41325
-
ItaloMucsacso70 #36539 Tavaly év végén írtam hogy meg fog jelenni az I'm A Warrior címmel egy kiadvány!
Ennek is eljött az ideje a Flashback-nél!
Luke White – I’m A Warrior 2022
Hallgatózni!
-
allada67 #36538 Ezt egy Italo4ever alapokon, maxi verzióban is el tudnánk hallgatni, naponta.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2022.01.21. 23:50:14 -
ItaloMucsacso70 #36537 Mert jó zenéken szocializálódik!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.01.21. 19:49:53 -
wmallas #36536 Azóta sincs nap hogy ne hallgatnám 2-3x...és ami még érdekesebb... az Asszony szinte követeli is...... -
ItaloMucsacso70 #36535 É is szeretném megköszönni számtalan remek ajánlatot amit nem ismertem.
Sajnos általában este esek haza melóbol csak átfutom az ajánlatokat.
Most volt egy kis időm hogy az elmúlt heteket átnézzem.
Sok finomságot találtam ami eddig elkerülte a figyelmemet!
Én is ajánlanék egy zenét amit ha már tavaly felfedezek akkor valószínűleg
a top 20-ban egész komoly helyezést ér el.
Bár volt már itt is de biztos vagyok benne hogy sokan átsiklottunk felette mint én is!
Pár napja felhívtam rá kedves barátom Walla Sanyi figyelmét is rá azzal a figyelmeztetéssel hogy
vigyázon mert fülbemászó és dallamtapadása lesz tőle.
És megint igazam lett!
Azóta ezt az üzenetet küldte:
"H 19:06
Sándor
Húúú Bammeg Laci....függő lettem ettől a Filatov-Karas nótától??
Sándor
Bruttttál
Sándor
147x hallgattam meg"
És akkor jöjjön a dal ami igaz nagyon rövid de már rajta vagyok hogy ez már ne sokáig legyen így!
Elképesztő jó kis nóta szerintünk , és a csaj hangja valami fenomenális a belépőjével!
Filatov & Karas, Busy Reno — Au Revoir 2021
-
wmallas #36534 Köszi Reynaud Kolléga!!!!Remek ajánlók.!!!Nem ismertem őket így!!! -
#36533 Corona - The Power Of Love (Remix 2022)
-
#36532 Purple Disco Machine + Sophie And The Giants - In The Dark
Ez a fickó megmutatja a nagyvilágnak ,hogyan kell mai, modern klub zenét úgy csinálni hogy azzal akár a 70s-80s évek zenéin felnőtt korosztályt is maga mögé állítsa,merthogy az Ő dalaiban ott van ezen évtizedek ,diszkó style dallamvilága is. -
#36531 Peter Wilson - The Great Unknow (preview)
-
Serkan Demirel feat. Rachael Naylor - I'm Gonna Stay (Ant People Remix ) Free DL (bandcamp) -
#36529 Örülök ha így gondolod!
A feldolgozások,átdolgozások esetében én azt díjazom ha az adott,jól ismert dalhoz bátran hozzányúlnak,akár egy teljesen új zenei alapra rakva az eredeti vokált.
Ha csak megvágják az original dalt,alárakva egy kis dobgép dallamot,netán hozzácsapnak egy kis intrót,az számomra nem érdekes,az kevés.
Waldo Calcagno bemutatott feldolgozásai ,abszolút profi szinten mozognak,ez volna az elvárásom.
A bandcamp-on lehet elcsípni ilyeneket,s ezek kuriózumok.
Most elsősorban neked akarok kedvezni,nagyon remélem egyiket sem ismered még így.
Serkan Demirel & AlimkhanOV A. ft. Ant People - Do You Wanna (Modern Talking Cover) Free DL (bandcamp)
P.S. Remélem lossless minőség,én még nem töltöttem le.
-
wmallas #36528 Ne hülyéskedj már,,ezt vétek lett volna kihagyni és nem bemutatni,,,a Waldo név nekem is ismerős volt,biztos hogy találkoztam már vele ,csak gondolom, mivel nem láttam túl szimpatikusnak az előadók neveit ezért nem is hallgattam bele a zenékbe...És még mennyi,de mennyi ilyen előfordulhat,amiket nem találunk meg,,,,Ezért jó, a több fül többet hall szisztéma..Köszi még egyszer is az ajánlót!! -
#36527 Szia,
Tegnap este,teljesen véletlenszerűen találtam rá ezekre.
Totál ledöbbentem ettől a zenei alaptól ami a két dalban hallható.
Nagyon tud az argentin srác ,amit a Robin Gibb dallal csinált,arra nehéz jelzőt találni,Franck Choppin magasságokba jár.
