fejtegetni.
Ha valaki k anyázott valamit, vagy hasonló, azt írd meg.
mint írtam, nem tudok minig minden hszt átnyálazni.
Ez elég furcsa, főleg úgy, hogy Birizdo bejut a 21-re, de az elmúlt 10 évből a már világszinten is RÉGÓTA szinte mindenkit maga mögé utasító csávesztől semmi.. Aha, de ez is csak itt az sg-én egy k...ra hiteles és soha sehol nem jegyző listából szűrődhet ki, hogy még azt érzem most is, hogy a topik szelleme továbbra is fennmaradt, amiért egyszer már szétrúgdostam a bandát. De ha ez a lista, akkor ez a lista, viszont a véleményem továbbra is ez marad ezek után. Ezt nem kell megmagyarázni senkinek, én gyakran leírtam, ha valami nem tetszett tőle, de hogy padlóra sokkal többször, többed magammal a világon sok embert küldött padlóra a zenéivel, azt senki nem firtathatja. Mert akkor már rég eltűnt volna a süllyesztőben. Ehelyett, olyan rajongótábora van, amihez fogható egy new italo generációt is említeni, kb ovis szint.
De néhány olyan zene a bandától, ami oda-vissza körbealázza ezt a az állagosnak is alig nevezhető madmaseille istencsapását. Egyszinten is kár említeni. Ezek közt több, mint 2 és 3 milliós nézettségű is van.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.31. 11:37:22
De néhány olyan zene a bandától, ami oda-vissza körbealázza ezt a az állagosnak is alig nevezhető madmaseille istencsapását. Egyszinten is kár említeni. Ezek közt több, mint 2 és 3 milliós nézettségű is van.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.31. 11:37:22
Hát egy 21-ik Birizdo is eléggé túlzás azt gondolom,meg az is hogy Clay 2 dallal is fenn van a listán.De ha így jött ki akkor így van,,,<#wink>#wink>
Ez a listásdi egy nagyon jó szórakoztató dolog,én legalább is szeretek vele bíbelődni,meg érdekel hogy mennyire más az ízlése akárcsak 11 embernek,egy zenei stíluson belül.<#smile>#smile>
Ez a listásdi egy nagyon jó szórakoztató dolog,én legalább is szeretek vele bíbelődni,meg érdekel hogy mennyire más az ízlése akárcsak 11 embernek,egy zenei stíluson belül.<#smile>#smile>
A 2010-2019-es összesített listán az első 40-ben meglepő, de nincs Mflex zene. (pedig sok rajongója van itt.) #34243
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.31. 08:53:40
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.31. 08:53:40
Igen, most ment át 3 darabban. Jó lesz ám az holnapra is. Legalább valami érdekességgel tudod indítani az új évet. Buék mindenkinek !
Allada barátom már küldi az idei év listái alapján az összesített alappontozást,ránézve,ez bitang jó rangsorolás lesz.
Sajnálhatja aki ebből kimaradt.
Estig próbálkozom szabadidő függvényében feltolni... de most rohanom kell a dolgaimat intézni.
Sajnálhatja aki ebből kimaradt.
Estig próbálkozom szabadidő függvényében feltolni... de most rohanom kell a dolgaimat intézni.
ItaloDisco4Ever !
Véleményem szerint az a tipikus 50s hazai DJ,némi Dél-alföldi nyelvjárással.
A kezdetektől rendszeresen hallgatom a műsorait,érdemes mert szórakoztató,az első adásokban ez a fajta műsorvezetés,számomra is különös volt,ugyebár eltér a megszokottól,de éppen ez tesz hozzá egy pikáns ízt pluszban, a szinte mindig kiváló zenei szerkesztéshez.
A kezdetektől rendszeresen hallgatom a műsorait,érdemes mert szórakoztató,az első adásokban ez a fajta műsorvezetés,számomra is különös volt,ugyebár eltér a megszokottól,de éppen ez tesz hozzá egy pikáns ízt pluszban, a szinte mindig kiváló zenei szerkesztéshez.
ItaloDisco4Ever !
jó zenéket játszik az úriembör, csak mókás ahogyan beszél <#wink>#wink>
Because I said so... that's why.™
Ma szabadidő milliomos voltam,holnap viszont nagyon elfoglalt.
