42868
-
Mflex on bandcamp
Mflex Sounds Official
Mflex on soundcloud
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.27. 20:01:30 -
Synthwave renegades (Free DL) -
THE SWEEPS - Came True (Extended Version)
ZYX Italo Disco New Generation Vol. 6 (cd1 track 12) -
Amaya - Car Crash
-
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.26. 17:08:54 -
Retronic Voice - Feel The Night
-
Amaya - Car Crash
Amaya - Trapped (Flashback Remix)
Amaya - Car crash -
Marc - Call Me A Star (Neon Game demo)
-
Elég negatívan állsz hozzá a new-italo zenékhez,ezért kiváncsi volnék mondjuk 2009-től a stílusban kiadott zenék általad legjobbnak tartott legalább tízes rangsorolására,ha van kedved és idöd rá!
Nincs se időm, se kedvem ehhez.100 as listám lenne, vagy több ezért bele se fogok!
A lószart meg ugord át, vagy helyettesítsd be, mondjuk kutyafülére! Azért egy lószar szócskáról van szó.
Mflex meg megint jól felhúzta népet, persze nemcsak a youtube-on. Face őrület van, de komolyan! Az előbb olvastam Mflex oldalát emiatt, mert nem láttam még ezt a kis beharangozót... Fel vagyok iratkozva, de minek, ha nem küld értesítőt? Kis részlet, de nagyon baró, ez nem italo lesz szerintem. -
Hamarosan...
-
Vitathatatlan az original 1987s jobb mint az új verzió,de nekem ez is bejövös! -
Általánosságban ha csak az italo-disco stílust vesszük alapul ,mindegyik sikeres előadónak,formációnak van jó és kevésbé jól sikerült zenéje!
Ismael korábban kiadott valamennyi zenéje ide sorolva közös dalát Victor Ark-al,nagyon igényes new-italo!
Ez a dal tényleg a leggyengébb láncszem a produkciói közt,de ettől én nem csalódtam benne,tartom a véleményem,a legjobb énekes a new-italo fronton!
Ami a hangszerelést illeti ,egyezik a véleményünk, más zenei alappal ebből a dalból is lényegesen többet ki lehetne hozni!
Más!
Elég negatívan állsz hozzá a new-italo zenékhez,ezért kiváncsi volnék mondjuk 2009-től a stílusban kiadott zenék általad legjobbnak tartott legalább tízes rangsorolására,ha van kedved és idöd rá!
Végül!
Olyan érzésem van mintha a lábújjamat taposnád amikor egy zenét úgy kritizálsz meg,hogy hasonlatként olyan jelzőt használsz mint a lósz.r!
Megkérlek hagyd el a hsz-eidből ezeket a trágár ide egy zenei topicba nem való szavakat,a véleményeddel nincs probléma ,de a negatív kritikát más szalonképesebb szavakkal is le tudod írni!
Köszönöm ha ez teljesíthető kérés! -
Szerintem is, a régi nagy slágert dobálták meg ezzel egy jó adag sárral. -
Tisztában vagyok vele, hogy a srác nagyon jó italo disco zenéket tud csinálni, de ne legyünk már elfogultak, lehet, hogy neked bejön ez a mostani nyálas szemét, de mindenben alulmúlta magát a srác ezzel a dallal.
A vokál e dalában is nagyon jó színvonalú,a zenei alapok való igaz nem érik el korábbi dalainak szintjét!
Pont a hangszerelés az, amitől ez egy nagy büdös lószart nem ér, őszintén szólva én, mint nagy rajongója cseszettül nagyot csalódtam benne, hogy egy ilyenre rátudott bólintani, figyelembe véve a már megemlített nagy slágerei mellett!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.22. 10:03:03 -
Szerintem kár volt hozzányúlni az eredetihez...
W
-
Euroman #21913 Ne nagyon reméld, mert nem úgy néznek ki a dolgok sajnos. -
Marce - I Want You
Bitang jó! -
Remélem kézzel fogható formátumon rövidesen elérhetők lesznek az új dalai!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.21. 17:47:49 -
Euroman #21910 Nagyon sok új nótája van már készen.
PL a I'M FEELING ALONE-t is elkészítette teljesen más verzióba.
-
Roby - Hold Me In Your Heart (Beach Club Records on bandcamp)
Beach Club Records -
The Crosslines - My Heart Is Like An Ocean (Special D.J. Mix)
-
Marcel De Van - Save The Planet [Part II ]
-
Napjaink italo-disco előadói közt Ismael Blanco Ramos véleményem szerint a legjobb hangú énekes!
A vokál e dalában is nagyon jó színvonalú,a zenei alapok való igaz nem érik el korábbi dalainak szintjét!
Érdemes volna remix verzióban teljesen más zenei alapokra helyezve a vokált,újra gondolni e dalát!
P.S.: Annyira azért nem rossz! -
A csávesz eléggé lejjebb adta, utálom az ilyen orosz hangzású nyálas okádé zenéket, és eléggé veríték szagú is az egész.
Ezt össze sem lehet hasonlítani egy I'M FEELING ALONE, INSIDE, vagy LOVE ME AGAIN zenékkel.
