42849
-
Megfogom mutatni! -
Ne erőlködj amíg nem látunk vagy hallunk belőle valamit úgy sem vesszük komolyan.
-
Ez az eset egy jó példa arra hogy mindent a neten,s a discogs adatbázisában sem tartanak nyilván!
-
"Mondjatok nekem egy oldalt ahová letöltés nélkül csak meghallgatásra feltölthettem?"
Tedd fel a http://soundcloud.com -ra feltöltés után kilövöd a download opciót mi meg csak hallgatjuk. -
A titok az az ami nem létezik..Egy home képel meggyőznél bennünket nem kel hogy halljuk. -
dj adrián #15970 Már ne haragudj, de ha ott tartod a lemezt a kezedben, mert neked megvan akkor miért is nem tudsz egy fotót prezentálni róla és mit kell kutakodni a neten utána. Számomra ezek a TITKOS lemezek a nemlétező kategóriába tartoznak. Tehát a kérdésedre, hogy mit szólok ehhez, az a válaszom , hogy semmit mert számomra továbbra sem bizonyított hogy ez egy hivatalos kiadvány lenne. -
Thomas Bainas - Reflections Of You (instrumental) 2013
Gyula 1971 ajánlásával
-
Vagyis akkor nincs az a lemez a szemünkben.
-
AZ TITOK!
Nem szórakozok a dal létezik,és kutattam a neten,sehol sem találni sem a dal ezen verzióját,sem a lemezt amin rajt van!
-
Ezzel én is így vagyok. 
Mert amíg nem látom hajlamos vagyok azt hinni hogy ez egy CD-r kiadvány.
-
dj adrián #15963 Én beérem a lemezről készült fotóval is. Legalább én is megismerném ezt a ritka lemezt.
-
Néha egészen ritka válogatásra kerülnek fel ilyen csemegék!
Mondjatok nekem egy oldalt ahová letöltés nélkül csak meghallgatásra feltölthettem?
Épp ezt hallgatom már a gépemen van wav minőségben! -
fülcsimanó2 #15961
A kép után meg mindjárt jöhetne a zene is....
-
Én is várom a képet...
-
dj adrián #15959 Azt is elárulod mely hivatalos lemezen találtad eme dalt?
Persze lehet, hogy létezik, de nekem erről nincs tudomásom, ezt írtam is. -
Én erről a hivatalos CD-ről egy képet szeretnék látni.
Légyszi tegyél már fel ide egyet ha kérhetném. -
A napokban rendszereztem a cd lemezeim!
Az egyiken ezt találtam:
AIRBUS feat. Frank Farian- I follow you 05.47 min
azaz extended vagy nevezzük maxi verziónak!
Hivatalos,és kiváló minőség!
Mit szólsz?
-
Nincs semmi probléma csak kicsit félreérthető volt a megfogalmazásod...Én senkit nem szeretnék meggyőzni melyik a jobb alternatíva, de mint Adrián is írta én a fülemnek hiszek...
-
Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye erről a dalról?
Mode One & Katy Perry - Last Friday Night ( M D Project Italo Disco re mix) 2013
-
Jó hogy itt vagy Adrián!
Mindjárt írom miért! -
Szia Gyuri!
Tisztábban vagyok a bakelit és a cd lemez minősége közti különbséggel,valóban a bakelit szól jobban!
A bakelit topikban írtam is erről néhány hete!
Ám ebben az esetben az 'ILDD' szérián hozzáférhető kiváló minőségre szerettem volna Narumon figyelmét felhívni!
Ez a széria a talán legjobb minőségű,pld Zyx kiadványt már nem ajánlottam volna!
Narumon úgy kérdezte második szándékból "lossless digi változat"!
Erre ajánlottam ezt a lehetőséget!
Egyébként Ő a bakelit mellet fog dönteni,ha jól emlékszem nincs cd lejátszója csak a kocsiban!
-
dj adrián #15952 Azt tudom... Akkor átfogalmazom, hivatalos kiadványon nem jelent meg hosszúban a dal.
-
Adrián készült, de csak a youtube számára. 
-
dj adrián #15950 A kérdésedre a válasz: az Airbus dal tudtommal maxi verzióban nem készült, csak az általad is említett rövidben. Ha tévednék esetleg majd kijavít valaki, de én így tudom. -
The New Generation of Italo Disco
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.2
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.3
-
Én nem akartam felhozni a mintavételezési különbséget mert ugye egy 24 bit és 96khz-es felvételt csak akkor tudunk igazán megkülönböztetni egy 44khz-es felvételtől, ha az erősítő és nem utolsó sorban összekötő kábelektől függ (koaxiális & optikai). -
dj adrián #15947 "Nehogy már meg magyarázzátok,hogy egy 1983-as technikával rögzített bakeliten jobban szól ez a dal,mint az 'ILDD' cd-n!"
