NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Top Ten of Fancy
1. ANGEL EYES
2. NO TEARS
3. COLDER THAN ICE
4. GET LOST TONIGHT
5. FOOLS CRY
6. SPY IN THE NIGHT
7. IN SHOCK
8. I CAN'T LIVE WITHOUT YOU
9. SLICE ME NICE
10. FOLLOW ME
1. ANGEL EYES
2. NO TEARS
3. COLDER THAN ICE
4. GET LOST TONIGHT
5. FOOLS CRY
6. SPY IN THE NIGHT
7. IN SHOCK
8. I CAN'T LIVE WITHOUT YOU
9. SLICE ME NICE
10. FOLLOW ME
ItaloDisco4Ever !
De,igen! <#eljen>#eljen>
A másik dal ,melyre mint minden idők egyik legjobb euro-dance zenéjeként utaltam?
A másik dal ,melyre mint minden idők egyik legjobb euro-dance zenéjeként utaltam?
ItaloDisco4Ever !
.....vagy a Pretty woman-ra gondolt.))))))))))))))))
Mondjuk nekem Fancy 1996 utáni munkásságából sajnos csak egy olyan dal volt,amit képes vagyok lejátszani,meghallgatni ez pedig a Gimme a sign...enyhén mulatós beütéssel,de talán ez még beilleszthető más dalokhoz, a többi feledhető.
Remélem Rodriguezzel sem a régi dalait hangszerelik csak újra hanem valami újon is gondolkodnak.
Mondjuk nekem Fancy 1996 utáni munkásságából sajnos csak egy olyan dal volt,amit képes vagyok lejátszani,meghallgatni ez pedig a Gimme a sign...enyhén mulatós beütéssel,de talán ez még beilleszthető más dalokhoz, a többi feledhető.
Remélem Rodriguezzel sem a régi dalait hangszerelik csak újra hanem valami újon is gondolkodnak.
A TOP 2020 első 30 után, #34348 és #34359 egy kis folytatás, . 31-től,- 55-ig.
31 Mode One - Man on the moon
32 Bad Boys Blue ft. Tom Hooker & Charlett - With our love
33 Tom Garrow - Be my girl
34 Kristian Conde - Future Infinity
35 Lian Ross - Enjoy Yourself
36 Ryan Paris - I love you Je t'amie
37 Boytronic - You can't get fooled by love
38 Exciting Valence - Make my day
39 Peter Wilson - Like dynamite
40 Michael Scheickl - Russian girl
41 Peter Wilson - Goodbye
42 Victor Ark & Daniella V. - Bachia me (Spanish version)
43 Limit Eccitation - In the dark (Also playable mono remix)
44 Torrewado - Living in the shuttle (2020)
45 Dua Lipa - Physical (Parralox V3)
46 Nea - Some say (Felix Jaehn remix)
47 Victor Ark & Paul Parker - Menergy
48 Dolls Of the Sky - In your world
49 Lian Ross - Angel of love
50 Julo - Now or never (Matt Pop Dub Mix)
51 Alexander Ross - Fade to grey (Matt Pop Radio Edit)
52 Tobias Bernstrup - Private eye (Dmt Berzerk Remix)
53 Maxtor - The last man on earth
54 Capostrano - Running for my life
55 Heaven42 - Hotel la luna
31 Mode One - Man on the moon
32 Bad Boys Blue ft. Tom Hooker & Charlett - With our love
33 Tom Garrow - Be my girl
34 Kristian Conde - Future Infinity
35 Lian Ross - Enjoy Yourself
36 Ryan Paris - I love you Je t'amie
37 Boytronic - You can't get fooled by love
38 Exciting Valence - Make my day
39 Peter Wilson - Like dynamite
40 Michael Scheickl - Russian girl
41 Peter Wilson - Goodbye
42 Victor Ark & Daniella V. - Bachia me (Spanish version)
43 Limit Eccitation - In the dark (Also playable mono remix)
44 Torrewado - Living in the shuttle (2020)
45 Dua Lipa - Physical (Parralox V3)
46 Nea - Some say (Felix Jaehn remix)
47 Victor Ark & Paul Parker - Menergy
48 Dolls Of the Sky - In your world
49 Lian Ross - Angel of love
50 Julo - Now or never (Matt Pop Dub Mix)
51 Alexander Ross - Fade to grey (Matt Pop Radio Edit)
52 Tobias Bernstrup - Private eye (Dmt Berzerk Remix)
53 Maxtor - The last man on earth
54 Capostrano - Running for my life
55 Heaven42 - Hotel la luna
Nos, videót, ajánlót nem találtam hozzá, de ez a zene nálam a héten mindent vitt!!!!
