42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22008
    "jelenleg el sem tudom képzelni ezt magyar szöveggel"

Valószínűleg az érthetőbb lesz, mint az angol. Jók a Clay zenék, de az angolra nagyon rá kéne gyúrni, ezt már akkor is írtam, mikor Kaposi császárkodott itt, amit aztán azonnal törölt is a kiskirály csaucseszku...Clay-ről itt csak jót, vagy semmit lehetett írni!
  • rain70 #22007
    Épp akartam javasolni, hogy minden képet és videót, vagy linkben, vagy spoilerbe kellene tenni mindenkinek, mert ennyi szemét videó és kép betöltése pl egy telefonon annyira lassú, hogy nincs kedvem megvárni se.
  • amaximus
    Gyurika!
    Miattam biztos nem kell kirakni,nekem meg van (és még pár embernek is biztos) vm-ben, csak gondoltam a farokmutogatáson kívül valami hasznosabbat is be lehet rakni egy fotó mellé, nem csak azt, hogy "hé figyu haverok, nekem már ez is megvan", hisz azoknak,akiknek szintén megvan, ez vagy maguk a zenék vm-ben , nincs semmi izgató vagy bónuszérték sem. Ez meg egy zenei fórum, nem fotóalbum. Csak erre próbáltam picit rávilágítani szerintem nagyon tapintatosan, de úgy látom kevés a fény az éterben.
    Egyébként tényleg úgy néz ki, hogy az össze van firkálva,nem pedig szignózva, szerintem kűggyed vissza cserére!

A Baby Goodbye magyar verziót kíváncsian várom, jelenleg el sem tudom képzelni ezt magyar szöveggel, de majd nemsokára meghallhatjuk.
  • gyorgy74
    Szia Ádám! Légyszíves rippeld már be azt a lemezt és tedd ki ide lossless-be had legyen valami haszna is a borítónak! Én tegnap bontottam ki mérges is vagyok mert valaki összefirkálta!!!!

Csak hogy ne maradjunk infó nélkül most hétvégén Clay - Baby Goodbye Preimer....(Hungarian Version)

• DFresh
    Jól van na, csak barátkozni próbálok, de mindegy is
  • amaximus

mindegyik zene volt már itt, de most már van boritónk is!
  • DFresh
    Köszönöm.
    Infónak biztos jó lesz, rá lehet keresni a rajta lévő zenékre.
    Energy Voice új zenéje szerintem elég jól sikerült.
    Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.03.11. 19:04:44
  • amaximus
    gratula, de ebből most van a fórumnak haszna?
  • amaximus
    köszönöm, hogy ezt észrevételezted!
  • amaximus
    ez elég megosztó lesz,az tuti! de hát jön a tavasz, 'melegszik' az idő!

Thunderfuck!

Candy Apple Blue - Let's Get Something Started (ft. Alaska Thunderfuck)

• DFresh
    Sziasztok!
    Ez a jó kis lemez ma jött
    Kösz Pazo, hogy nekem is rendeltél egyet.

• reynaud #21997
    Olvasva az alábbi hsz-eket,nincs is ok törlésre!
  • amaximus
    és egy "érdekes" koprodukció, úgy 30 éve hallottam hasonlót

Candy Apple Blue ft. Nick Bramlett - Detonator (Magic Dance / The Flight Away Remix)

• amaximus
    ZARA TAYLOR & DJ SKARLEY - TRY TO BE LOVE

(volt már, de már mégsincs...)

• amaximus
    egy újabb válogatás néhány remek felvétellel (és néhány felejthetővel, mindenesetre) ajánlott átnyálazni!

Producers Mexico Vol. 14 DOWNLOAD!

