NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Egy régebbi zeneszám újragondolása:
Ha tetszik, ingyen tölthető a vokál verzió:
FREE download
Egy régebbi zeneszám újragondolása:
Ha tetszik, ingyen tölthető a vokál verzió:
FREE download
Remélem a háttérben csak olvasgató tagok közt is mindenki tudja,a Pet Shop Boys formációt,úgymond Bobby Orlando állította pályára ,azaz az első lépést a siker felé vezető úton egy Bobby "O" szerzeménynek köszönhették.
Egyik nagy slágerük ,egészen jól sikerült feldolgozása,letölthető akár ingyen.
Pet Shop Boys - It's A Sin (Infravision Remix) Free DL (bandcamp)
Egyik nagy slágerük ,egészen jól sikerült feldolgozása,letölthető akár ingyen.
Pet Shop Boys - It's A Sin (Infravision Remix) Free DL (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Igazad van,egy kicsit elvesztem az újdonságok mezején,s ez így pontatlan volt.
Töröltem és ha lesz a kiadványhoz publikus fotó ,hozzáadom.
Köszönöm.
Töröltem és ha lesz a kiadványhoz publikus fotó ,hozzáadom.
Köszönöm.
ItaloDisco4Ever !
Ez a kép az Április 22-én kiadott LP Vinyl-hez tartozik! <#wink>#wink>
Az alábbi linkre kattintva belehallgathatsz.
Also Playable Mono (Rafał Lachmirowicz) ,tényleg nem tud hibázni,jó ez a remix.
Sauvage - Do You Want Me? (2021)
Az alábbi linkre kattintva belehallgathatsz.
Also Playable Mono (Rafał Lachmirowicz) ,tényleg nem tud hibázni,jó ez a remix.
Sauvage - Do You Want Me? (2021)
ItaloDisco4Ever !
ZYX Italo Disco Flemming Dalum Remixes ( ZYX 55935-2) 2021.10.15
Tracklist :
01. ROBOT IS SYSTEMATIC / 'LECTRIC WORKERS 6:32
02. DO YOU (Short Edit) / Duke Lake 6:20
03. GHOST TOWN / MONO BAND 7:46
04. ORIENT EXPRESS / WISH KEY 5:40
05. DIAMOND IN THE NIGHT (Short Edit) / FELLI 5:36
06. WITCH / HELEN 5:34
07. IT ISN'T CHANGED / MICHAEL MALTESE 6:42
08. LET IT SHOW (Short Edit) / NICO BAND 4:58
09. WALK IN THE NIGHT / DIEGO 7:41
10. DREAMLAND / MARK 6:28
11. CHALLENGER / BABY'S GANG 6:32
12. HAPPY CHILDREN / P. LION 5:28
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Obsession of Time - Leaving Time Behind 2021
A Csapat hozza a tőle már megszokott magas színvonalat a stílusban! <#finom>#finom>
bandcamp
A Csapat hozza a tőle már megszokott magas színvonalat a stílusban! <#finom>#finom>
bandcamp
Ehhez a kiadványhoz majd fűznék egy-két gondolatot.
De most el kell rohanom bevásárolni.
De most el kell rohanom bevásárolni.
ItaloDisco4Ever !
Pontosan , az ha valaki ma megvesz egy fizikális CD-t vagy vinyl-t az tiszteletre méltó. Ne kelljen már a másik kettő track-ért külön még egyszer megvennie digitálisan is , így feleslegesen kétszer beszereznie az első három track-et !
Szerintem hosszú távon gazdaságosabb most befizetni neki a 20 Euro-t hogy VIP tagsággal elküldjön minden új zenét! <#nevetes1>#nevetes1>
Mármint az nem fair hogy differencia van a digitális és fizikális kiadvány közt?
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nem igazán tartom fer dolognak az ilyen fajta megjelenéseket! <#shakehead>#shakehead>
ItaloDisco4Ever !