Projeckt Ich feat Sterero In Solo - Honey Cherie Honey (Monotronic remix)
letöltés
Baromi jó!!!!!!!!!!!!
<#wave>#wave>
Projeckt Ich feat Sterero In Solo - Honey Cherie Honey (Monotronic remix)
letöltés
Baromi jó!!!!!!!!!!!!
<#wave>#wave>
Raffaele Fiume & Joey Mauro - Streets Of Heaven<#buck>#buck>
Szerintem is az ötödik soralbumig ,5 csillagos minősítés jár.
De említsünk még meg 3 dalt,melyek ezen albumokra nem kerültek fel.
Fools Cry
No Tears
Follow Me
Továbbá,azért én kiemelnék két 90s években kiadott maxiját.
Az egyik tulajdonképpen minden idők egyik legjobb euro-dance dalának dallamára,hangzására épül,nem árulom el mely zenékre gondolok,tessék tippelni.
A másik 90s maxit felfedem ,
Fancy – D.I.S.C.O. (Lust For Life) Discogs
Ez volt az utolsó olyan "dobása" ami nekem még tetszett.
De említsünk még meg 3 dalt,melyek ezen albumokra nem kerültek fel.
Fools Cry
No Tears
Follow Me
Továbbá,azért én kiemelnék két 90s években kiadott maxiját.
Az egyik tulajdonképpen minden idők egyik legjobb euro-dance dalának dallamára,hangzására épül,nem árulom el mely zenékre gondolok,tessék tippelni.
A másik 90s maxit felfedem ,
Fancy – D.I.S.C.O. (Lust For Life) Discogs
Ez volt az utolsó olyan "dobása" ami nekem még tetszett.
ItaloDisco4Ever !
Peter Wilson:Forever can start tonight
megvehető megjelenés előtt egy héttel.
megvehető megjelenés előtt egy héttel.
"a hymn of love az egy akkora mestermű olyan zenei megoldásokkal..."
Egyetértek, nem véletlenül tettem első helyre.
Ez a zene olyan hatással van rám, amit nem lehet szavakkal leírni.
A videó és a zene is remek.
Mflex zenei pályafutása csúcsa szerintem.
Ahogy írtam korábban, felér Vangelis, Jean-Michael Jarre, Mike Oldfield bármely kiváló zenéjével.
<#wave>#wave>
Egyetértek, nem véletlenül tettem első helyre.
Ez a zene olyan hatással van rám, amit nem lehet szavakkal leírni.
A videó és a zene is remek.
Mflex zenei pályafutása csúcsa szerintem.
Ahogy írtam korábban, felér Vangelis, Jean-Michael Jarre, Mike Oldfield bármely kiváló zenéjével.
<#wave>#wave>
Igen tetszik az All Night! És a Dream your life is! Na ezért írtam, hogy jó lenne ha kiadnák egy-egy jó változatban. Akkor legalább be lehetne szerezni. Az elmúlt évben a Fast volt a harmadik ami még tetszik, de ugye azt mondjuk hogy kiadták. A nemrég megjelent digitális kiadványon ugyan rajta van a Dream.. de nem tudom miért annak az egynek rosszabb a minősége, mint a többinek ezért örülnék egy vinyl kiadásnak.
A "beszélgetés" (lehet rosszul fogalmaztam) abból állt, július 6-án dél körül írtam neki egy levelet, amire ezek szerint szerencsémre válaszolt! Azt kérdeztem tőle hogy tudnám megvenni jó minőségben az említett dalt. Válaszában boldog névnapot kívánt, (lehet ezért volt szerencsém) és említette, tőle közvetlenül nem, de most készült el, 8 percnél hosszabb verzió amelyen sok olyan rész lesz ami az eredetiben nincs. Említette rajta lesz a vinyl-en, és akkor majd megtudom venni. Nem került rá, nem vettem meg! Ennyi volt a beszélgetés!
Ami meg a ízlések és pofonokat jelenti csak annyi, hogy 50 évem alatt még nem "hatott" rám úgy dal hogy ilyeneket írjak mint az általad idézett rajongó. Szerintem egy ilyen véleményre valaki azt írná neki, hogy nem jó még virtuálisan meg is ölne!
