42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    aha, akkor írjál nekik, hogy csesszék meg és legközelebb hívják másként a partijukat!
    és lehetőleg az általad kitalált elnevezések közül válasszanak.
    aztán kicsit pihenjél,mert már ki vagy teljesen merülve!

• reynaud #22460
    #22164 Mirko Hirsch

Ha figyelembe vette rajongói kéréseket és ez a dal helyett kap az új albumon : Bonus Track: Fire (The Original Demo Version)
    Azt gondolom "Open Up Your Heart" is felférne egy másik bonus track-ként a lemezre,a dal tetszési indexe és a közel 30.000 kattintás,elég indok lehetne!
    Kiváló italodisco zene,ezt nem kiadni,hiba és vétek!

Leírtam már néhányszor,Ismael Blanco Ramos véleményem szerint a legjobb énekes manapság ebben a stílusban,ki kapjon lemezszerződéseket ha nem Ő?
    Ezek jó hírek vele kapcsolatban és gondolom "Five4It Records" lesz lemezének kiadója.
  • rain70 #22459
    Akkor se Italo disco party legyen a címe, főleg ha (maestro)Kebu zenéjének semmi köze nincs hozzá.

Pl, A álomhangok party, vagy szintisek harca party, vagy nagyanyám casioja party, mit bánom én, de ez így nem kóser havercsávesz!
  • ItaloMucsacso70
    Tiziana így énekelte volna.
  • ItaloMucsacso70
    Csak egy kicsi infó.

Mirko továbbra sem fogja kiadni ezt a dalt.

Nem is olyan régen felénekelte Tiziana Rivale a Open Up Your Heart-ot, nekem tetszett, Mirkonak viszont nem , és úgy döntött hogy egyelőre talonba kerül. Amúgy szerintem is a toronymagasan legjobb dala egyelőre.

Ismael-ről csak annyit hogy hat új dala van már ami kissé álleeső lesz ha már publikusak lesznek.

Nem tétlenkedik de méltatlanul kevés segítséget kap ez a zseni.
    Már réges régen kész kellene lennie egy LP-jének, az anyag az készen áll rá.
    Nincs jelenleg a szakmában ilyen hang az biztos .
    A legujabb dal az Angel brutálisan nagyot ütött nálam.
    Már elkészült Miko Mission-nak írt új dala is.
    Továbbá a személyes kedvencem a Without your love is startra kész.
    Ha minden jól megy hamarosan vinyl-re kerül, mert már aláírt szerződése van erre.
  • reynaud #22456
    Egyenlőre semmit nem tudok erről a zenéjéről,Mirko rendszeresen olvassa a topicot,ha itt nem kapok több infót,akkor következő lépésként biztosan kap tőlem egy e-mail-t!
  • amaximus
    én már reggel 5 óta fent vagyok, de ki mondta, hogy egy italo disco party-n csak italo disco lehet?? hát hol élsz te ecsém?!
  • amaximus
    Ha kérhetném! a kínai részt, sőt ezentúl csak kínaiul írj!
  • amaximus
    3 nem tudom. :)

mindenre már én sem emlékszem, de a számot még 2010-ben írta az FL8-ban, és gondolom az akkori szerelmének Milou-nak.
    az sg-én is csak egy évvel később debütált, jó kérdés, hogy ez miért nem került rá hivatalos albumra.nagy hiba.
  • reynaud #22452
    Itt egy énekesnő akinek belezúgtam a hangjába!

atOlla - Bloom
    atOlla on BandCamp
    atOlla Official
    YT
  • reynaud #22451
    Néhány bekezdésedre reagálnék!

"Mflex - Secret of the forest" : miután végighallgattam az első gondolatom az volt,eltudnám képzelni egy jó mozifilm betétdalaként,a második gondolatom pedig : ebben a dalban rengeteg meló van,nem egy egyszerű nóta,s ezt csak azok fogják tudni megfelelően értékelni akiknek van valami hozzáértésük.
    A videó alatti olasz kommentből idézek : "non ci sono parole,troppo bello!" ..... egyetértek!

