NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Newton Family - Family Superman (Remix 2022 Lomeli Mix & Manuel Rios)<#bdead>#bdead>
Ez egy korrekt válasz,egy úriembertől! <#eljen>#eljen>
Éppen ma hőbörögtem egy-két sort,mert ez a trend,mainstream a rádiókban is.
Az orosz vonal!
Hálás vagyok neked hogy erről kicsit tudunk beszélni,mert amit ma leírtam,miszerint sokan lekezelik a new-italo vonalat,abban nagy szerepe van az orosz előadóknak és legfőképpen a BCR zenéknek,ez utóbbi kiadványok dalai a legalja mindennek,de azért lájkolják a YouTube-on sokan,és sajnos ezekhez is kötik a new gen italo jelenséget.
Lehet az én zenei ízlésem a nem jó,de nem tudok olyan orosz produkciót mondani amit egy ötös tetszési indexen 5 csillagosra értékelnék.
Ott van a listám amit ma összedobtam,nálam ezen zenéknél kezdődik a színvonal.
Elférnek ezek a zenék itt,semmi probléma,de nekem más a zenei világom.
Én is tartok kapcsolatot zenészekkel,néhány napja utoljára Tom Garrow barátommal dumáltunk,svéd,finn,norvég,német,francia ,amerikai,spanyol stb. zenészekkel,előadókkal társalogtam már,jahh orosz is volt ,nem jut eszembe a neve ,So Long dalt remixelte.
Egy rövid sztori,az egy olasz zenész,producer volt,egy nagy darab fickó,egy zseniális 80s formációból,arra kérdeztem rá,hogy az a lemez megvan é neki,melyen közreműködő volt.
A válasz,magyarra fordítva:
" Helló Roland!
Most éppen a nyaralásomat töltöm ,kint vagyok a tengeren egy jachton ,de ha hazamegyek megnézem neked azt a lemezt. "
Megnézte,jött később az üzenet.
Ilyen baráti hangvételű válaszokat kapok,kaptam nagy általánosságban.
De mostanra minimalizáltam a levelezgetést.
Szóval ,elnézést,ne haragudj nem a zenei ízlésed akarom minősíteni,nincs is semmi közöm hozzá,s egyébként az orosz vonalat leszámítva,szerintem tök jó zenéket favorizálsz.
<#law>#law><#integet2>#integet2>
Éppen ma hőbörögtem egy-két sort,mert ez a trend,mainstream a rádiókban is.
Az orosz vonal!
Hálás vagyok neked hogy erről kicsit tudunk beszélni,mert amit ma leírtam,miszerint sokan lekezelik a new-italo vonalat,abban nagy szerepe van az orosz előadóknak és legfőképpen a BCR zenéknek,ez utóbbi kiadványok dalai a legalja mindennek,de azért lájkolják a YouTube-on sokan,és sajnos ezekhez is kötik a new gen italo jelenséget.
Lehet az én zenei ízlésem a nem jó,de nem tudok olyan orosz produkciót mondani amit egy ötös tetszési indexen 5 csillagosra értékelnék.
Ott van a listám amit ma összedobtam,nálam ezen zenéknél kezdődik a színvonal.
Elférnek ezek a zenék itt,semmi probléma,de nekem más a zenei világom.
Én is tartok kapcsolatot zenészekkel,néhány napja utoljára Tom Garrow barátommal dumáltunk,svéd,finn,norvég,német,francia ,amerikai,spanyol stb. zenészekkel,előadókkal társalogtam már,jahh orosz is volt ,nem jut eszembe a neve ,So Long dalt remixelte.
Egy rövid sztori,az egy olasz zenész,producer volt,egy nagy darab fickó,egy zseniális 80s formációból,arra kérdeztem rá,hogy az a lemez megvan é neki,melyen közreműködő volt.
A válasz,magyarra fordítva:
" Helló Roland!
Most éppen a nyaralásomat töltöm ,kint vagyok a tengeren egy jachton ,de ha hazamegyek megnézem neked azt a lemezt. "
Megnézte,jött később az üzenet.
Ilyen baráti hangvételű válaszokat kapok,kaptam nagy általánosságban.
De mostanra minimalizáltam a levelezgetést.
