41510
-
#40902 Nelly Furtado - Say It Right (DE SOFFER REMIX) soundcloud link
Az eredeti verzióban is lájk volt a dal.
Free DL ,néhány kattintás után lehetséges.
-
#40901 A magyar diszkó zene aranykorszakának,egyik toronymagasan legjobb dala ,Delhusa szerzemény.
Egy a mai napig nagyon szép,csinos énekesnő jegyzi a diszkográfiájában,nagy sikerű dalaként.
Hölgyek,urak!
Melyik dalra gondolok? -
#40900 Hi Mr.Wind,
Ez a vinyl rip,kiváló minőség!
Köszönöm szépen. -
ItaloMucsacso70 #40899 Premier!
Victoria Nordmann - RE-SHINE!
-
ItaloMucsacso70 #40898 Remek kiadvány lesz!
-
fülcsimanó2 #40897 Ezt a krakenfiles oldalt sajnos sem otthoni, sem munkahelyi gépen nem engedi letölteni.
Nemkívánatos tartalmat talál a program.
Máshová tudod feltölteni ? -
toruga #40896 -
fülcsimanó2 #40894 Nem tudtam, hogy feldolgozás.
Egyébként nem egy az egyben ugyanaz a dal szerintem, és a Delhusa féle verzió jobb. -
ZoltanBp #40894 Kedves allada !
Köszönöm válaszod, így könnyebb lesz válogatni is :)
Küldök egy Neked, illetve aki szereti, ha jól látom elég új dal , de lehet csak feldolgozás ...
Boris Zhivago - Lana
-
allada67 #40893 Köszönettel én is vittem. -
allada67 #40892 Szia Zoli !
Igen, mehetek a listára a magyar szöveges feldolgozások.
Lesz nálam is Szécsi Pál, és Kovács Kati előadásában néhány világsláger magyar nyelven.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.08.28. 20:12:24 -
#40890 https://we.tl/t-UIiQSlgZnu -
ZoltanBp #40890 A magyar slágereknél , eredeti külföldi előadók magyarítása is érvényes vagy csak a saját szerzemény ?
A plágium élő jelképe Delhusa Gjon , aki nagyon jól megél a Nika Se Perimeno slágerből, aminél soha nem mondja, nem az ő szerzeménye, olyan is indulhat ?
Aki nem tudja miről írtam, itt az eredeti...
Manolis Mitsias - Me lene Giorgo -
#40889 Nagyon jó!
Leslie Young?
Ismerős a név,talán a bandcamp oldalról! -
ItaloMucsacso70 #40888 Újra gondolás ez is!
Bad Boys Blue - Kisses And Tears (Italo Remix) 2024
-
#40887 Szokás szerint meglovagoljuk a retro hullámot.
Ezúttal Boney M,Back 2 Back.
Nem vagyok rajongója a formációnak,de ezek így nagyon jók.
Boney M - Children of paradise (JMD 2021 NuDisco Remix) soundcloud
Boney M By The Rivers Of Babylon (Jody Bernal Bootleg) soundcloud -
polojana #40886 Én vittem. Köszönöm! -
#40885 Hi,
A múltkor már lubickoltam egyet neked köszönhetően 28 fok árnyékban,ideje lesz köszönetet mondanom érte,kiváló minőség a felvétel.
Ez viszont nem egy master tape minőség,nem "Mint" illetve "Near Mint" állapotú lemezről készült a rip,de amíg lesz jobb,megfelel.
Köszönjük szépen a lehetőséget! -
#40884 Akkor ez így fix.
A szabályok rögzítve.
70s-80s topicban majd elstartoltatod a szavazást.
Arra kérem a tisztelt tagokat,a listáikon 1-20-ig feltétlenül rangsorolják a dalokat,mert ugyebár ezekből készítesz majd egy összesített végeredményt.
Nem merném megtipelni mely dal lesz a szavazás végén a topon.
Köszönöm Laci hogy ezt levezényled. -
#40883 Magyar,illetve magyar származású new-italo előadók, angol nyelvű dalaikkal,remixeikkel,a már hagyományosnak számító év végi szavazásokon versenyezhetnek.
Citromdíjasodat és a hozzá kapcsolodó sztorit érdeklődéssel várom.