Ezért érdeklődtem,ma lett volna rá időm összeállítani az összesített végeredményt.
Próbálkozom betartani az ígéretem,azaz holnap publikálni,ha a fent említett ok miatt nem sikerülne,csúszik 1 napot.
Sorry guys!
Ezért érdeklődtem,ma lett volna rá időm összeállítani az összesített végeredményt.
Próbálkozom betartani az ígéretem,azaz holnap publikálni,ha a fent említett ok miatt nem sikerülne,csúszik 1 napot.
Sorry guys!
ItaloDisco4Ever !
Úgy is nevezhetjük,hogy meló volt, de privi megy holnap reggel. Arra is ígértem. Mert ugye a ma jött lista is éjjel íródott.
Lehet,az is benne van a pakliban,amire te gondolsz.
Rólad mindig a rádiózás jut eszembe.
Itt az alább linkelt rádióműsorban éppen a DJ kolléga ,Wind mester ,New Generation Italo Disco zenékből szerkesztett műsorát hallgatom.
Tegnap is parádézott 80s ritkaságokat játszva,ma pedig vadiúj beszerzéseiből is pörget az ígéret szerint,remélem Fred Ventura - A New Tomorrow dalai is lejátszásra kerül.
Széljegyzet (New Generation)
Rólad mindig a rádiózás jut eszembe.
Itt az alább linkelt rádióműsorban éppen a DJ kolléga ,Wind mester ,New Generation Italo Disco zenékből szerkesztett műsorát hallgatom.
Tegnap is parádézott 80s ritkaságokat játszva,ma pedig vadiúj beszerzéseiből is pörget az ígéret szerint,remélem Fred Ventura - A New Tomorrow dalai is lejátszásra kerül.
Széljegyzet (New Generation)
ItaloDisco4Ever !
Robert Camero - Autumn Love / Italo Disco 2020<#bdead>#bdead><#buck>#buck>
Aha,akkor erre gondoltál.
Igen,akadnak olyanok a hazai italo-disco rajongók közt (is),akik idegenkednek a new-generation vonal dalaitól,megragadtak a 80s évek zenéinél ,pedig ez egy jó dolog a stílusban,évről-évre remek dalok érkeznek a felhozatallal,hozzájárulnak a stílus életben maradásához,népszerűsítéséhez is.
Igen,akadnak olyanok a hazai italo-disco rajongók közt (is),akik idegenkednek a new-generation vonal dalaitól,megragadtak a 80s évek zenéinél ,pedig ez egy jó dolog a stílusban,évről-évre remek dalok érkeznek a felhozatallal,hozzájárulnak a stílus életben maradásához,népszerűsítéséhez is.
ItaloDisco4Ever !
s akkor még egy másik szokásos év végi rangsoroláshoz link.
RSDH TOP 100
Ha csak a new-italo zenékre fókuszálunk,a három legjobb a több mint ezer dal közt.
Albert One - Face to Face
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
Andermay - En Azul (Italoconnection Remix)
RSDH TOP 100
Ha csak a new-italo zenékre fókuszálunk,a három legjobb a több mint ezer dal közt.
Albert One - Face to Face
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
Andermay - En Azul (Italoconnection Remix)
ItaloDisco4Ever !
Sajnos nem minden hsz-t tudok elolvasni mindig, esetleg fikázták a new italo disco-t, vagy mi?
Igen,ezt ma reggel láttam,néhányan már el is kezdték az Mflex Sounds dalok rangsorolását.
Nálam az első számú 😄ream Your Life
2.helyen : Hymn of Love
etc.
Nálam az első számú 😄ream Your Life
2.helyen : Hymn of Love
etc.
ItaloDisco4Ever !
Amúgy maga az MFlex banda is megcsinálta az ez évi szavazását.
Az első mondat, ami igazán mellbevágó! 25 dal készült csak ebben az évben, amit nem említ, hogy mindegyikhez készül kiváló, látványos videó is. 25! Valaki fel tudja ezt fogni mit jelent? Emberfeletti munka van mögöttük!!!!! Persze ezek között volt néhány, ami nekem egyáltalán nem jött be, olyan is ami tőle csak átlagos, de ebből 15 az mestermű és simán padlóra küldött, kettő meg olyan, mint amit Fülcsimanó is írt. Nincs rá épelméjű szó, olyat csak Ő tud!
