42840
-
wmallas #39075 Analog Language
Reissues of two legendary SYNTECH albums
BY TRIAL AND ERROR
and
ATMOSPHERES
will soon be available on the market.
First, we prepared CD versions which, in addition to the original material, also include special remixes.
The first album includes 2 special bonuses: SOUNDLY COMPUTED remixed by HIPERSYNTH aka A51m Productions.
On the second album, bonus remixes of F=MxG and WINDS tunes were produced by A.P. Mono
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2023.11.25. 20:38:38 -
wmallas #39074 Analog Language -
ItaloMucsacso70 #39073 Flashback Records Soon!
-
polojana #39072 Köszi, én letöltöttem. -
ItaloMucsacso70 #39071 Nálam ez a top verzió!
Kim Wilde - Cambodia (Matt Pop Extended Version) 7:16 2020 -
fülcsimanó2 #39070 Nagyon jó ez a zene szerintem, igazat adok Sanyinak, bár amit a hetvenes években letettek az asztalra, azt felülmúlni sose tudják.
-
fülcsimanó2 #39069 Max-X - Switch Off
Trans-X stílus kedvelőknek!
letöltés -
Haddaway - What Is Love (Diamond Edit) bandcamp
Az original mixek,remixek szintjével vetekszik,s ez így inkább sima disco style,mint euro-dance.
Pazar! -
mathezoltan #39067 Első halgatásnál mondom magamanak: ez a faceliftes Lian Ross zenékre hasonlít. A klipp végén mit látnak szemeim - Team 33. Szerintem a 60 éves Josephine Hiebel nem 2 forintot költ a plasztikai műtétekre. Úgy ne járjon mint Sylvester Stallone. -
Bezzeg Roger Meno dalából nem készítenek ilyen jó remixeket.
Lehet az oka az ,nem mernek hozzányúlni,mert úgy tökéletes ahogy van.
A francia zenész úr,profi munkát végzett a Kim Wilde dallal.
Látjátok milyen jó dolog,all time favorit zenékből listákat írni,ezáltal megismerjük ,tudjuk egymásról mely dalokat tartjuk kiemelkedőnek. -
Csodás sláger...............
Yes Sir!
or
Not Sir?
Bírom a humorod,megnevetettél.
Abból a korszakból amikor felénekelték magukat a slágerlistákra,beleszaladtam a minap Goombay Dance Band - Rain című dalának egy új verziójába,
Nem merem feldobni ide,mert olyan rosszul sikerült hogy kiugratlak bennetek a topicból.
Akit érdekel,keressen rá. -
fülcsimanó2 #39064 "Ha másra nem is de erre Marika biztos ugrani fog! :) "
Telitalálat... erre a zenére ugrok, mindenféle verzióban.
Mindenki tudja itt rólam, hogy Fancy Bolero és Kim Wilde Cambodia nálam minden idők 2 legjobb zenéje.
Én is tudom a Miko Mission-t és a Roger Meno-t, hogy kiknek az 1. számú kedvence. (Laci, Roland)....
Amúgy a Roger Meno I Find The Way nálam a 3. számú.
-
wmallas #39063
Baccara - When I'm with you (Offical Video)
Csodás sláger............... -
ItaloMucsacso70 #39062 Ja hogy ezekre gondoltál! :)
Hát igen ezekből készítettem még extended verziókat csak úgy a saját szórakoztatásomra!
Most néztem már 12 CD-re való Long verzión vagyok túl amiket már régen nem is hallgatok ,
és már azt sem tudom anno hogy készültek! :) -
Moe Nellow - Futa Sight
Cat Alessy - Bowel Trouble
Szóval ,jobb később mint soha,pont mint a Miko Mission dal új verziója esetében. -
ItaloMucsacso70 #39060 Így is már egy ideje!
Cars & Brides - Sahara Nights (Extended Vinyl Version) -
ItaloMucsacso70 #39059 Igy viszont már fogalmam sincs hogy melyik zenére gondolsz, de felvilágosíthatnál róla! :) -
polojana #39058 CARS & BRIDES - Sahara Nights ( Radio Edit )
Most már végig meghallgatható. -
Nem feldolgozás vagy új remix egy 80s dalból.
Én írtam félreérthetően,pardon.
Tudod,azokra a fiókban felejtett vagy oda elrakott felvételekre gondolok a 80s évekből.melyeket aztán előszedtek,és ki is adták,megjegyzem kár lett volna nem kiadni,mert nekem és sok más italo-disco rajongónak nyerték el a tetszését.