A "beszélgetés" (lehet rosszul fogalmaztam) abból állt, július 6-án dél körül írtam neki egy levelet, amire ezek szerint szerencsémre válaszolt! Azt kérdeztem tőle hogy tudnám megvenni jó minőségben az említett dalt. Válaszában boldog névnapot kívánt, (lehet ezért volt szerencsém) és említette, tőle közvetlenül nem, de most készült el, 8 percnél hosszabb verzió amelyen sok olyan rész lesz ami az eredetiben nincs. Említette rajta lesz a vinyl-en, és akkor majd megtudom venni. Nem került rá, nem vettem meg! Ennyi volt a beszélgetés!
Ami meg a ízlések és pofonokat jelenti csak annyi, hogy 50 évem alatt még nem "hatott" rám úgy dal hogy ilyeneket írjak mint az általad idézett rajongó. Szerintem egy ilyen véleményre valaki azt írná neki, hogy nem jó még virtuálisan meg is ölne!
Peter Wilson ,március 12-én megjelenő új albumának tracklistája.
Italoconnection, Pete Hammond, Matt Pop, Also Playable Mono, Team 33 Music, Mode-One, RetroTeque, Sakgra, Martin Permer, Gordon Pogoda, Gloria Sklerov, David Chamberlin, John Davis ,az album dalaihoz fűzhető névsor.
A Fred Venturával közös dalt,kiemelt érdeklődéssel várom.
ItaloDisco4Ever !
Junior Paez- Domino Dancing cover (italo Disco 2021)
Na erre vannak a nők,hogy emlékeztessenek arra milyen feledékeny vagyok.Igen, a Bolero a negyedik kedvenc nekem is.Még akár oroszul vagy németül is,amikor úgy énekelte.
Minden nyolcvanas évekbeli Fancy zenék legjobbika szerintem a Bolero.
Felülmúlhatatlan. Ezt ezerszer leírtam már.
Meghallgatva minden aprólékosan összerakott zenei hangot ebben a zenében, azt kell mondjam, mestermunka az egész dal úgy ahogy van.
Tehát nálam Bolero ezerszer, aztán I'm In Schock, és legfőképp a "Szedjél darabokra" - Slice Me Nice - utóbbi kettő, amit először hallottam tőle, és az először megvásárolt, akkoriban szétgyötört magnókazettámon voltak rajta.
Nyilván a nosztalgia is benne van a véleményemben, de az első öt lemeze gyakorlatilag felülmúlhatatlan, örökbecsű zenéket tartalmaz.
Később kicsit hígult a történet.
Felülmúlhatatlan. Ezt ezerszer leírtam már.
Meghallgatva minden aprólékosan összerakott zenei hangot ebben a zenében, azt kell mondjam, mestermunka az egész dal úgy ahogy van.
Tehát nálam Bolero ezerszer, aztán I'm In Schock, és legfőképp a "Szedjél darabokra" - Slice Me Nice - utóbbi kettő, amit először hallottam tőle, és az először megvásárolt, akkoriban szétgyötört magnókazettámon voltak rajta.
Nyilván a nosztalgia is benne van a véleményemben, de az első öt lemeze gyakorlatilag felülmúlhatatlan, örökbecsű zenéket tartalmaz.
Később kicsit hígult a történet.
Most soroljak fel jazzesebb előadókat is,vagy rappet?Attól,hogy engem csak eurodiscozni hallottál,nem jelenti azt hogy csak azt szeretem tudom,csak hát másra nem kérnek,kértek fel.Már ha kilencvenes éveket vagy sima ugymond popzenét szeretnék játszani ,azonnal a kezemre koppintottak😞(.(Bezzeg másnak hagyják,de most ebbe ne menjünk bele).
Így beleragasztottak ebbe a szűk discostilusba,pedig a zenetáramban ennél változatosabb zenéket is gyűjtögettem.
A véleményemet meg vállalom.(meg is ütöm vele a bokám)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.07. 19:21:00
Így beleragasztottak ebbe a szűk discostilusba,pedig a zenetáramban ennél változatosabb zenéket is gyűjtögettem.
A véleményemet meg vállalom.(meg is ütöm vele a bokám)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.07. 19:21:00
"Ja és igen hallgatok komolyzenét.Nagyon szeretem Mozart,Handel,Vivaldi,Elgar műveit pl.,és rockot is,Whitesnake,Def Leppard,Bon Jovi bármikor jöhet.))) "
Upsz!
Holnap megjátszok egy lottószelvényt! 😊
Upsz!
Holnap megjátszok egy lottószelvényt! 😊
ItaloDisco4Ever !
" In Shock " szintén favorit.
s lehet ebben senki nem ért velem egyet,de a Grant Miller által is elénekelt "Colder Than Ice" Fancy-től nekem jobban tetszik.