-
Lenroy - Give Me A Night -
Tam Harrow - Toledo
-
Magic System D.J. - Silent Emotions
Magic System D.J. on bandcamp -
Various – ZYX Italo Disco New Generation Vol. 6
ZYX Music - ZYX 82796-2
Released Date :2015/03/20
Tracklist:
CD 1:
TALKING EYES - THE SUMMER GOES (Extended Version)
M-TRACKING - GIVE ME YOUR HAND (Maxi Version)
CLOCK ON 5 - LOVE KILLS (The Mayerling Part 2)
DIGITALO - LOVE ME ENDLESSLY (Extended Version)
MIRKO HIRSCH - MR HYDE (Extended Version)
JOEY MAURO PRES. FRED VENTURA - YOU AND (Vocal Version)
TQ FEAT. JOHN SAULI - LEAVE IT ALL BEHIND (Extended Version)
DYVA - UNBELIEVABLE (Extended Version)
CRISTINA MANZANO - STAY WITH ME (Extended Version)
AMAYA - CAR CRASH (Extended Version)
KEN MARTINA - A SIMPLE STORY (Extended Love Mix)
THE SWEEPS - CAME TRUE
CD 2:
23RD UNDERPASS - THE BOY WITHIN (Special ZYX Version)
SIBERIAN HEAT - SHADOWS (ZYX Long Mix)
RAGO - RUSTY WINGS (Vocal Version)
FRED VENTURA - BELIEVE ME (Extended Version)
HEAVEN42 - SATURDAY NIGHT
SYNTHGO - SEI LA MIA VITA
ALDO LESINA - LEAVE MY MIND (Extended Mix)
REMO ZITO - SECRET AGENT (Vocal Version)
PETER WILSON - PULSATION (Tom Garrow 12“ Remix)
BIRIZDO I AM - LOVE PARADISE (Extended Version)
LINDA JO RIZZO - ONLY ONE NIGHT
PHALANX - MODERN HERO (Extended Mix) -
Reynaud, Pityu, Wind!
Köszi az ajánlókat, mostanában nagyon kevés az időm,most tudtam végignézni, de ezek tetszenek!
-
Hagyd a fenébe, savanyú a szőlő!
Matekból is gyenge az antiblock!
Ezek a kultúrmélyben nevelkedett egyedek naponta visszajárnak ellenőrizni és ha már nagyon unatkoznak maguktól,akkor nagyokat bekiabálni ebbe a fórumba,ahol a kutya sem kíváncsi már rájuk, ez egyeseknél erős pszichés mellékhatásokkal jár, de minden nap van idejük és kedvük az ő szuperúj vegyesfelvágott fórumukban ízes, kuncogó és szerénytelenül szánalmas megjegyzéseket tenni k1 atyaúristennel együtt, vagy ide jönni csak azért, hogy vélt álszerénytelenségükben valami maradandót és ismét szánalmasat beszólhassanak. Ezen már csak röhögni lehet, kár, hogy ők ezt már nem értik,mert fel sem fogják.
Nem gond, teljesen mindegy milyen álregeken jönnek a makik, nehéz lemosni a múltjukat, jól érezte magát,míg leírhatta a kötekedő véleményét, nőtt az egója is, a következő hasonlótól törölve lesz és akkor mehetnek a szervizükbe gyújtást állítani magukon és nézni bután ki a fejükből!
Akik csak azért jönnek ide, hogy X naponta beszóljanak valami keményet,mert egyébként egyetlenegy értelmes és zenei témába vágó hsz-ük sincs,azokat szépen visszaterelgetjük majd az újonnan és szerencsére elég távoli helyen nyitott homokózójukba. Ott olyan szépen eljátszanak!
-
Ez egy topic, ami arra hivatott elsősorban hogy a két megjelölt zenei stílus újdonságait bemutassa!
A zenékkel van bajod vagy?
Visszaemlékezve korábbi posztjaidra találsz itt magadnak való zenéket ,volt itt Birizdo I AM is nemrég,viszont ha vendéglátós disco zenére vágysz akkor rossz helyen jársz,ha rajtam múlik az itt nem lesz!
Nekem nem hiányzik senki társasága,teszem a dolgom ,dobálom az igényesebb újdonságokat,ha neked ez ótvar topic akkor mi a fenének nézzed,keress magadnak valami ZENE fórumot :) ahol sokan vannak és találsz magadnak való zenéket,ide ne okádjál!
Egyébként te miért nem mutatsz valami olyan zenét ami nem ótvar?
No comment - back to you!
-
stellay #21897 Ezt a fórumot át kéne nevezni ÓTVAR ZENE fórumnak, még szerencse hogy 2-3 an vagytok!
NO COMMENT. -
Rock My Heart dalával tarolt,hamarosan itt az új Mflex dal : ANGEL
Addig is az egyik nagy favorit!
Mflex on bandcamp
Mflex Sounds official
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.18. 17:28:31 -
23rd Underpass - Faces
-
The Next Peak Vol III (Twin Peaks Tribute)
Femmepop - Audrey
Femmepop Homepage
Femmepop - Audrey (Free DL) -
Egy remek album ha érdekel valakit, ide feltettem!
Casio Social Club - Retromental 2014 -
Casio Social Club - Little Luv
-
Miss Kimberly – D.J. Girl (1983)
Boys and Girls - Kick Dance
Salico - I'm On Fire
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.17. 13:05:58 -
Végre volt időm végig hallgatni mind2 dalukat, nagyon jók!
The Astral Stereo Project on bandcamp -
Sunglasses Kid - Key To My Heart