CD single:
Take My Heart (Radio Mix)
Take My Heart (Italoconnection Remix)
Take My Heart (Jeff Vincent Remix)
Take Me Over (Italoconnection Remix)
Don't Throw It All Away (Matt Pop Extended Version)
Digital single:
Take My Heart (Radio Mix)
Take My Heart (Italoconnection Remix)
Take My Heart (Jeff Vincent Remix)
Every Day Every Night (Pete Hammond Extended Version)
Shadows Of The Night (Italoconnection Extended Play)
2021.10.01
ItaloDisco4Ever !
Nagyon aktív Máté Sanyika,azt nagyra tartom hogy fiatalkora ellenére az általunk kedvelt,italo-euro disco,Hi-Nrg stílusokban utazgat,nem pedig a motorfűrész,fűnyíró hangzásvilágával vetekedő mai modern,s a fiatalok körében népszerű club zenék világában!
Apropó,jut eszembe,rég hallottunk Clay művészúrról,remélem folytatja ,építgeti tovább sikeresnek mondható zenei karrierjét,s azt pláne remélem marad a stílusban,bár mondjuk lakodalmas dalokat énekelni techno style-ban ,manapság több pénzt hozhat a konyhára,sajnos meglátásom szerint erre nagyobb igény van mint az italo-disco stílusra,hazai vizeken evezve.
Apropó,jut eszembe,rég hallottunk Clay művészúrról,remélem folytatja ,építgeti tovább sikeresnek mondható zenei karrierjét,s azt pláne remélem marad a stílusban,bár mondjuk lakodalmas dalokat énekelni techno style-ban ,manapság több pénzt hozhat a konyhára,sajnos meglátásom szerint erre nagyobb igény van mint az italo-disco stílusra,hazai vizeken evezve.
ItaloDisco4Ever !
Igen,figyelemre méltó előadó!
2021.03.22 dátummal,én ejtettem el a topicban első alkalommal róla figyelemfelkeltő hsz-t.
Mivel én vagyok még mindig a legaktívabb,szinte természetes hogy ennek így kellett lennie. <#nevetes1>#nevetes1>
2021.03.22 dátummal,én ejtettem el a topicban első alkalommal róla figyelemfelkeltő hsz-t.
Mivel én vagyok még mindig a legaktívabb,szinte természetes hogy ennek így kellett lennie. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Egy remek új előadó akit hónapokig kerestünk mire eljutottunk hozzá!
És most úgy látszik végre kezdenek elérhetőek lenni a zseniális munkái a bandcamp-on! <#taps>#taps>
A legújabb gyöngyszeme már vehető is! <#szeret>#szeret>
SAN MARCO - DANCE (EXTENDED VERSION) 6:16
bandcamp
És most úgy látszik végre kezdenek elérhetőek lenni a zseniális munkái a bandcamp-on! <#taps>#taps>
A legújabb gyöngyszeme már vehető is! <#szeret>#szeret>
SAN MARCO - DANCE (EXTENDED VERSION) 6:16
bandcamp
Én ugyan ezt gondolom Potato ezen remixéről! <#taps>#taps>
Brando - Rainy Day (Electro Potato Remix)
Brando - Rainy Day (Electro Potato Remix)
Nagyon távol a megoldástól! <#wink>#wink>

Az original egy szenzációs dal,jó ötlet a 2 új remix,melyekből bennem elsősorban az "Also Playable Mono Remix" kelt érdeklődést,a lengyel úriember nem tud hibázni.
Ha lesz sample,feltolom,addig is,
Discogs link to Sauvage – Do You Want Me (Vintage Pleasure Boutique – VPB 007) 2021
ItaloDisco4Ever !
Kimondom amit gondolok,ez szerintem jobb mint az eredeti.
Néha a videómegosztón belelehet szaladni ilyen érdekességekbe.
Modern Talking - Who Will Save The World (TSF Synthpop Rework)
Néha a videómegosztón belelehet szaladni ilyen érdekességekbe.
