42856
-
-
Hogy rövid legyek , még sehol. -
Akkor hol füleljem meg 

-
Nem csak a youtube-n, ebben biztos vagyok. 
Először a Follow Me To Mexico is elég vérszegénynek nézett ki és még is jó nóta lett belőle.
Bízzunk a fiukban.
-
Szia Laci!!!Jutyubon nincs
tessék felrakni, hogy meg tudjam hallgatni....

Kicsit elvesztem de nem volt nettem műszaki problémák miatt.
Ma meghallgattam Miko Mission új alkotását....Bízok benne hogy lesz ettől ütősebb verzió belőle. -
Egyébként SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nótáról halott már valaki?Sem Hagglad - Never say never
Ha nem majd fogtok.
-
Szia Adrián. 
Te is jól tudod hogy jó pár zenét bemutathatnánk megjelenés előtt amit különféle előadóktól kapunk te is, én is, és még páran az ismeretségi körünkből.
Erre a nótára csak utalást tettem a Facebook fiókomban hogy már létezik és egy percen belül érkezett Ron-tol a privi amiben arra kért hogy ne publikáljam. Mit tehetnék ilyen esetben?
Nem fogok ellenkezni olyan embereknek akiknek sok infót ill. kedvezményt köszönhetek.
Ha más megteszi más akkor az már nem az én problémám.
Mint ahogy ezt a Miko Mission youtube promot se fogom már törölni.
Ha egyszer kikerült akkor ez már itt lehet, csak ne én készítsem el.
-
atiapuka #17608 Hát igen, van még mit csiszolni rajta ...
De az biztos, hogy nagyon tetszik ennek a figurának a hangja. És még egy olyan zenéje, mint a How old are you már nem lesz több, szerintem. Ugyanúgy mint Ken Laci Hey hey guy-ja sem.
De ez csak szerény véleményem. -
dj adrián #17607 "A TOPIK AZ ÚJ MEGJELENÉSŰ ITALOK BEMUTATÁSÁRA HIVATOTT ELSŐSORBAN !!!!!! "
Nem kell ezeket a demokat a világ atomfegyverkezési stratégiájához hasonló titokként kezelni, hisz a kiadó sem ezt tette. Ha nem akarta volna publikálni akkor minden bizonnyal nem adta volna át senkinek sem ezt a demot, sőt be sem mutatták volna a világ leghallgatottabb italo rádiójában. Persze még alakítanak a zenén a lemezre kerülés előtt, de Laci Te is több tucat olyan demot mutattál itt be amely még finomodott a végső megjelenésig. Én csak éltem a topikod általad meghatározott céljával, ráadásul a dalt nem én osztottam meg a világgal, mindössze egy mindenki által elérhető YouTubeos linket osztottam meg mint oly sokan mások ebben a topikban. -
Akkor hogy kicsit jobban képben legyünk. Én nem adtam ki ezt a demo-t . Megtette helyettem más.
A kiadó főnöke ezt írta nekem amikor utalást tettem a zenére.
Ron Steusfij
Laszlo, I am not sure what you want to do with your posting of Miko Mission - Universal Feeling but let me please remind you that I (WE) do not want ANY sound file or bits of the song played 1 time on Radio Stad Den Haag. That was a demo version and is not entirely finished. I hope you understand my friend.
Szóval ez ma dal még alakul ebben biztos vagyok.
-
Ami engem illet, ha majd lesz ebből is megmaradt, akciós lemez, akkor talán veszek is. De hol van már a "How Old Are You?" és az ahhoz fogható érzés... -
atiapuka #17604 Nekem nagy előadóm volt MM, de ez a szám számomra csalódás.
Kíváncsi vagyok más véleményére is. -
dj adrián #17603 Sajnos tévedésből töröltem a zenét a gépemről, de itt van a YouTube-os változat.(hamarosan vinylen is elérhető)
Miko Mission - Universe of feeling
-
Biatomi #17602 neuton mouse,egy jó kis mnyúúúzik -
Na mit nem küldtek el már megint?
Mesélj. -
sanyo71 #17600 Nyugodt vagyok Lacikám ,bár ennyi reklamáló e-mailt és privát üzenetet nem mostanában írtam, különböző ügyekben,,úgy látszik ez egy ilyen év kezdet
-
Nyugi van.
-
Biatomi #17598 van ahhoz kulcs,hidd el nekem Sanyikám
-
sanyo71 #17597 Bemutatni nem tudom neked bratyó, de megrendelni pikk-pakk
csak akarni kell.Úgy látszik ezt a lemezt is nagyon lakat alatt tartják.
-
-
Biatomi #17595 pedig nagyon várom már hogy valaki előrukkoljon a bemutatásával.
dicsérném egy héten keresztül a nevét napi egyszer itt a topicban!
előre is akárkinek

-
Kár hogy ez nem a Digimax verzió! -
Biatomi #17593 jó hallgatni -
Biatomi #17592 hát ez már nem újdonság,viszont ha van kedved akkor újból mehet a dolog
de az már tényleg újdonság legyen
-
Én is. De akkor mi a fenének erőlködnek?
-
A fenébe erről is lecsúsztam. 
-
Na akkor hol is hallgatható???
-
Ők hamarabb megtették... úgy látszik, ha picit kijózanodnak, akkor rájönnek mit tettek.
-
dj adrián #17587 valóban. elbabráltam e feltöltést...
-
allada67 #17586 Nekem ez szólalt meg.
Body Power - Nothing (1986) -
atiapuka #17585 Köszi az ajánlást cimbora!
Leszedtem, és tényleg egész jó lemez.
Különösen ez tetszik: Synthesized Ghost of the 80-ties -
dj adrián #17584 Egy kis újdonság: itt
Találd ki mi hallható!
-
atiapuka #17583 Dj.Robson-My First Love (Italo Disco Master Mix)
http://www15.zippyshare.com/v/61101590/file.html
-
A mode 1-t ne töröld Laci még, csak holnap de. tudom megnézni... -
zoranpityu68 #17581 Jók vagyunk skacok? -
zoranpityu68 #17580 2014 italo fanoknak szeretettel 

-
zoranpityu68 #17579 Azonnal jön az új mode 1!!! -
sanyo71 #17578 Hát igen, én ki se mertem javítani
de látom résen vagy,a hóhért is néha akasztani kell
-
Hoppá, egy "s"-sel kevesebb kell bele... igaz ez a függőség már "függőSSég"!
-
zoranpityu68 #17576 A legújabb durranásig egy kis visszatekintés 2013- 

ra!