42864
-
italove #19873 Chaplin? 
Amúgy ez a TQ nagyon hálás téma, mert összekovácsoló hatással van az oldal látogatóira. Általános konszenzus van, h semmi köze az italohoz és még szépnek is csak valami furcsa, elvont ideál alapján lehetne nevezni.
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.08.30. 14:48:43 -
Amúgy a hölgy legközelebbi partnere egy bizonyos kemény kalapjáról elhíresült Italo legenda lesz. 

-
Legalább kiderült hogy a melle nem az új dizájn része . 

Amúgy nagyon érdekelne hogy miért pont őt.......
-
a kinézet adott, de tölem szebb! :) söt,ezeken kívül van ahol szexi is.
én nem szapulom TQ-t (igazi nevén Trúc Quỳnh), számomra ettől még rendkívül erőltetett előadó, akinek van néhány jó és hallgatható száma,azt slussz, és akit bárminek elfogadok, csak italo disco énekesnőnek nagyon nehezen, de legalább (mióta beházasodott) profi stábbal dolgozik és elkötelezett. szerencsére sokat változott (változtatták) az utóbbi években, főleg azokhoz az időkhöz képest,amikor még másban volt "sztár".
most zenetörténelmileg hoztam tőle 2db vidit (a teljes palettától megkímélem a fórumot), mely remélem örökre a retinátokba ég!!! :)
a zene és dalszöveg is egyébként egész jó, csak kár, hogy ettől a stílustól elkalandozott mára.
amikor már bontogatta szárnyait, már akkor egész jó volt,legalábbis ebben :)
amikor még tv-sztár volt, nyelvgyakorlóknak érdemes több helyre is beletekerni, aki egzotikumra vágyik ugorjon egyből 3.06-hoz
-
...olyan retro, mint a szemétkukába való zenéi!
-
Kegyetlen fejek...
-
Nem kellet soká várni a "hivatalos videóra" sem. 

