42864
-
Most már kettő hozzászólást nem értek, de mindegy.
-
italove #19668 Köszi! Sosem hallottam még az I'll be good -ot!
-
stellay #19667 Bad Boys Blue – Tonite (ALBUM 2000) I'll Be Good. -
Meg tudod mondani ez melyik lemezükön van ?
Amúgy van új nótájuk, szerintem nem rossz.
Bad Boys Blue - Owner of my Dreams
-
De jó hogy összefoglaltad, legalább már nem kellett nekem ugyan ezt leírni. 
Hatalmas bukta ez az egész.
-
italove #19664 Avant-Garde feat. Bad Boys Blue - Green Eyed Lady (Extended version) 2014
Végre valaki felébredt és megpróbált ebből a rövid zenéből egy hosszabbat gyártani. Semmit nem tett ugyan hozzá, de legalább már egy kicsit hosszabb... -
Viszont ez az új SG egy rakat kaka! A 19660 és 19661-es hsz után még egy 19660 és 19661-es van. És a válasz gombok automatikusan az első kettőre mutatnak, pedig a második kettőre kellene...
A mobilos hsz-ek külön életet élnek. Csak akkor jelennek meg pc-n, ha már van utánuk pc-s hsz is...
Ha mobilról átjövök pc-re, akkor mindig 851 olvasatlan hsz-em van ebben a topikban...
A mobilon verzió még a régi, de ott meg fent kiírja, hogy 0 hsz van a kedvencekhez, közben meg van már egy csomó...
Máskor meg kiírja a Bakelit lemezekhez, hogy 12 új hsz és kiderül, hogy azokat már láttam.
Szóval rendesen sikerült elcseszni. Inkább maradtak volna az egyszerű fapados, de működő fórummotornál... -
De biz' ez az a Tom és az öreg Miki!
Külön jó pontot érdemelnek benne a muffok!
-
italove #19661 Pillanatra megörültem, hogy ez a Tom az a Tom, de mikor meghallottam, már tudtam, h ez nem az a Tom és egyáltalán nem atom! 
Kuka nálam.
-
Tom újra akcióban :-) -
A másik 19640-es hsz-re válaszoltam (Martin Duvall zene).
Ez is érdekes, hogy két ugyanolyan sorszámú hsz. van... -
Ez egy nagyon faxa zene! -
akár italo is lehetne, de szintipop, azért ajánlom figyelembe a csapatot!
Chrom - in my world
Chrom - Losing Myself
-
Machinista - Salvation
egy szám a szintipoo és italo határán vagy között, valahol,de egész hallgatható
-
egy 5 éves akkori francia club szám remix újdonsága :) , elég vegyes érzelmekkel
Stromae & Mancol - Alors On Danse (M.D Project Italo-Disco Remix 2014)
-
és a folytatás, csak azért,mert végre(!) :) ezt valaki összerakta 15 percesre , én már alig várom a félórás verziót! :))
bár ebben legalább icipicit megerőltette magát, ha nem unnám a hangját már halálosan,akkor még futtatnám is!
a szám alapból nem rossz,mondjuk 5-7 percben....
Tommy Sun - No More In Love (Long Automat Re-Mixx)
-
Casarano - Butterfly
erőteljes BCR-sablon vagy arra épülő szám
valaki szóljon már a fickónak, hogy ha mégegy zenét kiad új néven, akkor száradjon le a töke!
-
talán az első olyan zenei megosztásod,ami nekem is osztatlanul tetszik! :))))
tényleg jó!
mint ahogy ez sem rossz, , a tipikus 80as hangzással, amiben bár sok újdonság nincs,mint a másik számnál sem, de legalább hozza,amit megszoktunk és megszerettünk anno.
Archos feat. Patricia Edwards - Go for Ride
-
AZ! nagyon finoman fogalmazva.
de ha nem ez lenne a cime és a szörnyü dalolászást is kivennénk belöle,még akár sláger is lehetne is :) -
Szerintem is nagyon gyenge.
-
italove #19651 Ez viszont tényleg jó lesz! -
italove #19650 Szerintem borzalmas, de ízlések és pofonok.
Az a gond, ki nem állhatom ezt a napjainkban oly divatos stílust.
Ezt a remixet egészen biztosan nem fogom rögzíteni.
-
Egy nagyon várt kiadványról egy "húzó" nóta!
Digitalo - Digitalo ( ZYX Version ) 4:55 New Italo 2014
-
retroboys #19648
Szerintem így sem rossz. -
Hol is van?
-
Nincs is kedvem fellépni egy Sg oldalra sem.
-
Trend Boy #19645
-
italove #19642 Na, ilyet sem láttam még, minden össze van kavarodva az oldalon! Jól sikerült ez a reform az sg-n!
Őszinte gratuláció a programozóknak! Kérdezném tőlük, melyik céllövöldében lőtték a diplomájukat?
-
italofan95 #19641 Brutáljó!
Remote Beat - Jam is Tight (Robot epic Story)
-
gyula1971 #19640 Martin Duvall: "All night" -2014.

-
LFB #19640 This song is: Red N Ready - Hold On Tight
MTstyle demo from a guy from Belgica. Its pretty goood!
-
gyula1971 #19639 Italo disco. Machinista - Salvation. spacesynth remix

-
stellay #19638 Köszi az infót ! Akitől veszem a zenét annak megvan a maxija Radio, Extend. meg az Instru. verzio van rajta, nekem csak az Extended kellet.
Pedig a netten semmi infó nincs róla, igaz már nem most rájöttem, h a nettes megjelenések csődök meg ilyen youtube stb .... üdv. -
Egy órája tette fel Raul a saját csatornájára.
Biztos hogy nem ez lesz a leglátványosabb videó amit ma megnéztem de a Mode-One -t nem is ezért szeretjük.
-
Bámultak volna rá mint borjú az új kapura.
Ettől függetlenül lehet hogy tetszett volna csak furcsa lett volna az biztos. -
retroboys #19634 Sokkal inkább eltudnám képzelni a mostani disco-k zenei világába,mint a 80-as években. -
sanyo71 #19633 Hát nehéz dolog ez
én inkább azt mondanám hogy nem az....
-
stellay #19632 Helló! Valaki megtudja alapítani hogy ez a szám Wav-e?
Hold On Tight -
italove #19631 Azért elmerengek, ha a Raf és a Laura Branigen féle verzók mellett a 80-as évelben odatettük volna mondjuk ezt a változatot, melyik lett volna a legsikeresebb egy dizsiben... 
Laura Branigan - Self Control (Dyagilev Remix) -
retroboys #19630 Szerintem a Soraya által feldolgozott Self control a leginkább hallgatható és az áll a legközelebb az eredetihez. Persze kinek a pap , kinek a papné.