NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hallgatom! :-)
S ha már Fred és Paolo,egy friss kiadvány.
Italoconnection - Singles and Rarities (bandcamp)
Kiemelten ez,bitang jó!
You'll Never Change No More (Italoconnection reFLEXX) (previously unreleased)
Italoconnection - Singles and Rarities (bandcamp)
Kiemelten ez,bitang jó!
You'll Never Change No More (Italoconnection reFLEXX) (previously unreleased)
ItaloDisco4Ever !
Jó ez már így is Sanya!<#finom>#finom>
Ez az !! Köszi, így már megvan !!! :-)
1996-ban sokat játszották: Robert Miles Feat. Maria Nayler – One And One.
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Tényleg jó... de hol hallottam ezt a dallamot ? Olyan ismerős, de nem tudok rájönni....
Egyetértek ! Fred és Paolo ritkán nyúlnak mellé, ez a verzió legjobb, akár ez lehetett volna az alap... Flemming mixét hallgatva már majdnem elhittem , hogy valami jó is kisül belőle, aztán kb a felénél jött valami katyvasz benne...
ItaloDisco4Ever !
<#nevetes1>#nevetes1> Jó lesz ez Béla
Peter " Bohlen" Wilson & Sean "Anders" Smith
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.04.01. 20:29:55
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.04.01. 20:29:55

A Different Story nálam is a világ legjobbjai között van.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.03.31. 15:50:31
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.03.31. 15:50:31
Köszönettel, én is vittem.
ItaloDisco4Ever !
Röviden,tömören,jól összefoglaltad a lényeget,melyből én külön kiemelem,
" Abszolút mai hangszerelésű"
Igen,ez egy modern mai hangzás,dallamvilág,jól megkomponálva,némi 80s stílusjegyekkel.
Azt elvárni hogy egy cirka 36 évvel ezelőtti dallamvilágban készítse a dalait,nem reális,ezzel akár több generációt megcélozhat.
Thomas Anders vokálja,énektudása még mindig topon van,szinte semmit nem változott az évek során.
Egyedi,kiváló,szóval tök jó ez az album!
" Abszolút mai hangszerelésű"
Igen,ez egy modern mai hangzás,dallamvilág,jól megkomponálva,némi 80s stílusjegyekkel.
Azt elvárni hogy egy cirka 36 évvel ezelőtti dallamvilágban készítse a dalait,nem reális,ezzel akár több generációt megcélozhat.
Thomas Anders vokálja,énektudása még mindig topon van,szinte semmit nem változott az évek során.
Egyedi,kiváló,szóval tök jó ez az album!
ItaloDisco4Ever !
Rivaz and Botteghi - Easy Lady (Extended)
DJ Marco Leone - Surrender (Extended A-Bass Mix)
Arsine Tibe - Voyage Now (feat. Sebastian and the dream / People Theatre mix)
Az "enjoy" megvolt így kora reggel.
Nagyon nagy zene!!!
Amihez hozzányúl ez az úriember, az aranyat ér!
<#taps>#taps>
Nagyon nagy zene!!!
Amihez hozzányúl ez az úriember, az aranyat ér!
<#taps>#taps>
Pont ezeket a dalokat emelném én is ki!
Na így kell énekelni, ez nálam csillagos ötös !
A legjobb hangú énekes Julio Iglesias óta. <#taps>#taps>
Mint megrögzött Modern Talking fan örülök, hogy pont azt kapom, amit legjobban szerettem, szerintem remek album elejétől a végéig, a két legjobb számomra a Cosmic Rider és a More Than A Million.
Bízom benne, hogy még sok ilyen jó album jön tőle.
Ezzel vitatkoznék: "hát nemhogy kiemelkedő dalt nem találtam rajta de még jót sem"
<#wave>#wave>
Na így kell énekelni, ez nálam csillagos ötös !
A legjobb hangú énekes Julio Iglesias óta. <#taps>#taps>
Mint megrögzött Modern Talking fan örülök, hogy pont azt kapom, amit legjobban szerettem, szerintem remek album elejétől a végéig, a két legjobb számomra a Cosmic Rider és a More Than A Million.
