42867
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #21643
    Extra special!
    Modern Talking VS 50 Cent - Brother Louie in da club - Paolo Monti mashup 2015

• reynaud #21642
    Ryan Paris - 80's medley short

• reynaud #21641

The Starfighter - Starfighter
  • reynaud #21640
    Vestron Vulture - California Star

• reynaud #21639
    Vanello - Get Ready For Spacesynth

• reynaud #21638
    FINAL DJS - Rough Boy

• reynaud #21637
    Nem tudok róla ,Tom Cruise a napokban kiadott egy new-italo disco zenét? ,vagy a "21630-as hsz-ben látható úr esetleg egy zenei producer lenne? :)))))

Mégegyszer nyomatékosan megkérek mindenkit, aki szórakozni,trollkodni,és trágárkodni akar az keressen magának egy off topicot ,tegye meg ott!
    Véleményt lehet mondani,de nem feltétlenül szükséges ezt trágár szavakkal tenni,ha valakinek személy szerint valakivel próblémája van ajánlom a privát üzenet lehetőségét,rendezzétek le ott,azt hiszem nem vagyok egyedül ki nem kiváncsi ezekre a kifogásolt dolgokra!

Ez egy zenei topic tehát a téma : ZENE --- ZENE --- ZENE

Jahhhh,nem vagyok sem HG sem fönök,csak szeretném használni a topicot arra a célra amire való.lehet követni!
  • reynaud #21636
    A neten található szinte valamennyi new-italo disco stílussal foglalkozó zenei fórum részeként kezeli és rendszeresen említést tesz a 80s italo zenékről!
    Vajon miért is,nem túl nehéz kitalálni!
  • gogomac
    Tam Harrow - Toledo
    https://www.youtube.com/watch?v=q0bvaN5xTZE
  • becauseIsaid
  • pityu0718
    Botnit - Technoir

• amaximus
    szaggasunk még picit!

Vince Riviera - Distance Over Time

• amaximus
    na szerzek magamnak 15 perc hírnevet
    egy másik erőteljes synthwave-el
    Amaximus Ghost (vocal edit Dance w TheEAD Remix) DOWNLOAD
  • rain70 #21630
    Eléggé ruszkis beütése van, Ismael eddig erős zenéket dobált ki,- de ez konkrétan SZAR. Felejtős, a felénél lelőttem. Hülye dallamtalan zongora hang, rossz hangszerelés meg úgy minden. Bár K1 (nyomás utána ) biztosan ettől is ejakulált!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.20. 20:10:15
  • amaximus
    mondom, a neve nem zavar, csak az elv és eljárás és a tévhitek zavarnak, de csak picit, egyáltalán nem vészes.
  • wmallas
    de gondolom csak azért került ide,hogy látszódjon a mester neve!engem nem zavar!

Nem is szabad hogy egy ilyen kis apróság zavarjon....
  • amaximus
    egy remek darksynth

STARFORCE-Disrupted Cryonics DOWNLOAD

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.20. 19:56:23
  • amaximus
    kicsit lassan eszmélt ezzel a videóval egy bő 2 éves instrumentális zene fél éve vokalizált változatához mindenki mestere, de mivel hozzávágott még majd 3 percet,így rá lehet dobni, hogy Special by ...ez pofátlanság,mert a vágáson kívül semmit nem rakott hozzá, de mostantól minden hülye úgy veszi át,mintha ennek bármi köze lenne kaposihoz vagy a !munkásságához. Ez a szomorú a sok eddigi kis hasonló sztoriban, nem az, hogy prezentál valamit. csak a pontosság és parasztvakítás kerülése kedvéért ez NEM SPECIAL BY KAPOSI! ez kaposi féle újravágás (exteneded re-cutting)
    a zene egyébként ezzel a vokállal egész jó,nekem tetszik.

egyébként köszi! de gondolom csak azért került ide,hogy látszódjon a mester neve!engem nem zavar!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.20. 19:42:57
  • wmallas
    Lori - Today ( Special version by Kaposi ) 2015
  • wmallas
    Szép estét!!
    Magic System D.J. - Silent Emotions ( New Italo 2015 )

• amaximus
    szuper hang, a legtöbb mesteri remixét imádom!
  • amaximus
    'Classic of the Week' - értem én, nem lebeszéllek, csak nem profilba vágó, és itt nincs 'rovata' senkinek sem, max. virtuálisan, csak hsz-e, sajnos nem lehet sem rovatra,sem altémára szűrni,hogy ezeket át lehessen látni, pedig jó funkció lenne, de akkor az ebben foglaltakat is tekintsük tárgytalannak.
    a többi mind okés. Pl. Tom Garrow nem mai darab, de egyébként remek zenéje kitűnően képviseli a heti vagy csak aktuális new italo visszaemlékezést, ezt szívesen beraktam volna én is, de én nem tervezek ilyen sorozatot, csak alternatívának ajánlottam a 80-as slágerek helyett,mint témavonalat.
  • Nastar
    Skacok mi van a kaposi 1 féle new italo fórummal hova tünt??????
  • pityu0718
    Ismét egy remek alkotás a mestertől!

