42858
-
Erős Exclusive forró anyag csak erős idegzetűeknek. 
Tobias Bernstrup Show Sztokholm 2014
-
Iggy #18339 Ok. Köszönöm az infót! -
Igen Gyuri jól tudod. Sajnos a vinyl-n is meglehetősen sután szól benne a dob. -
"igazi vm-be?"
Hisz amit letöltöttél az is vm leellenőriztem. El kell hogy szomorítsalak ez a dal a CD-én is rettentően rosszul szól sajnos.
Hiába tölteném fel....Vinyl lemezhez meg nem volt még szerencsém. De tudtommal ott is ugyan az a helyzet.
-
dj adrián #18336 Ezzel egyet tudok érteni maxxximálisan. -
Iggy #18335 Hello! Volna egy kérésem! Anno nem kaptam meg ezt a számot, és most megvettem a beatport-on wav-ban de nem jól szol. Valaki nem osztanál meg igazi vm-be?
Rip Beatport:Marc Fruttero - Disco Silvia (Extended) -
Illetve volt az előbb. -
Valamit valamiért.
-
És az Omega film tele van meztelen nőkkel!
-
De nem is fülnek. -
Nem magnósoknak készült.
-
+t
-
Picit belehallgattam, de folyton belevartyogot egy csávó... -

-
Ott hagytad a jó kis lengyel műsort. -
Tök jó Omega koncertfilm megy az m3-on!
-
allada67 #18324 Ez is szólt kicsit később. Ami tetszett.
Lasertronik - Viber
https://www.youtube.com/watch?v=RO3NbReqVfY
-
allada67 #18323 Köszönöm Laci.
-
Így van, és erre nagyon büszke is vagyok.
Személyében olyan barátra leltem aki ritka mint a fehér holló!!!! -
ITT is van egy jópár Van Der Koy mix. -
Neked miért ne hinném? A barátod mixe!
-
Nem ezt a mixet játssza , elhiheted nekem.
-
Majdnem.
-
Legalábbis a lista szerint. 
Van Der Koy - New Generation Vol 3
Track List:
Magic System D. J. - Let Me Again
D.J.Savage - I Mad To Fly
Time Machine Featuring Albert One - Cold As Ice (Dub Version)
Brian Ice - Inside My Lonely Nights (Dub Version)
Tobias Bernstrup - 27 ( Laser Mix )
Italove - Disco Queen (Flashback Re-Edit)
Joey Mauro - Black And White Dreams
Ryan Paris - Yo Quiero Amarte Una Vez Mas
Ryvon - Your Touch Your Eyes (Italoconnection Remix)
Atelier Folie - Leave Me Alone (Italoconnection Remix)
Energy Voice - Call Me (Maxi Version)
FM Attack - Memorex (Original Mix)
Italove - Rhythm Of Love (Extended Mix)
Trans-X - L.O.V. 2012 (FM Attack Extended) -
A válasz : Mode One - Til' The End nagyszerű felvétele szólt az Albert One újdonsága előtt.
-
...D.J.Savage - I Mad To Fly... -
Bár hallgatom de sajnos nem figyeltem. Mindjárt megkérdem neked ha lehetséges. -
Egyet azért hozzá fűznék kedves házigazda, egyrészt aki meg akarja venni a lemezeket kíváncsi, hogy milyen verzió került rá. Tehát szerintem értelmét vesztené, ha a videómegosztókon megjelennének ezek a verziók még a kiadás előtt. Azonban mélyen sajnálom azokat akik nem hallhatják ezeket a verziókat. Előbb utóbb biztosan felkerülnek meghallgatásra vagy letöltés formájában valahova, de aki nem rendelkezik a lemezekkel és van lehetőségük technikájuk azok gyorsan szerezzék be mert én még most is libaőrös vagyok tőle.
-
allada67 #18312 Egy szó ki maradt.
Tehát Albert One előtt ki is szólt a rádióban ? -
allada67 #18311 Most szól az Albert One,de közvetlen előtte is szólt ezen a rádión ? -
Gondolom ezzel arra utalsz hogy egyre jobban terjed az a dolog hogy a videómegosztóra felkerül egy verzió de a vinyl-re teljesen más verzió kerül. Ami csak akkor derül ki amikor fizikálisan lejátszod a lemezt.
3:15-től vágva van a zene és már csak ismétlés van.és a zene is teljesen más a lemezen. (jobb)
Az Its a Dream-s pedig 6:34 a lemezen, és szintén teljesen más.
Hogy ez az irány jó-e azt én nem tudom megítélni.
Egy biztos a kiadók egyre jobban nem nézik jó szemmel ha teljes verziók kerülnek fel a videómegosztókra.
Meg sem próbálom feltölteni mert a FIVE4IT főnöke a legutóbbi videómat is megkért hogy töröljem.
-
És akkor még nem beszélve a nem régen megjelent Kristian Conde - Forbidden Game - It´s a Dream zenéről.......
-
Nagyon jó zenék azt azonban sajnálom, hogy akinek nincs lehetősége Vinyl lemezről hallgatni ezeket a kivalló lemezeket az nem is tudja miről marad le.
-
Az igazság az hogy túl közel áll a Flashback Record ill a
Five4it Records egymáshoz.
-
Sziasztok!
Ma este 18:20-kor Van Der Koy barátom műsorában a Radio-80.pl Lengyel Etalon Rádióban is debütál a GEO vadonat új nótája a Neverending Dream (Radio Version)-ja.
Ha tehetitek hallgassátok ti is ezt a nagyszerű új magyar nótát ettől a vadonat új formációtól.
Ide kattintva juthattok el a rádió hallgatásáig.
http://s1.radiohost.pl:8188/listen.pls -
gyula1971 #18305 Waldorf - The Greatest Lover
-
Persze az oroszok ezt is másképp értelmezik. Ja, hogy az összes technikai dolgukat is a nyugatiakról másolták, mióta világ a világ? Csak irigység... -
Ugye, én vagyok az élő példa, pedig erről nem is tudtam... -
atiapuka #18302 Fú, kap szegény a fejére... -
sanyo71 #18301 Egy levél, amit most kapott Sergey Troshchenkow...érdekes hogy ebből most kezd probléma lenni..
Dear Mr. Sergey Troshchenkow,
we are having troubles because you use the same artistic name of our artist Roberto Zanetti "Savage".
If you do DJ sets with the name DJ Savage no problem, but if you record songs in Italodisco style and with the same title as mr Zanetti's hits (like you did with "don't leave me"), this is unfair and uncorrect!!! You use name and fame of our artist Savage.
I think this is not good for you too because people recognize you as a poor copy of the real Savage Artist....don't you think?
Don't you think that it's better to have a real career and not just a cheap copy???
Name Savage is our trademark since 1983.
Your activity is recognized as cheat from international Author Societies, you can't do that.
Please stop this un-legal activity or we are forced to take legal steps to protect our rights.
We will monitor your activity and if we find new releases or usage of the name we will contact our Russian partners and their legal offices.
В двух словах: хотят чтобы я прекратил свою деятельность якобы используя имя известного исполнителя, благодаря которому и стал известен (додумка), иначе они обратятся в суд.
Значит завидно стало западникам, наступаю на пятки:)