2021-et sem semmi zenével indítja, rögtön azzal kezd egy kis bemutatót, aztán a 25 mixelt dal követi.
A top 10 dalt én is beírom, természetesen a A HYMN OF LOVE lesz az első, de a sok hszt olvasva, hasonló a véleményem, elég nehéz nála egy top 10 listát összerakni, amikor ennyi jó készült ebben az évben. 25! te jó ég...
In 2020, 25 songs were made!..., which ones are now being voted on.
Please vote and write a list of your favourite 10song in the comment section below.
Choose the top 10 favourite songs for you.
The 10 lucky ones, will receive the first 10 songs for free via email.
The vote game deadline: January 31, 2021
Mflex Sounds - Flashback - Happy New Year! ❤️ / Vote and win! / Please read description.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.30. 12:38:40
Az első mondat, ami igazán mellbevágó! 25 dal készült csak ebben az évben, amit nem említ, hogy mindegyikhez készül kiváló, látványos videó is. 25! Valaki fel tudja ezt fogni mit jelent? Emberfeletti munka van mögöttük!!!!! Persze ezek között volt néhány, ami nekem egyáltalán nem jött be, olyan is ami tőle csak átlagos, de ebből 15 az mestermű és simán padlóra küldött, kettő meg olyan, mint amit Fülcsimanó is írt. Nincs rá épelméjű szó, olyat csak Ő tud!
2021-et sem semmi zenével indítja, rögtön azzal kezd egy kis bemutatót, aztán a 25 mixelt dal követi.
A top 10 dalt én is beírom, természetesen a A HYMN OF LOVE lesz az első, de a sok hszt olvasva, hasonló a véleményem, elég nehéz nála egy top 10 listát összerakni, amikor ennyi jó készült ebben az évben. 25! te jó ég...
In 2020, 25 songs were made!..., which ones are now being voted on.
Please vote and write a list of your favourite 10song in the comment section below.
Choose the top 10 favourite songs for you.
The 10 lucky ones, will receive the first 10 songs for free via email.
The vote game deadline: January 31, 2021
Mflex Sounds - Flashback - Happy New Year! ❤️ / Vote and win! / Please read description.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.12.30. 12:38:40
Konkrétan,körvonalazd ,mit nem?
Egyébként van egy csúnya angol szó ,amit gyakran használnak jelzőként valamire ami nagyon jó,én is azt írtam volna a dalra,de ugyebár egy ilyen jellegű fórumra ,inkább nem.
Egyébként van egy csúnya angol szó ,amit gyakran használnak jelzőként valamire ami nagyon jó,én is azt írtam volna a dalra,de ugyebár egy ilyen jellegű fórumra ,inkább nem.
ItaloDisco4Ever !
Sok szó esett az elmúlt napokban a nem hivatalos dalokról,mixekről.remixekről.
Reynaud 20húszas kedvence ezek közt az alább linkelt.
Egy kifogásom van,a vokál mintha az alagsorból volna hallható,egyébként szép munka.
Fun Fun - Baila Bolero ( James Rod Italoatomical Re - Edit)
Reynaud 20húszas kedvence ezek közt az alább linkelt.
Egy kifogásom van,a vokál mintha az alagsorból volna hallható,egyébként szép munka.
Fun Fun - Baila Bolero ( James Rod Italoatomical Re - Edit)
ItaloDisco4Ever !
Köszönet.<#worship>#worship>
Köszi a listád, te is meg tudtál lepni egy két új zenével. A 20. különösen tetszik. Hát igen erre is jók ezek a listák. Egy jó kis visszatekintés
a 2020-ra. Jó tippek is jönnek olyan zenékre, amit még érdemes beszerezni.
a 2020-ra. Jó tippek is jönnek olyan zenékre, amit még érdemes beszerezni.
Sziasztok.
