42856
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Biatomi
    Laci, hiába ez a lemez már mindenütt ott van(dc).Vagyis 2011.02.18 óta pontossan.
  • Biatomi
    Szia Laci!
    Elvittem mert ez eddig ismeretlen volt számomra,köszi Laci+ Sanyi!
  • Biatomi
    Sziasztok!
    Szia Codi!Nagyon jó ez a 9 néhány perces verzió,köszönet érte!
  • gyorgy74
    Egy ismerős a fórumon! Köszönöm a zenéz Wind barátom ütős!!!
  • gyorgy74
    El sem hiszem, hogy megöregedett és még a haja is kihullott milyen régen láttam már!!!A viccet félretéve azért az a két Tannoy hangfal megérne egy misét barátom!Szerintem Lacinak gondolkozni kellene erősen miként helyezze el a szobába!Van egy tippem a neje biztosan örülne neki mert a szekrényeket ki hangfalakat be!
  • Wind 67
    Ali Love - Moscow Girl
    Hátha még valaki nem ismeri
  • Codigoro
    És hogy nagyon ne legyen OFF - ezen történt a varázslat
  • Codigoro
    Szeretném megosztani veletek, hogy a múlt hétvégén Kaposi Lacival miként hallgattuk Mirko lemezét.

Hogy ne kelljen találgatni és aki nem ismerné - Laci a közelebbi (jóképű)

• Iggy
    Szia! Igy már tudom! Nekem a Josse Gz változatban van meg, neten is fen van igy 2010 júliusi. Jól tudtam én amit én keresek az meg idei verzió, utána néztem 'így már nem volt nehéz' és a Stephan F 2011 Remix kéne nekem!
    Szebby neked meg van?
  • Szebby
  • kaposi1
    Köszi az infót.

Szerintem még nem adták ki mert a discogs-on sincs semmi infó róla.
    Pedig valószínű hogy a Delivery Records-nak kellene kiadnia majd.
    Mint az előző maxiját is.
  • Iggy
    Nem szedtem le, nem jön be a zenéjük, de a neten több forrásban is Tonight Make Me Stronger a szám címe ami több forrás szerint 2010 nov. adták ki, ez csak netes infó ami általában zenei téren nem pontos!
  • kaposi1
    Most kaptam egy infót hogy Mirko lemezét igen csak elkezdték védeni.

És valóban .

Mát a te linkednél is ez a felirat fogad.

"Ez a fájl el lett távolítva a szerzői jogok megsértése miatt, vagy a feltöltő törölte."
  • kaposi1
    Sziasztok!

Egy nagyon nagyon új dal. i
    Igazándiból a neten sincs még sok utalás rá.

Sanyo 71 cimbora mutatta nekem is.

23rd Underpass - Tonight (Extended Version)

Download
    pass-saxon71
  • Iggy
    Sziasztok!
    Halottam egy nagyon (nekem) jó zenét a rádióba, nekem biztos valami verzióba megvan de nem jövök rá ki játssza, nem is találtam a katalógusba. De ez 2011 verzió amit a rádióban halottam az biztos. Remélem valaki tudja az előadót így könnyebb lesz beszerezni az új változatot! track 2011
  • kaposi1
    Hát, ha megkapom biztos lehetsz benne.
    Ahogy megbeszéltük.
  • Musachy
    Minősítés?! Egy lehetséges alternatívaként - mindössze javaslat volt. Költséges, ámde biztos.
  • Codigoro
    Köszönöm mindenkinek srácok!
    Jól esik, hogy tetszik Nektek is!
    Megvallom már javítottam rajta - egyszer majd a Laci ezt is kiteszi tán..

