NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows és Linux alatt magam is Firefoxot használok. Valószínűleg a reklám javascriptje zavarja meg a többi dolgot. De ez csak 1 tipp...
Egyébként az a vicc, hogy nálam a spoilerek sem nyílnak, meg.
Friefox böngészőm van.
Olyan tanácsokat nem kérek, hogy telepítsek más böngészőt, nálam egyetlen szerelem a Firefox, amíg ez van, addig nekem minden más böngésző tabu.
<#wave>#wave>
Friefox böngészőm van.
Olyan tanácsokat nem kérek, hogy telepítsek más böngészőt, nálam egyetlen szerelem a Firefox, amíg ez van, addig nekem minden más böngésző tabu.
<#wave>#wave>
De legalább szép nagy Huawei reklám van... lehet amiatt.
Nálam se müködik!
Asszem nálam se :0 (Android, Chrome)
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2021.07.13. 13:45:11
Utoljára szerkesztette: HontiB, 2021.07.13. 13:45:11
A válasz gomb nálam nem működik.
Nálatok?
Nálatok?
Elsőre nálam a 04. track kerül az első helyre. Lucky Me, Lucky You. igaz nem italo, de jó synth pop szerű zene.
Igen jó kiadvány, a 02. track a kedvenc róla, You're The One.
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
STEVE ROGERS - LOVE YOU - HATE YOU (by ian coleen)<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
Apropó Joe Yellow.
Véleményem szerint,az aranykorszakból a legjobb dala : Take My Heart
Viszont ,a pörgősebb zenéi közt,ezt tartom a legjobbnak.
Anno amikor piacra került,"rongyosra" hallgattam!
Joe Yellow - Easy Lovers
Véleményem szerint,az aranykorszakból a legjobb dala : Take My Heart
Viszont ,a pörgősebb zenéi közt,ezt tartom a legjobbnak.
Anno amikor piacra került,"rongyosra" hallgattam!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Joe Yellow - Easy Lovers
ItaloDisco4Ever !
Joe Yellow - Flash in the Night (bandcamp)
Jó lehetőség azok számára akik digitális kiadványként szeretnék.
Nekem ,mint már leírtam,tetszik ez a dal.
A dallamvilága,dallamvezetés ,sőt érdekes módon a vokál is engem Den Harrow egyes 80s zenéire emlékeztet.
ItaloDisco4Ever !
Ez most elegánsan elrendezted,így is kell ezt! <#eljen>#eljen>
Alig vagyunk már itt néhányan aktívan,viszont ezt a topicot ,zenefórumot még mindig sokan olvasgatják.
Magam részéről kérek minden aktív tagot,ne piszkáljuk egymást apró,gyerekes dolgokért ,kerüljük a vitákat a feszkót.
djani fórumtársunknak meg a sarkára lépek ha nem aktivizálja újra magát,hasznos tagja volt a kis italo csapatunknak,lehetnek véleménykülönbségek,ez természetes ,nem kell ezeket túl reagálni egyik fél részéről sem.
Alig vagyunk már itt néhányan aktívan,viszont ezt a topicot ,zenefórumot még mindig sokan olvasgatják.
Magam részéről kérek minden aktív tagot,ne piszkáljuk egymást apró,gyerekes dolgokért ,kerüljük a vitákat a feszkót.
djani fórumtársunknak meg a sarkára lépek ha nem aktivizálja újra magát,hasznos tagja volt a kis italo csapatunknak,lehetnek véleménykülönbségek,ez természetes ,nem kell ezeket túl reagálni egyik fél részéről sem.
ItaloDisco4Ever !
Nem akartak elszomorítani,már a csoport meccseik alatt sejteni lehetett hogy megnyerhetik!
ItaloDisco4Ever !
Timbiriche - Mascaras (Version Beats)
Gracias por compartir.
Me gusta!
Digimax <#taps>#taps>
Gracias por compartir.
Me gusta!
Digimax <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
enjoy
enjoy
Végre egy méltó külső borító ehhez a remek vinyl-hez amikor még a Mode One újdonságként debütált a New Italo piacán.<#taps>#taps>
Biztos senki nem futott bele, á nem, hogy ide berakja az 5 nap alatt majd 100 ezer megtekintésű új track-et a csávesztől! ???