Italoconnection: Van némi igazságtartalma annak amit leírtál,de azt tudomásul kell vennünk,nagy általánosságban az előadóknak,formációknak,van egy sajátos zenei világuk , rájuk jellemző dallamvilág,amiből ha a címkézést nem látod akkor is ráismerhetsz hogy ez az Ő zenéje,zenéjük,ez a 80s években is így volt,lásd Modern Talking ,Silent Circle (Axel Breitung ) stílusjegyek stb.....
s lehet ebben senki nem ért velem egyet,de a Grant Miller által is elénekelt "Colder Than Ice" Fancy-től nekem jobban tetszik.
Italoconnection: Van némi igazságtartalma annak amit leírtál,de azt tudomásul kell vennünk,nagy általánosságban az előadóknak,formációknak,van egy sajátos zenei világuk , rájuk jellemző dallamvilág,amiből ha a címkézést nem látod akkor is ráismerhetsz hogy ez az Ő zenéje,zenéjük,ez a 80s években is így volt,lásd Modern Talking ,Silent Circle (Axel Breitung ) stílusjegyek stb.....
ItaloDisco4Ever !
Szeretem az Italoconnection-t de már kezd unalmas lenni,hogy minden mixükben ugyanaz a szintialap megy,kezdek beleunni.(kb.mint a Parralox)
Miért írnék mást,mint a véleményem??Nem O.V.vagyok ,aki úgy változtatja a véleményét,hogy másnap még az sem igaz,hogy előző nap véleménye volt valamiről.
Na.pl.én az Angel eyes-ért sosem voltam odáig,amit én nagyon kedveltem mindig az a Bodyguard, az After midnight,, az In shock.
Ja és igen hallgatok komolyzenét.Nagyon szeretem Mozart,Handel,Vivaldi,Elgar műveit pl.,és rockot is,Whitesnake,Def Leppard,Bon Jovi bármikor jöhet.)))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.07. 18:58:27
Miért írnék mást,mint a véleményem??Nem O.V.vagyok ,aki úgy változtatja a véleményét,hogy másnap még az sem igaz,hogy előző nap véleménye volt valamiről.
Na.pl.én az Angel eyes-ért sosem voltam odáig,amit én nagyon kedveltem mindig az a Bodyguard, az After midnight,, az In shock.
Ja és igen hallgatok komolyzenét.Nagyon szeretem Mozart,Handel,Vivaldi,Elgar műveit pl.,és rockot is,Whitesnake,Def Leppard,Bon Jovi bármikor jöhet.)))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.07. 18:58:27
Van egy kis sztorim,
1989-ben egy DJ pultban a kollégák által beérkezett újdonságokat csekkoltam,köztük volt az alább linkelt dal,amit miután végighallgattam,komolyan mondom,olyan hatással bírt amit szavakkal le sem tudok írni,néhány percig ,se kép,se hang,lehet ha valaki hátba csap ,nem reagáltam volna rá,meghallgattam újra,meg újra,és aztán még egyszer,meg ismét,és azóta is az egyik legjobb zenének tartom,amit valaha hallottam,és Fancy nagyon jól énekel ebben (is)!
Azt gondolom ,számíthatsz más tagoktól is ebben egyet nem értést,pld. Fülcsitől.
Persze ezekért a véleménykülönbségekért,nem feltétlenül kell megsértődni,kinek ez,kinek az,természetes dolog,díjazom ha valaki felvállalja a véleményét.
Fancy - Angel Eyes
P.S. Italoconnection : Imádom ,szinte valamennyi dalukat,remixeiket,és nem csak én,világszerte az italo-disco rajongók.
Mondom én ,rólad még kiderül,stikában otthon kemény rock zenét vagy klasszikus darabokat hallgatsz ! <#nevetes1>#nevetes1>
1989-ben egy DJ pultban a kollégák által beérkezett újdonságokat csekkoltam,köztük volt az alább linkelt dal,amit miután végighallgattam,komolyan mondom,olyan hatással bírt amit szavakkal le sem tudok írni,néhány percig ,se kép,se hang,lehet ha valaki hátba csap ,nem reagáltam volna rá,meghallgattam újra,meg újra,és aztán még egyszer,meg ismét,és azóta is az egyik legjobb zenének tartom,amit valaha hallottam,és Fancy nagyon jól énekel ebben (is)!
Azt gondolom ,számíthatsz más tagoktól is ebben egyet nem értést,pld. Fülcsitől.
Persze ezekért a véleménykülönbségekért,nem feltétlenül kell megsértődni,kinek ez,kinek az,természetes dolog,díjazom ha valaki felvállalja a véleményét.