01.Light my Fire (Gerson Tellez Sun Splash Mix) - Maria Short
    02.On Fire (Charlie D.J.Version) - Mahatma feat Sherry
    03.Come on (High NRG Gamer) - Roldan Law Ft Stephey
    04.Estela (Original Mix) HNG PM - Alexander Glez
    05.I Want You Back - Alex Daal ft. Dieter Meier
    06.Fade This Feeling - Dreamline ft Lori
    07.Estilos Desenfrenados - Dj Denon
    08.Monday´s energy - Jaime Reyes
    09.Cosmic Dust - Kashell Nantell
    10.Memories (Gerson Tellez Nrg mix) - Cindy Cooper
    11.Minimal (Alex Daal Nrg Rmx) - Pet Shop Boys
    12.Hey You! (Original Mix) - Alexander Glez
    13.Last Christmas (Vocal Cover) - Roldan Law - Wham!
    14.Maxima Energía Re-edit - Jaime Reyes
    15.No Ligas en la Discotheque - Alex Daal ft. Postura 69
    16.Italospacial - Dj Pollito Ivigom
    17.Replay - Scrazy Dj ft Zendaya
    18.Megamix - Producers Mexico Vol. XIV - Jaime Reyes

• reynaud #21993
    FM-84 - Outatime

• amaximus
    még semmit sem töröltem, és szeretném, ha nem is kéne!
  • reynaud #21991
    Szigorú vagy!

Ezt is törölheted ha gondolod.
  • amaximus
    nem túlzottan titkolt Sandra -szerű replika, nem Sandra vokállal.

Estimado - Stars Tonight

• pityu0718
    Lehet szükségtelen viszont igaz és jogos. De dönts belátásod szerint, ha ez Neked megfelel, akkor legyen így.
  • amaximus
    Szükségtelennek érzem a részedről, és bárki más részéről is, hogy emlékeztessetek a saját gondolataimra!
    Úgy gondolom elég egyértelműen leírtam, így ha jó a szöveg értelmezésed,akkor a 21985. hsz-ből kiderül, hogy mi, mikor és hogyan kerül törlésre!

• pityu0718
    De akkor ez tettekben is nyilvánuljon meg és töröld a kultúrát nélkülöző írásokat...
  • Wind 67
    Italove-Too late to cry 2015 (DE 12010)

• amaximus
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    oké,
    Rain, beszélj normálisabb hangnemben, még akkor is, ha rajtad kívül más is tudja azt, hogy egy régi ismerős alreggel beszélsz,aki most csak emiatt jelentkezett be ide!

Szolgálati közlemény mindenkinek!
    Innentől megint regtől, névtől és gyülekezettől függetlenül a kirohanásokat, túlkapásokat további értesítés nélkül törlöm, és akkor is, ha azt látom, egy parttalan vagy direkt gerjesztett vita kezdődne vagy folytatódna bárki részéről NEM A KORÁBBAN LEÍRT ÉS ELVÁRT hangnemben, történjen az akár szó-, jelzés, illusztráció, példa, ikon, vagy bármilyen egyéb segédeszköz használattal.

A téma a zene! A ketrecharcra később és nálam lehet jelentkezni.
  • rain70 #21984
    Mivel kiemelted ezt a részt, az ember azt hinné, hogy érted is, de úgy látszik nem igazán. De megnyilvánulok, hogy K1-ről és SM (nem szadomazó)-ről volt szó. Ez kettő felőlem fel is fordulhat, azt meg nehogy már te döntsd el, hogy nekem ezekről mi a véleményem! Egyáltalán ki vagy te, hogy ezt meghatározd ? Alreg!

A többi embert nem ismerem, de nyilvánvalóan nagyon rendes tagok lehetnek, nem is volt róluk szó. Szövegértelmezés megy? Legközelebb rajzban rakom ki a gyk-k kedvéért, hogy mit miért írok és kiről! Azt te csak hiszed, hogy nekem mennyi közöm van maga a zenéhez, neked az életben nem lesz annyi, amit én tanultam.