És most hagyjuk a személyi kultuszt..
    Most ezzel ismerkedem, hogy hátha még jobb sikeredik a jövőben:

• tgolyo
    Sziasztok!
    Codigoro!
    nagyon cool lett ez a verzsön. Csak így tovább , előre tovább a lenini úton!
  • sanyo71
    Sziasztok!Ez oda vágott srácok,a legjobb szám az albumról,állati jó minőségben!!
  • gyorgy74
    Codigoro barátom itt most nyilvánosan köszönöm meg ezt a remekbe szabott munkát. Laci barátomnak is hogy részedre bocsájtotta a nyersanyagot! Ilyen remek mixet már régóta nem halottam csak így tovább, szeretni fogunk a fórumon az már biztos!!!!
  • donbig
    Köszönöm itt is, mindkettőtöknek, remek alkotás!
  • kaposi1
    Sziasztok!

Szerintem érdemes meghallgatni Codigoro cimbora legújabb alkotását.

A Mirko lemezről az egyik legjobb szám 9 perces verzióját követte el, igen csak ütős formában.

Kaposy feat Codigoro - Sweet Surrender (Long remix)

Ja és aki veszi a fáradságot és küld egy privit,az veszteségmentes minőségben is élvezheti ezt a minden tekintetben egyedi alkotást.

• rics78
    Barátom ha tudnád mennyit költöttem eddig zenére (tehát vásároltam) lehet meglepődnél. Csak egy kérdés volt ha nem tölti fel akkor nem de ne minősíts ha nem is ismersz.
  • sanyo71
    EuroDACER - Music It`s A Magic (2011)
    01 - Music It`s A Magic (Radio Edit)
    02 - Music It`s A Magic (X10ted Mix)
    03 - Music It`s A Magic (Original Edit)
    04 - Music It`s A Magic (EuroDACER Relax Mix)
    Bitrate : 320 kbit/cek
    40mb
    http://ul.to/gr97pj
    http://www.megaupload.com/?d=MK7LT0FO
  • sanyo71
    Sziasztok!!Codi ilyet minden ebédhez csinálhatsz,szívesen hallgatom ezt is..
  • Musachy
    Esetleg meg lehetne rendelni a lemezt.
  • rics78
    És akkor várhatunk itt egy FLAC verziót?
  • Codigoro
    Szintén
  • kaposi1
    P.Ü ment!
  • Codigoro
    Codigoro - Mirko planet
    A vasárnapi ebédhez ..
  • Codigoro
    Jó neked Lacikám!
    Nekem se fekete pólóm, se ilyen szép nagy polcrendszerem nincsen

• kaposi1

Ilyen képet már én is tudnék készíteni.
  • kaposi1
    Gyurikám ehhez nem nagyon kellenek szavak!

• gyorgy74
    Ok! Én meg értelek hisz te ezt jobban tudod mint én, nem értek annyira a mixeléshez. A samplerek azok meg gondolom effektek átvezetéshez bár volt némi próbálkozásom de abbahagytam mert rossz volt hallgatni. Inkább átadom a pályát neked barátom!!!
  • Codigoro
    Gyuri!
    Az igazság az, hogy a mixeket wav-ban készítem, de mivel a samplerek nagy része nem lossless és egyes jó nóták is hiányoznak sajnos a tarsolyomból eme formátumban, így feltöltés után tutkó jönnének a megjegyzések, hogy minek wav-ban feltölteni cca 250Mb-ot, ha a végeredmény a satnyább részek okán úgy sem lossless. Elég az 320-ban is. És valahol igaza is van annak, aki "feleslegesen" nem akar letölteni fél gigát. Majd priviben teszek engedményt...
  • Codigoro
  • mflex #6421
    Mind a kettő aktív, rendesen kurva anyázzák egymást!
  • ItaloFan1969
    Szia!
    Hát ez persze nagy kár .. de ebböl is látszik mennyire nem vagyok otthon az aktuális italo világában ;0/
  • gyorgy74
    Szia tudtommal sem Den Harrow sem Tom Hooker nem aktív már new italo világában. Feldolgozások persze biztosan születnek de sajnos én erről nem tudok. Hát ha van szakavatottabb ebben a témában és segít neked én sajnos nem tudok.