41324
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #37308
    Elnézésed kérem,de nem publikus !
  • reynaud #37307
    Szívesen,örülök hogy tetszik !
    Ez egy vadiúj dal,így értelemszerűen tegnap hallottam első alkalommal és beindította a fantáziámat,milyen jó remixeket (is) lehetne belőle készíteni,volna is néhány mixmester akire rá lehetne bízni,nem rontaná el.
  • ItaloMucsacso70
    A holnap megjelenő CD-ről egy kis izelítő dal!

1984 - Telling My Heart

bandcamp
  • ItaloMucsacso70
    Köszi szépen az ajánlót mindíg örömmel szerzek be ilyen remek dalokat!

Mutatnék én is egyet amit nem ismertem és előbb írt rám egy neves kiadó főnöke hogy ismerem-e ezt a dalt mert hogy neki nagyon tetszik!
    Hát fogalmam sincs miért éppen nekem mutatta most.
    De valóban nem rossz és nem ismertem eddig!

Oblivz - Up in the Air 2022

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.11.18. 16:24:46
  • ItaloMucsacso70
    "S az összesített,melyről egyetlen dalt dobnék ki,a többi nagyszerű!"
    Melyik is lenne az?
  • mathezoltan
    Meghalgattam a 2-es dalt, de nem a csengő hangja. Természetes folyamat. Egy hónapja Debrecenben halottam a Neotont...Adám tartja a frontot, de Éva...
  • reynaud #37302
    A nyerő megoldás az lehetne ha a 80s dalai esetében maradna az eredeti vokál és Luis Rodriguez villantana végre valami olyan zenei alapot alájuk amire egykoron képes volt,lásd. pld. Lian Ross - Say You'll Never.
    A legutóbbi Fancy stúdió albumon volt egy-két jó dal ,bár inkább csak egy ami nekem bejövős volt " I'm Still A Fool"

Apropó Lian Ross,
    Egy jó hangú énekesnő,de az igazán jó zenéihez vissza kell pörgetni az időkerekét a 80s évekig,ahhoz a három dalhoz :) !
    Új kiadvány tőle is érkezik.

• mathezoltan
    Remélem, hogy Luis Rodriguez a mallorcai stúdióban ránctalanította a hangját.
  • reynaud #37300
    Ezen kiadvánnyal szkeptikus vagyok,mert azt gondolom az eredeti verziókat csak elrontani lehet,de majd meghallgatjuk.

• reynaud #37299
    Solar Burst feat Suchi - A Brand New Sky

• reynaud #37298
    szavazzunk
    * szavazunk,helyesen írva.

S szavaztunk,a saját listámat preferálom,ezek abszolút versenyképes dalok a 80s években kiadottakkal.
    hsz (2020.11.23)
    S az összesített,melyről egyetlen dalt dobnék ki,a többi nagyszerű!
    hsz (2020.12.26)
    .
    A szomszéd topicban még néhány napig lehet rangsorolni Grant Miller dalait,aztán hamarosan startolhat a " best of" 2022!
  • reynaud #37297
    Meglehetősen széles skálán mozog a new-italo vonal,a bitang jó daloktól ,produkcióktól lefelé egészen azokhoz amik már-már a mulatós egyszerű dallamvilágát súrolják.
    Azért szerencsére inkább a jó dalok aránya a magasabb.
    Volt ugyebár egy tíz évet felkaroló szavazásunk a legjobb dalokból,kitűnő listák érkeztek,és kedvenc rádiómban (Disco Diamond Rádió) az egyik szerkesztő-műsorvezető úriember (DJ Adrián) az itt SG-n közzétett rangsorolását le is játszotta ,annál jobb new-gen ,new-italo műsort azóta sem hallottam sehol ,tehát van miből válogatni ha jó dalokat akarunk kiválasztani,nem D.White és Beach Club Records kiadványaival kellene demonstrálni a new-italo jelenséget,mert ha ezt teszük akár jogos lehet azon italo-euro disco stílus kedvelők kritikája akik a 80s évek dalait favorizálják ,napjaink felhozatalát alábecsülve.
    2022-ben is akad néhány tucat kiemelkedő szintű dal a stílusban,nemsokára szavazzunk.

