42869
-
Az új ItaLove maxi - "We Don't Care" sokan várjuk világszerte a megjelenését,ígéretek szerint egy nagyszerű videó klipet is forgattak a dalhoz
-
Vanello & Steven Kimber - King Of The Summer
Első közös produkciójuk jól sikerült dal,rövidesen megjelenik az új! -
Modern Boots - You're My Love,You're My Life , hamarosan.
-
Készül a Laserdance új albuma : " Force Or Order "
-
Joy - Lost In Hong Kong
Joy – Lost In Hong Kong (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Maxi-Single, Limited Edition, Numbered, Repress, Special Edition, Pink Vinyl) -Released : 2015
Ha még nincs a gyűjteményedben vinylen ez a remek Joy dal,most itt a lehetőség! -
Lucy in Disguise - 1987 - (Free DL) -
BIRIZDO I AM - Love Paradise
Italo Disco New Revival Vol. 4 -
The Crosslines - I Can Feel Your Body (In The Night)
Italo Disco New Revival Vol. 5
-
Marcel De Van - Just the way you are ( Discotheque ( 80`s) Edit )
Marcel De Van - Just The Way You Are
-
ahogy látom a hszeket, egy orosz hallgató (vélhetően Prodidzsí rajongó
) nem tudja hová rakni ezt a zenei megközelítést és értékelni a benne lévő tényleg baromi jó dance értékeket, nyilván végig sem hallgatta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként ezeketől a srácoktól is imádom, jobban ,mint eredetiben, rengeteg jó feldolgozást csináltak már
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.26. 17:51:09 -
hát a "nem jó" kifejezés egy nagyon gyenge, költői megfogalmazása a hullaszarnak
, de gyorsan átléptem,mielőtt fülvérzést kapok a hallatán.
a lényeg, 83-85-ig is és persze azután is még nagyon sokáig az italo disco stílus meghatározó hangzása voltak ezek a zenék (nem mintha ez nem lenne köztudott
) , szerintem a linkelt albumon 1,2,4,5,7 szám tökéletes,nem is akarnék választani közülük! ahogy sokan mások is anno, én is mindegy miről, de rongyosra hallgattam és a mai napig imádom ezeket a zenéket.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.26. 17:41:11 -
Bitang jó ! Nekem is nagyon tetszik ! -
Baby's Gang – Challenger CD, Album örök favorit!
Ezért minden infót ami kapcsolatos figyelek,ez a feldolgozás való igaz nem jó,de ezért kárpótlásként linkeltem a videó alatt,a talán legjobb zenéjüket,bár a Jamin és My Little Japanese Boy közt én nem akarok dönteni ,mind2 dal mestermunka! -
Az italoconnection remix szuper! -
vááááá, ez nagyon nagy!!! 

magáért az eredetiért sosem rajongtam különösebben, de ez a verzió bejön, jó kis megoldások vannak benne. -
ez a MUTÁNS verzió személyes bosszú ellenem?! 

más okot nem tudok,amiért ezt idehoztad!