Szóval ,elnézést,ne haragudj nem a zenei ízlésed akarom minősíteni,nincs is semmi közöm hozzá,s egyébként az orosz vonalat leszámítva,szerintem tök jó zenéket favorizálsz.
<#law>#law><#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Nagyon faxa kis kiadvány lesz ez,remek remixekkel...<#eljen>#eljen>
Az Oroszokra visszatérve,,,Azért azt senki nem veheti el tőlük,hogy a new italo "ujjá születésének"idejében szerintem főszerepet játszottak abban,hogy a mai napig mazsolázgathatunk a jobbnál-jobb zenékben,amik ebben a stílusban születnek,,,,És akár a CD akár a vinyl kiadványaikat nézem,,,a kiadóknak nem sok marad a nyakán.....ebben biztos vagyok..Persze itt is vannak "gagyi gépek" no de hol nincs??<#wink>#wink>Én jó párral beszélgetek közben(és persze üzletelünk is),Ezek a beszélgetések vagy üzletelések általában csalódás mentesek....Sorolhatnám a New italo-ban feltűnő neveket, akikről nincs ilyen jó véleményem...Sem szakmailag(bár én nem vallom magam annak értőnek) sem emberileg......Hallgass azt amihez kedved van,,,Én is ezt teszem..<#wave>#wave><#law>#law>
Az Oroszokra visszatérve,,,Azért azt senki nem veheti el tőlük,hogy a new italo "ujjá születésének"idejében szerintem főszerepet játszottak abban,hogy a mai napig mazsolázgathatunk a jobbnál-jobb zenékben,amik ebben a stílusban születnek,,,,És akár a CD akár a vinyl kiadványaikat nézem,,,a kiadóknak nem sok marad a nyakán.....ebben biztos vagyok..Persze itt is vannak "gagyi gépek" no de hol nincs??<#wink>#wink>Én jó párral beszélgetek közben(és persze üzletelünk is),Ezek a beszélgetések vagy üzletelések általában csalódás mentesek....Sorolhatnám a New italo-ban feltűnő neveket, akikről nincs ilyen jó véleményem...Sem szakmailag(bár én nem vallom magam annak értőnek) sem emberileg......Hallgass azt amihez kedved van,,,Én is ezt teszem..<#wave>#wave><#law>#law>
Előzmény:
Így teljesüljön minden óhajom,merthogy lesz extended és remixek is.
Lehet olvassák az előadók,producerek is az SG-t ,,, <#nevetes2>#nevetes2>
ROBERTO TURATTI feat JEFFREY JEY / CHROMA8 - My Lover (Remixes)
Így teljesüljön minden óhajom,merthogy lesz extended és remixek is.
Lehet olvassák az előadók,producerek is az SG-t ,,, <#nevetes2>#nevetes2>
ROBERTO TURATTI feat JEFFREY JEY / CHROMA8 - My Lover (Remixes)
ItaloDisco4Ever !
Halihó,
Én jelentkezem is azonnal! 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
Hidegrázásom van tőle,de ez legyen az én problémám,s kérlek haragudj a véleményemért.
Nem vagyunk egyformák,nincs két azonos zenei ízlésű ember,ez természetes.
Viszont tegnap Wind játszott egy ugyancsak az orosz vonalhoz köthető dalt,fehérorosz származású előadótól,az igen,az lájk tőlem.
Chito - Online Girl (Zocoor Edit 2020)
Jó hangú előadó.
Én jelentkezem is azonnal! 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
Hidegrázásom van tőle,de ez legyen az én problémám,s kérlek haragudj a véleményemért.
Nem vagyunk egyformák,nincs két azonos zenei ízlésű ember,ez természetes.
Viszont tegnap Wind játszott egy ugyancsak az orosz vonalhoz köthető dalt,fehérorosz származású előadótól,az igen,az lájk tőlem.
Chito - Online Girl (Zocoor Edit 2020)
Jó hangú előadó.
ItaloDisco4Ever !