Siberian Heat - Pick Up The Phone (ZYX Summer Mix)
-
Így van sajnos.
Közel kerültek a mézes bödönhöz és beleragadt rendesen a kezük. -
Olyan régóta ígérgetik ennek a CD-nek a kibocsájtását hogy már nem is várom.
Egyszer majd csak beesik.
-
TQ -Medley
-
italove #19863 Az a baj, h csak ilyen látszat beruházásokra ad pénzt az unió. Még ha ez az értelmesebbek közül való is. Milliárdok mennek el a semmire. Közben pedig az emberek életszínvonal, itt keleten legalábbis, már a béka feneke alatt van. Nyilván azért, mert ezekből az építkezésekből lehet a legtöbbet lopni... 
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.08.30. 09:29:44 -
Ez szerintem csak telefon minőségi kérdés. 
Én ma megyek egy szabadtéri rendezvényre részletet fogok belőle felvenni a telómmal majd megmutatom hogy nem recseg az.
De jó hogy ilyenre is van pénz
még ha uniós is ebben a velejéig romlott országban.
-
italove #19861 Én is akartam készíteni, de sajnos nem adja át az élményt, mert csak recsegés-ropogás lett volna, ha felveszem a telóra. Kérdeztem a srácokat, h nincs-e valami spéci rögzítőjük, ami koncert minőséget ad vissza, de olyan (még) nem volt. Csak a hangot tudják rögzíteni, de hozzá képet nem. -
italove #19858 A helyszín adott volt, egy régi kőbánya, már régen tervezték a beruházást. A pénz uniós forrásból volt természetesen. 1 milliárd körüli a beruházás, a fény és hangtechnikára 450 milliót mondtak nekem. Tegnap éppen Demjén Rozália koncert volt, de szabadtéri színházi előadások mennek folyamatosan és gyakorlatilag minden más, ami színpadot igényel.
Ha már meghívtak, h hallgassam meg hogyan szól a cuccos, nekem is az italo jutott eszembe egyből és fel is pakoltam pár nótát a pendrive-ra. Manapság nem nagyon lehet ilyen zenét koncert körülmények közt hallgatni. Nagy élmény volt, az biztos és szerintem mindenkinek az lett volna. Ez a basszus tényleg lerobbantja a bugyit a lányokról.
Tetszett még, h az egész keverőpult akár tabletről is vezérelhető.
-
Jó lett volna egy videó róla. -
Miért pont ide?
Milyen rendezvényekre készült ?
Tényleg érdekelne a dolog.
Amúgy nagyon örömteli a dolog.
Mondjuk én is nagyon szívessen végig hallgatnék pár jó minőségű felvételt ott a helyszinen ebből a műfajból is akár. -
atiapuka #19857 Szerintem marha jó:
Keneida - In This World (Digimax Euro NRG Extended Intro Mix)
http://www39.zippyshare.com/v/95492074/file.html -
nem semmi helyre építették, jól néz ki! 100 millába meg tényleg belefér néhány "villogó" és lézerkard :) 
-
italove #19855 Igen, próbáltam képet is feltenni, de nem jött össze. Pedig érdemes lenne megnézni.
https://www.facebook.com/476979449084733/photos/a.621274167988593.1073741869.476979449084733/648220965293913/?type=1&theater
El tudnék képzelni itt egy disco-t...
-
Tokaj?
-
italove #19853 Oké, semmi gáz, csak érdekesség képpen hoztam fel. Voltam már szabadtéri rendezvényen, pont ezért van összehasonlítási alapom. Mivel jócskán 100 millión felüli a cucc és a legmodernebb, ami most Európában elérhető. Természetesen uniós pénzből (no comment).
Ebben a műfajban nem igazán lehet annyi embert vidéken összeszedni, h kitermelje ezt a költségeket, amit írtam, ezért sok a 40k/h.
A lényege pedig ez akart lenni: Miko Mission 20k watton! Nem hinném, h túl gyakori lenne (sajnos).
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.08.29. 19:34:22 -
"Szabad téren én még ilyen basszust nem hallottam."
esetleg járj többet szabadteres rendezvényre,ahol sok kilówatt van
most igazából mi akart a hsz lényege lenni?
20kW,jó basszus, Miko Mission, retrodisco nálad, vagy a hawer új színpadtechnika átadása,vagy a leesö állad? :)
40 ropi szerintem nem sok óránként, föleg, hogy ha sokan vannak.meg hát lehet gigafények nélkül is és 20kilówattnál halkabban is hallani a zenét.
(bocs,nem hagyhattam ki...) -
italove #19851 Hatalmas szerencse ért ma, 20 ezer watton hallgathattam disco zenét! Most adtak át egy szabadtéri "rendezvény katlant" ahol lakom, aminek az üzemeltetője ismerősöm és megkértem, nézzük már meg mit bír a rencer igazi zenével. Miko Mission - Let It Be Love (Dj.Tomix Italo Remix) nótát pakoltam be elsőnek, aki ismeri, tudja miért.
Kb. 30 méterre álltam a színpadtól és mozgott rajtam a ruha. Szabad téren én még ilyen basszust nem hallottam. Minden adott lenne egy óriási retro disco megrendezéséhez, mert olyan fénytechnika is van, h leesett az állam. Sajnos ez csak álom marad, mert óránként 40 ezer forintot kajál be csak a hangtechnika áramból
-
Gabriel Nadler #19850 Victoria Mus - Sin Final (Digimax Italo Disco Remix)
-
Gabriel Nadler #19849 Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix)
-
Gabriel Nadler #19848 Lina Hansson - Unglamorous (Digimax 80s Dance Remix)
-
lazzoo #19847 SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (Summer Mix 2014)
http://www76.zippyshare.com/v/65949263/file.html
-
atiapuka #19846 Biztos volt már, de szerintem nagyon kellemes. Szeretem a számaikat.
-
lazzoo #19845 Dj A.N.D.Y. Feat. Crizzn - The Night 2K14 (2014)
http://www68.zippyshare.com/v/84316999/file.html
-
atiapuka #19844 Annak csak a címe ismerős, hogy nem tetszett.:) -
italove #19843 Szerintem is! 
De a Stronger tu gödör alulmúlhatatlan!
-
atiapuka #19842 Ezt meg most hallgattam: Linda Jo Rizzo - Helpless (Album New Version)
Illteve gyorsan továbblöktem, nekem valami iszonyú. -
italove #19841 Szerintem is! -
atiapuka #19840 Most éppen ezt hallgatom: Elen Cora - Powerful Little Things
Szerintem Cora legjobb száma. -
italove #19839 Fogalmam sincs, milyen istenverte nyelvű az ének, de a zene tetszik! 
NN Bek - Оila (Dj Ikonnikov E.x.c Version) -
SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE ( ZYX Summer Mix 2014 )
Az új Siberian Heat dal itt meghallgatható és akár le is tölthető.
De aki tud várni egy picit az jövő hónapban már meg is vásárolhatja.
Szerintem nem kell nagy jós tehetség abban hogy megjövendöljem , hamarosan egy ázsiai lány tolmácsolásában is látható lesz a videóklippje.
-
Kérdés, hogy hol lehet majd legegyszerűbben hozzájutni és mennyire limitált az a limitált kiadás? -
Nem tudom de abszolúte lenyűgözött ez a zenei anyag. 
-
Talán tévedek, de a kettő ugyanaz. A dátum jelenleg okt.1.
2LP (140g fekete vinyl) és a remixeket tartalmazó 2CD jelenik meg.
a discogs-on is fent van -
Minden soroddal egyetértek.