egy ilyet én nem mertem volna kirakni.
az eredeti viszont tényleg egy örök életű fantasztikus mestermű!!!
-
Paul Parker - Time After Time (Hi-NRG dancemax remix)
-
(B1) DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Italoconnection remix)
(A1) DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Extended Vocal Edit)
Dj Rocca & Fred Ventura - Looking For Love ( Format: 12"-Vinyl) - Release : 30.07.2015
DJ Rocca / Fred Ventura - Looking For Love - ( Released: 07 Aug 15 )
Dj Rocca & Fred Ventura – Looking For Love - Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition - Disco Modernism – DM 009
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.26. 16:44:12 -
Mutanski vs. Baby's Gang - Challenger
Italodisco mestermű : Baby's Gang - Jamin
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.26. 16:25:05 -
retro wave
a millenium után készült és eredetileg fiktív 80-as évekbeli (kórházi horror televíziós sorozat) paródiának készült brit tv sorozat egyik epizódjának része volt ez a zene (később pedig népszerűvé vált), csak azért rakom be, mert egyébként poénos is ez a rész
One Track Lover - Garth Marenghi's Dark Place
DL
Street Justice - One Track Lover (remix)
-
ez a Sonik Project is szépen fejlődik!
jó téma!
Lantern X - Hot Summer
-
mármint az ének is tuti, csak ki énekli?
-
ez ütős lett, de szerintem Vlad még nem találta mi,milyen zenei előadó néven fusson!van ,ami Dixon,vanami meg a semmi....még filózik rajta.
a zenei alapok jók, hála az FL stúdiós szakértelmének, de a vokál forrásra azért kíváncsi lennék, jó lenne tudni azt is.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.25. 21:00:29 -
Timecop1983 feat. Josh Dally - Let's Talk [FM-84 Remix]
Timecop1983 feat. Josh Dally - Let's Talk (FM-84 Remix) - BandCamp
-
Tear Council - My Car
-
Dixon ? - Go To Distance
-
lacey71 #22845 Köszönöm a választ.Azért ez sem elvetendő..ahogy szétnézegettem.... :) -
Elméletileg nem tévedtél el, igen, azaz mintha igen, ez az a fórum, illetve annak az utódja,megváltozott, kiszélesített profillal, amibe a jelek szerint 7-8 hónapja nem néztél be?? akkor gyakorlatilag lehet, hogy eltévedtél. A régiek többsége más székhelyen öregszik, szerintem őket is megtalálod, csak keresni kell.....ott van KÁEL is. -
lacey71 #22843 Helló mindenkiNET!
Most igazából nemtom'hogy nem tévedtem-e el vagy de.
Régóta nem jártam itt(?)de akkor még new italo fórum volt és a felület is másképp vót--az hova lett?Most nézem:mintha a "házigazda"is más lenne--azon Kaposi Laci volt úgy emléxem. -
ez a pazar vokállal rendelkező szám valamiért inkább space körökben volt népszerű, pedig bőven belefér még néhány stílusba
POSITION HIGH - Turn to Hate
ez a remek remix pedig régebben volt itt egy bootlegben
SPREADING POINT - Emotional Ice Age (People Theatre's Vintage Mix)
-
nem rossz ez, sőt, ha nem ismernénk az eredetit, ez simán jó is lenne. -
fogalmam sincs, mit akart igazából remixelni a fickó, de ezt a sok idézőjelbe tett remixét (1-1 tilitolival jobbra és balra) még én is utánacsinálom ebből
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.25. 16:17:10 -
Bobby Orlando
-
Kalax - Acceleration
Zseniális !
Kalax - Acceleration (Free DL) -
Szigorúan Modern Talking stílus rajongóknak !
COSMIC BLUE - Shades Of Blue
COSMIC BLUE - Princess Of My Dreams
COSMIC BLUE - One Night In Love ( Ez olyan rossz hogy attól jó!) -
A nem kevés mai, 80s évek italo disco hangzását gyenge színvonalon másoló produkciók helyett,egy örök favorit! -
akiknek se ideje, se kedve nincs a fórumon belül sok oldalt átnyálazni, de belehallgatnának pár zenébe, azoknak itt van az elmúlt 3 hét (esetenként nagyobb időszak) nem reprezentatív, futtában készült, de még működő letöltési linkjei egyben (87db)
The last 3 weeks download links in one file (pdf) included 87 pcs DL link
-
DL synthwave
Cavaro feat. Dominique - Second Chance
320 Steamboy - Memories (Original Mix)
-
olyan modernizált "Kék Fény" hangulat meg a széria 60-as évekből származó főcímzenéje fogott el, hogy rögtön csináltam hozzá pár képkockát is. 
DL Synthwave
Steamboy - Venice Beach Outrun
-
retrowave + italo + electronic + outrun
egy francia CSAJTÓL!
SANDY H - Midnight Run
SANDY H - Emergency