Jól figyeltem, ezért hoztam fel! Nem kell megmagyarázni, ha cd-t kapott, akkor azt kellett volna a kezében tartani, úgy lett volna okés, vagy ahogy írtam, a vinyl sokkal minőségibb és találó lett volna. Ülj le. Egyes!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.10. 15:51:31
  • Musachy
    Részemről marad a DM, ha ezekről a számokról van szó.
  • pityu0718
    Alábbi zenék megtalálhatók itt!
  • pityu0718

Marsheaux - See You

Marsheaux - Leave In Silence

Utoljára szerkesztette: pityu0718, 2015.03.10. 14:33:59
  • pityu0718
  • ItaloMucsacso70
    "A körülötte lévő pár izét, embert vagy micsodát, inkább nem is kommentálom"...

Nem kellene olyan emberekről így megnyilvánulnod akik Clay első hívó szavára akár több száz km-t utaztak pénzt és időt nem sajnálva hogy segítsenek ezt a klippet megvalósítani.
    Valószinü hogy kicsit több közük van ehhez az irányzathoz mint neked valaha is lesz mind tudásban , mind gyüjteményben.

Ha csak egy kicsit jobban figyelted volna a videó-t talán neked is lejött volna az ami nyilvánvaló hogy Clay-töl kapta Gyuri a CD-t a videóban amin a Baby Goodbye van és csak a CD-n található volt akkor még. . Az hogy Kiss Gyuri egy kis példányszámú Vinyl-t tart a kezében ami más zenéket tartalmaz a Energy Voice-től az vallóban egy kissé megtévesztő lehet.

• rain70 #21978
    Eszméletlen na! Kb ez az a zene, amit nem lehet megunni. A csávesz már synthwave-be is belenyúl, de úgy és olyan szinten, hogy bizsergek ettől a zenétől! A nő hangja is megér egy misét!
    Szeretném már egyszer kifacsarni őt, de képtelenség!

Neki is nagy gratula!
  • reynaud #21977
    Italove-Too late to cry (Flashback Ri-mix)

• reynaud #21976

ΜFLΞΧ feat. D W N T W N - Pioneer Square

Világszínvonal!

Mflex - Hear My Heartbeat vol.2
    Mflex Sounds Official
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.09. 19:58:44
  • rain70 #21975
    Ő is benne a van a videóban?
  • Musachy
    Ja. De az Mflex-szel együttműködő Dióka alias DMC... is benne volt ebben. Micsoda kavalkád, nem?
  • rain70 #21973
    Jó zene! Gratulálok Clay-nek.

A körülötte lévő pár izét, embert vagy micsodát, inkább nem is kommentálom. Biztosan tudják, hogy ki(k)ről van szó.

De ha már készült egy ilyen videó, akkor én biztosan figyeltem volna olyan apró részletekre is, hogy "Gyuri kaptunk egy CD-t", erre a válasz igen, erről beszél mindenki, és a kezében egy vinyl, pedig sokkal jobban hangzott volna, ha vinyl-t mond hisz egyrészt, ha jól tudom akkor limitált volt. másrészt, minőségileg is másképp hangzik és "retrósabb" is lett volna.

Clay, ha esetleg betévedsz ide, árul már el, hogy annál a 2:13-as beforgásnál meg is tudtál állni? Hasonlót csináltam én is nem olyan rég az egyik viva buliban, de azt sem tudtam hol vagyok, ez nálad is hasonló lehetett, ahogy látom, kár a vágásért, bár én megittam már fél üveg whiskit. mentségemre.

De gratulálok és sok sikert!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.09. 16:22:57
  • reynaud #21972
    D.White - One Wish

• reynaud #21971
    Kristian Conde - It's A Dream (Michael Nolen maxi mix)

• reynaud #21970
    Jó zene,de lesz ebből valaha fizikális korong?

Én ennyit tudok ITT megvásárolható lossless minőségben,a többi Tony Costa produkcióval egyetemben!
  • reynaud #21969
    Hogy te miket tudsz,és milyen részleteket megfigyelsz!

Én még azt sem tudtam hogy a "paródiás" Máté Sándor,az Energy Voice egyik fele!