42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Egyre jobb zenéket csinál ez a Vision Talk!
  • atiapuka
    Nem rossz.
  • amaximus
    Nekem is a Tyler klassszikus ugrott be az első néhány ütem után, az alapok szinte teljes lenyúlását nehéz is lenne tagadni, viszont legalább a trallalászás rész más lett, én nem gondolom, hogy ez rossz zene, csak nem italo vonulat ,hanem valamilyen pop, ettől önmagában még nem rossz, legfeljebb annak kellemetlen meglepi,aki másra számított.
  • amaximus
    T-Seven - Passion

ezt csak úgy érdekességképpen, Judit a Mr. President formáció sikerei és millenium környéki gyakorlati kifulladása után úgy gondolta, hogy ezt neki is elő kell adni 2001-ben, plusz értelmet a zseniális eredetihez képest talán még senkinek sem sikerült hozzáadni, szerintem neki sem, de ettől még lett egy ilyen is. Sajnos már ő is megöregedett, velünk együtt! :)

• italove
    Egészen jó kis zene...

SwedIT featuring Man 303 - Ophelia (demo)
  • Musachy
    (igazából tetszik, csak szeretem provokálni néha az embereket - érdekes reakciókat lehet vele kiváltani egyesekből), de pszt!
    Szóval nem kell ám mindent egyből mellre szívni. Lazítsatok és hallgassatok több zenét!
  • italove
    Ezt a filmet ismerem! Gyűrűk ura, a király visszatér!
  • riki19
    Bocsi .A video lemaradt.
  • riki19
    Etolie Vipe album az nekem is bejön.http://www.youtube.com/watch?v=tyNBZu-VZp4
    Hála isten a vezér visszatért. Ha nincs vezető ,szétesik a fórum. Olvasás közben mostanában olyan érzésem volt, mintha a 80 -as fórumot olvasnám,nem pedig a New Generation Italodisco fórumot.
  • italove
    No, meghallgattam a 23rd Undrpass-t. Szerintem hibátlan. A teljes album még nincs meg, csak az 50 perces mixet füleltem, de nem nagyon találtam benne gyenge zenét (persze csak amatőrként mondom mindezt ). Ha valakinek nem tetszik, annak szerintem a csapatra jellemző, picit monoton hangvétel miatt nem jön be. Én azonban diszkó zenénél kifejezetten igénylek bizonyos szintű monotonitást. Szerintem hasonlóan erős anyag, mint az Etolie Vipe album. Örülök neki, hogy nem egy húzónótára és annak 3-4 mixére építenek, hanem csupa erős zenét készítettek. Kellemes csalódás volt ez a lemez, nem vártam ilyen jót tőlük!
  • kaposi1
    Én is imádom a hölgyet és állítom ez az egyik leggyengébb nótája eddig.
  • magicboxx
    Huh, én imádom Cora-t, de ez nagyon rossz. Az alap mint a "Bonnie Tyler - I Need a Hero" lenne átvariálva, és valami lagymatag pop? dal. Remélem ez nem valami stílusváltást takar...
  • magicboxx
    Szerintem ezért én vagyok a leghálásabb Örülök, hogy újra írsz a topicba
  • magicboxx
    Komoly lakásfelújítás zajlik nálunk, azért nem reagáltam a kérésedre. A fórumra se igazán néztem rá. Amint lesz időm szívesen kifejtem a véleményemet a témáról Igaz, ez nem tudom mennyire fogja a többi fórumtagot érdekelni...
  • kaposi1
    Nem címzem én senkinek az irományom de egyszerűen nem értem hogy nem tetszik valakinek a 23rd Underpass LP???
    Szerintem hatalmas album minden zene tetszik rajta .
    Komolyan mondom nem értem mi lett a fületekkel?
    Ajánlom mindenkinek hallgassa végig mert ez olyan mint amikor valaki egy rossz kritika miatt nem néz meg egy filmet aztán később meg jól megbánja.
    Persze senkire nem erőltetem de egy hallgatást megér szerintem hogy eldöntse mindenki.
    Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.05. 18:02:46
  • kaposi1
    Ahogy érzed.
  • Musachy
    Nem érdekes, megvan már máshogyan, de a lemezükre nem dobok ki egy vasat sem.
  • Biatomi
    akinek nem inge nem veszi magára
    "berúgtál a hétvégén?
    nem tudom nem emlékszem rá"
    akit érdekel itt is hallgat.........
    .https://soundcloud.com/23rd-underpass
  • Musachy
    Összetévesztesz valakivel, sajnos már a memóriád sem a régi.
  • Biatomi
    aha,még Te szóltál nekem,nini ott egy ismerős
    már nem emlékszel
  • Musachy
    Láttad ott?
  • Biatomi
    pl. ő rá
  • Musachy
    Nem is lesz... Már megírtam nekik, hogy tolják fel maguknak vagy adják el olyan bajszos, bőrszerkósoknak, akik a Kék Osztriga Bárba járnak.
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.05. 11:09:22
  • Biatomi
    ez se lehet mindenki kedvence
  • Musachy
    Mármint nem értesz egyet vele. Lehet, hogy nem egyről beszéltek, de én viszont a vinylre gondoltam. Valójában én egyetlen szám miatt vettem volna meg a lemezt, a többi igazán nem ragadott meg. Szerencsére a lila köd elmúlt, így nem költöttem rá legalább. Tudod, ha a szerelem elmúlik, akkor is csodálkozol, hogy pont ezt..?
  • kaposi1
    Nagyon nem értek együtt a véleményeddel a lemezről már ha a vinyl-ről beszélsz, mert a CD-n egész más verziók vannak.
    Azt még nem tudtam meghallgatni, de az biztos a vinyl nekem az év egyik kellemes meglepetése.
    Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.05. 09:56:21
  • Musachy
    Valahogy ez az érzésem nekem is, ahogy belehallgattam a számokba. Ezért is nem erőltetem a lemezt. Pénzkidobás helyett veszek inkább olyat, aminek van is értelme. Köszi a megerősítést!
  • Iggy
    Én már megkaptam, meg el is felejtetem mert max 2 zene ami használható valamire, többi az szerintem erőltetett nulla. Eböl az egyik 23rd UNDERPASS Feat. NADIA VASS-Everytime (MAXI VERS.) a másik meg a Remember ami jó.
    Ja meg ez a fórum még jobban kiegészült még több amatőrrel szinte csőd.....
    No comment mert magasról le..........................
  • italove
    Mintaka - Lo puedo hacer sin ti (High Energy Wow!. Orig. Rmx Dj. Manuel Rios )
    Hát ennek se a vokál az erőssége, de "disco" van benne...
  • italove
    Nem is az, hogy nem jó a hangja, hanem a zenéhez nem kapcsolódik a dallam. Legalábbis én így érzem, bár a Destiny -nél kevésbé érzem ezt a negatívumot.
  • Wind 67
    Fred Ventura & Phil R - A Life In Colors
  • Wind 67
    nekem az énekhang is
  • italove
    Kár, hogy ilyen össze-vissza bennük vokál, pedig a zene nekem tetszene.
  • Wind 67
    Twins Natalia - DONT FADE AWAY

