NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az!
Tényleg jó,én díjaznám ha a későbbiekben elérhető lenne a dalból egy kiterjesztett verzió is,extended mix.
Tényleg jó,én díjaznám ha a későbbiekben elérhető lenne a dalból egy kiterjesztett verzió is,extended mix.
ItaloDisco4Ever !
Kellemes
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Volt idén egy egész jó kiadványa,arról 1-2 dal tetszett.
Egy jó hangú énekes ezt e dalban is bizonyítja,de a zenei alap bóvli,hogy egy hasonlattal éljek ,mint mikor egy jó márkájú edzőcipő másolatát veszed meg.
Modern Talking style,nagyon gyenge utánzata, az MT 6 soralbumának mindegyik dala jobb ennél,sokkal jobb!
Én toleráns vagyok,akinek ez tetszik,jó szórakozást hozzá.
AlimkhanOV A. - Crazy Summer Nights (bandcamp)
Egy jó hangú énekes ezt e dalban is bizonyítja,de a zenei alap bóvli,hogy egy hasonlattal éljek ,mint mikor egy jó márkájú edzőcipő másolatát veszed meg.
Modern Talking style,nagyon gyenge utánzata, az MT 6 soralbumának mindegyik dala jobb ennél,sokkal jobb!
Én toleráns vagyok,akinek ez tetszik,jó szórakozást hozzá.
AlimkhanOV A. - Crazy Summer Nights (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Pont van egy aktualitása ,pontosabban vonatkozása az általad felemlített " Dream Dance" stílusnak,melyben Robert Miles mellett,egy másIk olasz, DJ Dado (Flavio Daddato) is meglehetősen maradandót alkotott.
Holnaptól lesz elérhető a vadonatúj DJ Dado dal.
DJ Dado feat. Simone Jay - Flying Higher
ItaloDisco4Ever !
remix by Tanner, Mexico !
Az eredeti nagy kedvenc, ezt nagyon más lett, de a lényeg, hogy egész hallgatható. A szinti részeknél a 90s Dream Dance, és
Robert Miles jutott eszembe. Köszi a videót.
Robert Miles jutott eszembe. Köszi a videót.
Ha zenész lennék,ehhez a dalhoz ,feldolgozás szándékkal nem mernék hozzányúlni.
A diszkó zene aranyoldalaira való az előadó és zenéje is,egy alapkő a stílusában.
D.I.S.C.O. PROJECT - Spiderman 2022 (New Vocal Radio Edit ) Peter Griffin Cover
A diszkó zene aranyoldalaira való az előadó és zenéje is,egy alapkő a stílusában.
D.I.S.C.O. PROJECT - Spiderman 2022 (New Vocal Radio Edit ) Peter Griffin Cover
ItaloDisco4Ever !
Az elmúlt években ez már hagyomány lett itt, hogy összedobjuk 10-15-en az év new generation disco listáinkat.
Jöhetnek előlisták is kedvcsinálónak, akinek van kedve, ideje hozzá.
Mindig van olyan zene ami esetleg új lehet valakinek, mert év közben valahogy elkallodott, vagy nem volt rögtön beszerezhető.
Kisebb vita szokott lenni,hogy mikor zárjunk,mert az év utolsó napjaiban is estek be még zenék. (Tavaly is !)
A Space Holiday vol. 12.-ről a Retronic Voice - Bessinia (MarcelDe Van - Maxi Version 2020)
Dec. 22. lenne nekem a legjobb határidő, akkor karácsonykor már kint lehetne a végeredmény.
De ha a többség szeretné dec. végéig kitolni, akkor kb. január 9-re csúszna az összesített lista.
Jöhetnek ötletek, vélemények, aztán a listák is. TOP 20 NEW GENERATION DISCO MUSIC - 2021.
Jöhetnek előlisták is kedvcsinálónak, akinek van kedve, ideje hozzá.
Mindig van olyan zene ami esetleg új lehet valakinek, mert év közben valahogy elkallodott, vagy nem volt rögtön beszerezhető.
Kisebb vita szokott lenni,hogy mikor zárjunk,mert az év utolsó napjaiban is estek be még zenék. (Tavaly is !)
A Space Holiday vol. 12.-ről a Retronic Voice - Bessinia (MarcelDe Van - Maxi Version 2020)
Dec. 22. lenne nekem a legjobb határidő, akkor karácsonykor már kint lehetne a végeredmény.
De ha a többség szeretné dec. végéig kitolni, akkor kb. január 9-re csúszna az összesített lista.
Jöhetnek ötletek, vélemények, aztán a listák is. TOP 20 NEW GENERATION DISCO MUSIC - 2021.
Valerie Dore - The Night (Jonny Nevs Extended Remix)
Nem igazán kedvelem az italo-disco style 80s termésének vontatott dallamú zenéit,a tempósabb,pörgősebb dalokat favorizálom.
Ámde e dal eredetije a kivételek közé tartozik,egy hatalmas klasszikus,ami tökéletesre lett anno csiszolva.
Mit mondjak eme feldolgozásról ???
Valamit meghagytak az original vezérdallamából.
ItaloDisco4Ever !
Helló,
Az év végéig már nem várok különösebb felfordulást a stílusban,valamint nagyon bizonytalan mennyi időm lesz a jövőben fórumozásra.
Ennek okán,kapva az alkalmon hogy most volt rá időm és kedvem is hozzá,rangsoroltam a legfőbb kedvenceim.
Ez nem jelenti azt hogy nektek követni kéne a példám,én azt javaslom,december 05 napjától startoljon az idei szavazás,2021 legjobb dalaiból.
Azt nem ígérem hogy idén ezt le is vezénylem,meglátjuk,ha nem én akkor Alladára bízom.
Az év végéig már nem várok különösebb felfordulást a stílusban,valamint nagyon bizonytalan mennyi időm lesz a jövőben fórumozásra.
Ennek okán,kapva az alkalmon hogy most volt rá időm és kedvem is hozzá,rangsoroltam a legfőbb kedvenceim.
Ez nem jelenti azt hogy nektek követni kéne a példám,én azt javaslom,december 05 napjától startoljon az idei szavazás,2021 legjobb dalaiból.
Azt nem ígérem hogy idén ezt le is vezénylem,meglátjuk,ha nem én akkor Alladára bízom.
ItaloDisco4Ever !