Silent Gloves - Solaris

Silent Gloves - Solaris
  • reynaud #21619
    'Classic of the Week' azaz hetente felídézek egy nagy 80s italodisco dalt ,ez az én rovatom,nem beszélj le róla,ha te akarsz new-italo klasszikust ennek mintájára az csináld te,kiváncsi vagyok miket választanál!

Robyn Andy Edwards : akkora potenciál van a srácban! ...... valaki szóljon már neki keresen fel egy lemezkiadót,az elsők közt lennék aki megvenné a dalait lemezen!

Amateras : Kenji óriási ,csak minőségi spacesynth zenéket dobál!

ItaLove : Sok ilyen zenét szeretnék hallgatni 2015-ben,ez telitalálat,olvasva a kommenteket,nem vagyok egyedül a véleményemmel!

Itt egy new-italo klasszikus ,az előadóval távbarátságban vagyok,a dal természetesen nekem megvan full lossless minőségben,(nem adom senkinek) !!! de sajnos fizikális korongon még nem jelent meg annak ellenére hogy pld.Radio Stad Den Haag rongyosra játszotta műsoraiban!

Tom Garrow - Come Back New-Italo Disco

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.19. 20:45:32
  • amaximus
    ma szép hosszú eresztést hoztál, köszi!

a színpadképet még lehetne picit csiszolni, jó sok részletben vette fel Maria-val, 3.07-nél meg nagyot röhögtem , de szerintem lesz még mostanában valami erős ettől a RAE sráctól,mostanában nyomul rendesen.

a japcsi srác már régóta stabilan jól nyomja, szerintem megvette a teljes LD hangkészletet és helyettük csinálja már az utánpótlást.

R.Bias-t valószínű mindenki szereti, de szerintem ne ide nyomjuk ezeket a full80 klasszikusokat,mert azokból a kövi 100 évre elengendő heti 1 lenne. talán jobb ötlet lehetne, ha a new italo-ból "emlékeznénk" vissza a nagyobb slágerekre. de azt heti többször is lehetne,akár, hisz annyi új new italo és a mi szempontunkból igényes alkotás úgysincs minden hétre. a vendéglátós osztály meg új bótot nyitott.
  • reynaud #21617
    Robin Andy Edwards - Queen Of The Night

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.19. 19:29:42
  • reynaud #21616
    Favorit!

Gold Is For The Golden Team - Be Together (Dream Fiend Remix)

Gold Is For the Golden Team - Be Together (Dream Fiend Remix) (Free DL)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.19. 16:30:22
  • reynaud #21615

ItaLove - Too Late To Cry (Matt Pop Club edit)

Valahol itt kezdődik a new-italo disco színvonal,lehet követni pld. az orosz előadóknak ,ha tudják! :)))))
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.19. 16:24:20
  • reynaud #21614
    Amateras - Feel In Japan

AMATERAS - Feel In Japan / Free DL /
  • reynaud #21613

R. Bais ‎– Dial My Number (1985)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.19. 16:07:46
  • amaximus
    Waveshaper - 1982 Space Program

• amaximus
    van egy érzésem, hogy nem érti!
  • amaximus
    mind2 remek!
  • amaximus
    korábban kiraktam az albumot,most egy sokszor hallgathatót beszúrok

Trevor Something-Miami Nights

• pityu0718
    Ez lehet volt már fent...

The Boy and Sister Alma - Tom's Cruise (Silent Gloves Remix)

• pityu0718
    Egy remek nóta szerintem!

Ben Macklin Ft Rowan Arnold - Make Me Feel (Nude Disco Remix)

• rain70 #21606

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.17. 21:24:01
  • night72
    Köszi!Köszi!
  • amaximus
    köszönöm, hogy ezt mind elmondtad, akkor Ti már sikeresek vagytok, nem is tudok én sem mást kívánni,mint SOK SIKERT!