J.F. & Hitwave kapcsán a Love Kills projectből is jól ismert ,
    Massimo Morini nagy zenész,s mellesleg nagyon jó arc!
    Jó ötlet volt e dalból új remixeket készíteni mint ahogy Mirko Hirsch dalából a hosszabb verzió szintén.
  • reynaud #37296
    Ehhez csak annyit fűznék,miért énekel az aki nem tud.
    Egykori kedves kolléganőm azt szokta volt mondani,kérdezni ha rossz vokált vélt hallani egy dalban,
    Ki adott ennek mikrofont a kezébe?
    Jót szoktam röhögni.
  • reynaud #37294
    Ha minden egyéb infó nélkül hallgattam volna meg a dalt,a zenei alapból nyilván ismerős kotta alapján R.Bais lett volna a tippem,de hogy a vokált Romano Bais énekli,arra nagy tétben nem mertem volna fogadni.
  • gyula1971
    ᗰᖇ. ᖇOᑕᗩᗰᗷOᒪE – ᗪOᑎ​’​T ᔕTOᑭ (Hiss Version)

• ItaloMucsacso70
    Ha már csapnivaló vocal.
    George Manhattan - Sexy girl (12'' MIX)

George Manhattan – 12'' Maxi singles ( Moon to moon records – Mtm001 ) Mexico 2021
    Discogs

Nagyon régóta vadásztam már erre a kiadványra mert zeneileg rohadt jó szerintem , de a fickó vokálja az valami katasztrófa benne.
  • ItaloMucsacso70
    Nem volt ez mindíg így de a Flashback Records mostanában nagyon odapirít az Iventi D'Azzuro-nak!

A legutóbbi
    TIGER CLUB FEAT. C. MANZANO – GREEN EYES
    VICTOR ARK & DANIELA – RIGHT HERE kiadványok

lepipálják a az Iventi öt új lemezét.

Tőlük sokkal többet vártam.
    A három új kiadvány elég tucatzene lett szerintem az előadókhoz képest.
    A Másik kettő meg kötelező vinyl-k voltak már a 80-as években-i kiadványokon is!
    Persze ez csak szigorúan a magáényvéleményem!

De az igazi nagy durranás év végén szerintem a lengyelek nyomulása az új Mirko ill. a "semmiből jövő" J.F. & Hitwave - Dance Floor Girl vinyl kiadványok!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.11.16. 19:06:46
  • fülcsimanó2
    Romano Bais esetében egyetértek, zeneileg jó, de a vokál nagyon gyenge.
  • reynaud #37289
    Code64 - Soundwave​(​Extended) bandcamp link

Bitang jó !!!
  • reynaud #37288

(A1) Tiger Club Feat. C. Manzano - Green Eyes (Extended Version) soundcloud

(B1) Tiger Club Feat. C. Manzano - Green Eyes (Extended Spanish) soundcloud

(B2) Tiger Club Feat. C. Manzano - Green Eyes (Hi - Voltage Mix) soundcloud
  • gyula1971
    Fun Fun - No More Tears ITALO DISCO
  • gyula1971
    R Bais - Prisoner Of Love ITALO DISCO

• gyula1971
    Paul Parker - Rock That Boogie HI NRG
  • reynaud #37284

42 MAINSTREET - The Wonderland (bandcamp link)
  • reynaud #37283
    Ezt megtudom erősíteni,hamarosan érkezik.

R. Bais – Prisoner Of Love

Paul Parker – Rock That Boogie

Fun Fun – No More Tears

etc.

Romano Bais újdonságát fokozott érdeklődéssel hallgattam meg,zeneileg csúcskategória,viszont a vokál nekem csalódás a dalban.
    De lehet csak számomra,mert én egy ilyen nagyon kritikus,maximalista ember vagyok.
  • ItaloMucsacso70
    Ők is visszatértek!