1. TIZIANA RIVALE-Don't Cheat On Me
2. THE SECRET-Melody
3. MIKA ELLA-Never Let It Die
4. MICHAEL SCHEICKL-Venus From Paradise (XTD VERS.)
5. SAVAGE-Alone
6. DECAMERON-Just A Little Dance (ORIG. XTD MIX)
7. MARC FRUTTERO-Time On Your Mind
8. JOY PETERS-Lucky Star (DJ VERSION)
9. SIBERIAN HEAT-If Your Love Is Gone (ORIG. VERS.)
10. SPATIAL VOX-Secret Room (MAXI VERS.)
11. LIAN ROSS-From Here Where Do We Go
12. FRANCESCO E LUIGI-Watch Me Dance Tonight (ZYX REMIX)
13. GRANT MILLER-One Day (ITALO DISCO XTD REMIX)
14. FRANCESCO NAPOLI-Arrivederci Amore
15. LIMIT ECCITATION-In The Dark In The Dark (ALSO PLAYABLE MONO '20 REWORK)
16. MODE-ONE-Your Heaven Is My Hell
17. MAT OD-Summer Days
18. PURPLE DISCO MACHINE-Exotica (CLUB MIX)
19. KNIGHT $-Hijack My Heart (ALSO PLAYABLE MONO REMIX)
20. ROYAL MINT-Bella Ciao (IKER SADABA ITALO REMIX)
Utoljára szerkesztette: DIgor, 2020.12.30. 01:34:16
1. TIZIANA RIVALE-Don't Cheat On Me
2. THE SECRET-Melody
3. MIKA ELLA-Never Let It Die
4. MICHAEL SCHEICKL-Venus From Paradise (XTD VERS.)
5. SAVAGE-Alone
6. DECAMERON-Just A Little Dance (ORIG. XTD MIX)
7. MARC FRUTTERO-Time On Your Mind
8. JOY PETERS-Lucky Star (DJ VERSION)
9. SIBERIAN HEAT-If Your Love Is Gone (ORIG. VERS.)
10. SPATIAL VOX-Secret Room (MAXI VERS.)
11. LIAN ROSS-From Here Where Do We Go
12. FRANCESCO E LUIGI-Watch Me Dance Tonight (ZYX REMIX)
13. GRANT MILLER-One Day (ITALO DISCO XTD REMIX)
14. FRANCESCO NAPOLI-Arrivederci Amore
15. LIMIT ECCITATION-In The Dark In The Dark (ALSO PLAYABLE MONO '20 REWORK)
16. MODE-ONE-Your Heaven Is My Hell
17. MAT OD-Summer Days
18. PURPLE DISCO MACHINE-Exotica (CLUB MIX)
19. KNIGHT $-Hijack My Heart (ALSO PLAYABLE MONO REMIX)
20. ROYAL MINT-Bella Ciao (IKER SADABA ITALO REMIX)
Utoljára szerkesztette: DIgor, 2020.12.30. 01:34:16
igen,emlékeim szerint ez nemrég be is linkeltem,belehallgatásilag.(sajnos ezen a bandcamp liken nem lehet)
Mint irtam a megjelenésekor és most is előbb,nekem ez a hosszitott Italoconnection mix nem tetszik.Hogy miért?Nekem ritmikailag nem jol van összerakva.Ezért bár nagyon nagyon vártam de sajnos nem lett a kedvencem és maradtam az album verzionál mert abban megmaradt ez a jól összerakott szerkezet.
Apropó Peter Wilson,
Kint van már a kiadó bandcamp oldalán a hamarosan elérhető új maxi.
Peter Wilson - Forever Can Start Tonight
Kint van már a kiadó bandcamp oldalán a hamarosan elérhető új maxi.
Peter Wilson - Forever Can Start Tonight
ItaloDisco4Ever !
Korrekt válasz,köszönöm!
Peter Wilson - Goodbye - Mix22 Extended
Azaz "Goodbye (Italoconnection Extended Play)" ahogy a CD maxin címkézték,idei,szavazhattál volna rá! <#kacsint>#kacsint>
A saját listámon ott van a 2020-as verzió,lazán veri a "Maxi Music Records-os feldolgozást.
Peter Wilson - Goodbye - Mix22 Extended
Azaz "Goodbye (Italoconnection Extended Play)" ahogy a CD maxin címkézték,idei,szavazhattál volna rá! <#kacsint>#kacsint>
A saját listámon ott van a 2020-as verzió,lazán veri a "Maxi Music Records-os feldolgozást.
ItaloDisco4Ever !
Peter Paul - Hot Light In The Night (Special Long Version) Italo Disco 2020<#hamm>#hamm><#awink>#awink>
Nem érzek benne rosszindulatot.
