42869
-
-
Kapsz majd választ,de most nincs időm,talán délután! -
az általad felsoroltak pedig semmivel sem nagyobb sikerek az én szememben,mint amiket én idéztem. nehogy már egymás ellen állítsd a passiont mondjuk a shake it up-al.... 
de most ne ezen lovagoljunk már, mint zeneszerző és kiadó sikeres volt 81-82-83---87-ben is
itt csak te vitázol, én csak a véleményem írtam le,de van egy rossz beidegződése az emberek 93,9%-nak, ha nem egyezik a véleményünk,akkor már vitázunk. ezt felejtsd el!beszélgetünk, te a magadét mondod, én meg a magamét!
azért mert a kedvence,akkor azt jelenti, hogy akkor volt a csúcson? ezt miből logikáztad össze?!
a dangert is meg már biztos megírta 82-ben, csak megvárták míg lefut az első album.
Gratula a gyűjteményedhez! Én már mindent eladtam,mármint ami fizikális volt.
Egyébként mikor láttad Ó bácsit utoljára sok (saját) hajjal?10 éve?
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.05.29. 20:51:16 -
az ilyenek miatt sincs már fingjuk sem az újabb generációknak, hogy mi volt anno az italo disco
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az általad felsoroltak megalapozták a későbbi sokkal nagyobb sikereket,mint írtam a csúcsra 1983-ban ért fel!
Ekkor jelent meg első soralbuma : Freedom In An Unfree World
The Flirts - Born To Flirt (rajta a "Danger")
Divine - Shake It Up / Love Reaction
Tony Caso - All The Loving My Heart
Girly - Working Girl
Oh Romeo - Try It / Lookin' Out
Sokan vagyunk világszerte Bobby Orlando rajongók és lemezeinek gyűjtői ,akik szerint a legjobb szerzeménye és véleményem szerint a 80s évek első számú disco zenéje: (Waterfront Home – Take A Chance) szintén 1983-as kiadású,ha olvastad a riportot vele ,elmondta neki is az egyik kedvence ez a dal!
Nem szoktam dicsekedni a lemezgyűjteményemmel,de most megemlítem ,nagyon komoly gyűjteményem van fizikális korongokon Bobby Orlando zenéiből,és évek óta minden infót begyűjtők ami vele kapcsolatos,így aztán talán ezt a vitát itt lezárhatjuk,mert tartom a véleményem 1983!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.29. 20:37:04 -
nagy gratula Mirko-nak!
ha lesz lossless letölthető verziója,akkor meg is veszem. sajnos a vinyl nekem csak poháralátétnek jó (mármint már másra nem tudnám használni.) -
Written by : Mirko Hirsch
Igen,ez egy kiváló italodisco dal! -
79-től kiadó is volt, sokaknak bedolgozott és sikerre vitt több dalt is, már megjárta a Billboard-ot is, mindenki ismerte a nevét, sort álltak a kegyeiért, 82-ben már olyan dalokon volt túl,mint a Flirts album, Passion, She Has A Way, Divine Jungle Jezebel albuma, itt már bőven a csúcson volt, és még néhány évig ott is maradt a stílusban!
nem kellenek a favicceid!
-
pazarul használták fel a korábbi zenéi alapvető jellegzetességeit, de ez így tökéletes,végre egy dögös italo disco!
-
ALBERT ONE - FACE TO FACE
Favorit ! -
Biatomi #22491
remek zene kolléga!
-
Night In Wales - Dancing
Night In Wales – Dancing (Vinyl, 12", Maxi-Single ) - Five4It Records – FIVE4IT0014
-
Starbound - Virtual Sunset -
ALBERT ONE
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Liebe - The Distance
Az én zeném,bitang jó,full igényes synthpop! -
Sally Shapiro -
Talking Eyes -
Nem rossz!
-
Még mindig sok haja van!
Nem volt még ekkor a csúcson ,arra még várni kellett 1 évet!
Bobby Orlando - Interjú (1996.november)
Bobby "O" -
Amaya - Fly On The Sky
-
remek!
-
"Ó" ne már,mennyi haja van.
ekkor még bőven a csúcson volt az biztos. a másfélről viszont nem tudtam....akkor ebben nem volt szerencsés.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.05.28. 16:24:01 -
wmallas #22479 Multiple Maniacs feat. Damon - Disco Success (Brayan Mastermix Version)
ha volt már bocsi,,,,megjelenik vinylen is ..elvileg.
-
A fotón mely 1982-ben készült a jobb oldalon látható alacsony 1,50 m magas úriember,e zenei stílus talán egyik legnagyobb alakja,remélem ismerős! :)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.27. 17:28:39 -
Gazebo - Blindness
-
DiscoBonus - Night People -
-
Noizz Factor - Counting Stars
-
Albert One -
New Dream - Don't Go Away
-
Hey Mirko!
Well, you understood what we wrote about your demo song (Open Up Your Heart) .
This is good news what you said,i like this demo what i've heard with your vocals!
Then i look forward with interest the re-recorded version!
I am sure that,this song will be a big hit from you!
Thanks for the information!
Best Wishes! -
Hi Mirko!
Thank you for your feeds and facts. Ok. We understand it, but we love your vocal voice! Eagerly await with your voice the new vocal version!

-
MirkoHirsch #22469 Hello everyone!
I don't understand everything you have written about my music because I don't speak Hungarian, so I have to use Google Translate
but the song "Open up your heart" seems to be something you would like to know more about.
Here's the first hand info and the facts:
- "Open up your heart" was written by me for Tiziana Rivale for the second Italo Euro Disco CD Compilation from SpaceSoundRecords
that has never been released.
- I recorded a demo version with my (very rough) demo vocals.
- The demo version with my demo vocals leaked on YouTube. It's the version that you know. It was not authorized by me because I think that my vocals sound terrible in the demo as they were only meant for Tiziana to know which melodies she should sing.
- Tiziana Rivale recorded vocals for the song.
- There are actually two versions of the song with Tiziana's vocals:
1. My version with Tiziana's vocals with the original tempo
2. A faster Eurobeat/Laserdance/Made up version with Tiziana's vocals produced by Miguel Cruz aka Digimax
- Due to different reasons I do not know about, NONE of the three versions had been released officially so far.
- If you want to, I could try to get the Digimax version with Tiziana Rivale's voice on one of the next ZYX New Generation compilations.
- The version with MY vocals (re-recorded and better) will definitely be released digitally AFTER the release of my second CD album
together with many more unreleased songs and demo versions (for example some of the TQ songs I wrote with MY vocals and my original demo sound).
All the best,
Mirko
-
Legyen akkor most ez a KLASSZIKUS "MESTERMŰ" ZENE ezen a héten!
GOOMBAY DANCE BAND - ELDORADO
-
Ok cseszd meg, (nem te AMA) ez addig volt hallgatható, amíg rá nem énekelt ez a kis buzis hangú énekes? erre a remixre. Valaki világosítsa fel, hogy közelébe nem érhet egy Oliver Bendt-nek és ez egy nagy rakás gané így (már). 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Feltűnési viszketettségben szenvedő vén marhák ! 
-
Noizz Factor - Summer 1989 -
Apropó Ken Laszlo,így énekel Modern Talking dalokat!
The Models – Let's Dance Megamix (1)
The Models - Let's Dance Megamix (2)
Discogs (1)
Discogs (2) -