42864
-
italove #20274 Mai felhozatal:
Indila - S.O.S. (Dj Ikonnikov E.x.c Version)
Victoria Mus - Sin Final (Digimax Italo Disco Remix) -
Szállító Joe #20273 Nekem Lian Ross-say you'll never ugrott be az alap ritmusra. Az akkor nagy zene volt,ez meg most jó... -
atiapuka #20272 Fú, ez egész jó! 
Nem tudom, mire hasonlít az alapzene, talán Tans-x? -
atiapuka #20271 Nekem tetszik a zene is, és a videó hozzá. 
Szép, bájos nő. -
Elen Cora ...... Sorry
Saját készítésü
-
De közben tudod, hogy még igaza sincs és sosem jön rá... Na viszlát!
-
"Tisztelem Narumon fórumtársé, aki szintén "sznob", de legalább elegánsan teszi"
Woháhhááá, ez most olyan mint annó az osztályfőnököm - úgy küld el a picsába, hogy tök lelkesen mész :D -
Megtaláltam közben Thomas Widrat Project / 1st Heavenue maxikat is. Most már végképp nem értem, hogy miért nem egy név alatt fut az egész. Ezek már 320-as mp3-ak. Viszont érdekes, hogy mind a 3 maxinak más a masterelése, mintha 3 különböző ember csinálta volna.
1st Heavenue - Take Your Chance (Extended Long Fox Mix Version) - 2011
1st Heavenue - 2nd Single (Maxi Edit) - 2013
1st Heavenue - E=mc² (Time Travel Maxi) - 2013 -
Sikerült megtalálnom mind a két zenét, de nagy minőséget nem kell várni, mert 128-as mp3. Kezdésnek, jobb mint a semmi. Feltettem:
TONSCHATZ - Carpe Diem (Maxi Version)
TONSCHATZ - Midnight Warrior (Maxi Version) -
az a midnight warrior cd, ez a 2-es kiadvány, ott 1-2 név másként van variálva,szóval van kutyulás,szerintem ne csámcsogjunk ezen, talán megjelenik végre fizikai hordozón is, aztán lehet örülni. :)
mára kikapcsolódóm, jó éjt! :)
-
Ennyi infót találtam:
Music by Andreas Radloff, Stefan Köhne & Joe Zanul
Lyrics by Thomas Widrat & Mitch Kelly
Vocals by Mitch Kelly (1st Heavenue/Skynight Avenue)
-
hát a lemezboriton az lesz, de vegülis lényegtelen,biztos nem lehet már leirni valamiért a 3 projekt neveit. :) -
A neten megoldották, ott legtöbb helyen Tonschatz-ot írnak előadónak. Aaaahhh nehéz dolog ez :) -
gyüjtöknek kincs,nekem egy zene a millióból, ha tetszene,akkor sem fizetnék érte ennyit.
-
Ezt találtam vaterán! -
igen, és a 1st Heavenue projektek is , tehát igazából felfoghatjuk ezt így,mint a menedzsmentet és kiadót. :)
de amennyire én tudom,ez SKYNIGHT AVENUE név alatt lett megalkotva
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2014.09.20. 21:07:27 -
hát tényleg elég szar az oldal, hogy nem tudja,mit is akar. :)
tehát a Tonschatz egy szövegíró, producer, zenei rendező és kiadó is egyben,aki elvileg összefog több olyan dolgot és projektet is,mint a skynight és system in blue stb. ,tehát amiket szeret, és az egyik ilyen sok mindent tartalmazó boldogság CD-én lenne ez a maxi is. hát nekem kicsit katyvasz, de majd késöbb eldöl,
-
Nah megfejtettem (talán). Ez a project 1st Heavenue néven fut. Tonschatz a kiadó akar lenni, de van átfedés a Skynight Avenue-val, de hogy mi, és hogyan még nem tudom.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.20. 21:03:26 -
Vagy ez Tonschatz néven fut? Hülyén halok meg... -
A hangról egyből éreztem... Viszont itt meg semmi normális info: Carpe Diem -
DE! AZ!
SKYNIGHT AVENUE
ebben én is csak áldozat vagyok, csak másoltam a vidiröl a címzést, mivel elég új, annyira nem is figyeltem, köszi a pontosítást! -
Én ilyen mainstream srác vagyok :) Olyan számomra "érdekes" instrumentális, mondhatni művészi italo-k keringenek itt, hogy kapkodom a fejem. Ez jóval az én világom
-
:) gondoltam, na jó, csak reméltem, hogy ez tetszeni fog.
elég lendületes lett -
Nincs rosszul írva? Ez elvileg SKYNIGHT AVENUE. -
Ez nagyon bejövős... -
friss
CARPE DIEM - Carpe Diem
[URL=http://youtu.be/SBPtoBCwTCc][/URL] -
MR. PAULI - LE CRUNCH -
ON LINE - GELL (DJ IKONNIKOV EXC. VERSION) -
ENERJEWEL - RAINING AND DANCING -
Enolion - In My Dreams -
B+,ha nem pont neked irtam volna meg, hogy miért nem irok Grétsy tökéletességgel ide,akkor még elnézném,miért vagy ekkora seggfej, és elfogadnám a sok sportpéldádat (boksz, foci) is ellencsapásnak, de te nyilvánvalóan és egyszerüen csak egyre gyorsabban erösödö Alzheimer-kórban szenvedsz, tehát lehet,amit csinálsz,az nem is a te hibád,hanem a kezelöorvosodé,aki rosszul lötte be a heti gyógyszeradagod. Hagyjuk a kemény dumát, mert amit nyomsz, annál a lankadt pöcs is keményebb, csak neked nem tünik fel, hisz nincsenek ezirányban tapasztalataid, de próbálkozol Chuck Remaszter Norrisként helytállni. Egyem a piciny zuzádat (fa)jankó fiam!