Bízom benne, hogy még sok ilyen jó album jön tőle.
Ezzel vitatkoznék: "hát nemhogy kiemelkedő dalt nem találtam rajta de még jót sem"
<#wave>#wave>
Végigpörgettem ezt az albumot .... hát nemhogy kiemelkedő dalt nem találtam rajta de még jót sem ... néhány lassú, 1-2 más stílusú de a többsége olyan mintha ugyanazt az egy zeneszámot hallgatnám kis változtatásokkal, de ezekben sincs semmi új, különleges,csattanós,más ... egyszerűen nem jó és szerintem már csak felesleges erölködés az egész.
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 22:40:31
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 22:40:31
Na ebben a dologban valahogy így vagyok én is. Főleg a BBB, amekkora fav volt anno, ez ami most van egy rossz vicc
Because I said so... that's why.™
Nem a hangjára mondtam hogy haknis hanem magára a dalra . Nekem minden dala majdnem tök egyforma, nem is hallgatom már a MT feloszlása óta. Nem vagyunk egyformák, nekem sem ő sem BBB nem jön be már régóta, az italo fénykorában hasítottak de azóta a dalok színvonala nálam nem üti meg azt a szintet hogy nap mint nap hallgassam őket. Élő legendák az vitathatatlan de nálam a new italo korszak nem meghatározó szereplői már.A Cosmic Ridert elkezdtem hallgatni aztán kikapcsoltam gyorsan ......
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 22:11:36
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 22:11:36
Esetleg valakinek?
Thomas Anders - Cosmic Rider (2021)
01 - Cosmic Rider.
02 - Undercover Lover.
03 - Ready For Romance.
04 - Je Ne Sais Pas.
05 - Moonlight In Your Eyes.
06 - Today, Tonight, Together.
07 - More Than A Million.
08 - Don't Let Me Down.
09 - Heaven No. 9.
10 - Another Night, Another Heartache.
11 - Angel Blue Eyes.
12 - Modern Talking (Connect The Nation).
https://files.fm/u/bh7vcnxj4
Thomas Anders - Cosmic Rider (2021)
01 - Cosmic Rider.
02 - Undercover Lover.
03 - Ready For Romance.
04 - Je Ne Sais Pas.
05 - Moonlight In Your Eyes.
06 - Today, Tonight, Together.
07 - More Than A Million.
08 - Don't Let Me Down.
09 - Heaven No. 9.
10 - Another Night, Another Heartache.
11 - Angel Blue Eyes.
12 - Modern Talking (Connect The Nation).
https://files.fm/u/bh7vcnxj4
Én nyet gávárity pá ruszki, de ez a zene valami iszonyatosan jó !!! :-D
Hát szeretnék én ilyen haknis hangot így negyven felett :-) .... Szerintem, Thomas Anders albuma egy abszolút mai hangszerelésű, remekül megkomponált dalokból álló lemez, kicsit előjön a MT- mert ugye Thomas-ról mindenkinek az jut az eszébe...Volt szerencsém több TA albumot meghallgatni, mindig igényes produkció amit kiad a kezei közül... És a Cosmic Rider egy k@rva jó zene !!!! :-)
Naprakész a kolléga úr ! <#eljen>#eljen>
Köszi a figyelmeztetést.
Le is csekkoltam a dalokat.
Ezek kiemelkedők,az egyébként jól sikerült albumról.
Track 2,4,7,9,10,12
Forrás: spotify
<#integet2>#integet2>
Köszi a figyelmeztetést.
Le is csekkoltam a dalokat.
Ezek kiemelkedők,az egyébként jól sikerült albumról.
Track 2,4,7,9,10,12
Forrás: spotify
<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Nekem ez egyáltalán nem tetszik, kicsit haknis a dal ....a hangja még mindig nagyon jó ezen kívül semmi extra ami megfogna Müller kisasszonyé sokkal hallgathatóbb.
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 20:31:15
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.03.29. 20:31:15
Baromi jó zene ..... ez igen
enjoy
Ez az album nem jövő időben van már kolléga,,,,Ez a jelen....JÓ lett<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
s ha már Thomas Anders és Modern Talking,
Tényleg jó lesz ez az új album.