1.Valóban tetszik az exotika,de ugye a lista arrol szólna,hogy mi az ami NAGYON,vagy amit sokat hallgatunk(unalmunkban,munka közben,vagy szórakozásbol).Ez a dal tetszik továbbra is,de hogy sokat hallgatnám,azt nem mondanám.
2.Peter Wilson..hát igen,idén két dala volt igazán ,az egyik a goodbye uj feldolgázása Rachellel,erre ugyanazt tudom irni mint az előzőre,jó jó( elküldtem a Zeneturmixba is,ott sokat játszák,mert állitolag a hallgatoknak tetszik),de nekem akkor is az eredeti változat(és nem az a mesterkélt később kiadott maxi) a favorit ebből a dalbol,ami meg ugye már nem idei.A Fire alarmrol meg már megjelenésekor leirtam,hogy sajnos nem tetszik,(bár te meg irtad,hogy neked igen).Az uj nagylemezt tuti megveszem fizikálisan is,ahogy az eddigieket is, a szerzői listáját elnézve remélem,hogy tetszeni fog.
3.Igen én is szeretem az italo discot mint műfajt,de nem mindent, a nagyon kopogos 94-95 utániakat már egyre kevésbé és nekem a korai italo disco gyöngyszemek(81-82 környéke) sem igazán jönnek be.(tapasztalataim alapján a Time recordosok vagy a Gelmetti szerzemények szinte mind,de már az AC Beatesekben,AlaBiankásokban sok csalodás ért).Én mindig szivesen játszottam műsorokban italo discot mégha ezért sajnos a Gyurival anno a nevesebb szerkesztők ferde szemmel néztek ránk.De vállaltuk,és ma is vállalom,de oránként max 1-3 darabot, nem többet,az a fajta tömény fél óra kopogos italo disco amit aztán a Haluska honositott meg amikor átvehette 3 év után a Pillantás műsor szerkesztését szerintem sosem volt jó ötlet,és ezt a mai napig is tartom.De ez van,van aki csak ezt a korszakát ismeri és a műsor első 3 évére nem is emlékszik már.Én mindig is inkább az eurodiscot kedveltem,abban még a koraiakat is jobban szeretem a mai napig is szivesen hallgatom.(abban a 77-83-as korszak is kiváló,szemben az italo discoval).
Csak egy kis megjegyzés.Én mindig azt az elvet vallottam(ma is),hogy a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN.Ergo,sajnos sosem tudtam azonosulni azokkal a formatrádiós alapelvekkel,amelyeket 94-95 után kezdtek követni a rádiók,hogy csak a slágereket kell adni,azt is csak rádioverzióban,stb.tudod mire gondolok.(aztán nem kell mondanom ,mindenki tudja milyen kaptafaadok selektorral,stb vannak).Anno a Komjáthynál én bemutatóműsorokat készitettem,amikor a Tini kivánságműsort készitettem,akkor is,ugy válogattam a leveleket,hogy a műsorban 4-5 napi sláger menjen(lehetőleg ne a radiomixben) de a többi egyedi, eddig vagy utána többet máshol nem hallott dal legyen.És amikor még hivtak adásba is, ehhez az elvemhez ragaszkodtam,nem tűrtem ha a nevem alatt halálra játszott dalokat adtunk,én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam.
4.Ami a bőség zavarát illeti 1-2 hete mikor fülcsivel volt egy levélváltásunk már leirtam mi alapján válogatok.tavaly előtt meg tavaly rengeteg jo dalt találtam 40-50 es listákat is tudtam volna irni,idén sajnos nem.Biztos idén is sok dal jelent meg amikor ide belinkeltek valamit mindig meghallgatom,és én is vadászgatok a neten ha látok valamit,de sajnos idén nagyon kevés dal volt olyan amire azt mondtam magamban,hogy na ez jo,na ez tetszik,szivesen hallgatom,nem ugyanannak a kaptafája már századszorra is.Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után.Másrészt a sok youtube-on,sondcloudon fellelhető dal,amit csak ott tudok meghallgatni mert sem letöltési sem más hozzáférési lehetősége losslessben nincs eleve kiesik.Ami meg csak bakeliten jelenik meg és senkitől nem kapom meg hiába kérem el,az is mind kiesik,mert magam bakelitlemezeket nem veszek nem is lenne értelme lejátszási lehetőség hiján.De ezeket már mind leirtam 100x.(tehát nem minden pénzkérdés,hiába ir ilyeneket fülcsi, a kapcsolatokra meg inkább nem térnék ki itt.)Tehát itt van előttem egy word fileben az a kb ezévi 45-50 dal ami ebben az évben tetszett kedvenc volt,szivesen hallgatom,de ezekből csak ez a 15 volt az ami ezeknek az általam felállitott elveknek meg tudott felelni.A többi a fentebbi okok miatt a listámra nem kerülhetett.