Fancy - Angel Eyes
P.S. Italoconnection : Imádom ,szinte valamennyi dalukat,remixeiket,és nem csak én,világszerte az italo-disco rajongók.
Mondom én ,rólad még kiderül,stikában otthon kemény rock zenét vagy klasszikus darabokat hallgatsz ! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Van egy ilyen mondás:
"így múlik el a világ dicsősége"...
"így múlik el a világ dicsősége"...
Na azért éneknek én nem nevezném,amit művelt már a sikerkorszakában sem,inkább csak dallamosan beszélt.
Sajnos én Rodriguez bátyóban is kezdek csalódni,egyre kaptafább zenékkel áll elő mostanság és ebben még a neje sem volt kivétel.(bár ettől még mindig szeretem a Rodriguez mixeket), a klasszikus korszakban a neve alatt sokkal változatosabb zenei világgal rendelkezett(egyszer egy adásra Rodriguez diszkográfiával is készültem),most meg szinte mind egyforma szintialap.(ld.Italoconnection)
Sajnos én Rodriguez bátyóban is kezdek csalódni,egyre kaptafább zenékkel áll elő mostanság és ebben még a neje sem volt kivétel.(bár ettől még mindig szeretem a Rodriguez mixeket), a klasszikus korszakban a neve alatt sokkal változatosabb zenei világgal rendelkezett(egyszer egy adásra Rodriguez diszkográfiával is készültem),most meg szinte mind egyforma szintialap.(ld.Italoconnection)
Azok után amit az elmúlt években művelt,erős kétségeim vannak,de majd meghalljuk mit tudnak varázsolni a stúdióban,ha pld. a Peter Wilson dalban nyújtott produkcióját veszem alapul,varázslatra lesz szűkség hogy valamit visszakapjunk abból az énekhangból amivel a 80s években rendelkezett,s lett belőle euro-disco sztár,sőt ikon.
ItaloDisco4Ever !
Tom Hooker & Tam Harrow - Love Your Life (official video)
A videó tetszik,a zene nem igazán,de majd jön Den Harrow (Stefano Zandri) a tervek szerint 2021-ben új dallal,és megint letessékeli a színpadról. 😊))
A videó tetszik,a zene nem igazán,de majd jön Den Harrow (Stefano Zandri) a tervek szerint 2021-ben új dallal,és megint letessékeli a színpadról. 😊))
ItaloDisco4Ever !
Nem tudom,sírjunk vagy nevessünk ?
Örüljünk vagy már előre szomorkodjunk azon,hogy előfordulhat,tovább rombolja azt amit a 80s években felépített.
Merthogy ,friss hír,Fancy idén,új albummal jelentkezik a neves producer Louis Rodriguez & Team 33 Music közreműködésével.
ItaloDisco4Ever !
A poén úgy lett volna teljes ha spoiler alá,linkelsz nekem egy mulatóst a vagány Miskolci rockertől,
Ám így is jót röhögtem ,csattanós ,jó válasz! <#eljen>#eljen> <#nevetes1>#nevetes1>
De,tessék mondani ,választhatnám inkább a Bunyós Pityut?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám így is jót röhögtem ,csattanós ,jó válasz! <#eljen>#eljen> <#nevetes1>#nevetes1>
De,tessék mondani ,választhatnám inkább a Bunyós Pityut?
ItaloDisco4Ever !
Szerintem, ha ez komoly, akkor Marc Fruttero agyában elszállt valami, de rendesen, ha meg poén, akkor illett volna kiírni, vagy a hallgatóira bízták.
Az, hogy hamis, az enyhe kifejezés, nagyon ritkán van, amikor az adott akkordon van MF hangja, ha meg ott is van, mintha másik zenére énekelt volna, de ez messze van attól, hogy éneknek lehessen nevezni.
Az, hogy hamis, az enyhe kifejezés, nagyon ritkán van, amikor az adott akkordon van MF hangja, ha meg ott is van, mintha másik zenére énekelt volna, de ez messze van attól, hogy éneknek lehessen nevezni.
Miért kellett volna elemezni?
Ez egyszerűen egy ki...ott jó ütemű és újra szokásos frankó videóval ellátott nyitány lett 2021-re, amivel rögtön padlót fogtam, mert baromi jó, na!
De, ha arra vagy kíváncsi, hogy egy A HYMN OF LOVE-hoz képest mennyi munka lehet mögötte, nyilván van sok, de a hymn of love az egy akkora mestermű olyan zenei megoldásokkal, amit bármivel hasonlítani is new italo generation fronton egyszerűen értelmetlen, mert minden más hozzá képes még ovis szinten sincs.