Nation In Blue - Come & Save Me 2022
  • ItaloMucsacso70
    Nagyon kevés sajnos az olyan dala ahol megüti a mércét a hangja, viszont zeneileg meg igenis rendbe vannak a dalai!
  • ItaloMucsacso70
    Az év végén felköthetjük a gatyánkat annyi brutál kiadványt dobnak ki !

• reynaud #37279
    A 2022-es visszatekintés kihagyhatatlan darabja.
    Mono Han - From Day to Day (Italoconnection Remix)

• reynaud #37278

Marc Fruttero - Miracle of Love 2022 (80s Voice mix) soundcloud
    Marc Fruttero - Look In My Heart (Radio Version) soundcloud

Zeneileg ,dallamvilág rendben,vokál nem oké.
    Egy mulatós zenész színvonalán énekel.
  • reynaud #37277
    Robogunk tovább,egyik favorit előadó nálam a new gen italo vonalon,David Ehrke.

Az új album.

Exciting Valence - Science Fiction (bandcamp)

Az album címadó dalát választottam bemutatásra.

• reynaud #37276
    Végül mára az útirány Franciaország,Nicolas Bertin 2022-es nagy dobása a dal,amely nálem az egyik esélyes az első helyre.

Ha valami negatívumot akarok kersni,az ez a mézes-mázos nyálas videó,de a zene kárpotól mindenért.
  • reynaud #37275
    Mirko Hirsch is letett az asztalra egy olyan dalt idén melyhez csak a legnagyobb jelzőket használhatom.

Imádom,agyonveri a Retronic Voice féle verziót,pedig nagy rajongója vagyok Daniel Pettersson, Marco Rochowski által képviselt formációnak!

• reynaud #37274
    Átugrunk Olaszországba,a főszerepben Fred Ventura & Marcello Giordani,szenzációs ez is.

• reynaud #37273
    Szerencsére ,s talán ebben van nekem is némi szerepem,a BCR és D.White dalok ajánlóként eltüntek e topicból.
    Törekedjünk továbbra is az igényes dalok bemutatására,azok akik meg húzzák a szájukat és lenézik ezt a topicot ,zenefórumot az SG-n,ajánlom belelapozni ,minőségi zenék kerülnek bemutatásra,még mindig!

S én elkezdem a visszatekintést 2022-es esztendő legjobb dalaira,első nekifutásra Mflex Sounds mint magyar vonatkozású dalt választottam.
    Ez toronymagasan az ide legjobb dala szerintem,s hozzá tenném én a régebbi dalait sokkal inkább kedvelem és ez olyan szinten mozog.

Mflex Sounds - Roads

• reynaud #37272
    Biztosan ott lesz az év végi listámon,bitang jó kiadvány,nem is tudom melyik új remixet kedveljem jobban,
    Majd még be kell szerezni.

Tőled és a Walla Sanyitól remélném a Grant Miller szavazásban is a részvételt.
  • reynaud #37271
    Jahh,bocsánat.
    Walla Sanyit lefelejtettem,nála is jó kezekben van a new gen italo disco ,rá mernék bízni egy ilyen tematikájú műsor zenei szerkesztését,sőt a Bélát is meg kell említenem,függetlenűl attól hogy lebunkózott ,én elismerem ha valaki jót csinál.
    Viszont D.White és a "BCR" kiadványokon hallható zenék nálam felérnek egy hidegzuhannyal,de ez legyen az én személyes problémám,csak éppenséggel a lelkesedésem lelohasztja ha egy érdeklődéssel várt rádióműsor nyítánya D.White dallal indul.
    Ez most legyen egy egyáltalán nem rossz szándékú,inkább építő krikita a mai műsor szerkesztéséhez.
  • allada67
    Victor Ark & Daniela - Right Here (Gerson Tellez Remix)
  • ItaloMucsacso70
    Jelentősen átrendezheti nálam a Top 20-at az év végén!
  • reynaud #37268
    Sintesy - I Can't Get You

" 80's Nostalgia " utáni, hamar felejtős zenéi után visszatalált a jó zenei vonalra,stílusra,ez remek.