42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• shirak
    nincs belőle egy jó minőségű példány?
  • shirak
    szia Tesvírem, rég beszéltünk.
    holnap rádcsörögnék, kellene egy kis segítség/szakvélemény
  • shirak
    pedig jó nóta az, tuti sokan enekelnék vele (legalábbis a refrént)
  • gyula1971
    Talán az alap-dallamból van hasonlóság.
    De zeneileg két különböző szintű munka.
  • kaposi1
    New Clay Productions

• kaposi1
    Egy nagyon jó zene és ez már valóban a teljes verzió úgy ahogy azt a vinyl-n kiadták.
    Mert ami idáig a videómegosztókon volt csak különféle próbálkozások voltak.

HOUDINI' - TEMPTATION (Extended Version)
    ITT
  • kaposi1
    Meglepő hogy pont tőled hallom ezt Laci!
    Bár igaz hogy a DJ Palmer lemeze sokkal ritkább mint a BCR kiadvány de szerintem klasszisokkal jobb is.
    Ricky Mash-el épp a napokban beszéltem.
    Nagyon el van a tánc iskolájával de azért várja a levelemet amiben fel tennék neki pár kérdést ezzel a nevével kapcsolatban.
    Egy srác megkérdezte tőle hogy miért van az hogy soha egyetlen élő fellépésükön nem hangzik el a Madonna című száma,
    Miért van ez?
    Erika válasza az volt hogy úgy gondolja már nem aktuális ez a dal és téma.
    És ha belegondolunk sajnos igaza van. Pedig nagyon jó az a nóta is.
  • Wind 67
    Ez azért nem bizti hogy így van. Ha annyit nyomtak volna belőle mint egyéb másból (Pl: Ivan -Fotonovella) ez is 10€ lenne. Annyira nem ászok ásza zene / szerintem. Ricky Mash-t is láttam már 125€-ért, legutóbb is 75€ volt.
  • kaposi1
    Egy lapon se lehet említeni a két dalt.
    A Computer Guy más kategória.
    Kicsit magasabban jegyzett ligában játszik.
  • Szállító Joe
    Ez az Alan Brando (kicsit belehallom dj Palmer-computer guy-t,de valószínű,hogy csak én) szerintem jóra sikeredett,köszi a belinkelést !
  • gyula1971
    Alan Brando - Heartbeat (Vocal Version)
  • gyula1971
    Fred Ventura - Don't Give Up (Italoconnection Mix)
  • kaposi1
    Az lehet, de mostanában kiemelkedően jó zenéket alkot.
    Persze amiben nem ő énekel.
  • Musachy
    Azért J. Mauronak van egy őrült tekintete.
  • kaposi1
    Coming soon (october vinyl)

• kaposi1
    Starting to process the orders @ I Venti Records.

• kaposi1
    Szerintem az , István.
  • Biatomi
    "És ha még arról a fantasztikus hírről is írhatnék ami ma még hét pecsétes titok"
    Hidd el az már nem titok
  • italove
    Mintha csak a Vision Talk-ot hallanám!

SwedIT - Lost and Found (Radio version)
  • goodmans
    Szerintem is hasonlit Moonlight Affair-re

• goodmans
    Sziasztok!
    POPUNATION --- это `ы NO ДЕЖАВЮ (Visual ROMANCE REMIX) EuroDisco
    POPUNATION --- IT `s NIE Deja vu (Visual ROMANCE REMIX) Eurodisco
    POPUNATION --- It `s NO Deja Vu (VISUAL ROMANCE REMIX) EURODISCO
    :)
    POPUNATION
  • kaposi1
    Erről tud valaki valamit?

Mert szerintem ez a Moonlight Affair énekesének a hangja.

Visual Romance - It s No Deja Vu

• Musachy
    Kösz az infót!
  • kaposi1
    Szia!

Ez egy nagyon nagyon kedvező ár lesz érte.
    Köszönöm az információt.
  • Gabriel Nadler
    Jó is hogy történik valami, és lesznek új lemezek illetve albumok. Mondjuk engem a 23rd underpass érdekel nagyon.
    A múltkor kérdezte is a 23rd Underpass double vinyl árát valaki, íme itt válasz angolul:

hi Gabriel,

sorry for my late reply, been on vacation.
    will have prices late this or early next week, i do not think it will exceed 20€, but need to calculate still.

thanks and best wishes,
    marc

You can find more information here at
    http://annaloguerecords.blogspot.hu/p/releases.html
  • kaposi1
    Basszus vége az uborkaszezonnak. Csak kapkodom a fejem a sok bejelentett új kiadványtól.
    És ha még arról a fantasztikus hírről is írhatnék ami ma még hét pecsétes titok.

Upcoming release....will be ready in October!

