42840
-
ItaloMucsacso70 #39317 Menetrendszerűen megérkezett az éjjel ez is!
Space Holidays 15 3CD 2023
Download
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.12.23. 09:32:00 -
wagner70 #39316 Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak és családjának. -
wmallas #39315 Split Mirrors - More Than This (Euro Disco Remix 2023)
Remek!!! -
wmallas #39314 Victor Ark-Blue Monday (Extended) 2023
-
wmallas #39313
AlimkhanOV A. - Give Me Your Love [Euro-Disco 2023] -
clayback #39312 Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok. :) -
Nagyon boldog Karácsonyt, jó zenéket és egészséget kívánok a Csapatnak és hozzátartozóitoknak! -
Ez most Covid volt. Felénk MINDENKI ezekkel (láz és múlni nem akaró brutális fejfájás) a tünetekkel kimutatottan Covidos :( -
Biatomi #39309 Depeche Mode - People are People (Italo EISMENSCH DISCO REMIX)
-
allacska #39308 Szuper zene ..... Az Iventi zenékről annyit, hogy nálam a Virgin nagyot durrant (jövőre ez bent lehet listán, hiszen a szavazás már lezárult de 2023-as ? ), a Radiorama nem rossz, a többi nem talált be ...
Utoljára szerkesztette: allacska, 2023.12.21. 17:36:17 -
Taigher - Nuvole (Italoconnection Edit) soundcloud -
Some Bizarre - Think Positive (Extended Mix) soundcloud -
Szia István,
Örülök hogy tetszik.
A köszönet elsősorban a nagyvonalú,francia zenészúrnak jár,mert elérhetővé tette a dal feldolgozását,lossless minőségben és ingyen. -
Ez sem láttam itt...Nekem nagyon bejött ez hangszerelés.
Mflex Sounds Team - "Happy Song" Brand-new Italo Disco 2023
-
Mert ilyet is tudnak, bár nem illik a téma címbe, ahogy itt nagyon sok hasonló "izé" bekerül, de fejhallgatóval tényleg nyugodtság vesz kerül.
Mflex Sounds Team - Futuristic (Meditation, chillout, relax music) 2023 Blade Runner style...
-
Mflex Sounds Team - Destiny! Brand -new Italo Disco 2023
-
djani75 #39301 HAsonló a véleményünk, bár én a Radiorama nótát nagyon vártam, de a nagy durranás elmaradt... Középszer, összeszedték a jellegzetes samplereket, Farina meg előhúzott egy ki nem adott nótát a fiókból. Visszatérő zenének nem rossz, de remélhetőleg lesz ez jobb is! Danny Keith és a Virgin zene viszont telitalálat ! -
Biatomi #39300 3-2 maradt, köszönöm szépen neked is Laci -
Biatomi #39299 Roland,ezt most én is elvittem, köszönöm szépen! -
Cherry Lime - Never Said Goodbye (Gerson Tellez ) Club Remix
-
Oké,köszi.
Erős "B" listám lesz,két ünnep közt feldobom,
Aztán jövőre már az év végi lista lebonyolítása a Te feladatod lesz,legalább is én ,szívem szerint téged bízlak meg ezzel.
Mindentől függetlenül abban biztosan részt veszek,feltéve ha lesz rá módom.
De az a minimum tőlem hogy valakinek aki rendszeresen részt vett a játékomban az elmúlt években,viszonzást adjak. -
allada67 #39296 Igen, csak lusta voltam minden érintett stílust felsorolni. A 2022-es zene még belefér, tudom sokszor utólag kerül elő valami.
Én meg lehet,hogy a Cars & Brides - Midnight (Marcel De Van Maxi Version-t) besorolom. Ami 2023. januárban volt kint itt. -
9950 hozzászólásnál tartok,ezt beszámítva maradt még 49 és 10000-nél kiszállok az aktív fórumozásból.
Sejtésem szerint sokanak szerzek ezzel örömöt.
De remélem néhány tagnak hiányozni fogok.
Nagyon őszinte leszek,jó néhány általam személyes ismeretség nélkül is kedvelt fórumtársamban csalódtam idén.
Ezt nem fejtem ki jobban a miértre,válszeg aki érintve érzi magát ,az sejtheti mire gondolok. -
Allada,
synthwave,nu-disco style is lehet?
Mondjuk ez 2022-es feldolgozás,de idén nálam az egyik alap favorit volt,zenehallgatás terén.
bandcamp link -
Világos,értem,ha már eleve trében dobja fel a letöltést,az olyan esetekben azonnal zárom a download linket,azaz meg sem kezdem a letöltést.