Na tippelj még egyet. -
Igen,Fülcsimanó egyik nagy kedvence a dal eredetije.
Nagy tétben mernék fogadni rá,így is tetszeni fog a hölgynek. -
Elvileg nem is az én zenei világom,de ugye tudjuk a kivétel erősíti a szabályt,ez engem magával ránt,és jön vele az élmény,amiért zenét hallgatunk.
Nincs túl bonyolítva,kellemes ,dallamos ,remek vokállal.
Szuper!
Raul Olivares Garrido
Mode-One
-
ItaloMucsacso70 #39054 Ha másra nem is de erre Marika biztos ugrani fog! :) -
ItaloMucsacso70 #39053 Pontosan nem tudom mire gondolsz de talán EZEK is benne vannak! :) -
Kim Wilde - Cambodia (Ced ReWork) bandcamp
A francia remix mester nem tud hibázni,ez is nagyszerűen sikerült. -
Cirka 15 perccel ezelőtt néztem,illetve hallgattam meg a videót,s közben arra a megállapításra jutottam,ebben a dalában benne van minden egy nagyon jó extended verzióhoz.
Egyetlen negatív a dalban,túl rövid ,de lehet csak számomra és azért mert nagyon tetszik.
Raul rossz angol kiejtése sem zavar.
Ebből muszáj csinálni kiterjesztett verziót ! :)))
-
wmallas #39050 Ha van is, gondolom dugdossák...talán egy vinyl megjelenés a cél vele...vagy semmi... -
Mike Kremlin - I'm Loosing You
Meghallgattam,azt kell mondjam ,bátor bevállalás volt feldolgozni,de inkább nem kellett volna.
Top favorit nálam Savage dalai közt,egy italo-disco masterpiece,jobbat csinálni az original verziókból,kemény feladat lenne. -
December első hetének végéig,még fel lehet kerülni az 50 dal közé,de ki is lehet esni,mert az 50 fix.
Meglátjuk addig lesznek é olyan újdonságok melyeket érdemes versenyeztetni.
-
Srácok,
Mode-One - I'm Here With You Tonight dalának van extended verziója?
Nekem ez a dala nagyon bejön,pedig anno karrierje kezdetén kiadott daloktól a fejem a fogtam,mit akar ez az előadó,aztán bizonyított. -
Gardann - No Body (Brayan Master Mix) Intro (soundcloud) -
Neon Capital - Open Water (Digimax Remix) bandcamp -
Vannak a közelmúltból olyan kiadványok,melyeket a 80s években készítettek,és a stílus lehetőségeihez képest,nagy sikerek lettek,sokan megvárárolták,pld. bandcamp-on.
Leírjam konkrétan,vagy tudod,mire,melyekre gondolok. -
A második illetve a harmadik bekezdés a hsz-edben olyan téma melyről órákat lehetne beszélni.
Az elmúlt években,haverokkal,ismerősökkel,egykori kollégákkal dumáltam erről,azonos álláspontra jutottunk,
Nagyon megváltozott a világ,sajnos nem előnyére.
Rain,van hogy napokig a tévét be sem kapcsolom,mert az agyamra megy az a sok szenny ami onnan folyik.
Ahelyett hogy jó filmeket vetítenének,reality show,főzőverseny,stb igénytelenség.
Lassan már csak egy-egy sportközvetítésért nyúlok a távírányítóért.
Mflex Sounds Team ,ha továbbra is ilyen jó zenéket dobnak fel a csatornájukra,garantált a felíratkozói szám rendszeres nővelése.
Mike tudja,mit,miért!
Majd ha lesz rá több időm ,megnézem "Once Upon A Time " fogadtatását,azt tudom hogy erre a zenei műfajra,nagy az igény zenekedvelőktől. -
Sipi68 #39042 Bob Robert - You're The Only One -
allada67 #39041 PHYNX feat. MAHM - Unparalleled (Digimax 80s Italo Dance Mix)
-
ItaloMucsacso70 #39040 Jó időbe felébredtek a kiadásával , ugyanis ez 2017-ben készült! -
Direkt figyeltem most, ahogy volt időm, hogy változik a feliratkozók száma náluk. Ma váltott 186E-re. Vagyis 186 ezer valamennyi már neki, azt csak ők látják pontosan, mi csak ezerre osztva látjuk.
