42869
-
Aha, az eredeti extended az tényleg AZ! Mármint brutális.... -
Mr. Flagio - Take A Chance (Italoconnection re-edit)
Mr. Flagio - Take A Chance (Italoconnection rework)
Mr. Flagio – Take A Chance ( Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Single, Limited Edition, Numbered, Red - Released: 2015)
Brutális !
-
Van itt az sg-n , zene fórumban olyan topic ahová néhány tucat eladó lemezemet felrakhatom?
-
D.White - Only You And Me (Official video)
-
Stílus : Italo Disco
Megjelenés dátuma : Countdown
Mflex Sounds official -
DJMIX #22623 -
dario69 #22622 -
Természetesen ez csak tréfa volt részemről és olvasva a linkelt vinyl alatti kommenteket,néhányan ennél keményebben is oda illetve beszóltak ! :)))
De tényleg miért nem adják ki ezt a vinylt az eredeti 1988-as verziókkal, ha ilyen nagy érdeklődés van rá?
Klassz zene! -
ItaloMucsacso70 #22620 Természetesen nem erre, mert ez csak egy Tesco gazdaságos holmi az eredeti tartalomhoz képest. -
Erre gondolsz? : Roby Rotondo – For Your Love ( Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue ) - Released: 20 Jan 2015 -
Konkrétabban:
08.Digital Dreams - Power Sound (03.37)
09.Avenue - The Story Of Love (04.44)
14.Variety - Without You (04.18)
Engem elsősorban Ismael 2 dala,valamint Mode One - I wanna feel you (05.20) + Lenroy - Give me a night (06.08) zenék miatt érdekelt ez a CD kiadvány,összességében jó lemez! -
ItaloMucsacso70 #22617 Azért hogy valami negitívum is legyen a
08.Digital Dreams - Power Sound
09.Avenue - The Story Of Love
14.Variety - Without You
Ezek bizony nagyon rövidkére sikerültek a CD-n.
Sőt inkább úgy mondanám hogy egyszerűen le lettek hallkítva az eredeti verziók.
Főleg az utolsó, a Without You lehúzása sikerült nagyon durvára sajnos.
-
ItaloMucsacso70 #22616 Örömteli hogy a kiadók végre úgy néz ki hogy a fejükhöz kaptak és végre újra megtalálták a hangmérnökök is a fülüket. Az ide évben ez már a harmadik olyan CD kiadvány ami végre úgy szól ahogy annak szólnia kell!!!! Linda Jo Rizzo és Vanello CD-je után ismét egy perfect kiadvány!!!!!
-
DOWNLOAD synthwave+italo instrumental
VANGHELIO - XILVIO -
Örülj neki, hogy hamar túl vagytok a pöttyös partin. 
3, itt is népszerű előadó, 3 pazar italo disco dallal is készül a nyárra, ennyit már tudok és elárulhatok, de igazából ennyi a publikus részlet.
Többet egyelőre nem kívánt megosztani senki. -
Remek szám, de anélkül, hogy bármilyen szinten is csorbítani szeretném a sikert és eufóriát (és erre a részre majd a sorok végénél is emlékezz!), véleményem szerint a vokál és annak dallama is ott van a kiemelkedő kategóriában, de összességében a zenei hangulat, zenei alapok engem nem izgattak túlzottan fel. Ez az én hibám, ízlés kérdése. Az is lehet, elszoktam már a hasonló "érzelgős" vonulattól, de egy Albert 1 Face 2 Face típusú zenére sokkal jobban tudom értelmezni az italo disco-t, annak energikusabb részét, bár ezzel egyáltalán nem szeretnék általánosítani, hisz tudom, ez meg egy érzelgős zene akar lenni. 
"Az egyik legjobb new-italo disco zene amit valaha kiadtak"
Az ilyen kijelentésektől én mindg ódzkodok és tartózkodok, hacsak az "egyik" szót nem szó szerint értem, hogy ez 1 a sok tucatból,ami szintén kiemelkedően jó, hisz az elmúlt bő 10 évben azért bőven volt nagyon sok jó zene, mondjuk úgy 100-200-at bármikor és biztosan emellé lehetne állítani, amik 1mili%-kal sem rosszabbak ennél, csak legfeljebb mások. :)
-
Jó reggelt, jó szurkolást.
Volt egy kisebb szünet. Sikerült a gyerköcöknek ekapni a bárányhimlőt. Talán a legnagyobb hozhattat haza ezt a nem várt lakót.
De végre túl vagyunk rajta, mindenkiről eltűntek a piros pöttyök, de volt idegeskedés.
Nem gondoltam, hogy mostanában hallok erős új italo disco zenét az In my Arms óta, de ez brutál nagyon erős lett a megszokott stílusjegyeken belül. Napi szinten keresgélem és hallgatom az új megjelenő próbálkozásokat, amik szinte szánalom fostengerek. Ezért főleg synthwave zenéket hallgatok inkább, mert azok jobbak a megjelenő italo zenéknél. Még jó, hogy van Ismael és Mflex
, ők magasan szarnak mindenki fejére, akik ebben a stílusban próbálkoznak.
-ák hozzájuk képest a többi! De Mflex nem csak italos ahol tarol. Bár látom Reynaud betett képe alapján valami nagyon készül megint. Vajon milyen stílusban?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.23. 06:38:46 -
ItaloMucsacso70 #22611 Kiadhatnák a Roby Rotondo legendás maxiját is.