Ez egyszerűen egy ki...ott jó ütemű és újra szokásos frankó videóval ellátott nyitány lett 2021-re, amivel rögtön padlót fogtam, mert baromi jó, na!
De, ha arra vagy kíváncsi, hogy egy A HYMN OF LOVE-hoz képest mennyi munka lehet mögötte, nyilván van sok, de a hymn of love az egy akkora mestermű olyan zenei megoldásokkal, amit bármivel hasonlítani is new italo generation fronton egyszerűen értelmetlen, mert minden más hozzá képes még ovis szinten sincs.
Számomra, elég értelmetlen ez a válasz.<#eplus2>#eplus2>
Ki beszélt itt világ legjobb daláról, de azóta egyébként olvastam a hozzászólásokat és jó sok embert pofánvágott az MFlex banda nyitója 2021-ben!
Most akkor tetszik az ALL NIGHT, vagy nem, mert kétértelmű ez a hsz, ahogy meg van fogalmazva. Legyen lemezen, de mégis ízlések és pofonok.
Te, hogy tudtál beszélni vele, mert én jóval több ideje bombázom már kérdésekkel, de nem válaszol.<#rolleyes>#rolleyes> Emiatt haragszom is rá, de az egy dolog, az egy másik dolog, hogy amit művelnek, az zseniális!
Ha meg az említett dal nem létezik, akkor nyilván nem jelent meg, szerintem ez ennyire egyszerű!
Ki beszélt itt világ legjobb daláról, de azóta egyébként olvastam a hozzászólásokat és jó sok embert pofánvágott az MFlex banda nyitója 2021-ben!
Most akkor tetszik az ALL NIGHT, vagy nem, mert kétértelmű ez a hsz, ahogy meg van fogalmazva. Legyen lemezen, de mégis ízlések és pofonok.
Te, hogy tudtál beszélni vele, mert én jóval több ideje bombázom már kérdésekkel, de nem válaszol.<#rolleyes>#rolleyes> Emiatt haragszom is rá, de az egy dolog, az egy másik dolog, hogy amit művelnek, az zseniális!
Ha meg az említett dal nem létezik, akkor nyilván nem jelent meg, szerintem ez ennyire egyszerű!
Az original "Heartbeat" a maga idejében nagy durranás volt,éveken keresztül hallgattam a megunás érzékelése nélkül.
Amikor ezt az új feldolgozást hallgatom,próbálom az eredeti verziót kizárni a memóriámból.
Nálam nyerő,így kell újraértelmezni egy egykori nagy sikert,2021-ben.
Nincs neked rossz ízlésed,csak per pillanat nem értem mi tetszik a Frutteros dalban,mulatós közeli dallamok,amolyan tipikus orosz gagyi synth hangok,hamiskás,borzasztó gyenge vokállal.
Ide nekem egy mulatóst inkább ! <#nevetes1>#nevetes1>
Amikor ezt az új feldolgozást hallgatom,próbálom az eredeti verziót kizárni a memóriámból.
Nálam nyerő,így kell újraértelmezni egy egykori nagy sikert,2021-ben.
Nincs neked rossz ízlésed,csak per pillanat nem értem mi tetszik a Frutteros dalban,mulatós közeli dallamok,amolyan tipikus orosz gagyi synth hangok,hamiskás,borzasztó gyenge vokállal.
Ide nekem egy mulatóst inkább ! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Hát sajnos nekem pont ugyanez a véleményem a Ventura feldolgozástol,hogy zene dallama és az ének sajnos nincs összhangban.Nekem erőltetett így.Az italoconnection méginkább,mintha csak a háttérben énekelgetne,gyenge.De ez van.
Én ízléstelen vagyok,ezt már százszor leírtam miért előnyös,így ha ezt gondolod rólam,azt dícséretnek veszem.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.06. 20:34:47
Én ízléstelen vagyok,ezt már százszor leírtam miért előnyös,így ha ezt gondolod rólam,azt dícséretnek veszem.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.01.06. 20:34:47
Egyetértek Reynauddal, szívesen látnám egy vinyl-en A1. Dream your life B1. All night! (Mindkettő extended)
Még júniusban volt egy beszélgetésem Mike-al miszerint a Dream your life-nak megvan a hosszú verziója, (nem a shiny edit) illetve azóta ez a dal tetszik nekem. ??? Azóta sem tudok róla hogy bárhol megjelent volna, főleg losslessben! Sok jó daluk jelent meg az elmúlt években, de azért, hogy a világ legjobb dalai, amit pár hetente kiadnak? Nem beszélve az idézett hozzászólásról! Jó, hogy nem orgazmusa lett az illetőnek a daltól! De igen! Izlések és pofonok!
