42845
-
No aki hallgatni (is) szeretné...
Lasertronik - kicsi Codi :-)
-
italove #9241 Az eredményt várjuk mi is!
-
No ebből magamat ismerve lesz nem csak tányéros TV változat is.. 
-
italove #9239 Köszi az elismerő szavakat! 
Szeretem az italot istentelenül. Egyébként, nekem a new italo stílusban készült zenék többsége kicsit színtelennek, üresnek tűnik. Kevés bennük az egyéniség és a hangzásviláguk is nagyon hasonló egymáshoz. Ezért is örülök, mikor ilyeneket találok. -
Jó zenéket mutattál be. 
Te valóban érted miről is kell szóljon ez a topik.
-
italove #9237 Szívesen feltenném, de még csak a youtube-on láttam ezeket. Nagyon újak lehetnek. Hát igen, nem rossz zenék, sőt... -
No ezt cimbi, ha tudnád postázni - meg is venném azonnal.
Ha csajszi lennék, most azt mondanám - lehullott a bugyi rólam
-
italove #9235 -
italove #9234 Elnézést, megcsúszott a ceruzám! 
-
italove #9233
-
-
not at all 
-
vaskó ferenc #9230 Sziasztok!
Tudom ez nem kívánság lista de ez a CD megvan valakinek ez egy effekteket tartalmazó lemez, vagy hasonló olyan effekteket keresek amit rádiók használnak. Szignál stb. köszönöm a türelmeteket.

Yannick Chevalier – Jingles Specially For D.J's Vol. 1-2-3-4-5 -
Biatomi #9229 Hello Ember!
botrányosan jó,honnan lehet jó minőségben letölteni?????köszi
megmondom én neked!
Vedd meg a lemezt,és botrányosan jó lesz.Szerinted le lehet tölteni
Várd meg míg valaki felrakja botrányos minőségben.Akinek megvan az egyenlőre nem akarja megosztani
-
laco64 #9228 hello emberek,Dyva két nótája botrányosan jó,honnan lehet jó minőségben letölteni?????köszi -
sziasztok
Zenei lopásokról csak anyit hogy manapság mindenki lop mindenkitöl zenét.
És akkor mivan ?
Sokszor van olyan hogy átdolgozott remixelt zene jobb mint az eredeti.
Megint 1 finomság

-
MusicLady #9226 Köszönöm a véleményed, igazán kedves Tőled, olyan karácsonyi. Nem vagyunk énekesek, de nagyon szeretjük a zenét, és mi így fejeztük ki a barátaink felé. Sztem ne hallgasd, bár h őszinte legyek híres nagy előadóktól hallottam már sokkal de sokkal gyengébb produkciót is. Sokan éneklik mások dalait, és eddig senki nem vádolta őket azzal h ellopták más zenéjét, Te még nem hallottál ilyent? Esetleg küldjek pár száz gigát?
-
Kösz a véleményt, de kitünik h merö rosszindulatu fröcsögés! Ne hallgasd a zenét és mi nem olvasunk Téged az rosszabb mint a zene sokkal! -
Biatomi #9224 Szia Laci! 
-
Dyva - Harsh Wind ( Duro Mix ) New Italo Disco 2011
Dyva - Joy ( Extended Version ) New Italo Disco 2011
-
Trend Boy #9222 Azt gondolom, így első nekifutásra nem rossz. Lehet, hogy a hölgy kicsit félénk volt, vagy ilyen a hangja, és talán nem a legjobb választás, de egy kis stúdió munka, és gyorsan helyre rakható az egész alkotás. Mindenesetre gratula ehhez is, és nem feladni, haladni az "ITALO" úton...

-
Trend Boy #9221 S mind ezt, az mondja, aki életében zeneszerzéshez, illetve zeneíráshoz olyan távol áll??? Igazi szakmai kritikus vélemény ez, gratula!!! 

-
Egy kis finomság
Szép napot nektek !
-
Szerintem is jó lett 
akinek meg nem tetszik az ne nézze ne hallgassa
Ennyi
-
vaskó ferenc #9218 látom már ha link később lett felrakva Bocsi -
vaskó ferenc #9217 -
Ha idáig még nem merte senki megmondani, hogy ez viccnek is rossz, akkor majd én megteszem. Egy ország előtt csináltok magatokból hülyét?
A csaj hangja nulla, a tied -10, más farkával (zenéjével) csalánt verni nem szép dolog. Ha az ÉNEK??? alatt nem olyan hangszerelésű diszkó számok szólalnának meg, amik befutottak, még szánalmasabb lenne. Ilyet mindenki tud csinálni, mert egyikünk sem tud énekelni, remélem azt nem hiszed, hogy te, vagy hölgy egy kicsit is konyítotok bármiféle alap hanghoz, ami a szátokon kijön?!
Nem is értem, hogy itt néhány embernek mi a punci tetszik ebbe? Pl, Musichunter-től kíváncsi lennék, hogy mi az ami az énekben tetszett neki? A hangszerelést ne firtassuk, mert az lopott ugye, vagy csak a jópofázás. Na mindegy, én csak a véleményem írtam le, ha téged ez boldoggá tesz, akkor csináld, nekem is vannak olyan dolgaim, amitől más röhögőgörcsöt kapna, csak én nem töltöm fel youtube-ra.
-
ItaloKV #9215 A link lemaradt, innen lehet tölteni.
-
ItaloKV #9214 Sziaszok!
Egy kis "Újdonság":
VA-Klub80_Mix_Session_2__El_Segundo_Megamix_De_Polonia-(CD233)-2011-MTC
Genre: Dance
Size: 144.14 MB
Quality: VBRkbps / 44,1kHz / STEREO
Playtime: 76:47 min
01 Va - Klub80 Mix Session 2Version A 12:57
02 Va - Klub80 Mix Session 2Version B 12:33
03 Savage - Only YouExtended Vocal Remix 08:37
04 Grant Miller - Wings of LoveSpecial Remix 06:33
05 Joy Peters - Dont Lose Your HeartSpecial 05:18
06 Jimmy and Susy - Come BackMix Session Re- 05:55
07 Mozzart - Malice and ViceMalicious Mix 07:09
08 Joe Yellow - Im Your LoverMix Session Re- 05:56
09 Fancy - After MidnightExtended Mix 05:43
10 Radiorama - FireInstrumental Edit 04:27
11 Va - Jingles and Effects 01:39 -
musichunter #9213 köszönöm... -
musichunter #9212 Csak így tovább hajrá!!!

-
laco64 #9211 szép napot mindenkinek.Lenne egy kérésem,ha valaki tudja honnan lehet letölteni:MUSIC LADY & AERO COOL - A CSILLAGOK KÖZÉ ,és az őrült love című számaikat azt nagyon megköszönném -
sztakiba #9210 Szívesen... -
Cycero #9209 Köszönöm! -
sztakiba #9208 Ha tudod, hogy hogyan kell, itt felveheted.
Gondolom ez is 1 segítség.
http://www.musicaonlinemp3.com/favretto-feat-naan/
http://www.musicaonlinemp3.com/musica-baboushka/
Hi... -
Cycero #9207 Favretto feat. naan - never enough (brayan master mix nrg version)
Rashni - baboushka (italo dance mix)
Ezeket keresem mp3 vagy más formátumban. Tud segíteni valaki? -
Nekem nagyon teccik.
-
Biatomi #9205 Nem, én azt hiszem már 54 X,mert 1 x italove 
-
vaskó ferenc #9204 Köszönöm és remélem nem úgy gondoltad hogy mind az 53 x én töltöttem le? 

-
italove #9203 Szerintem nem rossz, érdemes folytatni!