Thomas Anders - Modern Talking (Connect the Nation)
Tényleg jó lesz ez az új album.
Thomas Anders - Modern Talking (Connect the Nation)
ItaloDisco4Ever !
Mondanám hogy a kivétel erősíti a szabályt,de nem is szükséges,hiszen ez a dal nem az aranykorszakból való,hanem a kedvenc évjáratomból.
A tempósabb ,általam favorizált dalok mellé,ez oké.
Ajánlatként,remélem kevesen ismeritek.
A tempósabb ,általam favorizált dalok mellé,ez oké.
Ajánlatként,remélem kevesen ismeritek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Zivert - Beverly Hills (Mextazuma) 2021
soundcloud <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.03.29. 17:50:58
soundcloud <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.03.29. 17:50:58
Thomas Anders szólódalai elképesztően jók!
Ebben most különbözik a véleményünk.
Ebben most különbözik a véleményünk.
ItaloDisco4Ever !
Lehet rosszul tudom,javítsatok ki ha igen.
Blue System dalokban a vezér vokált ,fő vokált Dieter énekli,márpedig én a mai napig nagyon kedvelem a Blue System dalokat.
Ezek hangszerelése ,sokkal színvonalasabb mint a Modern Talking daloké.
Szóval... de attól én is hidegrázást kaptam amikor a közelmúltban MT dalokat énekelt el.
Blue System dalokban a vezér vokált ,fő vokált Dieter énekli,márpedig én a mai napig nagyon kedvelem a Blue System dalokat.
Ezek hangszerelése ,sokkal színvonalasabb mint a Modern Talking daloké.
Szóval... de attól én is hidegrázást kaptam amikor a közelmúltban MT dalokat énekelt el.
ItaloDisco4Ever !
BBB dettó!
Hétvégén a 80s évek második felében kiadott dalaikat hallgattam,ég és föld a különbség,természetesen a régi dalaik javára.
Egyben felvetődött bennem,ami általában újra és újra,az italo-disco ritkaságokkal kapcsolatban az aranykorszakból,milyen unalmas ,szinte hallgathatatlan ezek zöme ,azoknak való akik minden "szemetet" összeszednek,hogy aztán felhelyezhessék a polcukra,s elmondhassák na ez is megvan,én ezeken az egysíkú ,unalomba fulladó dalokon ,ha fáradtabb vagyok elalszom.
Ellenben a Bad Boys Blue 80s dalaitól még mindig libabőr effekt!
Hétvégén a 80s évek második felében kiadott dalaikat hallgattam,ég és föld a különbség,természetesen a régi dalaik javára.
Egyben felvetődött bennem,ami általában újra és újra,az italo-disco ritkaságokkal kapcsolatban az aranykorszakból,milyen unalmas ,szinte hallgathatatlan ezek zöme ,azoknak való akik minden "szemetet" összeszednek,hogy aztán felhelyezhessék a polcukra,s elmondhassák na ez is megvan,én ezeken az egysíkú ,unalomba fulladó dalokon ,ha fáradtabb vagyok elalszom.
Ellenben a Bad Boys Blue 80s dalaitól még mindig libabőr effekt!
ItaloDisco4Ever !
Egyetértek , holnapután már azt sem tudni , hogy volt ilyen dala is. Számomra egy újabb csalódás egy régi nagy kedvenctől.
Na ő meg szerintem is kitűnő előadó és remek énekes. De azért annyira nem rossz ez az új Sziszikecske szám sem, mint amennyire háborognak az urak <#lookaround>#lookaround>
Because I said so... that's why.™
Egyetértek!
Dieter kiváló dalszerző, de énekhangja nincs.
Sajnálatos tény, dehát minden készség nem járhat együtt.
Én pl. kiválóan értek a matematikához, de nem tudok autót vezetni a többfelé figyelésre való képességem hiánya miatt.
A másik fórumban linkeltem Peter Schilling zenéjét, na amit ő tud a torkán kiengedni, azt tanítani lehet, az utolsó 1 percet kell megnézni a Different Story-ban.... na erre mondom, hogy fejet hajtok az énektudás és az énekhang előtt....
