41324
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• allada67
    Igen, jogos az észrevételed, sajnos van,hogy lemarad egy betű, és küldöm a hsz.-t Mflex Sounds , így helyes.(Tiszteletem a munkáihoz.)
  • rain70 #37024
    Minden rossz szándék nélkül írom, hogy nem első, vagy második, hanem már több(edik) alkalom - aha elég hülye szó ez a többedik most részemről, mindegy...
    Szóval, amit észrevettem, hogy nem írod Mflex Sounds nevét rendesen.
    Tehát Mfex írsz, Mflex helyett. Tanuljuk meg az egyetlen magyar és egyben legsikeresebb New italo generation előadó honfitársunk nevét jól leírni, ez a minimum tisztesség irányába. és biztos senki nem vette észre (biztos), hogy közben kidobtak tegnap egy új dalt, ami megint odab..ott a többi előadónak. Elég a rengeteg hozzászólást elolvasni tegnap óta. Én nem is értem, honnan van ezeknek ennyi erejük és inspirációjuk.
    A DRAGONS premieren most én is voltam online, eszméletlen hangulat volt. Az a rengeteg ember a világ különböző részeiről mind jó kedvű volt, mindegyik kivétel nélkül kedves volt a másikhoz, nem lehetett azt érezni, hogy valaki, valakinek az ellensége, egyszerűen kurva jó volt ott lenni és figyelni a beszélgetéseket.

Mike-ot és Marta rengetegen imádják és ezt megtudom érteni, nem csinálnak ők semmi mást, csak azt, amit szeretnek és ezt folyamatosan tudják hozni és nagyon kedvesek mindenkivel, több mint 141 ezer feliratkozással Mflex és Marta simán úgy beszélgetnek bárkivel, mintha valami ismeretlenek lennének, pedig ők már régen influenszerek, mégsem éreztetik ezt senkivel.
    A párja eszméletlen dalszöveget írt, nagyon tetszik, a videó, a dal is nagyon tetszik, egyedi Mflex Stílus. Remélem soha nem változtat az stílusán, mert nem lenne jó...A Dragons premier előtt a visszaszámláló videó még nagyobb hangulatot teremtett, baromi állat módón meg volt csinálva a 10-től a visszaszámlálás, mint egy AAA film kezdése...
    Nem akartam ennyit írni, de ez most csak új jött ez a pár gondolat. Én továbbra is büszke vagyok erre a csáveszre!!!

Mflex Sounds - Dragons (Italo Disco 2022) Lyrics subtitled
  • cucurbia
    Nem baj:))Nekem sem sok jön be,amit kiraknak,de ahogy Roland is irja,ízlések és pofonok......
  • fülcsimanó2
    Ez most nekem nem bejövős.

• cucurbia
    Péntekről kimaradt.Marcus Brodowski,kezdem megszeretni a remixeit is:)
  • cucurbia
    Két napja láttam alig ismertem fel az eredetit de ettől még jó mashup
  • fülcsimanó2
    Lady Gaga - Paparazzi - Parralox remix

• allada67
    #37015 Igen kevesebb az erős zene, és sajnos én azt látom,hogy akik még a régi eredeti "öregek" vannak, Ken Laszlo, Fred Ventura, Tom Hooker,
    Miko Mission, Brian Ice, stb. Azért idősődnek, és fogynak (Albert One) sajnos. De még kb. 5-6 évet látok benne, aztán lehet,hogy jön
    majd egy visszaesés, de ne legyen igazam. Ami kevesebb jó jön azzal kell beérnünk. De van egy Mirko, Mfex, Italo4ever, Clay stb.
    Ők még talán tovább viszik a stílust.
    Utoljára szerkesztette: allada67, 2022.07.10. 10:52:48
  • ItaloMucsacso70
    Kető percig bírtam hallgatni.
    Azért ebben még egy jó adag lakodalmas is van!
  • Baba_Voz

hely....https://music.apple.com/
    Artist: Aethra
    Cim: Start
  • reynaud #37015

Falaska & George Vee feat. Ivana Lola - Mistery (Socievole & Adalwolf Remix)

Nem tudom ti hogy látjátok,mit gondoltok erről.
    Szerintem az idei év zenei felhozatala eddig, a new-italo vonalon ,a korábbi évekhez képest jóval gyengébb.
    Azért bizakodjunk ,tán továbbra is érkeznek majd újdonságok,jó dalok,ezzel életben tartva az italo-euro disco stílust.
  • cucurbia
    Igen,valamiért neki minden szám bejön,amiben van Goodbye.Zsinórban ez már a harmadik.:))
  • reynaud #37013