Modern Talking - Who Will Save The World (TSF Synthpop Rework)
ItaloDisco4Ever !
Wingtips - Wish U The Best
Ez annyira a 80s évek synth-pop dallamvilága,hangzása,hogy utána kellett néznem,tényleg mostani é.
bandcamp infó
Ez annyira a 80s évek synth-pop dallamvilága,hangzása,hogy utána kellett néznem,tényleg mostani é.
bandcamp infó
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Főként manapság, a mainstream zenék nehezen találnak rajtam fogást,tovább lapozok,ez az oka annak,bár tényleg ajánlottad már korábban a dalt,annak ellenére hogy az előző nagy slágere " Blinding Lights " is tetszett,ez esetben is lapoztam egyet,hiba volt,de igazából a dal, egy általam nemrég linkelt remix meghallgatását követően keltette fel az érdeklődésem,ezt tetézte abban bizonyos rádióműsorban lejátszott "Avoid" feldolgozás " Iker Sabada Words remix" melyre ,úgymond felkaptam a fejem.
Főként manapság, a mainstream zenék nehezen találnak rajtam fogást,tovább lapozok,ez az oka annak,bár tényleg ajánlottad már korábban a dalt,annak ellenére hogy az előző nagy slágere " Blinding Lights " is tetszett,ez esetben is lapoztam egyet,hiba volt,de igazából a dal, egy általam nemrég linkelt remix meghallgatását követően keltette fel az érdeklődésem,ezt tetézte abban bizonyos rádióműsorban lejátszott "Avoid" feldolgozás " Iker Sabada Words remix" melyre ,úgymond felkaptam a fejem.
ItaloDisco4Ever !
Szuper remix.
Én már korábban linkeltem az eredetit.
Szerintem ez a legjobb videó.
Emlékeztető:
The Weeknd - Save Your Tears (Official Music Video)
Avoid- Save Your Tears (Iker Sabada Worlds remix.wav
Akinek nincs meg:
https://wetransfer.com/downloads/b136fab2f2e68887c44b7aff976d1d8120210907153641/376bfc
<#wave>#wave>
Én már korábban linkeltem az eredetit.
Szerintem ez a legjobb videó.
Emlékeztető:
The Weeknd - Save Your Tears (Official Music Video)
Akinek nincs meg:
https://wetransfer.com/downloads/b136fab2f2e68887c44b7aff976d1d8120210907153641/376bfc
<#wave>#wave>
Nekem tetszik!
Megjegyzés: az eredetivel persze nem vetekszik, de nagyon jó feldolgozás.
<#wave>#wave>
Megjegyzés: az eredetivel persze nem vetekszik, de nagyon jó feldolgozás.
<#wave>#wave>
Egy kis játék kitalálásra ! <#ravasz1>#ravasz1>
Múltkor próbáltak befeketíteni amiért kitettem egy samplet, most kicsit óvatosabb leszek! <#nyes>#nyes>
Minden esetre ez a közel egy perc sem gyenge a hölgytől! <#finom>#finom><#taps>#taps>
Promo
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.09.07. 10:46:30
Múltkor próbáltak befeketíteni amiért kitettem egy samplet, most kicsit óvatosabb leszek! <#nyes>#nyes>
Minden esetre ez a közel egy perc sem gyenge a hölgytől! <#finom>#finom><#taps>#taps>
Promo
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.09.07. 10:46:30
Spagna - Call Me (Sakgra Extended Mix) soundcloud
Átvarázsolta,jó lett!
Írjatok neki kommentet,hogy rakjon ki lossless DL linket Wav minőségben! 😊))
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Szia!!Erről a kiadványról volt..
https://music.apple.com/us/album/save-your-tears-iker-sadaba-words-remix-edit/1557508463?i=1557508465
Pontosan az Iker Sadaba Words Remix.....És örülök hogy tetszett a műsor és hogy hallgattál minket!!<#taps>#taps><#worship>#worship>
https://music.apple.com/us/album/save-your-tears-iker-sadaba-words-remix-edit/1557508463?i=1557508465
Pontosan az Iker Sadaba Words Remix.....És örülök hogy tetszett a műsor és hogy hallgattál minket!!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Sample
Mondanám hogy ígéretes,de szerintem sajnos nem az 😊 !
