42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wmallas
    Jó a szemed,tényleg ott voltunk mindannyian,no meg Okiland is,,,,talán neked ez a név is mondd valamit...
    Nem idevágó,de mondanám neked hogy megrendeltem egy AT 120E hangszedőt, ha megérkezik, készítek mintákat,és számitanák rád.
  • wmallas
    Friss voltál kolléga Jó kis zene ez szerintem, még így angolul is Mondjuk nekem a magyar version a kedvencem ha már lehet válogatni
  • Musachy
    Így kell visszahozni a régi tagokat ide! Tgolyó a DJ, de ott van Sanyó is és talán Kaposi Laci sziluettje is feltűnik...
  • amaximus
    Szerintem leírhatjuk a nevét a "srácnak, hogy legközelebb is megtaláljuk, tehát a srác már inkább férfi,talán lassan nagypapa is!
    Clay alias most épp Energy Voice. Picit korábban jó lett volna ez a klipp,ami tök jó egyébként, sajnos időközben a sok tré zs-verzió terjedt el mindenfelé, de reméljük, hogy ez is szépen felfut majd!
    Energy Voice - Baby Goodbye (video premier)
  • Biatomi

Magyar srác, italo disco 2015, ez igennnnnnnnnn
  • Wind 67
    LENROY - GIVE ME A NIGHT 2015

• amaximus
    kicsit furcsa szerzet, ez a múlt év közepe felé megjelent albumról, ami még lehetett volna jó is (mármint az album), de nem lett az. :)

Hypercan - Sky Lasers

• amaximus
    miért zavartál volna? ez egy zenei fórum és a zenei stílusod,ami többnyire inkább a spacesynthbe hajlik, nem éppen idegen itt senkitől sem.
    köszi a néhány szavas bemutatkozást, így sokkal jobb az első belépésed, a zenei megítélést majd eldöntik a hallgatók, én belehallgattam a zenéidbe,vannak köztük kellemesek.
  • Wind 67
    A Zene az 1998 -as de a régi után ebben az újra gondolt változatban is tetszik (forever Bernstrup) !
    W
  • nájlony
    Amator mukedvelo vagyok, semmi tobb. Ha tettszik a mu orulok, ha nem jon be, akkor bizom benne, hogy talan a kovetkezo vagy az azt koveto valamelyik. Elsodleges cel a fejlodes, de ez csak ugy lehetseges, hogy ha van -epitojellegu- visszajelzes. Ezert is batorkodtam itt megosztani a feltoltesemet. Minel tobb a pozitiv, annal inkabb erzem, hogy jo iranyba haladok. Kesobbiek folyaman majd szeretnek vokalos produkciokban is reszt venni, ha lehetosegem adodik ra.
    Kedvelem az italo disco, hi-nrg, spacesynth es eurobeat mufajokat. Ezekbol probalok motivumokat atultetni a sajat zeneimbe. Remelem nem zavartam.

Udv.: enolion/nájlony
  • Musachy
    Enolion, Noilone vagy nájlony... mindegy: nekem tetszik ez a kis instru muzsika.
  • amaximus
    a múlt évben néhányszor megemlített Maxthor albumról egy másik zenét is ajánlok

Maxthor - Black Fire

• amaximus
    nekem nem jön be, de rajtam ne múljon, teszek róla említést.

Marcel De Van - Land of Fantasy
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.07. 13:45:22
  • amaximus
    Vince Riviera - Twilight Drive

• amaximus
    Mit lehet tudni Enolionról (aka nájlony?), azon kívül, hogy magyar(nak látszódik) ?
  • nájlony
  • reynaud #21952
    Sensitive - Driving
  • amaximus
    hát pedig már elég régi és nagy zene ahhoz, hogy felétlen ismerd! úgy 31 éves.
  • reynaud #21950
    Kristian Conde and Yas RM - Don't Give It Up

• reynaud #21949
    Talán nem kell keresnem,valaki vágja,mi a zene a mix-ben 37.35-től.
  • reynaud #21948
    Nekem is tetszik!
  • dj adrián
    Egy viszonylag friss zene Tobias Bernstruptól... (nekem tetszik)
  • reynaud #21946
    Peet Need & Dennis Vd Berg - Baldeejays Vol. 5

Super! Tracklista jó lenne,minden zenét nem ismerek!