S azt is hogy a rangsorolásokon mely magyar dalok lesznek a befutók. -
studiohits #40882 A2 - Between The Sheets - Indio WAV
https://krakenfiles.com/view/FYYKbIksGr/file.html -
studiohits #40881 Tessek
A - Forminx - Play The Bouzouki (7'' Version) WAV
https://we.tl/t-SC4O0fyORK -
allada67 #40880 Köszönöm az ötleted. ez lehet a legjobb megoldás a magyar listátásra.
Tehát,úgy néz ki, hogy............
Kizárólag magyar nyelven előadott dalokra lehessen szavazni, zenei stílus korlát nélkül, a 60s évektől,egészen napjainkig.
Az első 20, majd minden listáról tovább jut egy top listára, és abbol lesz majd egy összesített lista.
Pl. Clay szerencsés ez esetben, mert neki vannak magyar szöveges zenéi is.
Még egy példa. Mándoki & Csepregi - Korea (Hungarian Version) is egy elfogadott zene lehet.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.08.27. 13:49:14 -
fülcsimanó2 #40879 Én is pont erre gondoltam, Roland!
Az Általad felsorolt zenék közül szinte kivétel nélkül mind rajta vannak az én 200-as listámon is.
Én azt javaslom, hogy ezúttal tegyünk egy merész kitekintést a new italo rajongásunkból, és nézzünk rá csak a magyar retro slágerekre idehaza.
A hatvanas évektől napjainkig olyan zenék születtek, hogy csak na....
Kíváncsi lennék, hogy kinek mi a kedvence e 40-50 éves felhozatalból.
Én elsősorban olyan zenék listáját javaslom, melyeket mindenki kívülről fúj, vagy nosztalgikus emlékek kötik hozzá.
Én még egy citromdíjat is kiosztottam, de ez legyen meglepetés....Egy kedves kis sztori is tartozik majd hozzá.
Nem tartom ide valónak Mflex meg Birizdo zenéit, hiszen azt hogy "Kell, hogy várj", "De nehéz az iskolatáska", "Ha elindul a vonat" "Kétszázhúsz felett" a "67-es út" és sorolhatnám, nos ezek a zenék a fiatalságunkat idézik - s egy külföldinek vagy egy kizárólag new italo rajongónak ezek nem jelentenek semmit, de nekünk mindent, s lehet, hogy bizonyos hangulatban szívesen hallgatunk Birizdo-t, de én azt gondolom, hogy az összetartozásunk zenéi a magyar pop-rock-beat slágerek zenéi. Nagyon nagy választék van, én 200-ig írtam, de tudtam volna 500-ig is, ha több időm van. -
#40878 Taylor Dayne - Prove Your Love (Karassimeon Hi-NRG Edit) Free DL (bandcamp) -
#40877 Helló Laci,
Magyar dalokat versenyeztettünk,ezért én úgy gondolom illetve javaslom a szabályok a következők legyenek.
Kizárólag magyar nyelven előadott dalokra lehessen szavazni, zenei stílus korlát nélkül, a 60s évektől,egészen napjainkig.
1 szavazásban,mert ebben a témában nem fogjuk tudni két szavazásra rávenni a tisztelt zenerajongó tagokat.
Ha felengednénk a német vagy angol nyelven énekelt magyar vonatkozású dalokat,akkor akár Dschinghis Khan dalokra is lehetne voksolni.
Óriási a merítési lehetőség magyar nyelven énekelt dalokból,nem kell ezt még tovább bonyolítani.
Jómagam,elsősorban, a 70s-80s évek pop,rock,diszkó zenéit preferálom a hazai zenei termésből.
Néhányat meg is említek a vázlatomból,kedvcsinálónak.
Szűcs Judith - Táncolj még!
