42712
-
Valahol láttam Vision Talk 2009-es albumot, valszeg mp3-ban (hogy mifélében azt nemtom), ha érdekel valakit felkutathatom..... -
Már átestem a holtpoton!
Kitartok, lehet, hogy sokan erre várnak, csak még nem vették komolyan, vagy valami ilyesmi.... -
yblm #540 http://www.4shared.com/file/45133915/7f615bf2/Peso_-_Fool_For_Love__Single__.html -
Sziasztok! 
Azért ne add fel olyan könnyen! Remek a téma csak, türelem.
Jó volt anno az "ÚJ HULLÁM".
-
Laci! Te látnok is vagy mióta a szemed a Sasé 
-
Síró smiled-böl jól veszem ki hogy egy ilyen lemez jól jönne neked APE formátumban? 
-
Casco valódi nevén Salvatore Cusato, aki gyerekként Genovában élt.
1971-ben DJ lett. 1977-ben a legjobb Italo DJ cimet nyerte el, majd 85-ben ugyanezt (Gold DJ) az Olasz DJ Fesztiválon.
Rezidens DJ volt közel 100 klubban, 16 országban. Több mint 10 000 vinylt grabbelt az öreg.
2007-ben megkapta a "Discothèques Pioneers Hall of Fame" cimet.
Egy 2005-ös cyberspace dallal (ami csak 192-es
és tőle származik ) köszöntöm!
Casco - Cybernetic Love.mp3 -
Ezt a zenét Pl nagyon szeretem.
Mystery Studio - Magic Blue Eyes (Single 2009)
01. Magic Blue Eyes
02. To heaven (New Single Version)
03. Light In The Night (New Single Version
Download -
Sziasztok! 
Kissé fáradt vagyok de azért majd próbálok én is valami jót keresni itthon.
-
yblm #533 nemtom volt -e már mostanában- http://www.4shared.com/file/143649237/9e20b86d/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_.html?s=1 -
üdv tagok, szerény véleményem szerint jól szól mindkét album...bár analizálva egy-két szám mindkét kiadványon gyengébb...egy cimbi azt mondta ekkor gyújtott rá a hangmérnök :-)
-
Ha átmész, akkor megláthatod, hogy gyakorlatilag megemmal beszélgetek.
Csak te, a Laci, meg Bigivan irt eddig egynél többször.
Elég zavaró!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdektelen a műfaj....
Lehet, hogy a hétvégén változik valami...legfeljebb semmi! -
Még 1 jó kis posiriszáló.. 

Fun 2 U - Here Comes The Rain (Factory Team Extended Club Cut).mp3 320-ban -
Láttam, majd letépem.... -
Hát akkor Tyia az 520 HSZ-ban még találsz 2db-ot nálam
-
mi a depi oka??? -
hallgasd egészségedre!:) -
Italian Vocals - Don't You Want Me (Italo Mix).mp3 320-ban
2008 - Discogs -
Szép Estét Újra.
Idejövök közétek egy kicsit, mert bedepizek a másik helyen...
Képzeljétek, ma délelött meghallgattattam a párommal az Italo4ever - Angels Of heart cimű számot, és nem fintorgott -- és ez már valami....
Vagyis tetszett neki...
Lehet, hogy Új Generációs Italot kell gyüjtőgetnem....mégis csak!!!
A New Wave témát lassan amúgy is felélem...
-
yblm #523 akkoris csinált dogok,szerintem.semmi értelme. -
musichunter #522 Lervi!
Köszönöm a múzikot!
-
Masterbeat - Fading Away (Maxi-2008)320-ban
pass: mp
Innen - RS link -
Szép hétvégét mindenkinek!! 
Ha már volt I4E , akkor az enyéim nem Mike -től vannak (bár az sem szégyen..), hanem direkte I4E fórumon kértem priviben és 320-ezek is:
Remélem nem bánja, ha megosztom veletek (főleg, hogy a máshol is láttam)
Az albumképeket én társitottam, ne zavarjon meg senkit,ha nem gyári..