Ja igen, ha már 100 ezer, feliratkozásban is elérte, átlépte, ami new italo vonalon valami brutálisan nagy teljesítmény!
100 ezer feliratkozást még játékokkal és termékekkel foglakozó youtberektől is nagy szám, amikor elérik, hát még egy zenésztől, aki olyan műfajban mozog, hogy ezret is összeszedni is nehéz manapság, bár ő több stílusba is belenyúlt már elég gyakran, talán ez lehet az egyik titka.
Amúgy a zene nem rossz, sőt jó nagyon is, de hallottam már tőle jobbat is, ettől függetlenül nagy sikere van!
Mflex Sounds - Seasons (Italo Disco 2021)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.07.11. 15:04:30
Ja igen, ha már 100 ezer, feliratkozásban is elérte, átlépte, ami new italo vonalon valami brutálisan nagy teljesítmény!
100 ezer feliratkozást még játékokkal és termékekkel foglakozó youtberektől is nagy szám, amikor elérik, hát még egy zenésztől, aki olyan műfajban mozog, hogy ezret is összeszedni is nehéz manapság, bár ő több stílusba is belenyúlt már elég gyakran, talán ez lehet az egyik titka.
Amúgy a zene nem rossz, sőt jó nagyon is, de hallottam már tőle jobbat is, ettől függetlenül nagy sikere van!
Mflex Sounds - Seasons (Italo Disco 2021)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.07.11. 15:04:30
De ezeket akkor legalább rakjátok spoiler-be (tisztelet a kivételnek) légy szíves!
Egyébként meg van erre egy rakás foci topik.
Egyébként meg van erre egy rakás foci topik.
Hmm nem rossz az ének, valamire nagyon hasonlít, de nem ugrik be.
Hangszerelés lehetne sokkal jobb.
Hangszerelés lehetne sokkal jobb.
Nyilván az egyik legjobb vokalista new italo generation vonalon, de ez a zene (sem) sincs azok közelébe, mint a pár évvel ezelőttiek.
Verejtékszagú nekem eléggé.
Verejtékszagú nekem eléggé.
Szevasz!
Ennyi nyaralás és eltelt idő után csak most olvasva....(képen látható) most ezt elengedem a fülem mellett, de ha akkor olvasom, hogy ilyen rondán személyeskedsz, biztosan másképp alakult volna. Azóta végig olvasva a topikot hozzászólásod sem volt, igaz nagyon előtte sem, akkor sem kellett volna belelépned, mivel más taggal kommunikáltam.
Tehát ez törölve lesz hamarosan, mintha megsem történt volna.
Üdv.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.07.11. 12:51:27
Ennyi nyaralás és eltelt idő után csak most olvasva....(képen látható) most ezt elengedem a fülem mellett, de ha akkor olvasom, hogy ilyen rondán személyeskedsz, biztosan másképp alakult volna. Azóta végig olvasva a topikot hozzászólásod sem volt, igaz nagyon előtte sem, akkor sem kellett volna belelépned, mivel más taggal kommunikáltam.
Tehát ez törölve lesz hamarosan, mintha megsem történt volna.
Üdv.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.07.11. 12:51:27
#35838 <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.07.10. 23:16:09
Because I said so... that's why.™
Capostrano - Stranger<#circling>#circling>
Mind3 zene amit bemutattál nagyon magas színvonalú, kiemelkedő produkció .... nem is tudom ennyi jó dal közül amelyek az idén bemutatásra kerültek hogyan tudom majd az év végi listám összehozni és még csak július eleje van ....Holnap párommal leugrunk Olaszországba hogy megnézzük olasz barátaink hogy szurkolnak ... addig is Forza Azzuri e Italia....
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.07.10. 21:12:00
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.07.10. 21:12:00
..."Néhány éve volt egy jó kis synth-pop zenéje ,nekem az is tetszett,és ha jól tudom az is kiadatlan."
Igen az Ismael Blanco - If you are my friend ...technopop2 -ra gondolsz.
Anno még a soundcloud-on mutatta be a dalt!
