41324
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #37187
    Robert O'Connor - One Way Ticket (Sakgra Remix)

Az idei év első 9 hónap felhozatala alapján,zenei ízlésem szerint,egyelőre,ez a 10 dal kergetőzik az év legjobb dala címért.

Mirko Hirsch - Shot Down
    Italo4ever - I Need You
    Mono Han - From Day To Day (Italoconnection Remix)
    Italoconnection - Humans (Mono Han Remix)
    The Weeknd - Less Than Zero ( Mark Lower Remix)
    Graziano - Toward The Light (New Mix)
    Mflex Sounds - Roads
    Sintesy - 80s Nostalgia (Special Zyx Extended Version)
    The 80s Kid - If It's Right (Marcus Brodowski Remix)

Valamint ,a tán legnagyobb esélyes,Robert egy másik idén kiadott dala,napi szinten hallgatom,oda-vissza,az unás legkisebb jele nélkül,pedig ez zeneileg nem egy bonyolult dal.

Robert O'Connor - The Last Time (Sakgra Remix)

A legjobbakat kívánom minden zenekedvelő fórumtársnak !

• wmallas

Nekem ez telitalálat,,,jön a 80-as évek hangulata,,,,
  • wmallas

Enolion ezeket maga szokta kirakni,,,,nem tudom merre jár de megteszem akkor helyette,,,Nekem nagyon tetszik,pazar remix szerintem!!!
  • wmallas

Magyar vonatkozású,,ezért ide teszem,,bár ezen Manuel Rios remixe sem segített nagyon
  • wmallas

Dale B. Dooney & Karel Sanders - Heart To Heart [Extended DJ Mix]
    Kicsit vad nekem az eleje,,de aztán felhozza magát egész jó szintre....
  • wmallas

Alex Blue - Glorious Angel (Bobby To Mix) // Official Video
  • reynaud #37181

Italoconnection - Midnight Reworks (bandcamp)
  • reynaud #37180
    Ross Alexander - (Feels Like) Heaven (Matt Pop Remix)

2022-10-12-től lesz beszerezhető.
    link
  • Saha8210
    Thanks!!!
  • joe65
    jó lemez !
  • reynaud #37177
    Italo4ever - Love Will Survive
  • Saha8210
    who song ??? Help me find !
    https://disk.yandex.ru/d/_uulgQ-fAtlkyw
  • reynaud #37175
    Eddy Huntington

Nagyképűség nélkül.már akkor volt tőle CD albumom amikor sokan a formátumot nem is ismerték,s nálam nem a USSR a legfőbb favorit dalai közt.

• reynaud #37174
    Nagyszerú ,szórakoztató zenei összeállítás,műsor volt,gratula és köszönet Gábornak,aki van egy olyan gyanúm hogy regisztrált tag a sg-n,csak nem aktív,sok mindent figyelek én is,és nem tartom kizártnak hogy az általam év végéken megtartott legjobb dalok szavazásán részt vett már.
    1 dalt kiemelek,Dyva - Please My Love ,nagy favorit.

Még több new-italo témájú műsort szeretnék a Disco Diamond rádióban.
  • reynaud #37173
    Szia Marika,

Az sem probléma ha bizonyos dolgokban nem értünk egyet.
    Abba feldolgozások közt szerintem vannak kifejezetten jók,tudom hogy a 90s évek zenéit te nem igazán kedveled,ezért tán anno elkerülhette a figyelmed ez a kiadvány:
    Erasure – Abba-Esque
    Nagyon magas színvonalú feldolgozások,nekem akkortájt ezek elnyerték a tetszésem.
    Matt Pop által remixelt Abba dalokat is ajánlom figyelmedbe.

Boney M. ,ezer bocsánat azoktól akik kedvelik a zenéiket,de engem a világ végére lehet a dalaikkal kergetni,nagyon nem az én stílusom.
    Viszont ,Bobby Farrell - I See You dala ,hatalmas kedvencem a mai napig,na de ez a zene nem is Boney M. dallamvilág.

• wmallas
    Nem akarok helyette nyilatkozgatni,de fél szemmel Ő is figyeli az újdonságokat,friss megjelenéseket.Ezeket általában átbeszéljük,,,Mint ahogy a mai műsor tartalmát is röviden át tárgyaltuk,,,,,garantálom hogy jó lesz
  • fülcsimanó2
    Teljesen egyetértek.

Abbát és Boney-M.t feldolgozni szerintem is teljesen hülyeség, ők úgy voltak jók, ahogy voltak, és azt az élményt semmilyen feldolgozás nem hozhatja át, mi akkor voltunk fiatalok és nekünk az eredeti dallamok sokkal jobban tetszenek, mint ezek a feldolgozások.
    Nem is értem, hogy mi szükség ezekre?
    Hallgatja ezeket valaki egyáltalán, miközben az eredetieket milliók hallgatták..../ hallgatják....

• reynaud #37170
    Apropó rádiózás...

