42867
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #21519
    "mi kell még?" vinyl!

Egyébként ezek a zenék mai mércével mérve értékelhetők jónak,lehet ha a 80s években adták volna ki , érdektelenül elsétálok mellette!
    Hogy miről beszélek hallgasd meg ennek a zenének a hangszerelését!

• amaximus
    jó zene jó videó,mi kell még?!
    ja, a lossless.
  • amaximus
    valóban nem idevaló, de elfér!
    most ezzel azt akarod sugallni, hogy ÉVI hangja (m)ennyire jó?
    nekem tetszik a zene és a vokál is, hangban kicsit Lana Del Rey beütést is érzek,ami szintén jó! hajrá neki!
  • reynaud #21516
    Ken Laszlo-val közös dala (Disco Queen) kivételével ,eddig kiadott valamennyi zenéje tetszett!
    Ez a dal stílusában erősen synthpop ,engem a Pet Shop Boys 80s zenéire emlékeztett,mai modernebb felfogásban!
    10-es skálán 9-re értékelném ,ezzel elmondtam a véleményem mennyire tetszik!

Martin Blix,kiváló énekes,nincs FB fiókom és nem is lesz,így nem tudom mi van a face oldalán,de engem marhára nem érdekel a szexuális orientáltsága,magánügye,a lényeg a zene és az nagyon oda van rakva!
  • rain70 #21515
    Megelőztél, nem olyan rég futottam én is bele.

Érdekes zene és egyben nagyon jó! DM után érzetem van egy picit, de ez csak jót tesz neki.
    A refrén kezdetéig nem győzött meg, viszont onnantól már nagyon. A videó elképesztően jó, talán jobb, mint a zene, bár nem tudom, hogy mit keres két nő társaságában a rettentően "forró" csávesz, mikor az FB oldala szinte csak a buziságról szól. Valószínűleg a videó megkívánta és az is biztos, hogy nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik "nyigennyugen" videó klip, amit szinte mindig az alap mac szoftverrel és effektekkel készít el a "rendező".

Valóban nagy zene!
  • reynaud #21514
    2015 első nagy zenéje, talán vinylen is elérhető lesz!

ItaLove - Too Late to Cry

Itt megvásárolható lossless minőségben is!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.07. 14:56:39
  • rain70 #21513
    Évit, személyesen is ismerem, talán nem idevaló, de én mégis úgy érzem, hogy befér és remélem, hogy ilyen hanggal és ezzel a zenével ő megy ki az ED-ra! Tehát még egyszer, ÉVI HANGJA ELKÉPESZTŐ!!!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.06. 19:37:14
  • pityu0718
    És ha már Vanello!

Moderno & Vanello - My Angel

• pityu0718
    Hát gyerekek állam padlón! Na ez a spacesynth, nem a ...majdnem mondtam kié..
    Ennek van íze-bűze, nem olyan latymatag mint .. majdnem megint elszóltam magam..

• amaximus
    Nehezen tud csalódást okozni ez a csendes kesztyű, K. YÓ!

a Harlem Nights szégyen, nem, nekem új, és nagyon bejövős! köszi!
  • pityu0718
    Na végre, megjött az új jelszó így be tudok lépni a régi nick nevemmel újból! :)
    Ennek örömére a mestertől egy újabb remek feldolgozás!

Goldroom - Till Sunrise Ft. Mammals (Silent Gloves Drumwave Remix)

Utoljára szerkesztette: pityu0718, 2015.01.06. 15:53:20
  • Italo forever
    Harlem Nights - Sylvester (80s synth club style)

• Italo forever
    Harlem Nights Music - What U Got

• rain70 #21506
    Emiatt a disco miatt nagyon irigylem a mexikóikakat.
  • rain70 #21505
    Szerk:

https://soundcloud.com/killstarr

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.06. 07:48:15
  • amaximus
    úgy látom, nem tétlenkedsz!
  • stellay
    Digitalo - Love Me Endlessly (Original Edit)
  • wmallas
    Szia!!
    Szimpatikusabb lett volna ha nem úgy vált ez a topik házigazdát, mint ahogy .....
    A választ köszönöm,elfogadom,bár nem értek vele egyet..
  • amaximus
    ez elég szomorú! nagyon köszi az infót!
  • amaximus

Részben egyetértek veled!

Szimpatikusabb lett volna, ha új tagként elsőre iderakott érdekvédő hsz-eddel a korábbi sg-és neveden köszönsz be, de nem is ezen van a hangsúly alapvetően, mert úgy gondolom, nem az én tisztem megválogatni, vagy meghatározni, hogy mások honnan és milyen formában raknak fel zenéket és ajánlókat, ha az stíluson belül van, akár nemzeti, akár kapcsolat érdekeltségek ellenére sem.
    Ezt az elvi kérdést alapvetően a fórumozóknak kell(ene) eldönteni önmaguktól, hogy mégis lehetne-e, vagy megjelenéstől számítva mikortól lehetne, célszerű-e stb. ide vagy a világon bárhová máshová kirakni magyar zenét, mely egyben mind egy csomó olyan kérdést vet fel,amit nehéz követni vagy kezelni, hisz azért meg annyira ne legyünk naívak, hogy máshol nem lehet megszerezni vagy elérni ezen (akár magyar) zenéket veszteségmentes formátumban is.
    Kivételezni nem lenne szerencsés, hisz akkor jogalapja lehetne az egyedi kivételezősdi rendszernek is, hogy ezt azért ne, amazt meg azért ne stb.
    Magam részéről támogatom az elképzelést, de belenyúlni nem látom célszerűnek önhatalmúlag,mert az ezen elvek mentén azonnali elfogultsághoz vezet. Bízom benne, hogy ha mást nem is, de minden magyar előadót kellő mennyiségben támogatnak (azaz vásárolnak is tőlük) azok a fórumozók is,akik ide is linkelnek, hoznak vagy épp visznek bármit.
  • Wind 67
    2011 ben faragtatott magának pár promot VAMA 001 sorszámmal, ami 4 zenét tartalmaz, de ez nincs rajta.
  • wmallas
    Egy felvetésem lenne a feltöltött zenékkel kapcsolatban.
    Látom fenn van Birizdo Lali egy száma lossless. A magyar előadókat megvédhetnénk a topicban az ilyen feltöltésektől,vagy nem ?Nem kéne szerintem az idejáró külföldieket ennyire kiszolgálni talán..Mit szólsz hozzá házigazda??

