42849
-
Mirko zenéi közt az egyik legjobb,és egyetlen bejegyzés tesz említést a dalról a topikban!
***** new-italo zene,super!
Egy egész jó synthpop:Zynic-Escape Artist
Gyűjtőknek ajánlom ezt a ritkaságot ,durva nagy zene 1987-ből!
Már ha ezt be lehet gyűjteni :)!Tartok tőle nem!PREMIER az sg-n!
Men Of Romantic
Végül egy nem akármilyen 80s zene remade verziója!
Így is tetszik!
Ám egy jó acapella hozzáadásával ez mekkorát szólna?!
Mellesleg mintha "Mention-Strange World (van némi hasonlóság!)
The Voyagers -
allada67 #16340 Technikailag jó,de nekem így egy kicsit már sok időnként ami egyszerre szól.Vagy az a baj,hogy túl jól ismerem az eredeti Laserdance verziót.
Pl.2.49-től induló dallamos részt,kicsit elnyomja a rákevert eurodance
szinti.Persze van benne olyan új effekt ami tetszik.
Csak összességében az eredetire szavaznék. -
Biatomi #16339 inkább kihagyom 
sok az ilyen selejt,nem üti meg a mércét
de ez "csak az én véleményem" -
gyula1971 #16338 Emmy Care - Once In A Lifetime (Dream Mix)

-
Teljesen egyetértek veled ezekben a gondolatokban.
Egy dolgot azért megjegyeznék.
Elen Cora már így is elég ismert és kedvelt.
Olyan hangja van ami mostanság nem nagyon fordul elő az Italo előadók között.
Szigorúan magánvélemény.
-
Ami természetesen nem a Laserdance hibája... -
italove #16335 Én is találkoztam vele a fb-on. Hála istennek nem laserdance-es hangzás. Azzal tele van már a ... padlás.
Mikor meghallom a 3517. laserdance szerű zenét, már lövöm is ki.
-
Tudod is Te mijajó: ez a nyúl(ó)italó :P -
Néztem a dolgait, ott van pl. a Koto - Visitors is. Hát em tom... azért az eredeti verzióknak megvan a maguk utolérhetetlen hangzása. Ez a Jevgenyij fiú egy jó nagy katyvaszt csinált ezekből a számokból, egyem a szívét. -
Hűha ebben aztán van lendület. 
Nagyon jó!!!!

Laserdance - Party For The Home-Coming Warriors (Dj Ikonnikov E.x.c Version)
Letöltő link mégpedig wav-ban a klipp alatt.
-
Mirko Hirsch-Obsession albumával beírta magát az italo-disco zene történetének nagykönyvébe!
Remek album,és remélem az új album legalább hasonló szintű lesz!
Elen Cora elszalasztott egy jó lehetőséget arra ,ismertebbé váljon!
Viszont Mirko lehet jobban járt így ......!
Jöjjön már az új album,egyébként nekem meg olyan infóm van hogy az új albumon az 'S.O.S"-t Ken Laszlo-val közösen éneklik majd,na az nem akármi lesz!
Remélem Mirko saját,német nyelven írt bejegyzését jól fordítottam!
-
sanyo71 #16330
Artifact – ART 006
Format:
5 × File, MP3, 320 kbps
Country:
Italy
Released:
31 May 2013
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco, House, Electro
Canzone Registrata (Extended Mix) (5:12)
Canzone Registrata (Bottin Dub) (5:58)
Canzone Registrata (Le Macchine Remix) (8:39)
Canzone Registrata (Alexander Robotnick Remix) (7:27)
Canzone Registrata (Radio Edit) (4:11)
http://www.4shared.com/rar/FUz5Nueq/cl-cr.html
pass-az itt használt nevem
Szerintem nem rossz zene,, és még nem láttam itt... -
-
"Nem akarom megmondani Mirko kinek írjon dalt,ez az Ő dolga kivel kíván dolgozni!"
Mirko felkérte Elen Cora-t hogy az új albumán énekeljen el vele duettben egy Valerie Dore stílusú lassú dalt. De Elen az új orosz albumának megjelenésének szűk idejére való hivatkozással elhárította azt.
Szerinted hiba volt?
Szerintem nem kicsit.
-
Hidd el a lemezen sokkal jobb lesz ez majd.
Ez még csak egy nyers verzió amit anno még maga Kristian Conde is feltett a saját csatornájára de gyorsan meggyőzték hogy izibe takarítsa le onnan megjelenés előtt.
-
Biatomi #16326 türelem ez még csak amolyan "demóóóó óó.
-
italove #16325 Nagyon jó ez a nóta, de a fülemben túlzottan különválik az ének és a zene. Nem hamis, csak olyan, mintha karaoke-zna az énekes. Szerintem jobban is keverhették volna.
Az a csúcs mikor a bemondó ráénekel, fitogtatván, h milyen jó hangja van neki is...
-
Értem én hogy miért pofáz bele,de engem akkor is nagyon idegesít ennek a fazonnak a hangja. 