Valóban az is egy nagyszerű dal lett! <#eljen>#eljen>
Igen az Ismael Blanco - If you are my friend ...technopop2 -ra gondolsz.
Anno még a soundcloud-on mutatta be a dalt!
Valóban az is egy nagyszerű dal lett! <#eljen>#eljen>
Ez de jól hangszerelt zene. Pont mindig annyi hang, és hangszer szól ahogy én szeretem. <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Leslie de la Torre - Dime Porque (Chiko Mix Producer Remix Italo 2021) bandcamp
Lehetséges hogy a Despertar egy egyszeri csoda volt,merthogy az tényleg ütős,bitang jól sikerült.
ItaloDisco4Ever !
AlimkhanOV A. - The Road To The Sun (bandcamp)
Na tessék kérem,Oroszországból is érkezhet jó zene,mert ez az!
Volt egy orosz formáció akik full minőségi zenéket hajigáltak piacra jó pár évvel ezelőtt,de sajnos mostanság semmit nem hallani róluk.
Talán majd a nevük is eszembe jut,most kapásból nem tudom. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Számomra nagyon egyértelműen az idei év eddigi felhozatalában ,italo-disco stílusban a legnagyobb dobások egyike az " I'm Feeling Alone dalának elérhetősége (végre!) és az albumáról a " Heaven" nagy kedvencem,nagy kár lett volna ezt kiadatlanul hagyni.
Akkor jöhetne akár még egy album,vagy egy maxi a még kiadatlan zenéivel!
Egyébként megjegyzem,Ismael egy nagyon kedves ember,volt anno nekem is vele néhány levélváltásom, baráti válaszokat kaptam a kérdéseimre.
Néhány éve volt egy jó kis synth-pop zenéje ,nekem az is tetszett,és ha jól tudom az is kiadatlan.
Akkor jöhetne akár még egy album,vagy egy maxi a még kiadatlan zenéivel!
Egyébként megjegyzem,Ismael egy nagyon kedves ember,volt anno nekem is vele néhány levélváltásom, baráti válaszokat kaptam a kérdéseimre.
Néhány éve volt egy jó kis synth-pop zenéje ,nekem az is tetszett,és ha jól tudom az is kiadatlan.
ItaloDisco4Ever !
Talán tavaly mutattam ennek a dalnak a sample-jét itt be!<#nevetes1>#nevetes1>
Csak akkor még más címe volt .<#nyes>#nyes>
A nótát 8 !!! éve kaptam Ismael-tól még jó pár szintén kiadatlannal együtt.
Ez az utolsó bemutató csak a hangja kedvéért!
De részemről nincs több.
Egyszer majd talán a többi is kiadásra kerül!
Mert van még bizony jó pár ami akkor készült és szintén zseniális!<#taps>#taps>
Csak akkor még más címe volt .<#nyes>#nyes>
A nótát 8 !!! éve kaptam Ismael-tól még jó pár szintén kiadatlannal együtt.
Ez az utolsó bemutató csak a hangja kedvéért!
De részemről nincs több.
Egyszer majd talán a többi is kiadásra kerül!
Mert van még bizony jó pár ami akkor készült és szintén zseniális!<#taps>#taps>
Ismael Blanco Ramos
Magic System D.J. - Heaven
Tessék mondani,esetleg ajánlani a new gen vonalon,nála jobb énekest.
Szerintem Ismael a 80s években ,az aranykorszakban (is) ilyen dalokkal,ezzel a tehetséggel,italo-disco sztár lett volna!
Magic System D.J. - Heaven
Tessék mondani,esetleg ajánlani a new gen vonalon,nála jobb énekest.
Szerintem Ismael a 80s években ,az aranykorszakban (is) ilyen dalokkal,ezzel a tehetséggel,italo-disco sztár lett volna!
ItaloDisco4Ever !
Megfejtés, Grant Miller.
Segítséggel így már könnyebb volt.
A hangminta alapján nem ismertem fel, rossz minőségű nagyon, ráadásul ez a zippy engem mindig kiakaszt, amúgy sem vagyok jó hang- és zene felismerésben.
A besúgóra visszatérve, egyszer majd megtudjuk, ki volt ő.