Lian Ross utóbbi időben kiadott zenéinek dallamvilága,talán ha többet hallhatok a dalból ,változik a véleményem.
ItaloDisco4Ever !
Miközben kedvenc rádiómban,
Disco Diamond Radio
várom már a nyári szünetet követően,szeptember 06-tól hallgatható, új szerkesztett,élő műsorokat,tegnap este ,mivel SG-s fórumtársunk volt az egyik főszereplő,meg amúgy is a " Bakelit Party " remek szokott lenni,bár nagyon fáradtan de majdnem végighallgattam a műsort.
Nem aludtam el alatta ,sőt szórakoztató volt,egy jó sztorin amin nagyon meglepődtem ,jót nevettem.
Gratulálok mind3 úriembernek a műsorhoz,jó propagandája,hírverése volt az italo-disco stílusnak.
Ezzel kapcsolatban 1 kérdés,Walla Sanyi new-generation blokkjában lejátszásra került " The Weeknd - Save Your Tears " egy nagyon pofás,kitűnő cover verzióban,a pontos címet szeretném Walla úr.
Disco Diamond Radio
várom már a nyári szünetet követően,szeptember 06-tól hallgatható, új szerkesztett,élő műsorokat,tegnap este ,mivel SG-s fórumtársunk volt az egyik főszereplő,meg amúgy is a " Bakelit Party " remek szokott lenni,bár nagyon fáradtan de majdnem végighallgattam a műsort.
Nem aludtam el alatta ,sőt szórakoztató volt,egy jó sztorin amin nagyon meglepődtem ,jót nevettem.
Gratulálok mind3 úriembernek a műsorhoz,jó propagandája,hírverése volt az italo-disco stílusnak.
Ezzel kapcsolatban 1 kérdés,Walla Sanyi new-generation blokkjában lejátszásra került " The Weeknd - Save Your Tears " egy nagyon pofás,kitűnő cover verzióban,a pontos címet szeretném Walla úr.
ItaloDisco4Ever !
Erről a track 3 " The Weeknd - Save Your Tears" nagyon jó!
bandcamp link
bandcamp link
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Abigail Gordon and Mary Hanley azaz Bunny X ,hamarosan 10 dalból álló fizikális kiadványokon és digitális fájlként is beszerezhető új albummal örvendezteti meg ,széles rajongótáborát,melynek szerény személyem is tagja,nagyon kedvelem a zenéiket.
Bunny X - Young & In Love (Album) bandcamp
2021.október.05
Bunny X - Young & In Love (Album) bandcamp
2021.október.05
ItaloDisco4Ever !
(A1) _ Exciting Valence - One Day In Your Life 2021 (Ultra Extended)
Ez a verzió egészen biztosan különbözik a digitális fájlként beszerezhetőktől!
Az idei év egyik legnagyobb zenéje,az elmúlt hetekben nálam sokat hallgatott dal.
Az előadó David Ehrke ,Tom Garrow ,Mirko Hirsch,magas színvonalon képviselik a stílusban a német vonalat.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Producers Mexico
s ha már,akkor legyen 1 ajánlat,érdemes belehallgatni.
Ultra - Retro Man Vs Another Way By Nitti Gritti (feat. Mario) (Extended Mashup) bandcamp
s ha már,akkor legyen 1 ajánlat,érdemes belehallgatni.
Ultra - Retro Man Vs Another Way By Nitti Gritti (feat. Mario) (Extended Mashup) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Z-Call - without me 2021 - valakinek valami infója erről a szerintem nagyon jól sikerült dalról ?