NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kell tőle valami szólj ! Megvan minden maxi és album.

cucurbia
Én az Elite c.sorozat kapcsán fedeztem fel,mert a sorozat egyik betétdalát énekli,azóta nyomozgattam a dalai után.

Reggel megy válasz

Szia...valamiért a rendszer nem mutatja,hogy kapok levelet...Mindjárt megy a válasz..
Szia küldtem privit nem is egyet

Áttesett már a ló másik oldalára.
Hiába készít jó zenéket ( is) ha nem vehetők meg ill. tudjuk az utóbbi zenéinek mi volt a minősége a platformokon.
Másrészről már követhetetlen hogy mi van meg tőle és mi hiányzik.
Én már egy ideje bele sem hallgatok mert ha elérhetetlenek akkor nem érdekelnek a zenéi.
Youtube meg nem az világom a zenehallgatásra! <#nevetes2>

Pár hónapja fedeztem fel a hölgyet magamnak.<#awink>
Nagyon sok jó zenéje van! <#taps>

Mflex Sounds - The Blame ( Italo Disco summer 2022)
cucurbia
Dallamot lopni csak a klasszikusoktól érdemes.

CRISTINA QUESADA:Why Don't You Call Me?

reynaud
reynaud
Apolo - Once Again (Extended)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lucca Leeloo - Prosperous

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Nouvelle Phénomène - Talk to Me

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Így van, az alábbi Italo4ever zene spacesynth,....de azért közeli rokona az euro-italo disconak. A 80as években az Italo Boot Mixekben is
szerepeltek Koto, Laserdance zenék. A Cyber People, Attack, Sisley Ferre, Claudia T., Sauvage , Kim Taylor stb. mind spacesynth alapú,
de euro-italo disco zeneként emlegeti a zenei szakma, és a stílus kedvelők egyaránt.
De kár is ezen vitázni, a lényeg, hogy az Mfex, Mirko és az italo4ever a mai new geneneration italo disco zene kiemelkedő előadói.
rain70
Még annyit, aztán többet nem írok, mert eddig sem érdekelt különösebben ez a része, de talán így érthetőbb...
Szóval megjelent itt ez a Mirko csávesz és kb közröhejessé tette magát, főleg az én szememben.
Mert nem tudta megemészteni, hogy valaki nem nyal segget neki és még le írta, hogy neki az MFlex zenéje nem tetszik, amit megtehet, de zenészek nem szokták egymást fikázni, mert ilyet csak az irigy amatőr csinál. Én soha nem olvastam, hogy Mflex valaha is kritizált volna valakit. Pedig ő már rég Influenszer, azt is elhinnék neki, hogy a fekete az fehér. Nem, ő annál sokkal profibb zenész. és válaszol a rajongóinak, mintha a szomszédja lenne. Többször olvastam már olyat is, hogy a youtube csatornájára a sok dicséret mellett jöttek néhány kritika is. És ő arra is válaszolt. "Thanks for the feedback, have a nice day" --- olvastam. Na ilyen egy igazi profi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 13:22:33
rain70
Soha nem tetszett ennek az embernek a zenéje mind egy kaptafa (nekem), és nem is szoktam ezeket leírni, de most leírom másodszor.
Amikor több éve először megtettem, ez a Mirko csávesz rögtön megjelent itt a topikban vörös fejjel, ami gyenge amatőrségre vall.
Remélem azóta profibb lett...
Szóval... 9.520 feliratkozó, ezzel szemben az MFlex bandának 138 ezer valamennyi.
jó néhány zenéjét én is szaroztam már, de ami mestermű, az mestermű és nyilván ezt a újabb és újabb feliratkozói is mind hallják.
Van itt még kérdés?
Persze senkit nem akarok meggyőzni, mert nem vagyunk egyformák, én k...ra büszke vagyok rá, hogy egy magyar megint megmutatta, hogy kell ezt jól csinálni.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 13:13:00
rain70
Ez itt továbbra is mestermű és ezt csak ők tudják!
rain70
Nektek itt kb semmi sem tetszik, amit ő csinál, nyilván magasról tesz rá, nem ti vagytok a cél.
De majd ezentúl én is beírom, hogy mi miért nem tetszik, és az elég gyakori lesz, mert kb minden szar bekerül már a topikba.
Pl vegyük Italoforever új Italo Disco-nak feltüntett bullshit zenéjét.
Ez spacesynht, köze nincs az italo disco-hoz, mint műfajhoz. Nem is értem, miért kell ilyet mellé írni.
Ez spacesynth.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 12:45:09
rain70
Nos én elég jól értek hozzá, de ezzel a vokállal semmi gond.
Mert ha így lenne, akkor a csávesz már rég eltűnt volna, helyette a bokájáig nem ér fel senki a majd 140 ezer feliratkozójával és a rengeteg dicsérettel.
Egyetértek .... nekem ez a dal sem tetszik sajnos, unalmas és nem az én világom egyáltalán ....
Ha az éneklést mellőzné........, mindenki jobban járna....szerintem.
rain70
Csak most láttam....<#wow2>
MFlex-ék csináltak már mesterműveket, de ez a Don't Run Away atyaúristen zenéje mind mind felette van, egyszerűen elképesztő, hogy mekkora zenei tehetség a csávesz. A stílust nem lehet, legalábbis én nem tudom besorolni, de ezzel a zenével Vangelis (isten nyugosztalja), vagy Jean Michel Jarre magasságba is felérkezett, de ez a zene egyszerűen jobb bárminél, amit eddig hallottam. <#nyes>
A rengeteg hozzászólást és a nézettséget látva ezek szerint sokan mások is így hallják! Szerintem MFlex-éknek egy átlagos Italo Disco manapság már nem zene, azon a csávesz és a bandája már réges régen túlléptek.