Na az érdekelne nagyon. -
ItaloMucsacso70 #22610 Éppen egy órája erősítette meg nekem is Ismael hogy az Extended van rajta. 
A többi már csak a postán múlik. -
Az " extended version " 06.30 min. " került a lemezre!
Aki szeretne egy példányt,ne késlekedjen,mert ez limitált kiadás,már csak néhány darab kapható! -
Mind2 California dal italodisco legenda,egy árnyalattal nekem is jobban tetszik "Cosi Come Sei".
Tudomásom szerint a ' Volerei ' 2015-ös kiadása nagy üzlet,rengeteget adtak el belőle a megjelenést követő napokban! -
ItaloMucsacso70 #22607 Csak remélem hogy nem ezt a Radio edit-et tették a CD-re ( sajnos még nem jött meg ) mert azért a 6:34 es verzió kiállásokkal más kezdéssel azért jobb ennél. De valóban ez egy nagyon jó kis nóta lett bizony.
-
Magic System D.J. - Angels (Radio edit)
Az egyik legjobb new-italo disco zene amit valaha kiadtak, top muzsika!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.06.22. 00:08:39 -
ItaloMucsacso70 #22605 California Volerei mióta kiadták erős túlzással már csak annak nincs meg akinek még nem vágták utánna.
Persze értem én hogy jók ezek az újrakiadások mert így olyanok is hozájuthatnak akiknek ez elérhetetlen az eredeti kiadásban, sőt ez a 2015-ős kiadás még jól is szól, csak valahogy nekem a
legenda varázsát veszti el.
Mert a Volerei anno számomra is kiemelten keresett darab volt.
Nem tudom Ron-ék mennyit adott ki belőle de hogy eláraztották a face-t a home Black és White vinyl képek róla az már biztos.
Régen még egy tisztességes fotót se lehetett beszerezni róla.
Maradt a másik mellesleg szerintem jobb maxijuk a Legenda része.
-
Én is a három track-es maxi-ból szeretnék majd egy példányt beszerezni,de 120 € egy kissé túlméretezett ár!
Szerencsés az a gyűjtő akinek a birtokában van az a lemez mely a linkelt fotón látható!
Ezt nézd meg ,tiszta vicc ... CALIFORNIA - VOLEREI ( 356 € - ért )
California – Volerei (17.90 €)
Köszi a fotót. -
ItaloMucsacso70 #22603 Amúgy talán ebből a képből is látszik hogy ez nem a neten talált a mérete alapján.
Ez a ritkább és drágább maxi a három track-es. -
ItaloMucsacso70 #22602 Legalább három ismerősömnek birtokában van ez a remek maxi , nekem csak a tökéletes vinyl rip belőle. De nekem az is elég. 
-
Toys For Boys – Your Body, Your Feeling (1989)
Toy For Boys – Your Body, Your Feeling (discogs)
Egyéb, nem magyar zenei fórumokat olvasgatva ,velem együtt sokan várják évek óta hogy végre egy Italo-disco cd válogatásra felkerüljön ez a kitűnő dal!
Ha valakinek vinylen megvan ,akkor dobjon egy fotót,első leszek aki gratulál,ezzel a lemezzel nagyot villanthat az kinek tulajdonában van egy példány!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.06.21. 17:35:29 -
alpharisc (free wav quality track)
DESTRYUR - Gradient Dream (Free download) -
D. White - One Wish (Extended Version)
Itt megvásárolhatod. -
Coming soon...
ZION feat. Kristian Conde - 80s Come Back To Us (talo Disco New Revival vol.1) -
Peter Wilson - I Don't Wanna See You Cry
CD Maxi-Single (CD release : 26th June 2015)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.06.21. 16:56:05 -
Régi terveim szerint csináltam a ritkán vagy sűrűbben ide látogatók kedvéért is egy gyors és biztos nem teljes kör összefoglalót a felső sávban azon zenei kiadókról, akik még napjainkig is működnek (érdemben is), rendelkeznek erre a célra fenntartott weboldallal, és vagy elsősorban, vagy kínálatukban favorizálják az italo disco, new italo disco kiadványok megjelentetését. Így nem kell sokat töprengeni, elég néha rájuk klikkelni és látható, hogy mi várható, mi jelent meg. A lista értelemszerűen a saját szerzemények önkiadóit nem tartalmazza. -
Goldroom feat. Chela - Fifteen
Személyes favoritom. -
ΜFLΞΧ SOUNDS - DANCE WITH THE TWILIGHT
Az új dal,hamarosan...
ΜFLΞΧ on BandCamp
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.06.20. 11:02:35 -
Tam Harrow kiváló albumáról egy újabb videó - "It won't happen again"
Italo (nézd meg!) -
Birizdo I Am, talán eddigi legjobb dala is (Mademoiselles) vásárolható !
Italo Disco New Revival Vol . 2
Rövidesen két verzióban: Casandra - Take Me Away (Birizdo 80s italo mix)
Casandra - Take Me Away (Birizdo mixek) -
Heaven42 - Angels Of The Night
Heaven42 -
Peter Wilson - Utopia
Released August 17th....
Act 1
Heart In Motion
Before My Very Eyes
Where Were You Last Night
Totally Yours
For The Very First Time
Yesterday Is Over