41324
-
#36944 Dr. Gabriel - Bye Bye Baby
-
gyula1971 #36943 Luzan & Veluz - Fire (Intro mix) -
#36942 én hallgatom is sokat:) -
wmallas #36941 Nem baj Béla,,,akkor hallgatjuk mi páran -
#36940 Nekem is.Tipikus "rádiószene" de hiába küldtem az illetékeseknek nem tetszett.(( -
#36939 Lassan,de biztosan lepörög a 2022-es esztendő első fele.
Zeneileg értékelve az elmúlt közel 6 hónap felhozatalát,nálam a topon ez a dal van jelenleg,hogy sikerül é a pole-pozícióból hátrébb taszítani valakinek év végéig,majd kiderül.
Nicolas Bertin Franciaországból.
Italo4Ever - I Need You
-
Nick Kamen - I Promised Myself (Custo Lopez & David Van Bylen Rework) bandcamp -
#36937 Jó zene!
Vonatkozásukban az én legfőbb favoritom évek óta ez.
Candy Apple Blue & Juno Dreams - Awakening (ft. Nick Bramlett)
-
wmallas #36936 Remek,,,Igéretes a srác ,ezt tudtuk eddig is,,,Talán csinálhatna wav-ot is...egyszer,,, -
wmallas #36935
Egy nagy kedvencem az elmúlt napokból.... -
ItaloMucsacso70 #36934 Spatial Vox - Emergency Warning 2022
-
ItaloMucsacso70 #36933 Stylòo - We Should Be Dancin'
-
Louis De Tomaso, Radondo, Franz Scala - Fatale Recall 5-6-7 (Free DL) bandcamp
A 7-es bitang jó!!! -
Blow Up Inc. - Comanchero
Jól sikerült feldolgozás,negatív az hogy ilyen rövidre szabták. -
Thomas Anders - Why Do You Cry (Loki 80s Remix) soundcloud
Tán Dieter sem tudna ennél jobb MT zenei alapot ,Thomas egyedülálló vokálja alá komponálni. -
bandcamp link -
Mono Han feat Fred Ventura - From Day To Day (bandcamp link)
Az "Italo Connection Remix" a jól bevált,sokak által,általam is kedvelt dallamvilág Fred Venturáéktól.
Ha jól látom ,nem volt még bemutatva. -
#36927 Kösz.majd átnézem mi van és egyáltalán mi érdekel,mert sajnos nem minden tetszik tőle. -
ItaloMucsacso70 #36926 Ha kell tőle valami szólj ! Megvan minden maxi és album. -
#36925 Én az Elite c.sorozat kapcsán fedeztem fel,mert a sorozat egyik betétdalát énekli,azóta nyomozgattam a dalai után. -
beva02 #36924 Reggel megy válasz -
wmallas #36923 Szia...valamiért a rendszer nem mutatja,hogy kapok levelet...Mindjárt megy a válasz..
-
beva02 #36922 Szia küldtem privit nem is egyet -
ItaloMucsacso70 #36921 Áttesett már a ló másik oldalára.
Hiába készít jó zenéket ( is) ha nem vehetők meg ill. tudjuk az utóbbi zenéinek mi volt a minősége a platformokon.
Másrészről már követhetetlen hogy mi van meg tőle és mi hiányzik.
Én már egy ideje bele sem hallgatok mert ha elérhetetlenek akkor nem érdekelnek a zenéi.
Youtube meg nem az világom a zenehallgatásra!
-
ItaloMucsacso70 #36920 Pár hónapja fedeztem fel a hölgyet magamnak.
Nagyon sok jó zenéje van! -
wmallas #36919 Mflex Sounds - The Blame ( Italo Disco summer 2022)
-
#36918 Dallamot lopni csak a klasszikusoktól érdemes.