-
Biatomi #16323 Laci ebbe NEM segíthetek 
maximum azt tudom tanácsolni,ha erre van igény,akkor közös erővel (anyagi,,,,) megoldható!
Ismerek ilyen kis csapatot,ők is így boldogulnak.
-
Úgy utálom hogy megint igazad van. 
-
Ott egy "h" betű felesleges... -
italove #16320 Ja, csak a Lenroy nóta közepeske, a Brian Ice pedig még viszonylag új. -
Sok más sincs fent a neten lásd 16303-as hozzászólást.
-
italove #16318 Érdekes, hogy ez eddig nem volt fenn a neten, pedig az egyik legjobb new italo zene szerintem.
-
Hallottam. Jómagam nem csak orosz, de francia rapszövegű mixeket is készítettem valaha...
A zenének nincs nyelve. Minden nyelven hallgatható. -
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.X
Tracklist:
01. Warsaw In The Night - Eddy Huntington,
02. Thinking Of You - Miko Mission,
03. Asian Heart - Joy Peters,
04. S.O.S. - Ken Laszlo,
05. One More Time - Alan Brando,
06. One Day - Boy Blue,
07. Russian Ladies - George Aaron,
08. The Cat - Ken Scott,
09. Don´t Stop - Alden Tyrell & Fred Ventura,
10. Parisienne Girl - Ryan Paris,
11. Dancing Together - Ken Laszlo,
12. My Romance - Marco Bardi,
13. Memories - Ken Martina.
Nincs megállás!
-
Egy igen nagy kedvencem ! 

Victor Ark feat.Daniela Vecchia - Bachia Me New Italo 2013
-
Hallottál te már magyar által készített mixben orosz zenét?
Nálunk vér ciki az ilyesmi , Mexico-ban meg betesznek minden magyart is ha zeneileg jó pedig valószínűleg egy kukkot se értenek belőle,sőt talán jobban ismerik a magyar számokat mint idehaza.
-
Méghozzá milliárdos üzlet.. -
Csak kíváncsiságból: idehaza nézik? Illetve számít? -
Andy Romano Italo Mix 2013 ( JiiPee Mix )
New Generation Italo Hits from Andy Romano !!!
Tracks : I want you bacjk,Don.t run away,Stay with you,Lady of fire,Every time feel allright,Ladies,Open your eyes and Run to love,
-
Egy új mix amiben békességben megfér Cairo, Ricky Mash, Magic System DJ és a BCR Stúdió zenéi is.
Külföldön nem nézik a nemzetiséget. Lehet az orosz , magyar , vagy skandináv nyelv csak a zene jó legyen.
DJ Jorge Vazquez - Italo Disco Compilation 2013
Download -
atiapuka #16309 Most jutottam el oda, hogy az Italover zenéit hallgassam.
Egész kellemes zene. -
Kiszúrás vagy sem, ez a dolog sosem a jótékonykodásról szólt. Ez a pénzről szól, bár úgy hangzik, mintha zene lenne (ami általában a szerelemről szól). Üzlet, ha tetszik, ha nem. -
István én úgy gondolom hogy valami megoldást kellene találni azok számára is akinek nincs lemezjátszója mert így rengeteg jó zenétől ill. verziótól esnek el. Nem várható el hogy mindenki megvegyen minden neki tetsző maxi vinyl-t nem kevés pénzért amin jobb esetben kettő-kettő track van-de inkább jellemző az egy vocal és egy instru történet.
Persze ez így volt míg világ a világ, megoldás erre nem lesz csak hát mégis kiszúrás na..... -
Biatomi #16306 Laci, a zene megismertetésére tökéletes,ha valami tetszik ahhoz bizony elég egy rövid sample is.
-
Dyva - Forever Love 2013
-
Vagy nem véletlenül így teszik fel.A lényeg talán kihallatszik belőle.
-
"Azt hiszem, panaszra semmi okunk nem lehet, sose legyen rosszabb!"
Bezony ez így van .
Szerencsére idén is jutott pár igazán a topik nevére hasonlító nóta, csak az a baj hogy sokan nem is hallhatták idáig mert se a youtube, se maga a világháló nem segít a teljes valójukban történő megismerésükben.
Olyan ízig vérig 80-as előadók dalaira gondolok mint Lenroy - Tonight Again vagy Brian Ice - Lost Tonigh-t című nótája.
És ha már Ken Laci "új" nótája szóba került.
Az bizony egy 2007-es Mirko dal feldolgozása míg az előző kettő valóban új szerzemény.
-
italove #16302 Szerencsére közel sem ennyire tragikus a helyzet. Gyakorlatilag minden nap találkozom egy-egy jó zenével, ami újkeletű. Nem mondom, h mind top nóta, de a 80-as években sem volt mindegyik az. Nagyon sok olyat kiselejteztem, ami nem tetszett. Sőt, azt kell mondjam, a mostani zenék homogénebbek, sokkal kevesebb a gyenge zene köztük, mint régen volt. Azt hiszem, panaszra semmi okunk nem lehet, sose legyen rosszabb!
Ma is rábukkantam egy fantasztikus elektronikus zenére:
Lo-Fi Electronic - Me, Android
http://www27.zippyshare.com/v/46368113/file.html