1. Italo4Ever – People
2. Magic System D.J. – I'm Feeling Alone
3. Tobias Bernstrup – Only One (Marvel83' Remix)
4. Michael Oakley – Is There Anybody Out There (It Was The 90s Remix)
5. Exciting Valence – Fight
6. Mflex Sounds – Love For Love
7. Exciting Valence – One Day In Your Life
8. Fred Ventura & DJ TinTin – Come On
9. Mirko Hirsch – On The Radio Tonight
10. Fancy – I'm Still A Fool
11. Italoconnection feat. Carino Cat – The Year Of The Sun
12. Chiko Mix Producer feat. Hugo Bogarin – Despertar (Intro Version)
13. Sinthesy – 80s Nostalgia
14. Italoconnection – All I Want Is You
15. Josep Xortó + The Congosound – Els Hits (Italoconnection Remix)
16. Peter Paul – Hot Light In The Night
17. Magic System D.J. – Heaven
18. Franck Choppin – Start Believing
19. Joe Yellow – Flash In The Night
20. Avoid – Save Your Tears (Iker Sadaba Words Remix)
ItaloDisco4Ever !
Parralox - The Touchables<#finom>#finom>
enjoy
Remélem nem rontják el!

Joey Mauro - Roses Of Winter - Only For Eyes , Shadow Dancer
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2021.11.11. 16:43:30
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
ItaloDisco4Ever !
Maradva a stílusnál,egy újdonság,azzal a megjegyzéssel,manapság a new-gen vonal jobb mint a 80s spacesynth előadók új dalai.
Cosmix - Cosmic Island (Free DL) bandcamp
Cosmix - Cosmic Island (Free DL) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tom Garrow - Tranguility Base
Az, teljesen egyedi és senkihez nem hasonlítható! Az akusztikus gitárt ilyen alapok fölé rakni. Hát valami eszméletlen a csávesz.
A dallama pedig egyszerűen gyönyörű. Óriási komponistának tartom, ő nem egy egyszerű new utalo előadó, annál sokkal több.
A videón is látszik, hogy ezzel nem keveset dolgoztak és ha jól tudom a párja van ott. Akire meg öröm ránézni, mert valódi és nem máshonnan összevágott bikinis picsákból áll, mint a legtöbb videó.
Emelem kalapom.
A dallama pedig egyszerűen gyönyörű. Óriási komponistának tartom, ő nem egy egyszerű new utalo előadó, annál sokkal több.
A videón is látszik, hogy ezzel nem keveset dolgoztak és ha jól tudom a párja van ott. Akire meg öröm ránézni, mert valódi és nem máshonnan összevágott bikinis picsákból áll, mint a legtöbb videó.
Emelem kalapom.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nem véletlen a már 115 ezer felíratkozó,Mike ,YouTube csatornáján.
Ez a dallamvilág ,sounds ,még mindig egyedi!
Ez a dallamvilág ,sounds ,még mindig egyedi!
ItaloDisco4Ever !
enjoy
Brins - Lend Me Your Heart
Brins - Lend me your heart (Official Video)
A keddi műsorban (Széljegyzet) elhangzott dalokból egyet elárulok azok kedvéért akik lemaradtak a remek new-italo tematikus műsorról,illetve kedvcsinálónak.
A dal a spacesynth style ,nálam egyik legmagasabban jegyzet produkciója,melyet Wind fórumtárs, "Also Playable Mono" remixben játszotta le.
Sauvage – Do You Want Me? (Vintage Pleasure Boutique – VPB 007) 2021 (Discogs)

A dal a spacesynth style ,nálam egyik legmagasabban jegyzet produkciója,melyet Wind fórumtárs, "Also Playable Mono" remixben játszotta le.
Sauvage – Do You Want Me? (Vintage Pleasure Boutique – VPB 007) 2021 (Discogs)

ItaloDisco4Ever !
A héten favorit rádiómban : Disco Diamond Radio
A szokásos kedd este 19 órától hallható " Széljegyzetben " Wind mester nagyszerű zenei szerkesztésében ,közel 2 órán át new-Italo dalok,lemezek kerültek lejátszásra.
Aki elmulasztotta és szeretné meghallgatni,vasárnap délelőtt,11 órától ismétlés.
Ám előtte nap,szombaton 14 óra magasságában is érdemes a new-gen italo-disco vonal kedvelőinek a rádiót hallgatni.

A szokásos kedd este 19 órától hallható " Széljegyzetben " Wind mester nagyszerű zenei szerkesztésében ,közel 2 órán át new-Italo dalok,lemezek kerültek lejátszásra.
Aki elmulasztotta és szeretné meghallgatni,vasárnap délelőtt,11 órától ismétlés.
Ám előtte nap,szombaton 14 óra magasságában is érdemes a new-gen italo-disco vonal kedvelőinek a rádiót hallgatni.

ItaloDisco4Ever !