, "mennyé kapálgatni."
-
italove #20243 Igen, nyelvtanból (is) gyenge vagyok! Te viszont, ahogy az a kommentjeiből is süt, brilliáns szintaktikával, szemantikával és gyilkos humorral fogalmazol! Kisbetűk-nagybetűk, hosszú-rövid ékezetek, központozások ötletszerűen behányva... Megint nagy öngólt lőttél, mikor a nyelvtant felhoztad!
Minden egyes kommentedben elmondod, h nincs kedved már válaszolni, de mégsem bírsz kussolni. Csak be-be szólogatsz. De ha ezt teszed, én sem fogok csendben maradni, megsúgom! Nagyon könnyű hülyét csinálni abból, aki megpróbál a szellemi szintje fölött fogalmazni!
Egyébként én voltam a ludas abban, hogy mondtam, miért nem pakolsz ki ide valami anyagot, ne csak a dumb szövegedet kelljen olvasni. Inkább ne tettem volna, mert a zenék, amiket posztoltál, alátámasztják, semmi közöd ehhez a műfajhoz.
Elhiszem, hogy fárasztó a számodra olvasni a válaszaimat! A helyedben nekem is az lenne! -
figyelj,mára már ne erölködj,sokadjára kérem, de csak nem tudsz leállni, remélem nem szedsz semmilyen élénkitö pirulát,hogy igy fel vagy pörögve, mert a várt hatás helyett egyre erötlenebb és eröltetettebb, amit próbálsz itt jó mókából lenyomni, nyilván még olyan extramagas 130-as IQ sem kell hozzá, mint ami neked van, hogy másnak is feltünjön, tényleg nagyon rossz a szövegértésed, és a szövegkörnyezet elemzö képességed (lásd legutoljára pl. Jack's Projekt téma) , gondolom a nyelvtan már nem volt kedvenc tantárgyad, már annyira, hogy nincs is kedvem kommentálgatni,mennyire fárasztóak az irásaid. ha hasonlatot akarnék irni,amit nyilván nem értesz, mint már sokszor bizonyitottad,azt mondanám,annnyira fárasztó vagy, mint a csodálatos remasztereid. Életkorodra is lenne tippem, de az biztos, szellemileg alatta vagy a korodban elvárható minimál szinttöl is.
Te IQ130 bajnok! 

-
italove #20241 Csak véletlenül hallottam a kocsiban. Nekem is tetszik ez a nóta.
Szerintem Kaposi Laci csak röhög a háttérben. Én is nagyon jól szórakoztam. Persze más hülyeségén könnyű.
Közben végignéztem, amit amaximus barátunk kierőlködött ide. Még csak véletlenül sem kapcsolódik ehhez az oldalhoz témában.
Ami nem lenne olyan nagy baj, de selejtes vackok még a saját műfajukban is. Szerintem ezeket a ház előtti kukából kotorta ki, csak a mi kedvünkért.
Ezekből nem lesz rm az életben.
A Jack's Project zene (ami rare nála
), a 70-es, 80-as évek fórumba való, a többi lerágott csont közé. Fogalmam sincs milyen indíttatásból került ki ide.
-
Igen, kalandoztunk. De ez olyan szempontból jó, hogy látni, talán van fény is az alagút végén. Érdemes figyelni az új dolgokra is, nem csak a múltban élni. Kapni meg nagyon sok minden miatt kaphatnánk az eltelt napokat nézve. Csodálkoztam is, hogy Laci nem nyilvánult meg. -
Vissza olvastam, láttam, hogy te osztottad meg :) Az tetszik az Arash dalban, hogy érezni a tiszteletet az eredeti minta iránt. Kevés ilyen van. Az Ola dal nagyon jó, a csapatra érdemes odafigyelni. Az előző kislemezük is tetszett. -
nagyon igyekeztem a kedvedben járni!
-
csodálkoztam is, hogy nem csináltál belöle még rm-et,bár meg volt az szerintem, csak itt még nem szerepelt. :)
felelöm egy vaksüketnéma is posztolhatta volna, de ha csak egy sükettöl jött, az sem változtat a helyzeten. ha azt várod, hogy megveregesse bárki a vállad,föleg én, mert majd 2 hónappal a megjelenés után ide linkeltél egy nem fórumtémába illö zenét,akkor várjad még. nekem persze tetszik, ezt jeleztem is, fenntartom, de nem rakok mindent ide,ami tetszik, csak épp nem témába vágó. még akkor sem, ha van belöle 4 taktus valami régi 80asból. :) egyébként ma már amúgyis nagyon elkalandoztunk a stílussal, ezért még kaphatunk. :)
ez az OLA nekem annyira nem jön be, olyan tucat klub zene.
-
italove #20236 Szó se róla, méltatni azt tud amaximus... Valami italove nevű süket posztolta...
Ritka jól sikerült remake. Alaposan kibeszéltük akkor, h a mai generációnak halvány elképzelése nincs mi volt ennek az eredetije és azt gondolhatják, mekkora isten ez a srác.
Egyébként tényleg maivá tette, sőt, a mai zenék elé helyzete ezt a nótát (nálam).
A friss zenék között is van egy nóta, ami határozottan tetszik, jó ideje nem hallottam már ilyet:
Ola - Jackie Kennedy
Ezt el tudnám képzelni egy retró feldolgozásban is. -
Most csak méltató szavakat tudnék írni... az eddigi legszebb megosztásod