1.Valóban tetszik az exotika,de ugye a lista arrol szólna,hogy mi az ami NAGYON,vagy amit sokat hallgatunk(unalmunkban,munka közben,vagy szórakozásbol).Ez a dal tetszik továbbra is,de hogy sokat hallgatnám,azt nem mondanám.
2.Peter Wilson..hát igen,idén két dala volt igazán ,az egyik a goodbye uj feldolgázása Rachellel,erre ugyanazt tudom irni mint az előzőre,jó jó( elküldtem a Zeneturmixba is,ott sokat játszák,mert állitolag a hallgatoknak tetszik),de nekem akkor is az eredeti változat(és nem az a mesterkélt később kiadott maxi) a favorit ebből a dalbol,ami meg ugye már nem idei.A Fire alarmrol meg már megjelenésekor leirtam,hogy sajnos nem tetszik,(bár te meg irtad,hogy neked igen).Az uj nagylemezt tuti megveszem fizikálisan is,ahogy az eddigieket is, a szerzői listáját elnézve remélem,hogy tetszeni fog.
3.Igen én is szeretem az italo discot mint műfajt,de nem mindent, a nagyon kopogos 94-95 utániakat már egyre kevésbé és nekem a korai italo disco gyöngyszemek(81-82 környéke) sem igazán jönnek be.(tapasztalataim alapján a Time recordosok vagy a Gelmetti szerzemények szinte mind,de már az AC Beatesekben,AlaBiankásokban sok csalodás ért).Én mindig szivesen játszottam műsorokban italo discot mégha ezért sajnos a Gyurival anno a nevesebb szerkesztők ferde szemmel néztek ránk.De vállaltuk,és ma is vállalom,de oránként max 1-3 darabot, nem többet,az a fajta tömény fél óra kopogos italo disco amit aztán a Haluska honositott meg amikor átvehette 3 év után a Pillantás műsor szerkesztését szerintem sosem volt jó ötlet,és ezt a mai napig is tartom.De ez van,van aki csak ezt a korszakát ismeri és a műsor első 3 évére nem is emlékszik már.Én mindig is inkább az eurodiscot kedveltem,abban még a koraiakat is jobban szeretem a mai napig is szivesen hallgatom.(abban a 77-83-as korszak is kiváló,szemben az italo discoval).
Csak egy kis megjegyzés.Én mindig azt az elvet vallottam(ma is),hogy a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN.Ergo,sajnos sosem tudtam azonosulni azokkal a formatrádiós alapelvekkel,amelyeket 94-95 után kezdtek követni a rádiók,hogy csak a slágereket kell adni,azt is csak rádioverzióban,stb.tudod mire gondolok.(aztán nem kell mondanom ,mindenki tudja milyen kaptafaadok selektorral,stb vannak).Anno a Komjáthynál én bemutatóműsorokat készitettem,amikor a Tini kivánságműsort készitettem,akkor is,ugy válogattam a leveleket,hogy a műsorban 4-5 napi sláger menjen(lehetőleg ne a radiomixben) de a többi egyedi, eddig vagy utána többet máshol nem hallott dal legyen.És amikor még hivtak adásba is, ehhez az elvemhez ragaszkodtam,nem tűrtem ha a nevem alatt halálra játszott dalokat adtunk,én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam.