M - Tracking - No Arms Can Ever Hold You ( New Version ) - 2022
GHOST - Hunter's Moon - MIRKO HIRSCH REMIX - 80s Style - new clip without movie scenes
Love Me Tonight ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )2022<#taps>#taps>
D.White - My Memories (Official Music Video) Euro Dance, Euro Disco, Best music NEW Italo Disco 2022
Tudom sokan nem kedvelik az Orosz vonalat,,,,,Na de sokan közülünk meg IGEN!!!<#taps>#taps><#wink>#wink>
Tudom sokan nem kedvelik az Orosz vonalat,,,,,Na de sokan közülünk meg IGEN!!!<#taps>#taps><#wink>#wink>
Nohát,ha valaki felkérne,egy new-italo rádióműsor zenei szerkesztésére,én első nekifutásra, az alábbi zenékből ,pontosan ebben a sorrendben és a dalokból lehetőség szerint ,a rádió verziót választanám ,pörgősebbé,változatosabbá téve a műsort.
1. Rick De Moore – It's Love
2. Magnus Krieg – Time Traveller
3. Tom Garrow – Be My Girl
4. Marcos Rodriguez Feat. Keneida – In This World (Italoconnection Remix Edit)
5. Joy Peters - The Passion Of Love
6. Magic System D.J. – Up & Down
7. Italove – Strangers In The Night
8. Andy Romano – Run To Love
9. Brian Ice – Lost Tonight
10. Mention – No Changes
11. Mflex Sounds Feat. Rosette - Fire (Italo Fire Remix)
12. Diego La Riva - Desire
13. Synergic Silence Feat. Fred Ventura – Follow Your Instinct (Italoconnection Radio Remix)
14. Carino Cat – Speed Undercover
15. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
16. Nouvelle Phénomène – Cruel Game
17. Retronic Voice - Bessinia
18. Steve Burbon Project Feat. Mirko Hirsch – The Vibe
19. Royal Visionaries – Peace Rain Down (Fill The World With Love) Parralox Remix
Az gondolom egy ilyen zenei összeállítással lehetne demonstrálni azok számára is a new-italo disco zenék színvonalát,akik megragadtak a 80s éveknél.
1. Rick De Moore – It's Love
2. Magnus Krieg – Time Traveller
3. Tom Garrow – Be My Girl
4. Marcos Rodriguez Feat. Keneida – In This World (Italoconnection Remix Edit)
5. Joy Peters - The Passion Of Love
6. Magic System D.J. – Up & Down
7. Italove – Strangers In The Night
8. Andy Romano – Run To Love
9. Brian Ice – Lost Tonight
10. Mention – No Changes
11. Mflex Sounds Feat. Rosette - Fire (Italo Fire Remix)
12. Diego La Riva - Desire
13. Synergic Silence Feat. Fred Ventura – Follow Your Instinct (Italoconnection Radio Remix)
14. Carino Cat – Speed Undercover
15. Split Mirrors – The Right Time (Digimax Remix)
16. Nouvelle Phénomène – Cruel Game
17. Retronic Voice - Bessinia
18. Steve Burbon Project Feat. Mirko Hirsch – The Vibe
19. Royal Visionaries – Peace Rain Down (Fill The World With Love) Parralox Remix
Az gondolom egy ilyen zenei összeállítással lehetne demonstrálni azok számára is a new-italo disco zenék színvonalát,akik megragadtak a 80s éveknél.
ItaloDisco4Ever !
Nekem szívügyem a new-italo vonal,többek közt azért is mert a hozzám legközelebb álló ,leginkább kedvelt 80s évekbeli zenei stílust életben tartja.
Magam részéről ,nagy köszönet Wind mesternek mert Ő bevállalja ,egy teljes ,közel két órás műsort szerkeszteni new gen zenékből.
Rendre belefutok olyan véleményekbe melyekben egy kézlegyintéssel lerendezik napjaink italo-disco felhozatalát.
Őket is meglehetne tán győzni,akár rádióműsor keretein belül ha a legjobb new-italo zenékre fókuszálunk,az elmúlt több mint egy évtized terméséből.
Én sosem rádióztam,vizsgázott DJ vagyok,tehát pult mögül szórakoztattam a publikumot,hogy egy rádióműsort hogy kell úgy szerkeszteni hogy azzal jó szórakozást nyújtsak,esetleg még meg is kedveltessek egy stílusirányzatot,nem tudom,de teszek rá még ma egy kísérletet,
Mert a témában ,bármelyik rádiót csekkolom,hallgatom,úgy gondolom, sajnos nem a legjobb dalokból vannak szerkesztve a műsorok,ezáltal adjuk a fanyalgók alá a lovat.