Az elején olvasom, hogy Marta Nut a videó készítője és a dalszövegírója is, szóval Mflex párja nem csak gyönyörű, de persze ettől még a csávesz az Isten, mert hogy lehet ilyen zenét megkomponálni elejétől a végéig? Nem tudom, de brutális tehetség van az agyában! <#eljen>

10-ből 20 csillag!!!!!!! OMG OMG OMG!!!!!

Mflex Sounds - Don't Run Away (2022)

Italo4ever - Music From Space (Ez az év végi listámon, az elejében lehet.)

Igyekszik a hölgy a köztudatban maradni , de már kijöhetne valami keményebb diszkó dallal is ennyi lágyabb szerzemény után. Eltudnám képzelni mondjuk a Fantasy vagy a Saturday night 2022 remix verzióját egy a mai zenei világnak megfelelő hangszereléssel. Mindentől függetlenül a hangja nem kopik.

Mirko Hirsch - Best of Friends (Remix)
Flans - Giovanni Amore (Digimax Hi-NRG Remix) (Jó lett az 1989-es pop dal remixe.)

cucurbia

Lian kisangyal újra danol....

Mauro Micheloni & F.M. Band - Looking For Love (ZYX Edit Remastered 2022)
<#eljen>

Valakihez beszálnék ha neki jó a bakelit

Igen ezt láttam de kicsit huzós és bakelit<#integet2>

Peter Wilson - The Great Unknown / Album Preview
https://www.discogs.com/release/18669544-Victor-Ark-Unforgettable
Ezen fellelhető..
Valaki tud erről valami érdemlegeset wav formátum? Victor Ark ft. Hanne Sørvaag - Unforgettable (Gerson Tellez Rmx) Italo Disco 2021

Luca Debonaire ft. Flemming Dalum / Let Go (Italo Disco)
<#circling>

rain70
Na nanana egy ilyet vártam! <#eljen>
MFLex-ék kidobtak egy olyan mesterművet, amit csak ők tudnak! Honnan jönnek neki ezek a dallamok te jó ég!!!<#wow1>
A videó is fantasztikus, a csaj gyönyörű! Mflex meg jóképű továbbra is!

Mflex Sounds - Rainy Night (My Rain) /Epic ballad/

Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.05.13. 19:20:55

MA.BRA. - valentina mon amour 2k22 (Ma.Bra. Mix)

Régi nagy kedvenc új köntösben ...
Utoljára szerkesztette: allacska, 2022.05.09. 21:12:36
Split Mirrors - Now I Know 2022 (Official Music Videoclip)

Okés de ebből van három verzió is.
Az alap 10 track-es album , a 8 track-es vinyl ami ráadásul remixeket tartalmaz, és van ebből egy kimondott Instrumentál album is.
idő hiányában még egyiket sem tudtam végighallgatni, de most már sort kerítek rá nyugodt körülmények között! <#nevetes1>

remek album.
Hát igen jól van ez így .... szerintem jót tenne a változtatás, ezzel a tudással lehetne még nagyobbat durrantani ... ízlések és pofonok, ezért is szeretek itt lenni ezen a fórumon ...

Cristina Quesada - Primavera / Italo Disco 2022

Imádás ez a kis csaj a hangjával és a minőségi zenéjével együtt!<#finom><#szeret>

November még elég messze van de nem árt feljegyezni a naptárban nehogy lecsúszás legyen erről a remek hiánypótló kiadványról.
Csak bízhatunk benne hogy a vinyl-re már nem mp3 kerül!

LORI Rain Or Shine
4WAY RECORDS

Infó és belehallgatás!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.05.01. 08:31:34

rain70
Ezzel nem értek egyet, de ez így van jól.
Van több ami nekem sem tetszett az MFlex bandától, de ez az új track magasan jobb, mint amik ide bekerülnek.
Talán azért érzed ezt, mert csak ő képes arra, hogy hetente, kéthetente kidobjon egy új dalt. Ha ezt fél évenként tenné, biztos nem így gondolnád. A másik, hogy a sok munkával elkészült dal mellé csak ők csinálnak videókat és elnézve az is sok- sok munkaóra.
Nem állókép, hanem végig a lehetőségekhez képest fasza videók.
A nézettségeket és a feliratkozásokat elnézve MFlex-ék bokájáig nem ér fel senki new italo, de még old italo vonalon sem. 134 ezer feliratkozóval még a legtöbb youtuber is irigykedik, nemhogy new italo vonalon.
Ha valamiben sikeres vagy, ne változtass rajta, nyilván ez a mottójuk és nagyon jól teszik.
Remélem hamarosan olyan dallal jönnek ki, ami megint teljesen más stílus és egyedi, amit csak MFlexék tudnak.
cucurbia
Ha már StoneBridge sound
Team 33.

A nyomába nem ér az eredetinek! Mondom ezt Mirko rajongóként!<#shakehead>
Egyetértek! Az éneklést pedig nagyon nem kéne erőltetnie szerintem!<#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2022.04.29. 11:34:30