4.Ami a bőség zavarát illeti 1-2 hete mikor fülcsivel volt egy levélváltásunk már leirtam mi alapján válogatok.tavaly előtt meg tavaly rengeteg jo dalt találtam 40-50 es listákat is tudtam volna irni,idén sajnos nem.Biztos idén is sok dal jelent meg amikor ide belinkeltek valamit mindig meghallgatom,és én is vadászgatok a neten ha látok valamit,de sajnos idén nagyon kevés dal volt olyan amire azt mondtam magamban,hogy na ez jo,na ez tetszik,szivesen hallgatom,nem ugyanannak a kaptafája már századszorra is.Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után.Másrészt a sok youtube-on,sondcloudon fellelhető dal,amit csak ott tudok meghallgatni mert sem letöltési sem más hozzáférési lehetősége losslessben nincs eleve kiesik.Ami meg csak bakeliten jelenik meg és senkitől nem kapom meg hiába kérem el,az is mind kiesik,mert magam bakelitlemezeket nem veszek nem is lenne értelme lejátszási lehetőség hiján.De ezeket már mind leirtam 100x.(tehát nem minden pénzkérdés,hiába ir ilyeneket fülcsi, a kapcsolatokra meg inkább nem térnék ki itt.)Tehát itt van előttem egy word fileben az a kb ezévi 45-50 dal ami ebben az évben tetszett kedvenc volt,szivesen hallgatom,de ezekből csak ez a 15 volt az ami ezeknek az általam felállitott elveknek meg tudott felelni.A többi a fentebbi okok miatt a listámra nem kerülhetett.
Thanks!
Én rólad úgy tudtam ,kedveled Peter Wilson dalait,felfért volna legalább 1.
A közelmúltban egy képzeletbeli lájkot kapott tőled egy Purple Disco Machine dal is "Exotica"
De nem is folytatom tovább, mert végül is magánügy ki mi alapján döntött a listája rangsorolásánál a dalok közt.
Van egy kérdésem is,melyre egy őszinte választ várok,ha elkülönítjük a rádiózást,kedveled te egyáltalán az italo-eurodisco stílust,vagy és most beleviszem a rádiózásban eltöltött éveid,elsősorban amiatt ,a hallgatóság kiszolgálása volt a cél?
Neked talán nem kell mondjam,B.Tóth sem kedveli a stílust,viszont tudta hogy van hallgatói igény rá,ezért játszotta ,legalább a nagyobb sikereket.
Tehát konkrétan erre gondolok veled kapcsolatban is.
Mert ugyebár akik kedveljük ezt a stílust,inkább a bőség zavarát küzdöttük le,egy 20-as listára szűkítve.
P.S. : Ne feltételezz semmiféle rossz indulatot a kérdéseimben,csak tisztán akarok látni.
Én rólad úgy tudtam ,kedveled Peter Wilson dalait,felfért volna legalább 1.
A közelmúltban egy képzeletbeli lájkot kapott tőled egy Purple Disco Machine dal is "Exotica"
De nem is folytatom tovább, mert végül is magánügy ki mi alapján döntött a listája rangsorolásánál a dalok közt.
Van egy kérdésem is,melyre egy őszinte választ várok,ha elkülönítjük a rádiózást,kedveled te egyáltalán az italo-eurodisco stílust,vagy és most beleviszem a rádiózásban eltöltött éveid,elsősorban amiatt ,a hallgatóság kiszolgálása volt a cél?
Neked talán nem kell mondjam,B.Tóth sem kedveli a stílust,viszont tudta hogy van hallgatói igény rá,ezért játszotta ,legalább a nagyobb sikereket.
Tehát konkrétan erre gondolok veled kapcsolatban is.
Mert ugyebár akik kedveljük ezt a stílust,inkább a bőség zavarát küzdöttük le,egy 20-as listára szűkítve.
P.S. : Ne feltételezz semmiféle rossz indulatot a kérdéseimben,csak tisztán akarok látni.
ItaloDisco4Ever !
2021<#wink>#wink>

Talán a radio dance mix.