Bevallom nem is akartam ezeket posztolni,de ha neked is tetszik,akkor már megérte,pár percet szánni rá.
-
wmallas #36526 Hűűűű bammeg....ezek nagyon jók -
vaskó ferenc #36525 Sziasztok!
Szerintem egész jó!
-
Robin Gibb - Like A Fool (Waldo Edit 2021)
Itt a másik, olyan dallamvilágot vitt bele ....
A soundcloud fiókja:
Waldo Calcagno on soundcloud -
Dua Lipa - Love Again (Waldo Disco House Remix) bandcamp
2 mestermunka ,Waldo Calcagno DJ kollégától ,Argentínából!
Erre mit írjak?
Hallgassátok meg! -
Vincent International - We Are The Night (bandcamp) -
Sipi68 #36521 -
#36520 Karl King - Don't Go (80 Extended)
Milyen jó zenék jönnek már itt az év elején! -
#36519 Linda ,közelmúltban kiadott dalai ,egyáltalán nem tetszenek,ez egy erős kivétel,jól sikerült.
Igazad van ,ebben jól énekel,már-már a 80s éveket idézi a vokálja. -
Ryan Paris - You Are My Life (Dance Mix) bandcamp
Nem újdonság,de akinek még nincs meg,most itt a lehetőség digitális fájlként. -
allada67 #36517 Jó lett, meg a tegnapi Linda Jo Rizzo is tetszik. Végre kicsit összeszedettebb a hangja. -
#36516 Legyen egy kis eurobeat is mára.
Starpoint Eurobeat feat. Watson, Johnny Cake, Anthony McBazooka - Starpoint (bandcamp) -
San Marco feat. Lisa - Live Your Life (bandcamp)
Szerintem ez a legjobb verziója a dalnak. -
Spiller feat. Sophie Ellis-Bextor - Groovejet (Purple Disco Machine & Lorenz Rhode Extended Remix)
Ettől a vokáltól beindul libabőr-effekt.
Már az eredeti is favorit volt s ez annál is jobb.
-
#36513 Taito Tikaro, Baseek & Soraya Naoyin - New Generation (Taito Tikaro & Sergi Elias Remix)
-
#36512 Bunny X - Back To You (Official Music Video)
-
#36511 Linda Jo Rizzo - Come Into My Life
-
#36510 #36507
Hi guys,
Ha ilyen újdonságok érkeznek ,a new-italo disco 2022-ben is pályán marad,megőrizve az elmúlt években felépített népszerűségét. -
djani75 #36509 Megint valami a jóból ! Remek !! -
Biatomi #36508 Ez igeeeeeen Roland -
allacska #36507 Húúúúúú bakker ez bomba ..... -
#36506 #36488
Az alábbi linken belehallgathatok az új remixekbe is.
"Flemming Dalum Edit" jó.a másik nekem nem tetszik.
Stelee-Up - Waiting For You (2022)
-
Ken Laszlo – Time Of My Life ( MEM Music Productions – MEM 005 ) 2022
Gianni Coraini akkora sztár,olyan csillag az italo-disco égboltján ,akihez képest kevés megemlíthető van,tán Fred Ventura és Mauro Farina,azonos szint. -
#36504 Roberto Turatti - "My Lover" feat. Jeffrey Jey & Chroma8 [T4Fun Radio]
Jeffrey Jey ,ha jól tudom Eiffel 65 és Bliss Team tagja is volt.
Extended verzió nagyon jó! -
#36503 1984 - Picture Of You (2022) Official Video
-
fülcsimanó2 #36502 Őszintén sajnálom, tényleg.
Nagyon megvisel, amikor ismerősök mennek el. Sajnos mostanában túl sok ilyen infó ér.
Bár én Őt személyesen nem ismertem, de azt gondolom, hogy 47-48 évesen meghalni ebben a vírusban rohadt szemétség.
Bocsánat a csúnya kifejezésért, de nem tudok jobbat írni.
-
ItaloMucsacso70 #36501 Röviden , de igen a Covid! -
fülcsimanó2 #36500 Megdöbbentem rettenetesen, s őszintén sajnálom!
Megnéztem az utolsó bejegyzését itt a fórumon, picit érintett voltam a kommentjében, márcsak ezért is megrázó a halála.
Lehet tudni, hogy mi történt vele?
Remélem nem ez a rohadt korona vírus vitte el, mert most már kezd egy kicsit sok lenni nekem, hogy az öcsém volt óvodás társai és volt osztálytársai, akiket 3 éves koruk óta ismerek, sorra halnak meg 47-48. évesen.