42866
-
Srácok, egy ideig elérhető volt az extended verzió limitált ideig. Leszedte valaki? Hálás lennék érte! Nem youtube rip-re gondolok!
-
sanyo71 #20738 
-
italove #20737 Azóta törölték a soundcloudról. Valakinek csíphette a fitymáját.
De sebaj! 
TQ - KickStart (remix Gerson Tellez)
Na, innen töröljék!
-
Mirko Hirsch & Peter Wilson - Love On The Run ( Special Duet Version) 
-
Sorry! We can't find that track.
-
italove #20733 TQ - KickStart (remix Gerson Tellez)
Óriási zene, annyira jó, hogy nem tudja elrontani semmilyen énekkel TQ. -
italove #20732 Ez a CJ Rise zene tetszik! Az előző albumán is volt egy nagyon jó nóta. CJ Rise - Rainbow (Dreamscape) -
italove #20731 Micsoda undorító, felháborító ez a paródia! Megcsúfolása mindennek ami szent! Vérig vagyok sértve! Szenny ez az oldal, többet nem jövök! Mindenkit kérek ne kommenteljen, mert úgysem válaszolok!
-
sanyo71 #20730 Mától elvileg elérhető kiadvány
Boris Zhivago – Love In Russia
Label:
SP Records (5) – SP 0023
Format:
CD, Album, Gold Plated
Country:
Russia
Released:
24 Oct 2014
Genre:
Electronic
Style:
Synth-pop, Italo-Disco, Hi NRG
Tracklist
1 For The Love In Your Eyes 6:11
2 Lana 5:14
3 From Russia With Love 4:19
4 Russian Girl 4:23
5 Lonely Lover 4:24
6 In My Arms 4:47
7 Deep In My Heart 5:23
8 The Memories Of My Heart 3:43
9 The Years Go By 4:55
10 You & Me 4:28
11 Love In Russia 5:51
12 The Final Chapter 4:31
13 One More Time 4:48
14 Once Upon A Time 5:19
Bonus Tracks
15 No More Love 2014 4:28
16 In A World Of Fantasy 2014 6:24 -
sanyo71 #20729
Tam Harrow-Kept boy
-
sanyo71 #20728 CJ Rise - Atlantic Airwaves (Spacesynth '14)
ha volt akkor bocs... -
Biatomi #20727 köszönöm az információt
-
gyula1971 #20726 ALDENTE, I love you silent, loud (New Italo Disco 2014)

-
beva02 #20725 Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem
-
Atelier Folie ügyben kellene egy kis segítség. Jelent meg most egy nagylemez vinylen, de a rajta található számok közül csak a Leave me Alone-t találom youtubeon. A többi számot ismeri valaki? Milyen?
Atelier-Folie-Lost-Demos-And-Unreleased-Masters
Utoljára szerkesztette: narumon, 2014.10.24. 15:37:08 -
egész jó ez a válogatás, főleg a változatossága miatt, de ennyire hülye címet, hogy italo disco is back (sorozatban, már megint), rég láttam,, van némi fázis késés, hisz már visszatért néhány éve! :) igaz a szűk rajongó rétegen kívül ez nem sok mindenkit érdekel. :)
a Blazestation konkrétan hallgathatatlan! rejtély, miért került fel.
az is érdekes, hogy 4-5 éves zenék is vannak rajta.
A Retrosynther zenéd szerintem kifejezetten jó a stílusban (dícséret!), kár, hogy nem italo disco, hanem spacesynth, viszont legalább a teljes laserdance vsti eszközkészlet benne van :) . talán érdemes lenne összedobni egy albumnyit, azt is szeretnék a space-esek.
-
mert nem mindenkinek olyan jók a képességei,mint neked vagy neki!
-
Miért nem? -
atiapuka #20720 Az én törlésemét nem értem. Annyit írtam, hogy az a flexi zene tetszett. De töröld mit bánom én. Eddig sem nagyon írtam már ... -
Éppen most hallgatom. 

