42869
-
italove #20701 Á, én befejeztem, nem írok neki vissza már. Szeretek vitatkozni, de a primitív embereket nem nagyon csípem. Írnak világba, de csak a hülyeség süt a szövegből. -
Most muszáj ez megint? Privátban is tudtok veszekedni. -
nem is tudom,miért voltam 100%-ig biztos abban, hogy pontosan ez lesz a következő mondatod?! talán, mert annyira kiszámítható vagy, hogy az már fáj, valakinek tényleg fel kéne már kapcsolnia nálad a villanyt, de gondolom, te elvagy a magad sötét félhomályában. ha annyira érdekel, akkor gyűjtsd ki az összes linket,amit én ide raktam, és én megmondom, melyik zenéket szedtem le a te oldaladról és töltöttem fel új linken. ha egyet is kihagysz, nem fárasztom veled magam.
sosem voltam falusi, nem mintha nekem bármi gondom lenne egy falusival vagy a kiterjesztett vidékkel, van 1-2 ingatlanom vidéken is, de ha egy falusi már 1 bittel is értelmesebb nálad (ami valljuk be, nem túl nagy kihívás senkinek sem), az már nekem a kommunikációban nagy boldogságot jelent. sok helyen éltem, most is városban élek, igaz egy fél hegyoldalban, a város meg alattam van, de korábban olyan városban is éltem,ahol ilyen kis töketleneket ettek vacsorára,mint te.
-
italove #20698 Kérek linket azokról a zenékről, amiket az oldalamról töltöttél! Kíváncsi vagyok! Személyes kérdés, ugye te falusi vagy? 
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.10.19. 19:57:47 -
kíváncsi voltam, mennyire ismered fel önmagad hulladékait (eredmény: semennyire, a torz énképed miatt gondolom), ezért az ide rakott zenék közül 3-4 zenét kifejezetten a te szupergagyi blogodról vettem át, ahol lelkesen és töketlenül osztod ezerrel a szar remaszterelt youtube rip és más oldalakról átvett 128-as mp3-aidat, és ahol minden letöltésnek úgy örülsz, mint serdülő kamasz az első magömlésének. ezt persze folytasd nyugodtan tovább, legyen ez a hitvallásod, légy tőle boldog, a fszt se érdekli, csak kár, hogy emellett annyira piti és sötét vagy a 130as IQ-dal, hogy az is csoda, ide állandóan visszatalálsz, hogy legyen hol nagy mellénnyel kapargatni a szemétkupacod tetején. lehet, hogy én raktam ide szemetet, de egyrészt a te szemétkupacodból is hoztam, másrészt nézőpont alapján nem én vagyok az egyetlen,aki valaha ide szemetet rakott, sok link, számomra is szemét, és ha le akarnék süllyedni a te csökött szintedre,akkor elárulnám neked, hogy mi még itt a szemét. -
Gyulának van igaza. Semmi vita, ő csak hozza a zenéket.
-
gyula1971 #20695 Estimado - Now We're In Go ( My Favorite Collection )

-
italove #20694 Csak vicceltem ám a kinevezéseddel! Isten mentsen meg minket a zenéidtől (ami szemetet eddig kiraktál ide, az nem piskóta)!
Javasolnám, h indíts egy külön fórumot, ahol kiélheted magad és csinálhatod a szavazgatást, tuti sok követőd lenne! Ja és elnézést kérek, hogy megszólítottam mélyen tisztelt idiótaságod!
-
Biatomi #20693 Laci!
nekem szimpatikus zene,kösz az infóttttttttttt
-
Stefano E Bene Feat. Fred Ventura - All For You (Italopassion) -
egyébiránt nem tudom, mit és hol kell aláírni, de simán lennék házigazda, ha másért nem, akkor azért, hogy a fórum tematikában egy kicsit szélesedjen, és rugalmasabb lehessen a zenéket illetően is. ez talán más látogatónak sem okozna gondot, talán a többség még örömmel is fogadná. van némi egyéb ötletem is, mint pl. szavazórész, mely egyfajta tetszési indexet mérhetne adott zenéknél vagy videóknál, illetve valamilyen linkgyűjtemény, ami egy helyen összefogná a fórumba rakott mindenfajta zene linkjét és videóit. persze ez függ az sg adta lehetőségektől is.