Miközben évek óta itt az SG-n ez a zenei topic a legnépszerűbb,ez azért jelzés értékű!!!
Magam részéről ,nagy köszönet Wind mesternek mert Ő bevállalja ,egy teljes ,közel két órás műsort szerkeszteni new gen zenékből.
Rendre belefutok olyan véleményekbe melyekben egy kézlegyintéssel lerendezik napjaink italo-disco felhozatalát.
Őket is meglehetne tán győzni,akár rádióműsor keretein belül ha a legjobb new-italo zenékre fókuszálunk,az elmúlt több mint egy évtized terméséből.
Én sosem rádióztam,vizsgázott DJ vagyok,tehát pult mögül szórakoztattam a publikumot,hogy egy rádióműsort hogy kell úgy szerkeszteni hogy azzal jó szórakozást nyújtsak,esetleg még meg is kedveltessek egy stílusirányzatot,nem tudom,de teszek rá még ma egy kísérletet,
Mert a témában ,bármelyik rádiót csekkolom,hallgatom,úgy gondolom, sajnos nem a legjobb dalokból vannak szerkesztve a műsorok,ezáltal adjuk a fanyalgók alá a lovat.
Miközben évek óta itt az SG-n ez a zenei topic a legnépszerűbb,ez azért jelzés értékű!!!
ItaloDisco4Ever !
Uraim!
Egyetértek,jó zene.
Nu-Disco és New-italo style találkozása egy remek dalban.
Uraim!
Egyetértek,jó zene.
Nu-Disco és New-italo style találkozása egy remek dalban.
ItaloDisco4Ever !
Ez nagyon jóó,köszi
Nagyon jó zene!!!Köszi az ajánlást!!!!<#taps>#taps>
A topic zenei témájában,ennél jobb programot holnap estére nem tudok ajánlani.
Wind mester az új évet ,new-italo,new gen zenékkel kezdi ! <#eljen>#eljen>
Hurrá!
Hallgassátok ,lájkoljátok ,én is a hallgatók vonalán leszek az éterben,érdeklődéssel várva,mely dalokból válogat a műsorvezető-zenei szerkesztő úr.
Minden további:
Forrás
ItaloDisco4Ever !
Francesco Napoli - Stai Con Me (Remix Mr73)<#csodalk>#csodalk>
B.U.É.K ! A Carino Cat, jó zenei alapokon. Köszi a bemutatót.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2022.01.01. 19:49:53
Utoljára szerkesztette: allada67, 2022.01.01. 19:49:53
Boldog Új Évet Kivánok
Boldog Új Évet Mindenkinek !
Ez is már csak jövőre várható...<#wink>#wink>
Carino Cat - Wall Street - Karaoke Version (Official Lyric Video 2021)
Az idei év lezárásaként,jöjjön az a dal mely nagyon megérdemelten lett a szavazásunk első helyezettje 2021-ben.
Elfoglalta a helyét a neki kijáró, képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokán.
Italo4Ever - People (World Mix)
Én ezzel a dallal kívánok itt az SG-n a kis italo-disco csapatunk minden tagjának boldogabb új évet!

Elfoglalta a helyét a neki kijáró, képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokán.
Italo4Ever - People (World Mix)
Én ezzel a dallal kívánok itt az SG-n a kis italo-disco csapatunk minden tagjának boldogabb új évet!

ItaloDisco4Ever !
Gondoltam hogy sokáig nem marad parkolópályán,hamarosan kifut a versenypályára ,keresve a lemezvásárlók érdeklődését.
Peter Paul – Back To Heaven (Italo Box Music – IBM 0082 MX) Discogs
Gondoltam hogy sokáig nem marad parkolópályán,hamarosan kifut a versenypályára ,keresve a lemezvásárlók érdeklődését.
Peter Paul – Back To Heaven (Italo Box Music – IBM 0082 MX) Discogs
ItaloDisco4Ever !
Tom Novy - I.O.U. (Extended Version)<#hamm>#hamm>
Maxero - Silenced By You (Mind Enterprises remix)
Gerson Tellez remix egy jó példa arra,zeneileg,remixekben még mennyi lehetőség volna a dalban.