V'Moto-Rock - Angyallány
R-GO - Rég várok valakire
Neoton Familia - Santa Maria
Révész Sándor - Nem tudtam, hogy így fáj
Omega - Hajnali óceán
Szűcs Judit - Mit tegyek, hogy érezd
MHV - Álmodj királylány
Color - Féltelek
LGT - Álomarcú lány
Piramis - A becsület
Demjén Ferenc - Most kell eldöntenem
Gigantik együttes - Csak azért
Szűcs Judith - Járd el a Zorba dalát
Zoltán Erika - Casanova
Máté Péter - Elmegyek
Máté Péter - Egy darabot a szívemből
V'Moto-Rock - Tűzvarázsló
Omega - Gyöngyhajú lány
Hungária - Csepereg az eső
R-GO - Ciao Marina
Szécsi Pál - Kék Csillag
Delhusa Gjon - Nika Se Perimeno
Delhusa Gjon - Csak fújt közben a szél
Kovács Kati - Nálad lenni újra jó lenne
Modern Hungária - Száll a léghajó
Csepregi Éva - Párizsi lány
etc... -
allada67 #40876 Szia Marika !
Az egyik ok amiért ketté szeretném én is venni, és úgy emlékszem a Roland is így gondolta egy hozzászólásában, hogy ha
Mfex-ék is jöhetnének a listára, akkor nagyon sok jó magyar zene hátra esne, a majd összesített listán.
Mert az első 20 , minden listáról pontozva lesz, és annak közzé lesz téve a végeredménye.
A magyar new italo és az eurodance zenék legyenek külön, úgy lenne igazságos, mert itt velem együtt sok a new italo fan.
De az is lehet,hogy csak a new italo-kat vesszük külön.
Remélem jön ötlet,hozzászólás még szeptemberig. -
fülcsimanó2 #40867 Szia Laci!
Hát én egy egész más szellemben kezdtem írni a listámat, semmi Mflex, semmi Birizdo, hanem a hetvenes évek elejétől napjainkig a legnagyobb magyar pop-rock-beat-táncdal slágereket írtam össze, (200-nál megálltam....,) olyan ikonikus zenéket vettem sorra, amelyeket mindegyikünk kívülről fúj.
Lehet hogy csalódást fogok okozni, de Korda Györgytől az Omegáig minden lesz benne.
Én azt gondolom, nem baj, hogy másként fogjuk fel a szavazást, talán mindenki talál benne olyat, amire szívesen emlékszik, legyen az akár hetvenes évek, kilencvenes évek, vagy napjaink.
-
ZoltanBp #40874 és ma egy utolsó 86-ból... ( nem tudtam választani :) )
Mike Rogers - Happy Moon
84-ből
Mike Rogers- Just a Story -
ZoltanBp #40873 és ma egy utolsó 86-ból... ( nem tudtam választani :) )
Mike Rogers - Happy Moon
Mike Rogers- Just a Story -
ZoltanBp #40872 88-ból egy kis érdekes stílusú italo...
Paul Faber - Only One -
ZoltanBp #40871 Egy R.Bais feldolgozás 85-ből, szerintem kellemesen sikerült...
The Back Bag - Dial My Number -
ZoltanBp #40870 85-ből kis promo italo...
Shanghai - Ballerina -
ZoltanBp #40869 88-ból...
Sarah - Walkie Talkie Tance
Akár még hasonlóságokat is fel lehet fedezni benne :)
-
ZoltanBp #40868 87-88 környékéről...
T.H. Virgin - New Lover
-
ZoltanBp #40867 kis classic italo...
Colors - Never Mind -
polojana #40866 Köszi a tájékoztatást! Akkor majd elkezdem csinálni a listát, mert egy darabig elfog tartani. -
allada67 #40865 Heló Jana , és mindenki aki magyar listát szeretne írni.
Kettő része lesz a magyar zene listáknak. szeptemberben a 60s évektől a 90s évek közepéig jöhetnek a zenék.
A 90s évekből inkább a pop rock, és minden ami még nem eurodance hangzás.
Majd a télen, a 90s évektől az eurodance (Soho Party Ámokfutók stb.) napjainkig, akár minden ami magyar, vagy
magyar származású előadók zenéi. Oda jöhet pl. Mflex Birizdo i Am stb. A listák a 70s 80s stb évek zenéi topikba jöhetnek. -
polojana #40864 Én is elkezdtem írni, de abba hagytam, mert ha lehet Mflex, Clay, Electro Potato, akkor teljesen más listát kell írnom. -
polojana #40863 Ez nagyon jó. Köszi a bemutatót!