Egy témába vágó ajánló ma estére,

Itt hallgathatjátok,remélem én is fogom tudni,Patyi Gábortól még nem volt szerencsém new generation,new-italo zenei összeállítást hallgatni.
    Disco Diamond Radio
  • reynaud #37169
    Claudio Souza Mattos - Italo Dancer

Ha rádióműsort készítenék italo-disco témával, válszeg ezt a dalt kiválasztanám a műsor indító felkonferálásom aláfestő zenéjeként.
    Kár hogy ilyen rövid.
  • reynaud #37168
    Szia,

Tudok egy vonalat húzni évszámmal melytől kezdve egy erősebb érdeklődéssel indult be a zene iránti érdeklődésem.
    1979 ,s a formáció az Ottawan melynek dalai formálták a zenei ízlésem ,stílusra vetítve.
    Ezt fokozta 1981-től számított Bobby Orlando szerzemények,aztán a 80s évek közepének euro-italo disco zenéi.
    ABBA dalok rám nem tudtak olyan hatással lenni,nem az én zenei világom,de ettől függetlenül amit ők csináltak az nem véletlen hogy világsikert hozott számukra.
    Nálam egy másik svéd csapat volt inkább akkortájt a nyerő,a Secret Service.

Ezen "Almighty feldolgozásokat én nem ismertem,nem rossz,de az eredeti dal jobb.
    Köszönöm a reagálást,a fórumozásnak a zenékről való beszélgetés adná elsősorban a savát-borsát illetve a pörgést.
  • johnlennon
    Akkor reagálok is a posztodra...konkrétan az ABBA zenéi...feldolgozások/remixek tekintetében szerintem a legjobbak az Almighty házatájáról az "ABBACADABRA" feldolgozások. De kinek mi...én speciel maradok az eredeti(ABBA!) felállásnál, mert ŐK úgy jók ahogy vannak még így 70 évesen is szeretnivalóak.
  • reynaud #37166
    Az én zenei világom,a tempósabb italo-disco dalok a 80s évek vége.90s évek eleje.
    ZYX kiadó remaszterelt az elmúlt hónapokban jó néhány olyant is,melyek nagyon nehezen illetve méregdrágán beszerezhetők fekete korongokon ,műanyagba vésve.
    Jöjjön egy ilyen,egyszerűen imádom!

Michael Jones - Angel Don't Cry (Remastered 2022)

Discogs infó
  • reynaud #37165
    Ugye emlékeztek erre vonatkozásában?
    A legjobb synthwave zene amit valaha hallottam !

• reynaud #37164
    Rág vártam a zenésztől valami újat,végre itt van egy újdonság,remix.

Panama Wedding - Younger Love (Silent Gloves Remix) by Silent Gloves Free DL (bandcamp)
  • reynaud #37163
    Egy-két újdonsággal még érkezem,bár sok értelmét nem látom,kb. zéró érdeklődés a posztjaimra,akkor meg minek,kinek...

ABBA zenéi sosem tartoztak a favoritjaim közé,de ez így egész jó.

DONNA M. - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) (Remixes)

• reynaud #37162
    DJ Funsko - Sphinx (Italo Disco Remix)

Beszerzés:
    link
  • djani75
    Talán a legjobb Stockholm Nightlife zene... A 2016-os Cliff Wedge remix az egyik kedvencem, azt egy kicsit leporolta és remek lett ez is !
  • wmallas

I WANNA KNOW ☆ [ Cliff Wedge Radio Remix 2022 ]
    Frissen is szuperrrrrrrrrrrrrr
  • wmallas

Mflex Sounds - Colonel Amanda (Italo Disco 2022)
  • gyula1971
    Lars La Ville -- Lai Lai Lai Lai Lai La Ville (Extended Italo Edit)
  • reynaud #37157

Italoconnection - All Over (Future Disco Edit) on bandcamp
  • reynaud #37156

Styloo - Pretty Face (Flemming Dalum Remix)
  • reynaud #37155
    Parralox - Change Of Heart (AJ's DX7 Remix)

bandcamp link to Parralox - Change Of Heart (Halo Remix)

• reynaud #37154
    Ohh,kedves ismerős a 90s topicból.
    Mármint a tag!
    Rég voltál aktív!
  • MrSister
    MOTHERMARY - Pray (Tensnake Remix)
  • joe65
    már hallgatom
  • joe65
    https://mflexsounds.bandcamp.com/album/fantasy
  • reynaud #37150
    "Goodbye My Love" nálam a 2-es számú favorit Peter Wilson új albumáról.
    Esélyes volt kiválasztásra a dal a "Do You Love Me" után,ami szerintem a legjobb,de ezt meg is beszéltük már.
  • reynaud #37149

Otto One feat. Soulya ID - I Believe (bandcamp link)
  • cucurbia
    Music news....
    Following the double A side release of "Goodbye My Love/Lullaby" in October, there will be one final single from "The Great Unknown" in January 2023. I will be taking a mini break until July 2023 when we release a new single and remix collection titled "Time Machine". This set will mark the 30th anniversary celebrations for Energise Recordings and my time with them, and includes many classic/previously unreleased mixes, along with 4 brand new songs. This set also serves as a big thank you to the fans for their love, support and loyalty.
    Pete

Na mégis igazam lett(megint)