42864
-
atiapuka #19552 Na már 2x meghallgattam. Király zene.
-
atiapuka #19551 Hát nem tudom. Nekem nem igazán tetszik a hangja. De az is lehet ám, hogy megszoktam Branigan-nel. Na az Ő hangját csípem. -
italove #19550 Nem bizony, de nagyon jó hangja van a csajnak szerintem, nekem legalábbis tetszik és a nóta is teljesen rendben van. Nem nagyon rugaszkodott el az eredetitől, de azért egy kicsit más. -
atiapuka #19549 Ezt jól hallom, hogy nem Branigan hangja? -
atiapuka #19548 Cimbora, tudom hogy nem fikáztál. Éppen ezért írtam azt, amit írtam.
-
italove #19547 Nálam is megy a legtöbb remix a kukába. De vannak, amik kifejezetten tetszenek pl. ez is:
Radio Aerobika - Self Control (Laura Branigan cover)
Nem a fikázásnak szántam, amit írtam, csak leírtam az én szempontjaim. Aztán közben lehet, h valami hiper-szuper gépeken bütykölik ezeket a zenéket össze, de akkor meg egy szegénységi bizonyítvány, hogy mégis csak ennyi hangzást sikerül kihozni belőle...
-
atiapuka #19546 Én nem nagyon szeretem az átdolgozásokat (pl. elég sok DJ. Nikolay vagy hogy is hívják zenébe belehallgattam, de nem jöttek be azok sem), de ez viszont nagyon ütős, nagyon tetszik! 
Eleve az eredeti zene is nagy nagy kedvencem volt mindig is!
-
atiapuka #19545 Na akkor eltér a zenei ízlésünk. De ez szerintem egyáltalán nem gáz. Csak az a lényeg, hogy ne fikázzuk egymás zenei világát. Mindenki azt hallgassa, amiben örömét leli, ami simogatja lelkét, és felvidítja napjait.
-
italove #19544 No, nekem meg ez nem tetszik. Pont ezt a kategóriát kerülöm amennyire csak lehet. Kiárusításon vett tucat szinti zene. Kb. 1000 darab van ehhez hasonló permutációból. Hiába lenne teljesen hallgatható a dallam, annyira kommersz az egész, hogy nálam ez megy a kukába. Tipikusan jellemző ez a hangzás a szláv csapatokra, előadókra, de szerencsére azért ők is fejlődnek, igaz csak lassan.
-
atiapuka #19543 Fú
ez nekem nem tetszik. De hát nem is kell, hogy minden tetszen. -
atiapuka #19542 Tegnap újrahallgattam ezt a zenét, Régen is szerettem, és még mindig tetszik.
-
italove #19541 Phantogram- When I'm Small (RAC mix)
lassú víz partot mos jeligével
-
italove #19540 Miko Mission - How Old Are You (MDV Remix) -
atiapuka #19539 Ja, ez sem rossz.
-
A lényeg kivehető ! 
-
italove #19537 Young Monday - A Written Description
Ezt is imádom! -
italove #19536 Egyik kedvenc elektronikus csapatom és ez talán a legjobb nótájuk!
-
atiapuka #19535 Nekem tetszik. Ha nem idevaló, majd törlitek::)
-
italove #19534 Van még 3-4 jó zenéje ezen kívül is, egész délután ezeket hallgattam. Kellemes hangzású dallamos zenék és nincs lakodalmas fílingjük, ami nálam fontos szempont.
-
Nekem tetszik ez a zene, Köszi a videót.
-
italove #19532 Henry Flex & Strange Talk - Eskimo Boy (Re-Edit Version'14)
second editon... :D -
musichunter65 #19531 nos alig bírtam bejelentkezni.. hogy az a ...
-
Hát elég tréé lett ez az oldal kinézet. -
italove #19529 Strange Talk - Eskimo Boy (Henry Flex Remix)
-
atiapuka #19528 Egész jó.
-
Flashback Records megjelenések.
-
és ezt azért őrizzük meg az utókornak, itt tart az sg 2014-ben :)
a kép jobb alsó részén, a hibaszám,illetve ennek a hibaüzinek az aktuális felbukkanása látható, BRAVÓ! :) ma már kaptam féltucatnyit....
-
a matchbox drift sem semmi, a zene nem vadiúj, a szuper kereső miatt nem erőltetem, de Gurcan haver ezt is jól megremixelte anno Cretu-tól.
Gurcan Erdem - Zeitlose Reise
-
na, már majdnem... :)) de mégsem.
D.White - No Connect
néhányféle videóval kering
-
bocs,ha volt,próbáltam itt rákeresni, de ez az SG kereső kegyetlen szar,
Tears in the Crypt - Send me an Angel
egész tűrhető (értsd: nyúlt,kölcsönzött) alapokon egy szerencsétlen dallamú és hangszínű vokoder
-
gyula1971 #19522
Linda Skywalker--Don't Fly Away--Instrumental--2014
-
zoranpityu68 #19521 

Nyári vakáción vagyunk de hamarosan érkezünk és durrantunk!!!

-
Biatomi #19520 Mennekj a poénok,rendessssssssssen
-
Nem feltétlenül arra az országra gondoltam. 

Amúgy meghallgattam az összes albumát Mintaka-nak.
Nem igazán a mi stílusunk hogy finoman fogalmazzak.
Alma Electronica & a Humano album az ami tartalmaz jó zenéket a többi egész más stílus. -
italove #19518 Bőrszín alapján lassan már nem állunk messze tőlük! 

-
Van az az ország ahol ilyenek mennek.
-
sanyo71 #19516 http://mintakaofficial.com/
Ha még nem találta meg volna valaki a hivatalos oldalát a művésznőnek, akkor katt ide,innen tölthető a munkássága... is -
sanyo71 #19515 Ez faxa,nekem is nagyon tetszik!! -
italove #19514 Ha ilyen zenék mennének a discoban, még mindig járnék!
-
Amando Sin Hablar - Mintaka Video Edit Chamigomix 2014