Nekem csak egy kérdésem volna: Mit gondolsz az általad oly nagyra becsült ILDD CD-re honnan került rá az a bizonyos 1983-as felvétel? A válasz egyszerű, arról az 1983-as technikával rögzített felvételről, nem vették fel újra a zenéket 2000nemtomhányas technikával. A vinyl nyomás már akkoriban is tudta azt a minőséget produkálni mint a mai nyomások, sőt van egy rossz hírem, a stúdió felvételek is tudták azt a minőséget mint a maiak csak analógban, nem digitálisan. Remélem hozzászólásomban nem találtál semmi számodra sértőt, nem is volt szándékom sértegetni senkit. Persze nem akarok megmagyarázni semmit, én a fülemnek hiszek. -
Italo Disco - Nonstop Mix
-
Tényleg ne haragudj hogy ezt írom de nagyon nem vagy tisztában egy CD és egy Vinyl paraméterei között.
Talán csak annyit mondanék CD 44kHz 1411kbps max 20-22000Hz
ellenben a vinyl 96kHz 4068kbps 45-90000 Hz-vel szemben!!!!
Igaz hogy általában csak a jobb rendszereken hallani ki a különbség, de ott bizony már nagyon.
Ezért van az hogy akinek módja és lehetősége van rá az 96kHz-n archiválja a vinyl albumait, mert az adja vissza a lemez tökéletes minőségű hangzását. 1411-es wav az már csak egy "butított" CD minőségű felvétel.
Pont akiket meg akarsz győzni jelen esetben. Musachy , Gyuri és a Narumon akikkel ezzel a legjobban tisztában vannak.
Szerintem.
-
"Nehogy már meg magyarázzátok,hogy egy 1983-as technikával rögzített bakeliten jobban szól ez a dal,mint az 'ILDD' cd-n!"
Szia Reynaud! Egy Vinyl lemez ha jó technikával hozzáértéssel van learchiválva nagyságrendekkel szebben szól merevlemezről mint bármelyek Cé-dé. A fizikális mivoltáról élesben nem beszélek...Nem szeretnék minősíteni, de bizony a netten elérhető vinyl rippek 90%-a nem haladja meg azt a szintet ami elvárható lenne tőle vagy éppen meghaladna egy CD minőséget. Tehát ezzel azt akarom mondani míg nem hallottál egy jó vinyl rippet nyilván a CD nagyon jó minőség. Remélem nem sértelek meg ezzel viszont mint rendszeres vinyl hallgató ezt a hozzászólásodat meg kel hogy cáfoljam. -
Van jó néhány eredeti "ILDD" cd-m kitűnő minőség!
Nehogy már meg magyarázzátok,hogy egy 1983-as technikával rögzített bakeliten jobban szól ez a dal,mint az 'ILDD' cd-n!
Ahhoz pedig semmi közöd hogy én aktuálisan milyen zenét szeretek hallgatni,avagy kit tartok nagyra a mai zenék világából!
Ez a privát dolgom!
Segítő szándékkal írtam Narumon bejegyzésére,nem neked válaszoltam!
-
-
"Merthogy a legjobb minőségben cd-n vagy cd-ről tudod megszerezni e zenét!"
Te ezt most tényleg komolyan gondoltad?

-

"Merthogy a legjobb minőségben cd-n vagy cd-ről tudod megszerezni e zenét!"
Az ILDD sorozatról már páran elmondták, hogy nem a tökéletes minőség, ami jellemzi (többek között az általad mostanában igencsak istenített Mike barátunk is), a magyar kiadványról nem is szólva... -
Ám ha félretudod dobni vinyl mániádat akkor találod a legjobb megoldást!
Merthogy a legjobb minőségben cd-n vagy cd-ről tudod megszerezni e zenét!
I LOVE DISCO DIAMONDS COLLECTION vol.25
vagy:
MAXI DISCO EXTRA vol.1 (ez ráadásul magyar kiadvány)!
Kérdeznék egyet én is!
Airbus-I Follow You
Létezik e dalnak maxi verziója?
Vagy csak 03.30 min verzióban készült ez a dal?
-
Ördögöd van, mert valakinek megvan.
Nekem például egész kitűnő állapotban, igaz nem az angol, hanem holland nyomásban:
-
Hello!
Nekem csak maga a szám két verziója van meg.
Az egyik 10:13 az biztos hogy az A oldalas zene.
A másik verzió nálam Master Genius - Let's Break Into The 80's néven fut az meg 8:32 hosszú.
Ha kell valamelyik elküldöm. -
Tudom, hogy nem new italo, de valakinek nincs meg esetleg ez a maxi vagy lossless digi változata?
http://www.discogs.com/Master-Genius-Lets-Break/release/725132 -
atiapuka #15935 Múltkor fülcsivel emlegettük Victor Ark nevét.
Ez is tetszik tőle:
Victor Ark - Let Me Go_Remix.mp3
http://www53.zippyshare.com/v/60701477/file.html -
allada67 #15934 Italofan95 !
Remélem egészben is hallhatóak lesznek majd,legalább mp3-ban.