-
picit túlértékeled magad és az itteni lehetőségeid, ha úgy gondolod, magadon kívül bárkit javasolhatsz, ha még csak irónikusan is. mostanában kicsit átestél a ló túloldalára, sok olyan személyt szólítasz meg, aki szarik rád. más kérdés, hogy ha valakit szeretnél, bár ahogy korábban is sokszor voltál némi, nemi és fogalomzavarban is, így ezt az oldalad büszkén vállald fel most is te kis zseni. egy jó paraszt mindig maradjon a szerszámánál. bár ezt a metaforát sem fogod érteni,ezért ne is filózz rajta,nehogy agyérgörcsöt kapjál a megerőltetéstől. :) 
-
Fasza... -
italove #20688 Mindenképpen reynaud-ot vagy amaximust javasolnám erre a pozícióra!
-
Elegem van az egész házigazdiságból.
Akinek kell a topik házigazdajoga csak nyugodtan.
Szabad a pálya.
-
Biatomi #20682
23rd Underpass - Tears In My Mind
Üdvözlet az olvasóknak!
-
Az SP miért ne adhatná ki már túlkompreszálni sem kell...Csak még keresik mejik alkotást mert tökk egyforma mind....Baumgartner? A formula 1-be igyekezett a többit tudjuk. -
zoranpityu67 #20667 21h tól élő adás nagy durranás!
katt a linkre!
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
-
zoranpityu67 #20666 Nem kell nekünk a népszerűség már mi támogatunk.Hajrá Laci! -
szörényilaca66 #20664 Kiváncsi leszek erre a peterakásra eddig nem tudtam de most megnézem. -
zoranpityu67 #20663 
Ma este 21h tól NAGY DURRANÁS
Élő adás lesz a pityu tv ben ahol akkorát durrantunk hogy lerakjátok a petéiteket is.
Csak erős idegzetüeknek ajánljuk.
Csak az katt rá a linkre aki birja a gyürödést.
-
Biatomi #20662 pc és a világa nagy úr
nekem is tetszik
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2014.10.18. 11:01:31 -
Már én is szívesen unnám őket. Mindet.
-
riki19 #20660 Tudom,kissé lemaradtam,de ez nekem nagyon bejön. Csak a sok sárga hölgy kezd kissé unalmas lenni. -
Még annyival kiegészíteném kedves barátom , hogy korát meghzutolva bánik azzal a műfajal ami korántsem az ő stílusa lenne a mai elkorcsult zenei világunkban. Minden elismerésem Italofan95...gratulálok!!! -
italove #20658 Télleg jó kis zene! A space-t nem igazán követem, mert túl kevés az egyediség benne. -
Nem is ismertem ezt a zenét. Nem szeretem különösebben a spacesynth-et, de ez tényleg nagyon jó tőled. Még a vokál is jól sikerült...
-
Grat!
-
Na arra gondoltam... -
6. Track = Retrosynther
-
Nagyon jó összeállítás, és neked meg csak annyit.
Talán kezded már elhinni hogy ott a helyed egy ilyen kiadványon is már.
Gratulálok!!!!!!
-
hun? -
Egy csodaszép dal ami idáig csak sample-ben volt hallgatható a neten.
Tiziana ezzel a nótával nagyon kellemes meglepetést okozott nekem.
Talán az utóbbi idők legszebb dala .
Ja és semmi ázsiai lányok csak színtiszta ZENE !!!!!
Tiziana Rivale - For Always ( Vocal Version ) 6:15 ( 2014 )
-
italofan95 #20650 Énisottvagyok! :D
-
pazo #20649 Ez a Fred Ventura - Believe Me kell nekem, pont jó lesz a születésnapom felé !! Természetesen vinyl-en! -
Iggy #20648 Szeretem Yesika Moyano hangját! Íme pár club zenéje:Yesika Moyano -
Ebben csak én hallom Claudia T - Dance With Me-t? Szerintem jobbak az új dalok a női vokállal, a Without You nagyon bejön. -
italove #20646 Blue Star Project - Angel Of The Night
Bejön! -
Várjuk mindegyiket szeretettel. -
#20115 Itt már ajánlottam!
Fred Ventura & Phil R - A Life In Colours (Italo Vocal Mix)
2015-ben FlashBack records kiadásában várható újdonság! Fred Ventura - Believe Me
Készül Mirko Hirsch második stúdió albuma és valószinű év vége táján megjelenik,de lehetséges hogy 2015-re csúszik a kiadás!
Az album munkacíme: Power of Desire
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.10.16. 18:02:57