Bordello A Parigi
  • reynaud #21945

Exciting Valence - The Sky Is Never Blue

EXCITING VALENCE Official Website
  • reynaud #21944
    Trans-X - Your Eyes

• reynaud #21943

FM-84 on bandcamp
    FM-84 - Outatime
    FM-84 on soundcloud

Full igényes synthwave!
  • reynaud #21942
    Digitalo zenéjében egyetlen eredeti,egyedi hang,dallam sincs,összeollózta korábbi new-italo és 80s disco zenékből,a vokál ráadásul tré.
    Ezért kapta tőlem a bóvli besorolást.

Trans-X témában leírtakkal egyetértek,annyi korigálással az 1983-as hangzás lebutítását élvezhetjük új dalaikban!
    Különben 3 nagy slágerük volt,ezeket az extended verziókban kiadtak egy nagyon értékes maxi cd-n (Living On Video,3-D Dance,Message On The Radio) sehol nem találom a nyomát a neten,pedig ha jól emlékszem 1995-ben egy hazai lemezboltban vásároltam a lemezt!
  • amaximus
    nekem egyikkel sincs semmi bajom, sőt végülis tetszenek! úgy látszik szélesebb a bóvlifaktorom.
    egyedül a Trans-X-nél érzem azt, hogy már igazán elrugaszkodhatna a 84-es hangzás lebutított változatától.

• reynaud #21940
    Favorit!

Exciting Valence - The Sky Never Blue
    Exciting Valence - Face to Face
  • reynaud #21939
    Ettől a daltól még az Északi-sark jege is tovább olvad!

D.White

• reynaud #21938
    A zene nálam bóvli kategória,viszont a videó .... :))))).

DIGITALO
  • reynaud #21937
    TRANS-X
  • reynaud #21936
    LOL
  • reynaud #21935
    BCR
  • reynaud #21934
    Én nem díjazom az ilyen maszek kontárkodásokat,ez a zene original úgy jó ahogy van,nincs szükség arra hogy egy balfék belevagdosson!
  • Wind 67
    CHRIS MOON - My Magic Carillon (Magic Vocal Mix)

• amaximus
    na , lemaradtam az új MS dal kezdetéről, nem italo, de nem rossz!
    akkor, hamár....legyen egy tipp!
    nemrég kaptam egy 'premier előtti' infómorzsát, persze sajnos csak a képet , elvileg pár napon belül várható ez a lossless válogatás, részletek és pontosabb infóm még nincs, de úgyis megtudjuk.

• rain70 #21931
    OGRE - The Bench

• rain70 #21930
    Találtam egy ilyet, nekem ez a változat jobban tetszik, mert többet szól alatta a nagyszerű hangszerelés, bár hallani, hogy eléggé amatőr munka ez a remix és az eredetiből vagdosta a hülyéje.

https://www.youtube.com/watch?v=d01HkFk9CYs#t=18
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.28. 09:59:36
  • rain70 #21929
    A csáveszt lehet szidni, imádni, utálni, de hogy nagyon tudja hogyan kell a lelkekbe gázolni és ott letarolni mindent a többségnél, az biztos!
    Megjelölt engem is a fb-on, csak azt vettem észre, hogy folyton csipog a telefon a folyamatos hozzászólásoktól.
    A pofám leszakad, semmihez sem hasonlítható, gyönyörű!

Többet nem is írok róla. Ez PERFORMANCE! De ki lehet az a Ghost girl?