És ezt tiszteletben kell tartani!
Még júniusban volt egy beszélgetésem Mike-al miszerint a Dream your life-nak megvan a hosszú verziója, (nem a shiny edit) illetve azóta ez a dal tetszik nekem. ??? Azóta sem tudok róla hogy bárhol megjelent volna, főleg losslessben! Sok jó daluk jelent meg az elmúlt években, de azért, hogy a világ legjobb dalai, amit pár hetente kiadnak? Nem beszélve az idézett hozzászólásról! Jó, hogy nem orgazmusa lett az illetőnek a daltól! De igen! Izlések és pofonok!
És ezt tiszteletben kell tartani!
Van az a rádió ahol ezt érdemesnek tartották lejátszani.
Tegnap este,én ott hallottam "first" ezt az új verziót.
Tegnap este,én ott hallottam "first" ezt az új verziót.
ItaloDisco4Ever !
Nem vita,hanem egyéni ízlés kérdése,ha még 1 negatívumot akarok írni a dallal kapcsolatban,tudok,nincs összhangban a vokál és a dallamvezetés,de hagyjuk.
Fred Ventura - Heartbeat
Amikor tudomást szereztem a dal 2021-es feldolgozásáról,reménykedtem ,kap a dal teljesen újraértelmezett verziókat,szerencsére így történt,mert annak sok értelmét nem látom ha egy dalt úgy dolgoznak fel,át hogy alig változtatnak az eredetin,esetünkben még a vokált is újraénekelte Fred.
Eddig én kézzel-lábbal tiltakoztam az ellen hogy neked rossz zenei ízlésed volna,de most bevallom meginogtam,Heartbeat 2021,bitang jó feldolgozás,pláne az Italoconnection remixben.
Fred Ventura - Heartbeat
Amikor tudomást szereztem a dal 2021-es feldolgozásáról,reménykedtem ,kap a dal teljesen újraértelmezett verziókat,szerencsére így történt,mert annak sok értelmét nem látom ha egy dalt úgy dolgoznak fel,át hogy alig változtatnak az eredetin,esetünkben még a vokált is újraénekelte Fred.
Eddig én kézzel-lábbal tiltakoztam az ellen hogy neked rossz zenei ízlésed volna,de most bevallom meginogtam,Heartbeat 2021,bitang jó feldolgozás,pláne az Italoconnection remixben.
ItaloDisco4Ever !
Már december közepén elküldtem rádiójátszásra is,de nem játszották,pedig szerintem jól van keverve,békebeli,nem valami túlmodernizált változat.
Alphaville:Sounds like a melody(Blank & Jones mix)
Alphaville:Sounds like a melody(Blank & Jones mix)
Sajnos nekem tetszik akkor is,akármit is írtok.
Miközben a Ventura-s eredeti Heartbeat a kedvencem volt mindig,én ezt az ujrakevert mixet kukáztam ki,nekem sértette a fülemet végighallgatni ezzel az új szintialappal.
(vitát nem kérek,hiszen ízlések és pofonok...)
Miközben a Ventura-s eredeti Heartbeat a kedvencem volt mindig,én ezt az ujrakevert mixet kukáztam ki,nekem sértette a fülemet végighallgatni ezzel az új szintialappal.
(vitát nem kérek,hiszen ízlések és pofonok...)
Isten őrizz, hogy ezek a futószalagon gyártott BCR produkciók itt tételesen bemutatásra kerüljenek.
Ahhoz kéne egy önálló BCR fórum, annyi van belőlük, hogy Dunát lehet rekeszteni.
Nem is értem, hogy kik vevők erre a sok sz@rra.
Bár ha nem lenne felvevő közönség, akkor talán leállnának ezzel a tucat termék gyártással.
Majdnem egyforma, típus zenék - zeneileg talán nem is rosszak annyira - vacak vokállal, ki a fene hallgatja ezeket?
<#wave>#wave>
Ahhoz kéne egy önálló BCR fórum, annyi van belőlük, hogy Dunát lehet rekeszteni.
Nem is értem, hogy kik vevők erre a sok sz@rra.
Bár ha nem lenne felvevő közönség, akkor talán leállnának ezzel a tucat termék gyártással.