Engem mindössze annyi érdekelt, hogy egy itt aktív tagról van-e szó (ami igen szomorú lenne), vagy a háttérből esetleg valaki, aki nem posztol ide semmit.
Utóbbi esetben azért nagyon gáz, hogy nem hoz infót, nem oszt meg semmit, csak áskálódik.
Egyébként mindenütt vannak ilyen "patkányok", hidd el.
Nekem van egy kollegám, aki abban leli élvezetét, hogy a főnököknek jelentget.
Én már nem merek neki mondani semmit, legalábbis semmilyen kritikát a cégvezetésről, pedig lenne mit, elhiheted.
Amúgy egy fiatal ember viszonylag, legalábbis hozzám képest.
Mondtam már neki sokszor, hogy Neked a szocializmusban kellett volna élned basszus, amikor mindenki megfigyelt mindenkit és mindenki jelentgetett holt lényegtelen dolgokat. Undorító.
Szóval megértelek, ha kiakadtál.
Mindössze annyiban vitatkoznék Veled, hogy Szerinted az ilyen embernek nem járna egy nyilvános megszégyenítés?
Akár itt....
A kollegámnak is mondtam, és ez szerintem nagyon ütött, s elgondolkodott rajta (sajnos nem túl sokáig...)
Tudod mi jár az árulónak?
(Gondoljunk a Pál utcai fiúkra...)
A közösség kollektív, s az egyéni személyes megvetése.
Ez a véleményem a történtekről, és nagyon sajnálom, hogy a jó szándékodat ellened fordították.
<#wave>#wave>
Segítséggel így már könnyebb volt.
A hangminta alapján nem ismertem fel, rossz minőségű nagyon, ráadásul ez a zippy engem mindig kiakaszt, amúgy sem vagyok jó hang- és zene felismerésben.
A besúgóra visszatérve, egyszer majd megtudjuk, ki volt ő.
Engem mindössze annyi érdekelt, hogy egy itt aktív tagról van-e szó (ami igen szomorú lenne), vagy a háttérből esetleg valaki, aki nem posztol ide semmit.
Utóbbi esetben azért nagyon gáz, hogy nem hoz infót, nem oszt meg semmit, csak áskálódik.
Egyébként mindenütt vannak ilyen "patkányok", hidd el.
Nekem van egy kollegám, aki abban leli élvezetét, hogy a főnököknek jelentget.
Én már nem merek neki mondani semmit, legalábbis semmilyen kritikát a cégvezetésről, pedig lenne mit, elhiheted.
Amúgy egy fiatal ember viszonylag, legalábbis hozzám képest.
Mondtam már neki sokszor, hogy Neked a szocializmusban kellett volna élned basszus, amikor mindenki megfigyelt mindenkit és mindenki jelentgetett holt lényegtelen dolgokat. Undorító.
Szóval megértelek, ha kiakadtál.
Mindössze annyiban vitatkoznék Veled, hogy Szerinted az ilyen embernek nem járna egy nyilvános megszégyenítés?
Akár itt....
A kollegámnak is mondtam, és ez szerintem nagyon ütött, s elgondolkodott rajta (sajnos nem túl sokáig...)
Tudod mi jár az árulónak?
(Gondoljunk a Pál utcai fiúkra...)
A közösség kollektív, s az egyéni személyes megvetése.
Ez a véleményem a történtekről, és nagyon sajnálom, hogy a jó szándékodat ellened fordították.
<#wave>#wave>
Őszintén meglep ha nem ismered fel a hangját.<#ravasz1>#ravasz1>
Szerintem ő benne van a legnagyobb Italo Disco előadók között!.
Csak pár cím a legjobb dalai közül!
Red For Love, Colder Than Ice, Lost In Paradise, California Train, Sail Away, Tracks In The Snow, <#wink>#wink>
Persze lehet tudni , és én tudom is.
De maradjon ez az én ütőkártyám!
Mert hogy az lesz .
Nem szoktam soha senkinek az adósa maradni.
Ott fog a legjobban ütni ahol a legjobban fáj, és akkor amikor már nem is számít rá! <#hehe>#hehe>
A patkány attól patkány hogy sunyin rejtőzködik ha mégis fel akarja fedni a kilétét akkor maga fogja beírni ide a nevét!