• wmallas
    Sziasztok!
  • amaximus
    Vajon anno ez a zene miért nem volt itt normálisban? Nem adta ki a DJ a kezei közül, csak élő előadásra lett tervezve, vagy miért? Rárakták ezt valaha is bármire, mit tudtok erről? A Ragazzo,ami nagyságrendekkel gyengébb vagy egyszerűbb volt,az volt vagy 8x itt is, ez meg csak bő 2 évvel később is csak egy mobilkamerás élő színpadi kásás felvételen...

Arnulfo Valles feat. Libia - Promesa de Amor
  • amaximus
    azt hiszem kevés nagyobb megtiszteltetés van egy honinak,amikor egy magyar előadó zenéjét játszák az egyik "világhírű" italo szentélyben, Patrick Miller nevével fémjelzett mexikói diszkóban!

Patrick Miller Club 2014 Italobox - Italo Forever

• stellay
    Hamarosan jön az új Digitalo : Promo Digitalo - Love Me Endlessly
  • amaximus
    jók ezek is!
    de elkezdődött a szorgos hangyák újéve.....(általában munkás napokon)
  • reynaud #21492
    Halihó Italodisco rajongók,tőlem ennyi infóra tellett,majd akinek lesz kedve hozzá folytatja,én visszatérek a 90s csapathoz!

Ryan Paris - Parisien Girl (Parisien Mix by Chwaster mix)

Az original felülírhatatlan,de ez sem oly rossz!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.05. 10:40:56
  • reynaud #21491
    Maxthor - Will You Wait

• reynaud #21490
    Talking Eyes - Heaven And Hell

• reynaud #21489
    Gazdag zenei producer lennék,egy nagy zsák pénzt tolnék ebbe a projectbe!

Robin Andy Edwards - Losing And The Reason For Your Love

Robin Andy Edwards - I Would Like You To Give Me Your Love
  • stellay
    Üdv.
    Play, egyet minden kép!
    Modern Boots - On Fire (Long New York '15 Rmx)
    Birizdo I Am - Love Is Love (Original Version)
  • reynaud #21487
    Sok mindent odamondott Ő már,akár e topicban! :)))
    Egyébként csak arra célzott szerintem ami valós,rendszeresen vásárol wav minőségben zenéket!
    Miután nincs itt nem tudja elmondani véleményét zárjuk is a témát!

• amaximus
    tényleg jól sikerült dal, a többit meg kiváncsian várjuk, bár szerintem neked jobban kéne a lossless,mint az infó a honnanról.

és igen,anno odamondta
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 18:35:50
  • reynaud #21485
    A videót köszönöm!
    Ez egy bitang jó zene!

Bő másfél éve vagyok az sg-n regisztrált tag,és Iggy fórumtársról biztosan tudom nem nagyot akart mondani,számomra az Ő állításai mindig hitelesek voltak,van egy odamondók stílusa,de én Őt mindig kedveltem,sajnos ritkán jön az sg-re!
    Majd ha talán tiszteletét teszi köreinkben elmondja honnan tudta lossless ezt a dalt megszerezni!

HOPPÁ!!! kirázott a hideg a zenétől,újra inditottam a videót,nagyon jó!
  • amaximus
    dehogy vette meg, azt mondta, hogy megkapta vm-ben július közepén (nagyon nagyot kellett mondani,akkor azt diktálta a helyzet), azt nem mondta kitől és hogyan, és mivel ez a zene nem jelent meg seholsem megvehető vagy fizikai formátumban, így inkább DJ körökben kering,mint pl. az akkor feltűnt és belinkelt DJ verziós kásás hangú videó is, ahol a szokás kedvéért meg van kavarva nem csak a bassline,de a számcím is. :) itt az eredeti verzió a sráctól,aki hobby szinten még űz pár jó zenét és egész jó kis önálló estéket is le tud nyomni a régi nagy italo zenékből, tehát
    Robin Andy Edwards - Imaginary World

• reynaud #21483
    A nap végére egy már klasszikus new-italo egyik legnagyobb favorit nálam!

Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)

• reynaud #21482
    Szeretjük!
    23rd UNDERPASS ~ Tears In My Mind [Official Fan Video]

• Italo forever
    Le Matos - Molly

• reynaud #21480
    Nem az én zenei világom,de ne hiányozzon az ajánlókból:

BORIS ZHIVAGO - THE MEMORIES OF MY HEART