Ha a "Do You Love Me" mellé még egyet választottam volna az albumról mint favorit.
    Ez lett volna : Goodbye My Love
    Tehát ,az a helyzet hogy egyetértünk.
  • cucurbia
  • cucurbia
    Nekem még a Goodbye my love a nagy kedvenc,bár most ez az album nem annyira tetszik mint az eddigiek,de azért 5 darab már most megragadt a fejemben,ami jó jel(számomra)
  • reynaud #37010
    Peter Wilson - Do You Love Me

• reynaud #37009

PYN - Desire (Doctr Remix) Clubcut (bandcamp link)
  • reynaud #37008

Giuseppe D. - Bobby "O" (bandcamp link)

A mai napig milyen sok zenészt inspirál Bobby Orlando 80s munkássága,de sajnos ez egy harmat gyenge produkció.
  • reynaud #37007

Synthaholic - Fell For An Angel (bandcamp)
  • reynaud #37006

Through Twelve featuring Fred Ventura - This Love (Mono Han Remix) bandcamp
  • cucurbia
    nothing
  • Biatomi

Lars La Ville - Lai Lai Lai Lai Lai (La Ville Extended Italo Edit)
    .bandcamp
  • reynaud #37003

Italove & Carino Cat - Hollywood Turbo Lover (Mirko Hirsch Official Bootleg Remix) bandcamp

Thanks Mirko !
  • reynaud #37002

Great !
    Where and when we can to download this ?
  • reynaud #37001

Nyugodjék békében !
  • DJMIX
    enjoy
  • ItaloMucsacso70
    Mély Fájdalommal tudatom hogy elment az italo Disco élő legendája és Lexikonja Haluska Imre!
    Imi bácsi ma este már az Albert One -al bulizik!
    Minden köszönök neked Imre Bátyám!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.07.02. 18:32:58
  • ItaloMucsacso70
    Systems In Blue - Look Up (SIB Maxi Version) 2022

Hiába na azért az öregek ha akarnak nagyon tudnak még.
    Az új maxirol ez a verzió különösen parádésra sikerült!
  • reynaud #36997

Alain Souchon - La Ballade De Jim (PHAS3R Edit) Free DL (bandcamp)
  • reynaud #36996
    #36988 becauseIsad

Fred Ventura olyan magasságokba jár a 80s évek óta folyamatosan,hogy véleményem szerint az italo-disco stílus legnagyobb alakja.
    Mauro Farina szokta az " The King Of italo-disco titulust kapni,de Fred Venturánál ez sokkal jobb helyen van,folyamatosan képes volt megújulni az évtizedek során.
    De ez most nekem nem tetszik.
    Viszont a közelmúltban kiadott Mono Han kiadvány "From Day To Day" nagy favorit nálam.
  • reynaud #36995
    #36989 rain

Korábban többször leírtam,Mike zenei világához nagyon jól passzol,passzolna női vokál.
    Nagyon jó !
  • reynaud #36994
    #36987 fülcsimanó2

Ez nálam anno ,már első hallásra nyerő volt,jól hozza ,idézi a 80s évek zenei világát,mai modernebb synth alapokkal.

• reynaud #36993
    #36986 ItaloMucsacso70

A mai fiatalok zenehallgatási szokásairól és zenei ízlésükről.meglehetősen lesújtó a véleményem.
    Egy ilyen klassz zenét nem biztos hogy jó ötlet az igényeikhez igazítani.
    Másként volt ez a mi időnkben.
    Az 50s korosztály tudja miről beszélek.
  • reynaud #36992
    #36984 cucurbia

A legjobb remix a dalból amit valaha hallottam.
  • reynaud #36991
    Italove & Carino Cat - Hollywood Turbo Lover (Mirko Hirsch Bootleg Remix)

• allacska
    Talán egy egyetlen kiadvány, amely tetszik nekem tőle .... de ez nagyon, tényleg nagyott durrant ...... Bocsi a második, az első a Lets dance volt
  • rain70 #36989
    itt készülődik valami.
    17:30-kor a kiírás szerint.
  • becauseIsaid

Right On Target by Italoconnection
  • fülcsimanó2
    #36982 Nagyon tetszik!

Köszi az ajánlót!

• ItaloMucsacso70
    36981
    Mert készült egy kimutatás ami azt bizonyítja hogy ezek a pöcsköszörű mai fiatalok a felgyorsult impulzusban élt világukban már rá sem kattintanak egy stream zeneszolgáltatónál egy 3 perc feletti dologra . Egyszerűen nem fér bele az "idejükbe" Mindent akarnak egyből,nincs türelmük kivárni egy hoszzabb zeneszámot végighallgatni, Ezért vannak mostanában ezek a nyúlfarknyi "rádió barát" verziók igazodva az "igényekhez"!