Majdnem egyforma, típus zenék - zeneileg talán nem is rosszak annyira - vacak vokállal, ki a fene hallgatja ezeket?
<#wave>#wave>
Kedves Fülcsi,
A véleményem szerint,jó zenei ízlésedről több alkalommal ejtettem már szót a zenefórumon,nem is ragoznám tovább.
Egyetértés van abban köztünk,milyen fontos a jó vokál,említsek egy jó példát,FRED VENTURA.
Példázatok,melyeket írsz,nagyon helyén valók,a "BCR" zenék többsége ,jól írod,elsősorban a vokál miatt ,a kukába való,annak is legaljára.
Nagy öröm számomra,hogy ezek a produkciók nem kerülnek már bemutatásra a topicban.
A véleményem szerint,jó zenei ízlésedről több alkalommal ejtettem már szót a zenefórumon,nem is ragoznám tovább.
Egyetértés van abban köztünk,milyen fontos a jó vokál,említsek egy jó példát,FRED VENTURA.
Példázatok,melyeket írsz,nagyon helyén valók,a "BCR" zenék többsége ,jól írod,elsősorban a vokál miatt ,a kukába való,annak is legaljára.
Nagy öröm számomra,hogy ezek a produkciók nem kerülnek már bemutatásra a topicban.
ItaloDisco4Ever !
Én is ritkán írok negatív kritikát, mivel azért ide többnyire minőségi zene ajánlók kerülnek be.
A hamis ének, a csúszkáló énekhang sajnos nálam kizáró tényező, bármennyire jó legyen az anyag zeneileg.
Marc Fruttero erre jó példa, Discobonus is, mindkettőjük törekvése érthető, csak sajnos kéne hozzá jó énekhang. Egyikük se tud énekelni sajnos.
Pont ezek miatt nem bírom a BCR zenéket, amelyek egy jelentős (???) része zeneileg jó lenne, de az énekhang hamissága miatt élvezhetetlen sajnos. Ami igazán kár, mivel ha találnának végre énekelni tudó előadókat, akkor eladható lenne.
Ennek hiányában ez van sajnos, NÁLAM KUKA.
A hamis ének, a csúszkáló énekhang sajnos nálam kizáró tényező, bármennyire jó legyen az anyag zeneileg.
Marc Fruttero erre jó példa, Discobonus is, mindkettőjük törekvése érthető, csak sajnos kéne hozzá jó énekhang. Egyikük se tud énekelni sajnos.
Pont ezek miatt nem bírom a BCR zenéket, amelyek egy jelentős (???) része zeneileg jó lenne, de az énekhang hamissága miatt élvezhetetlen sajnos. Ami igazán kár, mivel ha találnának végre énekelni tudó előadókat, akkor eladható lenne.
Ennek hiányában ez van sajnos, NÁLAM KUKA.
Nem szívesen írok ebben a topicban negatív kritikát,mert inkább díjazom a new-italo vonalat,sok-sok jó zene érkezik a felhozatallal,de ez minősíthetetlen.
Örülök hogy te is hasonlóan gondolod! <#eljen>#eljen>
Örülök hogy te is hasonlóan gondolod! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Ráadásul hamis az ének, ami Marc Fruttero-nél sokszor előfordult sajnos.
Ezt én sem bírtam fél percnél tovább.
Ezt én sem bírtam fél percnél tovább.
A lúzer-user YouTube-os kattintásvadász feltöltőnek jelezhetnéd,hogy a dal 2020-as.
Halkan megjegyzem hogy az előadó dalai számomra értékelhetetlennek,zéró ötlet nélküli synth pötyögés,borzalmas vokállal megfűszerezve.
Abszolút mulatós közeli dallamvilág,sőt állítom némelyik mulatós zenében is több fantázia van ennél.
Szóval,rövidebben,ez szörnyű! <#levele>#levele>
Kínszenvedés volt végighallgatni.
Halkan megjegyzem hogy az előadó dalai számomra értékelhetetlennek,zéró ötlet nélküli synth pötyögés,borzalmas vokállal megfűszerezve.
Abszolút mulatós közeli dallamvilág,sőt állítom némelyik mulatós zenében is több fantázia van ennél.
Szóval,rövidebben,ez szörnyű! <#levele>#levele>
Kínszenvedés volt végighallgatni.
ItaloDisco4Ever !
Alphaville - Sounds Like a Melody (Blank & Jones x Gold & Lloyd Remix)
Beszerzés:
Alphaville – Sounds Like A Melody (2020) Discogs
Beszerzés:
Alphaville – Sounds Like A Melody (2020) Discogs
ItaloDisco4Ever !