Mode One : nálam Ő mulatós szint volt,eddigi dalaiban harmatgyenge vokál és pofon egyszerű dallamok,az új dalától viszont majd leesett az állam,korábbi dalaival nem egy kategória ,ha ezt ki dobják vinylen én megfogom vásárolni,ezzel el is mondtam erről a dalról a véleményem,de hogy teljesen érthető legyek,nagyon tetszik,dallamában a legjobb Magic System D.J. zenéket idézi!

TQ story: Én azt gondolom a totál tehetségtelen hölgyet úgy tudják eladni énektudás nélkül,ahogy azt látjuk ,80s disco sztárokkal,valamint jó zenei producerekkel ,ezt nem is kell tovább ragozni!
  • rain70 #22450
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kösz a kérdést minden okés mindenkivel, szerencsére ruhákat nem kellett vásárolni, mert a két kislányom ruháit sorban hordhatja addig, amíg be nem lépnek abba a korszakba, amikor nem lehet nekik ellentmondani. A nagyobbik már néha adott ilyen jeleket. Szerintem megfogok őrülni , amikor a kis kincseimnek már égés lesz az apjuk! Egyelőre még bírjuk. Az asszony dolga főleg a gyereknevelés, sajnos én van amikor reggeltől estig, vagy fordítva bent vagyok a melóhelyen. Márpedig a gyereknevelésből én egyáltalán nem szeretnék kimaradni, ezért gondolhatod néha mennyit alszom.

Reynaud!

Miért nem írsz Mirko-nak? Nem lenne jobb elsőkézből megkapni ilyen infót, mint itt feltenni a kérdést, amire szerintem senki nem tudja a választ. Vagy küldj privátot neki, akkor kap üzenetet is.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.24. 10:49:16
  • reynaud #22449
    Ezt én miért nem hallottam eddig?
    Ha valaki tud beszerzési forrást,dobjon nekem egy infót,megjelent ez dal valaha a videóban hallható verzióban,hivatalos kiadványon?
    Esetleg lossless minőségben vásárolható?

Mirko Hirsch-től ismert dalok közt ez toronymagasan az egyik legjobb!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.24. 10:36:45
  • rain70 #22448
    Vagyis Italo disco party 2015! A kérdés erre vonatkozott, tetszik érteni, vagy írjam kinaiul?
  • rain70 #22447
    A nem akarok és a nem tudok közt nagy különbség van. De nyugodt lehetsz, ha hibázik, vagy olyat csinál, ami nem jön be, én rögtön "megfogom" a csáveszt. Idáig is leírtam, ami nem tetszett tőle, de egyelőre valamit nagyon tud. De ezt zárjuk már!

Ki írta, hogy te írtad? Ma nagyon értetlen vagy, vagy még nem ébredtél fel ecsém!

Kebu & Johan Becker - In The Heat Of The Night (live in Stockholm Italo Disco Party 2015)

• reynaud #22446
    Igen,valóban TQ csapatának ügyeletes kiszemeltje Grant Miller!
    Dolgoznak egy közös projecten!

Remélem nem egy tortával vették meg! :)))

• amaximus
    22438 egy árva szóval sem írtam, hogy ez italo disco zene! ezt miből olvastad ki?
    a többit (hogy Mflexhez hasonlítasz mindent és máshoz nem is tudsz vagy akarsz) azt meg már rongyosra beszéltük.
    remélem mionden okés otthon és a csöppséggel is, és még bírod a strapát!

• rain70 #22444
    3 Pisi, kaki. etetés, büfiztetés meg a többi hasonló csodálatos dolgok előtt gyorsan beugrottam!
    Értek én mindent, de jelen esetben akkor is hozzá hasonlítom, illetve hozzá tudom hasonlítani, mert (nemcsak) nálam, ő csücsül unottan a képzeletbeli dobogó csúcsán, és ahogy épp Reynaud írta a legtöbben csak vergődnek. Amilyen stílusba a csávesz belenyúl az döbbenetes egyediséget kap mesterien összerakva és kivitelezve.