Bakelitkiadásokat ne nézd,én azokkal nem tudok mit kezdeni,ami csak bakeliten jelent meg,és máshogy nem lehet hozzáférni,az hiába van a kedvenceim között listára nem kerülhet,amig valaki el nem küldi.Ezért ezt a D.White dalt választottam direkt,és nem mást.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.28. 22:29:25
Bakelitkiadásokat ne nézd,én azokkal nem tudok mit kezdeni,ami csak bakeliten jelent meg,és máshogy nem lehet hozzáférni,az hiába van a kedvenceim között listára nem kerülhet,amig valaki el nem küldi.Ezért ezt a D.White dalt választottam direkt,és nem mást.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.28. 22:29:25
Köszönjük, ez is alapos ahogy nézem. a 11. D. White & DimaD.-600km-en megakadt a szemem,de rögtön be is ugrott,hogy egy
nagy 2020-as 11. verziós kiadás jelent meg,így oké az is. Melyik a kedvenc verziód ? discogs
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.28. 22:22:56
nagy 2020-as 11. verziós kiadás jelent meg,így oké az is. Melyik a kedvenc verziód ? discogs
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.28. 22:22:56
Na vártam,vártam de mindegy egerek szülik a hegyeket,ahogy a mondás tartja.meg erre jött még egy mai áramkimaradás is,amire kijött az ELMŰ már este lett)
Ez a listám idénre elég nyögvenyelősen,leírtam már miért, az első három fix a többiben nem tudok igazi sorrendet felállitani,csak úgy irtam valamit,de 20-at így sem voltam képes idénről..A maradék kb.25-30 idei dal ami itt van a listámon ami ebben az évben tetszett és sokat hallgattam nem került fel a listámra mert annak a kitételnek nem felelt meg hogy megvan lossless,mivel senkitől sem tudtam elkérni,magam meg sehol tudtam beszerezni.Így részemről erre az évre ennyi a lista:
1. Marcos Rodriguez Feat. Keneida : In This World (Italoconnection Remix)
2. Retronic Voice - Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version)
3. Marc Fruttero : Time on your mind(Long edit)
4. Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit)
5. AlimkhanOV A. , Right Time Into The Night
6. Boytronic:You Can't Get Fooled By Love (Ant People Remix) ,semmiképpen nem a Flemming Dalum mix ez nekem nem tetszett)
7. Tom Garrow - One More Night
8. Mode - One - Man On The Moon
9. The Secret – Melody
10. Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix)
11. D.White & DimaD. - 600 km
12. Secret Service — Secret Mission
13. Synergic Silence - You're So Fine (Italoconnection Remix)
14. Francesca Gastaldi - What's In The Night (Extended Version)
15. Savage – Lonely night(Flemming Dalum mix)
16. Ross Alexander: I Love My Radio (Matt Pop club Edit)
Ez a listám idénre elég nyögvenyelősen,leírtam már miért, az első három fix a többiben nem tudok igazi sorrendet felállitani,csak úgy irtam valamit,de 20-at így sem voltam képes idénről..A maradék kb.25-30 idei dal ami itt van a listámon ami ebben az évben tetszett és sokat hallgattam nem került fel a listámra mert annak a kitételnek nem felelt meg hogy megvan lossless,mivel senkitől sem tudtam elkérni,magam meg sehol tudtam beszerezni.Így részemről erre az évre ennyi a lista:
1. Marcos Rodriguez Feat. Keneida : In This World (Italoconnection Remix)
2. Retronic Voice - Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version)
3. Marc Fruttero : Time on your mind(Long edit)
4. Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit)
5. AlimkhanOV A. , Right Time Into The Night
6. Boytronic:You Can't Get Fooled By Love (Ant People Remix) ,semmiképpen nem a Flemming Dalum mix ez nekem nem tetszett)
7. Tom Garrow - One More Night
8. Mode - One - Man On The Moon
9. The Secret – Melody
10. Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix)
11. D.White & DimaD. - 600 km
12. Secret Service — Secret Mission
13. Synergic Silence - You're So Fine (Italoconnection Remix)
14. Francesca Gastaldi - What's In The Night (Extended Version)
15. Savage – Lonely night(Flemming Dalum mix)
16. Ross Alexander: I Love My Radio (Matt Pop club Edit)
Thomas Anders - Cosmic Rider ( Lalykin Remix) ... Nem sokat variált rajta, de attól függetlenül, ezt is lehet nagy hangerőn döngetni :-)
Utoljára szerkesztette: djani75, 2020.12.28. 13:50:56
Utoljára szerkesztette: djani75, 2020.12.28. 13:50:56
Oké, dec. 31 délelőtt az első 50 már kaphatja nálad a bónusz pontokat, meg a végső sorrendet. Amúgy kevesebb holtverseny várható.
Reméljük technikai okok nem lépnek közbe.
Reméljük technikai okok nem lépnek közbe.