42856
-
Biatomi #6460 Laci, hiába ez a lemez már mindenütt ott van(dc).Vagyis 2011.02.18 óta pontossan. -
Biatomi #6459 Szia Laci!
Elvittem mert ez eddig ismeretlen volt számomra,köszi Laci+ Sanyi!
-
Biatomi #6458 Sziasztok!
Szia Codi!Nagyon jó ez a 9 néhány perces verzió,köszönet érte!
-
Egy ismerős a fórumon! Köszönöm a zenéz Wind barátom ütős!!!
-
El sem hiszem, hogy megöregedett és még a haja is kihullott milyen régen láttam már!!!
A viccet félretéve azért az a két Tannoy hangfal megérne egy misét barátom!
Szerintem Lacinak gondolkozni kellene erősen miként helyezze el a szobába!
Van egy tippem a neje biztosan örülne neki mert a szekrényeket ki hangfalakat be!
-
Ali Love - Moscow Girl
Hátha még valaki nem ismeri -
És hogy nagyon ne legyen OFF - ezen történt a varázslat
-
Szeretném megosztani veletek, hogy a múlt hétvégén Kaposi Lacival miként hallgattuk Mirko lemezét.
Hogy ne kelljen találgatni és aki nem ismerné - Laci a közelebbi (jóképű)
-
Iggy #6452 Szia! Igy már tudom! Nekem a Josse Gz változatban van meg, neten is fen van igy 2010 júliusi. Jól tudtam én amit én keresek az meg idei verzió, utána néztem 'így már nem volt nehéz' és a Stephan F 2011 Remix kéne nekem!
Szebby neked meg van? -
-
Köszi az infót.
Szerintem még nem adták ki mert a discogs-on sincs semmi infó róla.
Pedig valószínű hogy a Delivery Records-nak kellene kiadnia majd.
Mint az előző maxiját is. -
Iggy #6449 Nem szedtem le, nem jön be a zenéjük, de a neten több forrásban is Tonight Make Me Stronger a szám címe ami több forrás szerint 2010 nov. adták ki, ez csak netes infó ami általában zenei téren nem pontos! -
Most kaptam egy infót hogy Mirko lemezét igen csak elkezdték védeni.
És valóban .
Mát a te linkednél is ez a felirat fogad.
"Ez a fájl el lett távolítva a szerzői jogok megsértése miatt, vagy a feltöltő törölte." -
Sziasztok!
Egy nagyon nagyon új dal. i
Igazándiból a neten sincs még sok utalás rá.
Sanyo 71 cimbora mutatta nekem is.
23rd Underpass - Tonight (Extended Version)
Download
pass-saxon71 -
Iggy #6446 Sziasztok!
Halottam egy nagyon (nekem) jó zenét a rádióba, nekem biztos valami verzióba megvan de nem jövök rá ki játssza, nem is találtam a katalógusba. De ez 2011 verzió amit a rádióban halottam az biztos. Remélem valaki tudja az előadót így könnyebb lesz beszerezni az új változatot! track 2011 -
Hát, ha megkapom biztos lehetsz benne.
Ahogy megbeszéltük.
-
Minősítés?! Egy lehetséges alternatívaként - mindössze javaslat volt. Költséges, ámde biztos. -
Köszönöm mindenkinek srácok! 

Jól esik, hogy tetszik Nektek is!
Megvallom már javítottam rajta - egyszer majd a Laci ezt is kiteszi tán..
És most hagyjuk a személyi kultuszt..
Most ezzel ismerkedem, hogy hátha még jobb sikeredik a jövőben:
-
Sziasztok!
Codigoro!
nagyon cool lett ez a verzsön. Csak így tovább , előre tovább a lenini úton!

-
sanyo71 #6441 Sziasztok!Ez oda vágott srácok,a legjobb szám az albumról,állati jó minőségben!!
-
Codigoro barátom itt most nyilvánosan köszönöm meg ezt a remekbe szabott munkát.
Laci barátomnak is hogy részedre bocsájtotta a nyersanyagot!
Ilyen remek mixet már régóta nem halottam csak így tovább, szeretni fogunk a fórumon az már biztos!!!!
-
Köszönöm itt is, mindkettőtöknek, remek alkotás!
-
Sziasztok!
Szerintem érdemes meghallgatni Codigoro cimbora legújabb alkotását.

A Mirko lemezről az egyik legjobb szám 9 perces verzióját követte el, igen csak ütős formában.
Kaposy feat Codigoro - Sweet Surrender (Long remix)
Ja és aki veszi a fáradságot és küld egy privit,az veszteségmentes minőségben is élvezheti ezt a minden tekintetben egyedi alkotást.
-
rics78 #6435 Barátom ha tudnád mennyit költöttem eddig zenére (tehát vásároltam) lehet meglepődnél. Csak egy kérdés volt ha nem tölti fel akkor nem de ne minősíts ha nem is ismersz. -
sanyo71 #6434 EuroDACER - Music It`s A Magic (2011)
01 - Music It`s A Magic (Radio Edit)
02 - Music It`s A Magic (X10ted Mix)
03 - Music It`s A Magic (Original Edit)
04 - Music It`s A Magic (EuroDACER Relax Mix)
Bitrate : 320 kbit/cek
40mb
http://ul.to/gr97pj
http://www.megaupload.com/?d=MK7LT0FO -
sanyo71 #6433 Sziasztok!!Codi ilyet minden ebédhez csinálhatsz,szívesen hallgatom ezt is..
-
Esetleg meg lehetne rendelni a lemezt. -
rics78 #6431 És akkor várhatunk itt egy FLAC verziót?
-
Szintén
-
P.Ü ment!
-
Codigoro - Mirko planet
A vasárnapi ebédhez ..
-
Jó neked Lacikám!
Nekem se fekete pólóm, se ilyen szép nagy polcrendszerem nincsen
-
Ilyen képet már én is tudnék készíteni.
-
Gyurikám ehhez nem nagyon kellenek szavak! 
-
Ok! Én meg értelek hisz te ezt jobban tudod mint én, nem értek annyira a mixeléshez. A samplerek azok meg gondolom effektek átvezetéshez bár volt némi próbálkozásom de abbahagytam mert rossz volt hallgatni. Inkább átadom a pályát neked barátom!!!
-
Gyuri!
Az igazság az, hogy a mixeket wav-ban készítem, de mivel a samplerek nagy része nem lossless és egyes jó nóták is hiányoznak sajnos a tarsolyomból eme formátumban, így feltöltés után tutkó jönnének a megjegyzések, hogy minek wav-ban feltölteni cca 250Mb-ot, ha a végeredmény a satnyább részek okán úgy sem lossless. Elég az 320-ban is. És valahol igaza is van annak, aki "feleslegesen" nem akar letölteni fél gigát. Majd priviben teszek engedményt...
-
-
Mind a kettő aktív, rendesen kurva anyázzák egymást!
-
ItaloFan1969 #6420 Szia!
Hát ez persze nagy kár
.. de ebböl is látszik mennyire nem vagyok otthon az aktuális italo világában ;0/
-
Szia tudtommal sem Den Harrow sem Tom Hooker nem aktív már new italo világában. Feldolgozások persze biztosan születnek de sajnos én erről nem tudok. Hát ha van szakavatottabb ebben a témában és segít neked én sajnos nem tudok.