Szóval, 1 hét alatt tudja és tudta növelni ezerrel, az valami brutlisan jó. 1 hónap alatt, kb 4 ezer új felirattkozó!
Ha a többi new italo generation előadó feliratkozóját nézem, kb az MFlex Team bokájáig sem érnek fel, ha a feliratkozókat nézzük.
De az biztosan tudom, hogy az egész és nemcsak az italo, az egész zenei iparág napjainkban döglődik, egyszerűen egyre kevesebb embert érdekel a zene. Ezt úgy kell érteni, hogy minden előadónál nagyott csökkent a nézettség.
Nagyon sok magyar előadó egyelőre most ki vár, azt semtudják mit csináljanak. Sokat ismerek személyesen és nem akarnak felsleges pénzeket beleölni új dalokba, albumokba, mert csak veszteséggel tunák megcsinálni.
A világ megváltozott és elnézést, hogy ezt írom, de sajnos egyre több a hülye és a hülyék újabb hülyéket termelnek , akik a titkok, youtube short, insta féle szarokon nőnek fel.
És ott olyan trendek vannak hetente, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy a jó életbe kaphat valaki ilyenkre több száz milliós nézettséget, pl egy 20 másodperces videóra, ahol egy nő jó nagyot fingik és utána 15 másodpercen keresztül röhögés van!
Bravo...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.19. 18:46:31 -
A legjobb New Italo Disco dalok,Reynaud ajánlásával 2023-ban.
Tiger Club feat. Graziano & G.J. Lunghi - Star
Mirko Hirsch - (Dans ton) Appareil Photo
Alan Ross - The Last Wall (The Ri-Mix) 2023
Exciting Valence - Call Me Tonight Reloaded
Rofo - Love Celebration
Italo4ever - What I Wanted
Franck Choppin - I Won't Wanna Stop
Italove feat. Tom Hooker - Face to Face
Fred Ventura - Wind Of Change (Italoconnection Rework)
Mextazuma - Worth The Wait
Laura Branigan - Self Control (Mflex Sounds Remix)
Retronic Voice & Marcel De Van - Feel The Night (Marcel De Van Version)
The Kolors - Italodisco
Tom Garrow feat. Moneeka - Hey Tonight
Magic System D.J. - Want To Kill
Silent Circle - Touch In The Night (Bizzarro Universe Edit)
Ken Laszlo - Hey Hey Guy (Red Carpet 2023 Extended)
Neon Capital - Open Water (Digimax Remix)
Mflex Sounds - Hurts My Life
Maxima - Don't You Cry For Me
NU.MA - My Way (Remix)
Energy Voice - Hot Love (Longway Mix)
G.G. Near - Living In A Rom (Classical Also Playable Mono Revision)
Styloo - Pretty Face (Italoconnection Remix)
Patty Ryan - Stay With Me Tonight 12' ( Mflex Sounds Remix)
Parralox - Goodbye Berlin (Italoconnection Remix)
Italove - Chasing Ghosts
Cars & Brides - Italian Summer (Italo Disco Version By Tom Payle)
Exciting Valence - Escape
Energy Voice - Desire (Day & Night Mix)
Enolion feat. Dave Hammond - Loverboy
Neon Game - Dancing In The Moonlight
Mirko Hirsch - Hey Girl
Exciting Valence - Make My Day 2023
G.J. Lunghi - Under The Roman Moon
Oneway - Summer Is Here
Franck Choppin - Don't Wanna Know
Cormac – Leather 'N Lasers
O!Dorian - Army Of Lovers (Cliff Wedge Remix)
Mode-One - I'm Here With You Tonight
Roy - Shooting Star (Dj TinTin Remix)
Savage - Don't Cry Tonight (Panorama 80 Extended)
Peter Wilson - I Know I Know
Linda Jo Rizzo - Touch Too Much (Extended)
Quinn Martin - One More Mission (Also Playable Mono Deeptalo Remix)
Thomas Anders - The Journey Of Life
Miko Mission - How Old Are You? (Extended Disco Re-Mix)
P.S. : Egyelőre vázlat,nem végleges.
Nem leszek mostanában,talán jövő hétvégén.
Köszönöm a listához a segítséget :
allada67
ItaloMucsacso70
wmallas
polojana -
Mike & The Mechanics - The Living Years (Steve Franklin Remix) by Mike Rutherford & Steve Franklin ( bandcamp) -
Miko Mission - How Old Are You? (Disco Power Remix)
Beszerzés: link