CRISTINA QUESADA:Why Don't You Call Me? -
#36917 Lucca Leeloo - Prosperous (Edit) bandcamp link -
#36916 Apolo - Once Again (Extended)
-
#36915 Lucca Leeloo - Prosperous
-
christopher ANTON - I Was Made for Lovin’ You (bandcamp) -
#36913 Nouvelle Phénomène - Talk to Me
-
Nico Band - Let It Snow (Curses Edit) Free DL (bandcamp) -
Bandcamp link to Otto One - My Friend -
allada67 #36910 Így van, az alábbi Italo4ever zene spacesynth,....de azért közeli rokona az euro-italo disconak. A 80as években az Italo Boot Mixekben is
szerepeltek Koto, Laserdance zenék. A Cyber People, Attack, Sisley Ferre, Claudia T., Sauvage , Kim Taylor stb. mind spacesynth alapú,
de euro-italo disco zeneként emlegeti a zenei szakma, és a stílus kedvelők egyaránt.
De kár is ezen vitázni, a lényeg, hogy az Mfex, Mirko és az italo4ever a mai new geneneration italo disco zene kiemelkedő előadói. -
#36909 Még annyit, aztán többet nem írok, mert eddig sem érdekelt különösebben ez a része, de talán így érthetőbb...
Szóval megjelent itt ez a Mirko csávesz és kb közröhejessé tette magát, főleg az én szememben.
Mert nem tudta megemészteni, hogy valaki nem nyal segget neki és még le írta, hogy neki az MFlex zenéje nem tetszik, amit megtehet, de zenészek nem szokták egymást fikázni, mert ilyet csak az irigy amatőr csinál. Én soha nem olvastam, hogy Mflex valaha is kritizált volna valakit. Pedig ő már rég Influenszer, azt is elhinnék neki, hogy a fekete az fehér. Nem, ő annál sokkal profibb zenész. és válaszol a rajongóinak, mintha a szomszédja lenne. Többször olvastam már olyat is, hogy a youtube csatornájára a sok dicséret mellett jöttek néhány kritika is. És ő arra is válaszolt. "Thanks for the feedback, have a nice day" --- olvastam. Na ilyen egy igazi profi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 13:22:33 -
#36908 Soha nem tetszett ennek az embernek a zenéje mind egy kaptafa (nekem), és nem is szoktam ezeket leírni, de most leírom másodszor.
Amikor több éve először megtettem, ez a Mirko csávesz rögtön megjelent itt a topikban vörös fejjel, ami gyenge amatőrségre vall.
Remélem azóta profibb lett...
Szóval... 9.520 feliratkozó, ezzel szemben az MFlex bandának 138 ezer valamennyi.
jó néhány zenéjét én is szaroztam már, de ami mestermű, az mestermű és nyilván ezt a újabb és újabb feliratkozói is mind hallják.
Van itt még kérdés?
Persze senkit nem akarok meggyőzni, mert nem vagyunk egyformák, én k...ra büszke vagyok rá, hogy egy magyar megint megmutatta, hogy kell ezt jól csinálni.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 13:13:00 -
#36907 Ez itt továbbra is mestermű és ezt csak ők tudják! -
#36906 Nektek itt kb semmi sem tetszik, amit ő csinál, nyilván magasról tesz rá, nem ti vagytok a cél.
De majd ezentúl én is beírom, hogy mi miért nem tetszik, és az elég gyakori lesz, mert kb minden szar bekerül már a topikba.
Pl vegyük Italoforever új Italo Disco-nak feltüntett bullshit zenéjét.
Ez spacesynht, köze nincs az italo disco-hoz, mint műfajhoz. Nem is értem, miért kell ilyet mellé írni.
Ez spacesynth.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.06.05. 12:45:09 -
#36905 Nos én elég jól értek hozzá, de ezzel a vokállal semmi gond.
Mert ha így lenne, akkor a csávesz már rég eltűnt volna, helyette a bokájáig nem ér fel senki a majd 140 ezer feliratkozójával és a rengeteg dicsérettel.