<#wave>#wave>
Dieter kiváló dalszerző, de énekhangja nincs.
Sajnálatos tény, dehát minden készség nem járhat együtt.
Én pl. kiválóan értek a matematikához, de nem tudok autót vezetni a többfelé figyelésre való képességem hiánya miatt.
A másik fórumban linkeltem Peter Schilling zenéjét, na amit ő tud a torkán kiengedni, azt tanítani lehet, az utolsó 1 percet kell megnézni a Different Story-ban.... na erre mondom, hogy fejet hajtok az énektudás és az énekhang előtt....
<#wave>#wave>
Ez a verzió nálam kifejezetten bejövős!
Kétségtelen, így visszaolvasva a hozzászólásokat, hogy nem egy Bohlen kategória ez a zene, (na de ki tud olyan zenéket írni, mint Bohlen?, mondom én ezt, mint megrögzött Bohlen-fan....:-))))) én annak idején ugyanilyen csalódott voltam a hölgy Hear What I Say c. albuma megjelenésekor, ami egy tömény katasztrófa volt szerintem.... mindig beigazolódott, Thomas Anders esetében is, és C.C. Catch esetében is, és még lehetne sorolni az előadókat (Leslie McKeown, Chris Norman, Bonnie Tyler, Erroll Brown és nem sorolom....), hogy Bohlen-től való megválásukl után nem tudtak megújulni és nem tudták sem a régi színvonalukat, sem a Bohlnen-es minőséget hozni. Ez van.
Azért nem rossz dal ez, maradjunk ennyiben, én az előzetes alapján soikkal rosszabbra számítottam.
Kétségtelen, így visszaolvasva a hozzászólásokat, hogy nem egy Bohlen kategória ez a zene, (na de ki tud olyan zenéket írni, mint Bohlen?, mondom én ezt, mint megrögzött Bohlen-fan....:-))))) én annak idején ugyanilyen csalódott voltam a hölgy Hear What I Say c. albuma megjelenésekor, ami egy tömény katasztrófa volt szerintem.... mindig beigazolódott, Thomas Anders esetében is, és C.C. Catch esetében is, és még lehetne sorolni az előadókat (Leslie McKeown, Chris Norman, Bonnie Tyler, Erroll Brown és nem sorolom....), hogy Bohlen-től való megválásukl után nem tudtak megújulni és nem tudták sem a régi színvonalukat, sem a Bohlnen-es minőséget hozni. Ez van.
Azért nem rossz dal ez, maradjunk ennyiben, én az előzetes alapján soikkal rosszabbra számítottam.
Így van,az énekesnő ismertségét ,népszerűségét kihasználva,érkeznek majd a maszek mixek,remixek,a kattintásvadász YouTube userek-től.
De a dal esetében a hivatalos verzió játszik amikor véleményt formálunk, én egyébként sem tudok ebből a dalból elképzelni olyan remixet ami által jobb lesz,ez egy nagyon halovány produkció,a 80-as években egy ilyen a kukába landolt volna.
Pedig én is,igazán kedvelem a művésznőt,de a Dieter Bohlen általi dalaiért.
De a dal esetében a hivatalos verzió játszik amikor véleményt formálunk, én egyébként sem tudok ebből a dalból elképzelni olyan remixet ami által jobb lesz,ez egy nagyon halovány produkció,a 80-as években egy ilyen a kukába landolt volna.
Pedig én is,igazán kedvelem a művésznőt,de a Dieter Bohlen általi dalaiért.
ItaloDisco4Ever !
Senki nem dob rád sziklákat szerintem<#smile>#smile>Csak hát lássuk be ez a remix az internet népének készül,,,és nem a hivatalos kiadványokat gyűjtő esetleg vásárló közönségnek,,,Ahogy telnek a napok biztos egyre-több remix fog majd feltűnni és lesznek benne jók.Ebben biztos vagyok,,,de továbbra is azt mondom,ez most nem jött össze a Művésznőnek...Pedig ha valaki,akkor Én igazán szeretem Őt...
Így rendben van nálam is. Még a hangja is, szinte mint 34 évvel ezelőtt.