Sajnos csak tegnap láttam, illetve hallottam az új "...........FOREST" zenéjét. Az valami döbbenetesen szép, ahogy összerakta és megálmodta az egészet, akár egy nagy mozifilm betétdala is lehetne. Az egyik kislányom többször kérte, hadd nézze és hallgassa újra a titokzatos erdőt, ami egyébiránt teljesen szinkronban van a zenével. Na ez igen, ez AZ! új(donság). Gyönyörű hangok, bár Dreamwave-t ír, én nem tudom sehova sorolni, egyedi az biztos. Amíg hallgatjuk, nem a földön vagyunk és ez az érzés a lényeg.

Ezért hasonlítok hozzá, mert ő tud olyat (mindig), amit más nem, csak másolnak és ezerszer lerágott csontokat kapunk a pofánkba.
    Ismael Branco csávesz tud(ott) elég erős italo zenéket csinálni, de az utolsó két zenéjével már ő is csak vergődött, idétlen zongorahangok, dallamtalan is volt és többet azóta sem nyomtam playt, mert egyszerűen SZAR.

Ez a MODE ONE új zene is egyre elmegy, talán autóban lemegy 4-5-ször, aztán felejthető, de az is csak azért, mert ott körbe-körbe mennek a zenék, de itt is a hangok, amik eladják magukat, a scsávesz éneke brutálisan kicseszett szar.

Tehát, akkor mihez hasonlítsak Amaximus? Egy In my arms-hoz tudom, de ahhoz teljesen felesleges, mert ég és föld a kettő közti különbség megoldásokban, egyediségben, dallamban, videóban mindenben. Mind a kettő hasonló hosszúságú, Mflex zenéje 30 másodperccel hosszabb, de azt elhallgatnám és nézném 18 percig is, ez 4 után a teljes unalomba fulladt. (nálam)

22414
    És így az új EP nagyon erős a két ismert és az egy ismeretlen zenével, ami megvágva is nagyon jól hangzik. Szerintem én most ezzel támogatni fogom a csáveszt és a jövő héten megveszem azt az albumot.

22438
    Kebu! Bármit lehetne írni erre, pl olyat, hogy kicseszett jó synthpop előadás, vagy Kebu mester visszatért, dehogy ITALO DISCO?
    Mi a lófasz, ami ebben egy kicsit hasonlít az italo disco-ra? Ha a GDB remixnél feltetted ezt a kérdést, akkor itt hatványozottan is illett volna?
    A válaszom, hogy SEMMI! Ez nem italo disco, de Kebu egy isten az is biztos, bár van több elütése is a "koncert" alatt (pl 29:08 egy akkordot lejjebb üt) , mert biztos eszeveszett nagy koncentrációt igényel élőben így játszani, de ez így is eszméletlen.

De nem italo disco, ki a f@sz találta ki ezt? Remélem nem ő, mert akkor hallgasson meg a 80-as évekből pár ezer dalt.

22440

Én nem tudom, hogy ez a "nyigennyugen family" mit tud, biztos a lóvéjuk ér sokat, dehogy ekkora nevek lefekszenek neki és hagyják is magukat seggbe nyomatni, az mindent elmond, hogy a valamikor (még most is) Istenként tartott Italo-euro előadók mostanra totálisan meghülyültek, vagy csak rivalda fényben akarnak tündökölni megint. Esetleg mind a kettő. Fancy nevetséges playback előadásával, csak tovább rontotta ezt. Teljesen nyilvánvaló, ha megfeszülne sem tudna hasonlóan énekelni és hamis mentesen, mint fénykorában. Neki és pár embernek egyszerűen nem szabadott volna visszatérnie! Lerombolták és lerombolják pillanatok alatt azt, amit évtizedek alatt építettek fel és ami akkor úgy maradt meg bennünk, hogy a legnagyobb sztárok. Már nem azok, totálisan hülyék!

22442
    Tényleg jó és újdonság is tud mutatni a csávesz, nem elcsépelt megszokott spacesynth zenét.

22443
    Ezt a Mirko Hirsch zene viszont ba...ott nagy! A feltöltő kirakta a képét erre a zenére? Mekkora hülyék vannak manapság!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.24. 07:34:06
  • amaximus
    biztos volt, de nem találom, csak azt, hogy volt róla szó régebben, most belefutottam ismét és örömmel hallgattam újra

Mirko Hirsch - Open Up Your Heart

• amaximus
    jó kis spacesynth egy újabb finn sráctól

Laser Berger - Retro-Rave in Dystopia w Cyber Disco Escape

• ItaloMucsacso70
    Tuti hogy a következő project TQ Feat. Grant Miller lesz.