Milyen lejátszót vegyen a közel millás rendszeréhez?
Ha YouTube minőségben akar zenét hallgatni,akkor tök mindegy,megteszi egy vacak kínai műanyagból gyártott player is.
Mondom én,egy igénytelen,felforgatott ,magából kifordult világban élünk.
Amit saját szememmel látok,tapasztalok,a minap felfutottam gyerekkori barátomhoz,láttam szét van szedve a Hi-Fi rendszere.
Rákérdeztem miért,a válasz eladta a cuccait.
S akkor hogy hallgatsz zenét kérdem én,a laptopon keresztül volt a válasz.
Rövidre zártam a témát,mert nem akartam megsérteni. -
wmallas #39292
Italove - Extatique -
allada67 #39291 December 31-ig bárki írhat egy SAJÁT 2023-as TOP 20 listát, akár a D.J. Ramezz - No Lies , Modern Talking Style - Heartbreak Symphony,
stb. Minden ami 2023-ban egészben hallható pl. a youtube-on, és kedvence lett valakinek. Persze euro-italo, synth és Hi NRG disco dalok.
-
ItaloMucsacso70 #39290 Úgy értem eleve mp3 file jött el, nem wav-ba konvertált mp3!
Az igénytelenségről csak annyit hogy HI-FI csoportban azt kérdezik hogy milyen lejátszót vegyen a közel millás rendszeréhez amin zenét tud hallgatni , de igazából többnyire csak youtube szólna rajta! -
Értem és nem is vettem magamra. Csak a "kit érdekelnek ezek......?" miatt reagáltam rá
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.12.19. 14:32:40 -
Köszi,sejtettem hogy ez is mp3 bajnok.
Tombol az igénytelenség! -
ItaloMucsacso70 #39287 Nekem már eleve mp3 file-ba jött le a Free, innentől kezdve meg nem foglalkozom tovább vele! -
Nem veled van problémám,
A véleményemmel Fred Venturáék utóbbi időkben kiadott kiadványait mínősítettem.
Nem neked szól.
A posztot meg is köszöntem.
Ha neked ezek tetszenek váljék egészségedre,Cheers!
Az instrumental verziók nagy általánosságban számomra érdektelenek,ilyen egyszerű,nem kell ezt túlragozni.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2023.12.19. 14:21:33 -
Nem kell azzal foglalkozni :D de mégis úgy írtad le a véleményed, mintha az egy általános kinyilatkoztatás lett volna, én meghallgattam amúgy ezeket és nagyon jók, mintha nem is ugyanazt hallanám, mint a vokálos verzióknál. Meg nem mellesleg én szeretek ezekre ráénekelni, mert pl. karaokézni is jó dolog
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.12.19. 14:02:53 -
Írtam is ,és ezért meg is köszöntem a posztot.
Hogy engem mi érdekel az egy dolog ,nem kell azzal foglalkozni,Italoconnection az egyik legjobb projekt new-italo vonalon,éppen ezért új dalokat várnék már Fred Venturáéktól.
-
Vannak azért, akiket érdekelhet. Nem mindenki így gondolkodik. -
Allada,tartva az ígéretem,a két ünnep közt érkezik majd a "B" listám,ami átgondolva milyen dalok fognak helyet kapni rajta,Super AA Class lesz inkább mint B osztályos. :)
-
Milyen menő artist nevet adott magának ,Groove Terminator,óriási.:)))))))
Még linkelek egyet,ezt a dögunalmas dalt is megtudta csinálni nagyon jól.
Lehelt belé egy kis életet,igy tök jó.
-
Leif Garrett - I Was Made For Dancing (Groove Terminator edit) soundcloud
Ez pazar,találtok DL linket,én még nem töltöttem le,így nem tudom a file minőségét.
Ha lossless.akkor kérek szépen jelzést. -
Már a "Remote Sessions" kiadványuk is egy felesleges dobás volt,ezek meg pláne.
Ki a fenét érdekelnek instrumental verziók,engem biztosan nem,ha ingyen rakták volna ki sem töllteném le.
Elfogyott az ötlet,nincs új a nap alatt Fred Venturáéknál? :)
Új dalokat kéne írni,nem ezeket a lerágott "csontokat" megpróbálni még 10x eladni.
De lehet lesz akit érdekel,köszi. -
vol.1
vol.2