De nem fogja mert annyi vér nincs a pucájában! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.07.09. 08:15:58
Szerintem ő benne van a legnagyobb Italo Disco előadók között!.
Csak pár cím a legjobb dalai közül!
Red For Love, Colder Than Ice, Lost In Paradise, California Train, Sail Away, Tracks In The Snow, <#wink>#wink>
Persze lehet tudni , és én tudom is.
De maradjon ez az én ütőkártyám!
Mert hogy az lesz .
Nem szoktam soha senkinek az adósa maradni.
Ott fog a legjobban ütni ahol a legjobban fáj, és akkor amikor már nem is számít rá! <#hehe>#hehe>
A patkány attól patkány hogy sunyin rejtőzködik ha mégis fel akarja fedni a kilétét akkor maga fogja beírni ide a nevét!
De nem fogja mert annyi vér nincs a pucájában! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.07.09. 08:15:58
Uhhhh!
Lehet tudni, hogy ki volt az a kis "patkány"?
Ha itteni aktív nicknév, akkor nevezd meg légy szíves, mert így nem értjük.
A hangmintát meghallgattam.
Nem jöttem rá, ki ez.
Zippy amúgy tök vírusos, egy párszor jeleztem már itt ezt, szerintem semmit ne töltsünk rá.
Mióta meghalllgattam, amit feltöltöttél, mindenféle örömlányok ostromolnak az ajánlataikkal, basszus.
<#miaz>#miaz><#violent>#violent>
Lehet tudni, hogy ki volt az a kis "patkány"?
Ha itteni aktív nicknév, akkor nevezd meg légy szíves, mert így nem értjük.
A hangmintát meghallgattam.
Nem jöttem rá, ki ez.
Zippy amúgy tök vírusos, egy párszor jeleztem már itt ezt, szerintem semmit ne töltsünk rá.
Mióta meghalllgattam, amit feltöltöttél, mindenféle örömlányok ostromolnak az ajánlataikkal, basszus.
<#miaz>#miaz><#violent>#violent>
Igen ,nekem is ez a véleményem ! <#kacsint>#kacsint>
A soundcloud-on,ezt a verziót lájkoltam.
Ha egyszer lesz kedvem hozzá,majd feldobom az original 1990-es verziót a zenefelismerő játékba.
A soundcloud-on,ezt a verziót lájkoltam.
Ha egyszer lesz kedvem hozzá,majd feldobom az original 1990-es verziót a zenefelismerő játékba.
ItaloDisco4Ever !
A tizenegyespárbajt ,tudtam ,éreztem hogy az olaszok fogják nyerni,habár mindjárt az elején a frászt hozták rám,viszont azután nagyon magabiztosak voltak.
Ez a spanyol csapat nagyon jó,világsztár játékosokkal,s tegnap valamivel jobban is játszottak az olaszoknál ,akik viszont ennek ellenére,nem érdemtelenül jutottak a döntőbe.
Talán a dánokat könnyebben megvernék,ezért remélem ma este az angolok kiesnek.
Az olasz csk (Chiellini) amit művelt a 11-esek előtt,az a lazaság meglehetősen jellemző az olasz emberekre,ellenben a spanyol focista be volt feszülve,ez már jó előjel volt.
Ez a spanyol csapat nagyon jó,világsztár játékosokkal,s tegnap valamivel jobban is játszottak az olaszoknál ,akik viszont ennek ellenére,nem érdemtelenül jutottak a döntőbe.
Talán a dánokat könnyebben megvernék,ezért remélem ma este az angolok kiesnek.
Az olasz csk (Chiellini) amit művelt a 11-esek előtt,az a lazaság meglehetősen jellemző az olasz emberekre,ellenben a spanyol focista be volt feszülve,ez már jó előjel volt.
ItaloDisco4Ever !
Az AMD Full Mix az italo-sabb , nekem bejön. Egészben meg még jobb lehet. <#taps>#taps>
Hát ez nagy nyögvenyelős volt, de a végeredmény számít, a focit gólra játszák hál istennek és nem labdabirtoklásra vagy helyzetekre 😊