• zoranpityu67
    Véletlen nem tudja valaki mikor jelenik meg a Systems In Blue új albuma?
    Köszi
  • italove
    Imádom az ilyen kemény, elektronikus remixeket! Ingerlik az embert, h tekerje a hangerőszabályzót koppanásig!

The Flirts - Passion (La Royale Version)

Fincsi zenék vannak ma (is), érdemes benézni: I.D.W.
  • Musachy
    A lemezek jönnek.
  • italove
    A Melody Lane-ről szóló infót köszi, valahogy nem botlottam bele eddig ebbe a csapatba. De tetszik! Most töltögetem a nótáit...
  • italove
    A SwedIT-re utaltam, ő tényleg svéd, majd linkelek még be zenét tőle, mert rögzítettem párat. Nagyon hasít a Vision Talk-ra! Én szeretem ezt a stílust. Masiniszta nem tudom milyen illetőségű.
  • gyula1971
    Mr ZIVAGO - YESTERDAY
  • atiapuka
    Akkor nem véletlenül tetszett nekem ez a szám.:)
  • kaposi1
    Ez csak a megnevezésében Svéd szóval nem kell tőle félni.

De ha már Vision Talk akkor ajánlom ennek a remek albumnak a meghallgatását amivel még a Vision név előtt játszottak.

Melody Lane - A Demo Selection 1997 - 2005 ( Vision Talk )

INFO

Egy kis ízelítő belőle aki nem ismerné.

Melody Lane - Arbetslos

Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.09.02. 15:27:22
  • italove
    Aki szereti a Vision Talk-ot, annak ez is fog tetszeni!
    Vigyázat, svédelt változat!

Machinista - Molecules And Carbon (SwedIT Hi Nrg Remix)
    Utoljára szerkesztette: italove, 2014.09.02. 14:53:55
  • amaximus
    látom érdekel a téma :), de ha az kérdez ilyet,aki maszterelget meg editál,akkor én minek válaszoljak? :) gondolom te sem azért esel neki valaminek,hogy kitömörtsd majd valtoztatás nélkül visszatömörtsd? :)
    felejtsd el,azt hogy egy mp3-at behívsz egy progiba,majd visszatömöríted mp3-á,ezt most zárd ki az elmédből....az egy másik sztori.
    a lényeg az,hogy mit csináltál vele a kötes idöben, amikoris többnyire a hangszíntartományok arányát változtatod (pl. akármilyen lineáris,parametrikus EQ, csodaszűrők,kompresszor,limiter, duplakonverzio, stúdió bizbaszrátorok, stb.) teljesen, de abszolút tökmindegy mit csinálsz és azt hogy hívják, a lényeg megváltoztatod a zene hangzását,hisz ez az alapcél, amivel önmagában még nincs gond, hisz egy studioban is ezt csinálják (csak ott szerencsés esetben többnyire sávonként keverik ki és össze), de amikor ezt a müveletet megkapja az eredeti zene és azt nem megfelelő mértékben és arányban kapja (ezen a részen lehet a legjobban szubjekitvnek lenni),akkor azonnal befolyással lesz mind a hangtérre,mind a dinamikára az eredmény. na igy tud eltünni nem csak ez,de bármi más is egy zenéböl. :)
    tovább nem részletezem,mert szerintem felesleges,csak egy észrevétel volt, ez nem az audiofil masztering fórum,főleg nem egy kopott vinyl digitalizált mp3-as forrásnál.
    viszont mára elteszem magam,hosszu napon volt.
  • italove
    Nem tudom hogyan tud eltűnni a dinamika egy mp3 újraszerkesztésénél, ha a visszatömörítés 320-as. Erről mesélj kérlek. Ha te egy mp3-at kibontasz, és visszanyomod, abban különbség nem lesz, akkor hol tűnik el a dinamika?
  • amaximus
    tudom, hogy szól,hisz irtam, az én asztalomon is rajta van az a kópia, amibol te mesterkedtél, meg az is,amiböl nem kell, mert jó.
    nem azt irtam, hogy rossz, nyilván egy ütött kopott mp3as felvétel kicsit több középpel és magassal jobban fog hatni, csak itt most a mélyböl sok eltünt. és nyilván nem az mp kódolásról beszéltem,az itt most nem oszt-szoroz,hanem arról,amit úgy hivnak hangtér és dinamika, de nem akarok most prezentalgatni, mindegy, nem érdekes, csak 'érdekességképpen ' mondtam. :)
  • amaximus
    miért, ez a fórum nem a nu-italo-ról szól, te is itt vagy de nem szereted ezeket a zenéket? kezdem elveszteni a fonalat.
  • italove
    Szerintem a nu italo teljesen más tészta, olyat nem is hallgatok, mert egyáltalán nem tetszik.