42870
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Bámultak volna rá mint borjú az új kapura.
    Ettől függetlenül lehet hogy tetszett volna csak furcsa lett volna az biztos.
  • retroboys
    Sokkal inkább eltudnám képzelni a mostani disco-k zenei világába,mint a 80-as években.
  • sanyo71
    Hát nehéz dolog ezén inkább azt mondanám hogy nem az....
  • stellay
    Helló! Valaki megtudja alapítani hogy ez a szám Wav-e?
    Hold On Tight
  • italove
    Azért elmerengek, ha a Raf és a Laura Branigen féle verzók mellett a 80-as évelben odatettük volna mondjuk ezt a változatot, melyik lett volna a legsikeresebb egy dizsiben...

Laura Branigan - Self Control (Dyagilev Remix)
  • retroboys
    Szerintem a Soraya által feldolgozott Self control a leginkább hallgatható és az áll a legközelebb az eredetihez. Persze kinek a pap , kinek a papné.
  • retroboys
    Ez kimondottan jónak ígérkezik.
  • italove
    Apropó remix...
    Joey Mauro and Sir J - Sunny
  • italove
    Ezt már kitettem! Pillanatnyilag ez a legjobb Skarley nóta (szerintem). De itt egy másik, amit jó eséllyel nem hallottatok még:

Franky & Dj Skarley - Mi Razón (Original Mix)
  • kaposi1
    I Miss You - Italo Disco - Dj Skarley 2014

• kaposi1
    Akkor ez egy nesze semmi fog meg jól dolog.
  • italove
    Pedig ez ilyen rövid. Ugyanis láttam a cd-t, amiről van és azon is 2 perc valamennyi ez a nóta.
  • kaposi1
    Ez igen Sg, én így szeretlek!

Telefonon látszik a hozzászólásom a számítógépen meg nyoma sincs a tegnapi ill. a ma reggelinek.
    Ekkora fos kupacot amit ezek műveltek újítás címen.
  • kaposi1
    Biztos lehetsz benne hogy ez nem ilyen rövid.
    Igy nem sok értelme lenne.
  • kaposi1
    Jó választás volt István!

Ezek szerint neked ezt már nm kell küldenem.

De azért majd az emailedre nézzél rá. ;-)
  • atiapuka
    Na ez igen!
  • italove
    Találtam egy szép páldát az igazi remixre. Az eredeti fantasztikus nótából csináltak egy másik fantasztikus nótát, ami alig-alig emlékeztet az eredetire, mégis hatalmas zene! Kár hogy csak ilyen rövid, elhallgatnám 10 percig is akár.

System Mirage Feat Bad Boys Blue - I'll Be Good (Total Mirage Remix)
  • italove
    Space-ben nem vagyok igazán otthon, de tegnap előtt egy igazi gyémántra bukkantam. Nem új, így aki ismerte már annak sorry! Sokadszor hallgatom már és istentelenül jó.

Intru.der - Voyager
  • atiapuka
    Tényleg van Orlando-nak egy mix-e, na azt én is szeretem.
  • italove
    Nekem csak "The JDC Mixer" által készített mixeim vannak a régi időkből, azok is csak azért, mert olyan zenék voltak bennük, amik nem voltak meg egészben a régi szűkös lehetőségek miatt.