• reynaud #22440
    Ha Fancy rajongó vagy inkább ne nézd meg,az eurodisco stílus egykori első számú előadójának,nagyon szánalmas vergődése a színpadon (YT videó) .
    Méltatlan ez a fellépés azokhoz a zenékhez melyeket ismerünk,vásároltunk tőle!

Egyébként a múlt hétvégén Vince Lancini (Scotch) ,csinálta a legjobb hangulatú bulit,Fancy a legnagyobb név volt a fellépők közt,de Ő volt a leggyengébb,talán ideje volna visszavonulni,1999' D.I.S.C.O. maxi óta,nem adott ki értékelhető zenét!

A fotón baloldalon Fancy és TQ társaságában ismerős úriember,volt néhány nagy slágere!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.23. 12:47:37
  • amaximus
    CUFF LYNX - Prowl (feat. Parker Joe)

remek vokál refrénnel

• amaximus
    Ugyan a hihetetlen Kebu eddig teljesen más zenei stílusban nyomult, de valahogy és valamiért be akar kerülni mostanában az italo disco világába, ezért elkezdett italo-sabb zenéket írogatni, hamarosan albumon is hallhatjuk, talán ezért is jelent meg most ebben a párosításban ezzel a remixével (a saját előadása mellett persze), hisz Johan Becker pazar és kiváló zenéje már 5 éves és alapvetően a hi-nrg felé lett tájolva anno a hangszerelése.

Kebu & Johan Becker - In The Heat Of The Night (live in Stockholm Italo Disco Party 2015)

Kebu live in Stockholm Italo Disco Party 2015

• reynaud #22437
    Szia!
    Köszi neked is!
  • goodmans
    Szia!
    D.J. Savage - I Bridge New Life
  • reynaud #22435

Maxthor - Heroes Walk Alone [ Free DL ]

• reynaud #22434
    Rofo - Face It

Rofo - Summer Love
  • reynaud #22433
    Albert One - Sing A Song Now Now (I Venti Remix)

• reynaud #22432
    OK !
    Köszi!
  • ItaloMucsacso70
    I Bridge New Life 7:35
  • reynaud #22430
    Hali!

Belehallgattam Sergey hivatalos oldalán az összes zenéjébe,nem találtam azt a dalt amit keresek!
    Ha ez valóban az Ő zenéje milyen címen találom?

Egyébként köszi!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.22. 10:08:49
  • ItaloMucsacso70
    Estimado ex DJ. Savage vagy hívhatod akár Сергей Трощенков-nak is.
  • amaximus
    ez italo dance, de a remek dallamos fajtából, ezért merem iderakni,
    Slow Brothers - Megamix (Slowbrothers Medley), meg persze érdekeltségem van a bevételben is

Codigoro 5 évre rá minimálisan megpiszkálta, és lett belőle Codigoro Slow Brothers Italo Dance videomix 2015

a 2010-es remix albumról , van még néhány remek zene rajta, persze nem italo disco..
  • amaximus
    remek instrumental remix, hogy ebben mi az italo,azt nem tudom, de ezenileg teljesen rendben van.

Goombay Dance Band - Eldorado (Italo Remix)

• amaximus
    akkor ezért hoztad?
    szerintem meg nem, jól modernizálta!
  • amaximus
    Megértem, hogy ha már nem beszélünk,akkor nem is nézed, hogy ki mit rak ki, de az ΜFLEΧ - Love Message new EP in lossless quality - Out Now! infók (videó, fotó, link) már kint volt mintegy pár hsz-el lejjebb is, ezért ezt most kiveszem, ha lesz plusz infó,akkor persze hozzad.
    Egyébként megvettem, a Love Message szám is hatalmas, fogalmam sincs ,miért nem jelent meg ez külön, de valószínű ezt későbbre hagyják.
  • reynaud #22423

Info

i Venti D'Azzurro Records
  • reynaud #22422
    28.00 min .....

Valaki ha megtudja mondani ki az előadó ebben az elcseszett mixben 28.00 perctől .... akár privát is jöhet!
  • reynaud #22421

Info