Fogadásom lenne rá hogy lesznek itt akik még igy sem fogják tudni letölteni.
Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.23. 19:52:01 -
italofan95 #20718 Éééééés ÍME!
Sunlover Records Compilation VOL. 1 - Italo Disco is Back! -
Sajnálom hogy nem értetted meg a törlés üzenetét. 
Magától nem tűnik el semmi ahhoz én kellek. -
atiapuka #20716 Srácok, nektek is eltűnnek a hozzászólásaitok? Én a héten ma délelőtt írtam valamit, de hűlt helye ... Na mindegy, nem volt lényeges úgy sem, csak nem értem. -
italove #20715 Sőt, biztos!
-
Biatomi #20714 Sanyi barátom hívta fel erre a jó zenére a figyelmemet 

Strange Talk-Eskimo Boy (Henry Flex Remix)
lehet hogy volt már...... -
atiapuka #20713 Na ha ilyenek az ázsiai lányok, akkor csak ne fogyjanak el.
-
atiapuka #20712 Ezt a zenét hallgatva, nekem valahogy mindig beugrik a Bad Boys Blue. Vagy csak én hallok nagyon félre?:)
Synthesis-Fields Of Eternity (Space Mix)
-
Elfogytak volna az ázsiai lányok? 
M.D.Project -Italo Disco Fantasy 3 (2014 Italodisco)
-
italove #20710 Mai felhozatal:
Techniques Berlin - Love Via Computer
Tiziana Rivale - Just Hold Me Tight
Mind a kettő tetszik! -
Nekem tetszenek ezek a zenék. -
italove #20708 Belehallgattam párba, a hangzásuk érdekes, de nem igazán dallamosak.
-
italofan95 #20707 Egy brutáljó válogatás:
Vox Populi 2: A Sequel -
italove #20706 Daniar Sagindykov - Aru Kyzdar
Dj KramniK - Bad Robot
A Bad Robot a jobbik(os)!
-
és majd egy hónapja már hoztam a srácokat, azóta már természetesen veszteségmentesen is hozzá lehet jutni mindenhez
Evanton - Italo Disco
-
tudom, hogy sok szart hozok, gondolom eggyel több vagy kevesebb már nem számít,
egy friss felvétel,mely hamarosan debütálni is fog teljes terjedelmében, most (tegnapelőtt) kaptam a tengerentúlról. ebbe még tuti nem kontárkodott bele a masztergéniusz.
Pumpkin - Uh Oh (demologicaly) DOWNLOAD!
kicsit direkt Cowley és Divine utánérzés,de szerintem ez is van olyan szar,mint a többi, amit nem osztok meg itt.
-
nagy szerencséje a világegyetemnek,hogy belőled csak úgy sugárzik az intelligencia!
-
én nem veszekszem, de teljesen igazad van! annyira azért nem érezné jól magát, ha priviben csesztetne, mert akkor egyrészt nem kapna önelégült nyilvánosságot, másrészt nem fogalmaznék ilyen szépen a részére,mint itt. azért ne felejtsük el, nem én voltam,aki többször is provokálta,idézgette a másikat, de részemről zárnám ezt a dolgot. -
italove #20701 Á, én befejeztem, nem írok neki vissza már. Szeretek vitatkozni, de a primitív embereket nem nagyon csípem. Írnak világba, de csak a hülyeség süt a szövegből. -
Most muszáj ez megint? Privátban is tudtok veszekedni. -
nem is tudom,miért voltam 100%-ig biztos abban, hogy pontosan ez lesz a következő mondatod?! talán, mert annyira kiszámítható vagy, hogy az már fáj, valakinek tényleg fel kéne már kapcsolnia nálad a villanyt, de gondolom, te elvagy a magad sötét félhomályában. ha annyira érdekel, akkor gyűjtsd ki az összes linket,amit én ide raktam, és én megmondom, melyik zenéket szedtem le a te oldaladról és töltöttem fel új linken. ha egyet is kihagysz, nem fárasztom veled magam.
sosem voltam falusi, nem mintha nekem bármi gondom lenne egy falusival vagy a kiterjesztett vidékkel, van 1-2 ingatlanom vidéken is, de ha egy falusi már 1 bittel is értelmesebb nálad (ami valljuk be, nem túl nagy kihívás senkinek sem), az már nekem a kommunikációban nagy boldogságot jelent. sok helyen éltem, most is városban élek, igaz egy fél hegyoldalban, a város meg alattam van, de korábban olyan városban is éltem,ahol ilyen kis töketleneket ettek vacsorára,mint te.