The JDC Mixer - Volume 2

Azóta egy mixet nem rögzítettem. Minden megvan hosszúban, ami jó.
  • Wind 67
    Jogos a meglátásod. Ama összekutyult zenék halmazát melyet mega-mix ként illetünk Én is rühellem. Azt a pár Bobby O mixet leszámítva nem is sokkal rendelkezem. De az extended mixek továbbgondolását mint Pl: Hot Track Remix v Rasormaid Remix aaaaaaaaazt csípem
  • atiapuka
    Na ebben egyetértünk.
  • italove
    Szeretem az újításokat abban az esetben, ha vagy jobb lesz vagy szebb. Ideális esetben mind a kettő. Ez szebb nem lett, de még kevésbé felhasználóbarát igen! Ezúton is gratulálok az alkotóknak!
  • atiapuka
    Azt hiszem kezdjük keverni a dolgokat. Valaki a remix-ekről bszél, valaki az extended verziókról, és valaki a mixekről. Szerintem ez a három különbözik.
    Én egyébként a mixekért sem ugrom. Régen, kb. 10 évvel ezelőtt még hallgattam az italo-boot mixeket, de azóta már nem. Egyedül talán a Dyva és a DJ. Savage (boccsesz, Est imádó:)) mixek mennek el. Mondjuk Dyva-t is tavaly hallgattam utoljára.
  • Wind 67
    Végre 1 zene ami tetszik is.... I Love NRG !
  • Wind 67
    Én is mix mániás vagyok. Minél hosszabb és jobban színesítve . de van hogy igazán mellé lőnek, azokra kár a nyersanyagot pocsékolni.
  • atiapuka
    :)
  • Wind 67
    Pár napig távol vagyok és máris valami "láng elme" úgy gondolta metamorfózist visz véghez az SG-n. Hát baromira nem jött be neki szerintem !!!!!!!!
  • atiapuka
    Én pont ezért szoktam a stílusokat is váltogatni.
    Nem szeretek sokáig egyforma stílust hallgatni, mert szerintem minden zene egy idő után unalmassá válik. Ugyanúgy, mint a film, az étel, a ruha...
  • italove
    Mindegy hogyan nevezed. Ezerszer hallgatott zenék és bármennyire is jók, már hiányzik belőlük az újdonság varázsa.
  • atiapuka
    Persze az extended-ben is van határ nálam.
    Múltkor próbálkoztam olyan 10-13 perces verziókkal (pl. Twins, Silent Circle, London Boys), de ezekből összesen 2 Twins-et tettem el. (The Game Of Chance (Longer UltraTraxx Remix), Love System (Longer UltraTraxx Remix)
  • atiapuka
    Én jobban szeretem az extended, mint a remix és mindenféle agyonátdolgozott verziókat.
    Nekem az tetszik, mikor a kedvenc dallamom megy végig, max. van olyan rész, ahol nincs mondjuk vokál. Pl. nagyon szeretem a When the rain begin fall vagy a Living on video ext. verzióját.
  • Biatomi
    """""lerágott csont kategória."""
    ha ez számodra..........de én 80's italo,euro disco néven említem,ami megunhatatlan számomra
    +++++++ hozzá a new generation italo disco
    legúúúújabbbbbbb szerzeményem
  • italove
    Nem értek egyet, de ha te csak az ilyen típusú remixeket szereted, az a szíved joga. Amit te mondasz, az közelebb áll az extended verzióhoz. Hosszabb és pár effekttel több, de maga a zene gyakorlatilag nem változik. Ezekre uaz vonatkozik, mint az eredeti termékre, természetesen jó zenék, de uúgy lerágott csont kategória.
  • Biatomi
    """ A remix önmagában lehet jó vagy kevésbé jó. Itt a lényeg, hogy más legyen és érdekes legyen.""""""""""
    véleményem szerintem NEM!(egészen).
    ne legyen más,vagyis::::::::: apró változásokkal tűzdelve,plusz oda való hangokkal,efektekkel,bővítve ami egy radió vagy ext netán club verziónál nem található meg.
    Érdekes legyen??????? Mindenképpen
    lásd:Radiorama - Yeti---és Yeti (Special Remix)
    P.Lion - Happy Children ----és Happy Children (Power Mix)
    Love Kills - I Want To Become-----és Remix
    Phaeax - Talk About -------és Remix
    Radiorama - Desire -----és Remix
    Radorama - Chance The Desire-------és Remix
    sorolhatnám de minek,tudod miről beszélek............
    ja és az 5-10-20-30 év múltán újra gondolt remixek jobban oda vágnak mint fél liter finom pálinka 10 sőr útán
    a mai szép hölgyek előadásában,de lehet más csapattól is akár.-------rendesen szar.
    1000 ből lehet 1 azért
  • italove
    Erre a srácra oda kell figyelni, mert szerintem kirí a mexikói zene-generálók közül. Teljesen európai hangzású nótákat készít, nekem nagyon bejön szinte valamennyi munkája. Íme egy másik példa erre:

Dj Skarley - This Is Not (SynthMix)

A címmel ellentétben nagyon is igen!
  • kaposi1
    Jól nyomja ez a fickó!

No fear - Nrg Disco - Dj Skarley 2014

• kaposi1
    Crazy Disco - OriginalMix (NRG DISCO) - Dj Skarley 2014

• italove
    Ez az "eredetinél nincs jobb" kijelentés teljesen felesleges, mert az esetek 99%-ban ez így van. Egy remixet nem azért hallgat az ember, mert jobb, mint az eredeti, hanem mert az már egy lerágott csont, amit 1000x hallott már, semmi új nincs benne és ismeri boldog-boldogtalan. A remix önmagában lehet jó vagy kevésbé jó. Itt a lényeg, hogy más legyen és érdekes legyen.
  • atiapuka
    Szerintem az eredetinél nincs jobb!!!
    De ha már átdolgozás, nekem még a Cliff Wedge verzió tetszik.