Szerintem elsősorban a vokál repítette a dalt a siker felé.
Digimax ,egy másik jelöltem,akinek oda lehetne adni ezt a zenét remixelésre,biztosan nem rontaná el.
<#integet2>#integet2>
Szerintem elsősorban a vokál repítette a dalt a siker felé.
Digimax ,egy másik jelöltem,akinek oda lehetne adni ezt a zenét remixelésre,biztosan nem rontaná el.
<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Vinylért kiált ez a remix,,,vagy talán már le is van zsírozva<#taps>#taps>
Silver Shade - Your Infinity
Beszerzés:
Olasz DJ,producer Alex Barratini szép munkája.
Ez így is jó,de tovább gondolva a dalban rejlő lehetőségeket,egy extended italo disco remixben még ütősebb lenne.
Beszerzés:
Olasz DJ,producer Alex Barratini szép munkája.
Ez így is jó,de tovább gondolva a dalban rejlő lehetőségeket,egy extended italo disco remixben még ütősebb lenne.
ItaloDisco4Ever !
Publikálták már a RSDH 2021-es szavazásának végeredményét,akit érdekel ,az alábbi linkre kattintva böngészgetheti.
Jó látni a Top 10-ben két Bobby Orlando szerzeményt.
A topic zenei témájához kapcsolva,a new-italo vonal idei legjobbja,a 15.helyen landolt,rangsorolt.
Amdermay - En Azul (Italoconnection Remix)
RSDH Top 100 Ratings
Jó látni a Top 10-ben két Bobby Orlando szerzeményt.
A topic zenei témájához kapcsolva,a new-italo vonal idei legjobbja,a 15.helyen landolt,rangsorolt.
Amdermay - En Azul (Italoconnection Remix)
RSDH Top 100 Ratings
ItaloDisco4Ever !
Időutazás ,már megint visszarepülünk a zene szárnyán a 80s évekbe,természetesen egy akkortájt nagy sláger feldolgozása apropóján.
Eloquent - Bette Davis Eyes (Single) bandcamp
Eloquent - Bette Davis Eyes (Single) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Peter Wilson is új stúdióalbumot dob piacra 2022-ben.
Ez már a tizedik soralbuma lesz, "The Great Unknow" címmel.

Ez már a tizedik soralbuma lesz, "The Great Unknow" címmel.

ItaloDisco4Ever !
Arról volt szó hogy még idén kiadják,de sajnos átírták a megjelenési dátumot a jövő évre.
Várjuk.
C.V.P - Miss You Tonight
Várjuk.
C.V.P - Miss You Tonight
ItaloDisco4Ever !
Ígéretesen indul italo-disco rajongóknak a 2022-es esztendő .
New-gen vonal egyik kimagasló formációja,hamarosan új dallal jelentkezik.
Carino Cat <#taps>#taps>

New-gen vonal egyik kimagasló formációja,hamarosan új dallal jelentkezik.
Carino Cat <#taps>#taps>

ItaloDisco4Ever !
Kedves Roland és Laci!
Köszönet a remek munkátért, s a sok zenei ajánlóért az idén is.
Nagyon jó kis lista kerekedett!<#taps>#taps>
Minden kedves fórumozónak további kellemes ünnepet kívánok és boldog új évet!!!
<#wink>#wink>
Köszönet a remek munkátért, s a sok zenei ajánlóért az idén is.
Nagyon jó kis lista kerekedett!<#taps>#taps>
Minden kedves fórumozónak további kellemes ünnepet kívánok és boldog új évet!!!
<#wink>#wink>
Mflex Sounds - White Breath ❤️ (Italo Disco / Synthwave) 2021
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek<#integet2>#integet2>
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Srácok, köszi szépen az egész éves "munkátokat" (friss hírek, videók, top 20 ....)
Srácok, köszi szépen az egész éves "munkátokat" (friss hírek, videók, top 20 ....)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek 😊
Soulya ID - When I_'_ll See the Sea (Spacesynth Mix)
Soulya ID - The Day You'll Get Somebody
Én ezt nem rég fedeztem fel magamnak,,,a keresőbe nem találtam--:😊))
KarlOlivas-Love & Passion (Extended Love Mix)
KarlOlivas-Love & Passion (Extended Love Mix)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !