42849
-
A fenébe az első youtube találat már megint egy ismerős videót dob rá.
-
Az italoconnection az tulajdonképpen Fred Ventura valamiféle projectje? -
Addig is egy ajánlat tőlem.
Wol Vo - Forever (Italoconnection Re-edit) -
szintén jó! -
Akkor sietnem kell a listával mert Wind lelövi az összes fel nem sorolt kedvencemet.
-
DARIO-ALL THE NIGHT.....remek!most hallgatom! -
dj adrián #15444 Még ajánlom figyelmedbe az Italoconnection produkciókat.
Pl: RFL vs ITALOCONNECTION - Close your eyes -
dj adrián #15443 Igen, Ő is sokat ismer. -
Kösz Adrián,átfogom nézni a listád! Wind is nagy szakértője a témának,remélem Ö is bedob egy-két ajánlatot! -
dj adrián #15441 De még mennyire sok kimaradt.
Néhány példa (a teljesség igénye nélkül):
Italove - Follow me to Mexico, No fear, L'amour
TQ - Let's go to Tokyo
Maleroom - You are not my lover
Andy Romano - Run to love, Every time feel allright
Dario - All the night
Savage - Save me
George Aaron - Russian ladies
Miko Mission - Let it be love
Galaxy Hunter - We came from space
-
Nem gond ha vinyl...!!! Egyébként a listáról mit felejtettem le,természetesen a legnagyobb zenét! MIKO MISSION-LET IT BE LOVESpacesynth ne legyen azt nem nagyon csípem!Jó éjt,és szép álmokat! -
zoranpityu68 #15439 Erre a linkre kattintva a legjobb régebbi és new italo zenéket hallgathattok rádion non-stop.Lehet válogatni a régi és new zenék közöt.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fmaxitalo.pl%2F&ei=Cr7ZUc_WLaHj4QSKsoFQ&usg=AFQjCNH0MaZFM_jJp916K7VbjDH_LS2UUQ&bvm=bv.48705608,d.bGE&cad=rja -
Ok!
Majd megpróbálom összeírni a javát.
De sajnos sok közülük csak vinyl-n elérhető. -
Majd a tippjeidet elvárom,mert nekem eztán kell e dalok többségét fizikai hanghordozón beszereznem! -
Wow!!!!! 
Higyj nekem rengeteg kimaradt erről a listáról ami minőségi darab.
Mivel most ismerkedsz a New Italoval nem tudhatod igazán mennyi minden megjelent az elmúlt években . -
Biatomi #15435 ezzel 100%-ig egyet értek
-
Említettem már nekem az újdonság erejével hatnak a new-italo zenék! Olyannyira más zenéket hallgattam és vásároltam az elmúlt években!Igy aztán kellett egy néhány hét,míg feltérképeztem!Mostanra nagyjából képben vagyok,és azt kell mondjam,ha lemez kiadó volnék,egy dupla cd-n ráférne az összes olyan dal ami nekem tetszik!Ryan Paris-I wanna love you once again+Parisienne GirlKen Laszlo-Dancing Together>Juno Gang-Everybody Comes>Lenroy-Do YouAlba feat.Fred Ventura-Without You> Alden Tyrell&Fred Ventura-Don't StopMagic System DJ-Irene+You Are My Fantasy+Inside+I Wanna Touch Your BodyGazebo-Queen of Burlesque>Squash Gang-Hey You>Joy Peters-Passion of Love>Mention-No ChangesMirko Hirsch-Sweet Surrender+ Love on the RunFelli-Everything is Perfect>Swan-Shining Star> International-Hold Me>Tom Garrow-Come Back >Loopside-File of LoveAnélkül hogy bárkit szándékoznék kritikával illetni,a többi nóta nálam a futottak még kategória!Viszont aki a felsorolt dalokhoz hasonló minőségűt tud ajánlani az ne tartsa magában,minden jó tippet megköszönnék! -
dario69 #15433 -
dj adrián #15432 Akarom mondani darura... -
dj adrián #15431 Nagyot bizony.
A drura nem vot szükség 10 hordár behozta.
-
Talán azért mert a női vocal feldobja.
Ez sajnos nem jellemző a Beach Club Records-os nótákra. -
sanyo71 #15429 Megkockáztatom hogy az egyik legjobb szám a cd-ről 
-
na végre megérkezett... daruval emeltétek be a csomagot?
A bal felső nagyot szól ! -
Ez még talán nem volt itt!
Mindig is akartam egy Dubai képes videót.
R & M - Holiday
-
Köszönet az infóért! -
Alex Mix #15425
Pet Shop Boys - Always On My Mind (Edward Russell Remix)
https://www.box.com/s/8331t1wp45lq2an1o3xa
GREAT REMIX!! Saludos Amigos :) -
sanyo71 #15424 Ezekkel a válogatás lemezekkel nem lesz problémád úgy gondolom,viszont tényleg van néhány gyenge kiadvány.Sajnos ezt saját bőrömön tapasztaltam,,, -
Ezeket nem fogod beszerezni más kiadótól.
De szerintem nincs is gond velük. -
A spanyol "blanco y negro" cd lemezei azok amelyeken jó minőségben szólnak az italo zenék! -
Na most elmegyek egy kicsit borzongani amíg nincs itthon a család ( Coffin Baby ) majd re....
-
Nem szeretem a zyx lemezeket,ha csak lehet próbálom más kiadó hasonló cd lemezeit beszerezni! [left]Sok esetben ad ki olyan cd-t ami nagyon gyenge minőség vagy egyenesen hiba van a lemezen! -
CD-k esetében én EZT a beszerző helyet javasolnám neked most.
-
Valamit nem jól tudsz és talán segítség lesz neked mivel a CD-ket részesíted előnyben.
A szóban forgó három dalból kettő valóban nem jelent meg máson ez idáig csak Maxi vinyl-n.
De a harmadik a Lenroy- Do You bizony elérhető már egy fantasztikus New Italo Válogatás második lemezének az 1-es CD lemezén.
Various - Zyx Italo Disco New Generation Vol.2 2CD 2012/ CD1/02.Lenroy - Do You (Extended Version)
Szerintem ezt a két válogatást mindenképpen szerezd be magadnak a boltból. -
Ez egy jó tipp! Szerénykedj csak,de szerintem felesleges! -
Dehogy tudok mindent.
Egyszerűen zenét csak úgy érdemes gyűjteni ha van egy Katalógus programod ami jelen esetben nálam a WhereIsIt ami teszi a dolgát.
Beírom a dal címet és ha van találat akkor nyilván nem csak rádobtam a vinyó-ra valahová hanem precízen belőttem mondjuk jelen esetben hogy
i:\Zenék\Lossless\01 MAXI LOSSLESS LEMEZEK!\New Italo Disco Albumok 2000-2013\Various – Alan Brando Project The First Strike 2013/06.Boy Blue - One Day (Vocal Version)
Máshogy káosz lenne és nem is érdekelne ha nem találnék meg egyből bármit itthon a könyvtárakban. -
sanyo71 #15415 Ez se rossz zene
de a Ken Martina-Another Melody az, ami igazán bejön nekem a lemezről
-
Mit mondtam! Azt is megmondja ma milyen színű alsót visel a kérdéses előadó!
döbbenet,mindent tud!
-
Most tagadjam le? 
Amúgy a Alan Brando Project The First Strike 2013 CD-n található a dal ezen verziója.
-
Kaposi kolléga már épp eleget linkeskedett itt 
Szerintem ez is ott vigyorog egy ideje már a gyűjteményében.. -

A TE zenei ízlésedet ismerve, nem fogod holnap megrendelni,hogy ne hogy lemaradj róla!