• Wind 67
    Twins Natalia - When We Were Young

TWINS NATALIA - DESTINY

• Musachy
    Mondom, már rákérdeztem. Amúgy meg már több, mint két hete "elő"rendeltem. Gondoltam, akkor nem kések le... Csesszék meg a lemezüket!
  • kaposi1
    Bizony jó lesz ha rájuk kérdezel mert a mi rendelésünktöl a teljesítésig egy hét se kellett.
  • gyorgy74
    A héten hozta a posta hétfőn megrendeltem pénteken már megjött.
  • Musachy
    Nem tudom, hogy ti hogy álltok a 23rd Underpass új lemezével, ami elvileg elsején megjelent... Több, mint két hete előrendeltem, amire azonnal jött is válasz, hogy hamarosan értesítenek majd. Miután már a megjelenés határideje eltelt írtam ismét, hogy remélem nem feledkeztek meg rólam, na erre még semmi válasz.
    Persze gondolom, hogy vannak prioritások, vannak törzsvevők meg nagy mennyiséget rendelők, de azért legalább valami válasz jöhetne. Ilyenkor szoktam eldönteni, hogy nem veszem meg, hanem majd letöltöm, ha lesz rá módom.
  • Biatomi
    Ha van rá igény és money,akkor egyszerűbb a dolog :)