Italo4Ever - Voice from heaven (Extended new)
Italo4Ever - Cosmic Life(Extended) -
Jol van na!
-
A Pionner-t nem ismerem csak a Pioneer-t...
-
nem a hasonlítgatás kezdődik csak a véleményét fejezi ki mindenki!
de ugye nem gond ha valaki valamit úgy érez hogy nem az aminek látszik és ezt le is írja??!!
-
Biatomi #516 Peter Arcade-t gondolom ismeritek.Ez is egy jó muzsika tőle.
[szin=green]http://www.4shared.com/file/197710088/ff118ac4/03__Peter_Arcade_-_Sun_Will_Sh.html
-
yblm #515 Ajjaj megint kezdödok ez a nagy hasonlitgatás,ien grafika meg más .nemvolt elég amott? -
Szép Napot Mindenkinek! -
bíztos igazad nem is kétlem! inkább nyomok 1 WAV ot!:))
Daylight - The Theme Of The SOldier (4:54)
daylight -
italograbber #512 A jelszó alapból valóban baromság,de vannak kivételes esetek amikor akár hasznos is lehet.
-a tötikézők vágyainak enyhítésre
-csak a címzettekhez jusson el elsődlegesen bitrátától függetlenül és aki kapja saját maga döntse el hogy az ő kritériumainak megfelel e amit kapott.
-nevelő hatása is lehet:a kukkolók minden zokszó nélkül tölthetnek kényük kedvük szerint,viszont jelszó esetén vagy anyáznak vagy belépnek a közösségbe vagy egyszerűen tesznek rá ami azt bizonyítja hogy nem is igazán érdekelte őket a dolog.
-körülbelül akkora baromság jelszavazni valamit mint priviben küldeni egy linket.
Röviden ennyi lehetne regényt is írni,de értelme nincs szerintem a lényeg valahol tömörítve itt van.
-
Szia Cimbi! 
Nekem megirta a miertjet, ugy hogy adj idot amig hazaerek, es te is megtudod.
-
konkrétan a dolgokkal kapcsolatban igazán az ami nem tíszta hogy minek a jelszó ha saját feltöltés és ha ide ebbe a topikba van szánva????
mert ha máshonnan linkelem akkor érthető hogy ott jelszóval van ellátva és kell hozzá:: de azt a jelszót alapból ide kirakom magához a linkhez és nem letöltés után kutakodik az ember hogy hol is a jelszóóó???
-
italograbber #509 Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó..
Ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket most ezt nem nekem címezted volna
Egy becsomagolt védett rar-hoz arra mármint a jelszóra általában szükség is van.Én így tudtam ezidáig illetve szinte csak ilyennel találkoztam ezidáig...please password..légyszíves....sajnálod..stb..stb)
-
italograbber #508 igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.
Miért most nincs?Hmmm..ezt nem értem.Betöltötte a fórum a szerepét vagy nincs link illetve madár aki feltöltsön valami értelmeset,netán bekeményítettek Ivánék egy kicsit? -
Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó.. -
Dicsekedni nem akarok, de az isdmusic topikban ez 1 nap alatt megvolt, 3 nap alatt volt olyan, hogy 2300 hsz! és 2 hónapig top1, igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.
-
írni az sg-nek, aztán reménykedni, hogy nem nyáron kapod meg:)
tulajdonképpen most mi van ezzel a 128 mptrével? -
koma engem ezek a spektrum képek nem nagyon győztek meg!!!!
amúgy saját cd ez a cucc?? mert a borító lyan mintha valahonnan blinkelték volna és nem egy házi fotó kép!
de hogy ne hidd és netán más sem én nem vitatom a dolgot de nagyon gyenge akkor ennek az eredit albumnak a minősége ha csak így tud szólni!!!:)))
kiváncsi leszek azért majd Kaposi barátom véleményére is!!???
ha meghallgatta!! -
Ennek oromere kerhetnem a 2.4.8-at ugyan ilyen gyenge minosegben? 

Egyebkent most mit kell tennem?
Szolni kell a moderatornak?